Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1754327 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от Март, 2014 г.
image

Ерих фон Деникен разказва за своята среща с извънземен

Известният швейцарски учен Ерих фон Деникен разказва в интервю за своята среща с извънземно същество преди 20 години – видео, 45 минути, от декември 2013, на немски език:

 

https://www.youtube.com/watch?v=O9SfkYmT8Hg

 

Резюме:

 

Ерих фон Деникен разказва в типичния си емоционален стил. Много хора са му разказвали, че са виждали НЛО. Той самият до днес не е виждал нито едно НЛО. Но преди 20 години е имал едно свръхестествено “преживяване”. Досега е мълчал за това. Сега го е описал в един роман – където няма нужда от доказателства. Който иска да вярва. Романът се казва “Томи и планетата на лъжата” („Tomy und der Planet der Lьge“).

 

Действието се развива в пустинята Белуджистан, в Иран, където Деникен бил с един млад колега, Марк ... Вечерта лежи на покрива на лендсровъра, под звездите, и отправя мисли към Вселената: “Е, хайде, дайте ми някакъв знак"... И изведнъж почувствал някаква мълния в мозъка си. И дори видял тази мълния с очите си. Помислил си, че е получил мозъчен удар – инсулт.  В следващия момент чул нещо като изстрел долу под себе си, където спял неговият сътрудник Марк. Слязъл от покрива на колата, отворил вратата, станало автоматично светло, Марк станал и казал: “Ерих, аз не съм стрелял.” Те имали пистолет в колата.

Отваря задната врата. И вижда как една 2-литрова бутилка с вода избухва пред очите му. После избухва следващата, и така всичките бутилки една след друга... Те имали около 60 бутилки.

Ерих: “Водата се въртеше по спирала ... аз не се намокрих ... и отиваше в пясъка, в една точка... “

Марк също дошъл: “Ерих, какво е това?”

Ерих помислил, че е някакъв скорпион в пясъка... или червей...
“Ставаше все по-голямо... сгъваше се и се разделяше.. и това ставаше много бързо ... Аз се уплаших... Ние се отдалечихме от колата и зяпахме натам... И си мислех, какво ли е това? Приличаше на човешки ембрион... От ембриона за кратко време се разви млад мъж... Съвсем гол, в пясъка, лежи там, вдишва, пълен с пясък... Ние си помислихме, че имаме халюцинации... И младият мъж в пясъка започна да диша ... И ме погледна с  големи очи и започна да отърсва пясъка от себе си... Изправи се и ме погледна... Аз държах пистолета в ръка...”

Той видя пистолета и ми казва на швейцарски немски (Ерих фон Деникен е швейцарец): “Нали не искаш да се застреляш?”

И аз казвам на Марк: “Марк, това е лудост, там стои някакъв и говори на швейцарски немски, това не може да бъде!...”

Мъжът изтръска пясъка от себе си, застана до колата и каза: “Аз мръзна!”

Аз му казвам: “Вие мръзнете?!! Какъв сте вие, дух ли сте или какво?”

Той: “Не, духовете не мръзнат.”

Ерих: “Подадох му дреха и той се загърна. Пипнах го, докоснах раменете му - това беше същество като мен и теб... По-късно той ми каза, че не може на нашия език да ми обясни това, което се е случило, защото ние нямаме такива думи. Той се опитва да го каже на нашия език, по описателен начин. Той ми каза, че моите мисли са "запалили" един "нуклеус” - каквото и да е това. И той е едно по-младо мое копие, затова знае швейцарски немски. Той бил като енергия за кратко в моя мозък, затова знае швейцарски немски, после е изградил тяло в съответствие с моя молекулярен план, изградил е своето енергийно тяло. И за това му е била нужна вода, затова са експлодирали бутилките с вода... И т.н., напълно луда история...


Междувременно беше изгряло слънцето. И мъжът ми каза: “Моля те, дай ми име, аз нямам име... Ти се казваш Ерих Антон Паул.Можеш да ми дадеш твоето второ лично име.”


Аз му казах: Добре, съгласен съм... И го кръстих Томи. - Това измислих спонтанно... Съвсем щура история...Томи остана три седмици с нас. Той нямаше документи, беше изникнал от нищото... Остана с нас в пустинята, в колата... Имахме ужасни проблеми с иранските секретни служби...Беше истинска драма...Описал съм всичко в книгата "Томи и планетата на лъжата".

Краят на историята беше в Швейцария. Томи беше няколко дена в една стая при мен. Един ден Томи излезе навън и отвън стоеше един човек с “електрофейзър”... това е електрически уред, който дава около 100 000 волта... Натисна Томи като с мълния в гърдите и извади сърцето от тялото... Томи имаше способността да скочи в моя мозък и ми каза: “Само тялото е мъртво, не се притеснявай, всичко е наред. Отнеси тялото някъде...”

 

Деникен: “Аз исках всичко да знам: Имате ли военни, войни, атомни бомби, политически напрежения, атомни централи, екологични проблеми като нашите?” ...


Томи само кротко ми се усмихваше и каза: “Нямаме нищо такова.”


Деникен: “Ти да не си от някое общество, което е по-високо или по-ниско от нашето?”


Томи каза, че съществата на неговата планета били... и той пак каза, че няма дума за това ... но може би нещо като “интелигентна енергия” ... Те всички били само интелигентна енергия... без физическо тяло ... Те всички били индивиди, отделни, но можели да се обединят (съединят) ... Те нямат физическо тяло, нямат секс, нямат политически спорове... Свят, който изобщо не можем да си представим...

Деникен: “Моето интензивно желание предизвикало неговата поява... Томи дошъл от четвъртата планета на съзвездието, което наричаме Вега...”

По-нататък в интервюто Ерих фон Деникен разказва за друг случай. Негов познат професор (вече починал) открил Машина на времето, за която написал роман. В Перуанските Анди, над Куско. Там професорът открил антична технология. И по някаква случайност този професор попаднал в друга реалност. Той разказал за това на Деникен. Тази машина на времето я няма вече. Само мястото и експлодиралите скали са там. Можем да ги видим, Деникен ги е снимал. Разбити скали. От Куско се отива нагоре, на височина 3900 метра, там има скали, които се вижда, че все едно са срязани, и там има идеално изрязан правоъгълен отвор - мястото, където по-рано се е намирала машината на времето. С тази машина професорът отишъл от нашето време в тяхното. Но те не можели да дойдат от тяхното време в нашето.... И по тяхното време те имали конфликт с друг вид и тяхната култура била разрушена ... тези разрушения се виждат и  днес ...

 

В Египет Деникен бил в подземия, където видял скелети на смесени същества. Едно и също същество има кости на две различни животни. Това най-вероятно е генетичен дизайн. Египтологът му казал: “Ние не говорим публично за това...”

https://www.youtube.com/watch?v=b-WkQk_AvBw

За субтитри натиснете "СС"
По-книгите на Ерих фон Деникен
"Спомени от бъдещето" и "Завръщане към звездите"
Този филм няма за цел да доказва
или потвърждава нещо.Той само ще запознае зрителя с исторически паметници, ще обърне внимание на удивителни
исторически феномени,каращи ни да се замислим над това,
че човечеството може да не е само сред звездите...

погледни  екрана в долният  десен   ъгъл  ,, с мишката  налягаш  надписи ,, появяват се  субтитри  български ,, :)) отмяташ и имаш буквите ;)


Категория: Изкуство
Прочетен: 2389 Коментари: 0 Гласове: 3
image

Съществува много малко информация за живота на големите кораби-майки или светлинните кораби на Галактическата Гедерация на Светлината, разположени в непосредствена близост до Земята.   Те са невидими за три-измерното зрение и за радарите, защото вибрират на по-висока, петоизмерна честота. Множество по-малки дипломатически кораби „Вис карс” и средни по размер разузнавателни кораби са често наблюдавани в атмосферата ни под общото наименование НЛО. По-малките по размер „Вис карс” са от 4 до 6 местни, наподобяващи семейна кола и са с дискообразна форма. Те могат да позволят да станат видими чрез намаляване на вибрационна честота. Малките кораби принадлежат на няколко различини извънземни раси: Плеядианци, Сириусианци, Арктурианци и тн, като всички излитат от борда на големите кораби-Майки.

Корабите-Майки са наистина огромни. Плеадианският кораб „Бели ветрове” е дискообразен, с размери по-големи от разстоянието между Източното и Западното крайбрежие на САЩ и притежава 47 нива или палуби. Други светлинни кораби са малки по размер, но корабът на Ащар „Феникс” е няколко стотин мили в диаметър. Животът на борда на подобни огромни кораби наподобява съществуване върху малка планета, а малките совалкови кораби „Вис карс” обслужват пътуването на големи разстояния.

Корабите не притежават „мост”, какъвто може да си представим. Те са навигирани и управлявани от специална зона с ограничен достъп, наречена „Команден пункт”. Командващите и екипажа, работещи там, имат свои отделения, в съседство с Командния пункт. Гостите, хората, които правят астрални пътешествия по време на своя сън и Висши командващи също получават своя каюта. До Командния пункт се намира Комуникационния отдел на „Феникс”. За него ми беше разказано от командир Мира Лей – главен отговорник на този отдел и комуникационен специалсит. Командващите могат да бъдат от мъжки или женски пол и от различни планети и култури.

Корабът е построен около огромен кристал. В „Бели ветрове”, той е около 100 стъпки висок и 40 стъпки в диаметър. Кристалът акумулира слънчева енергия и по този начин доставя гориво за задвижване и функциониране. В командното звено е назначен командир – капитан, който взаимодейства с главните лица от различните отдели.

Всички членовете на екипажа носят стандартна униформа, представляваща сив костюм, понякога комбиниран с роба върху него. По време на посещения и визити, носенето на този костюм се заменя от лични дрехи-роби в различни цветове пожелание, често разкриващи ранга и фамилния произход. Някои костюми притежават копчета за настройване на температурата до комфортно ниво. В коридорите на кораба на Ащар е студено, както е на неговата родна планета. Командирът идва от ледена област и предпочита да е хладно на корабите.

Храната основно се състои от плодови и зеленчукови нектари (смути) и супи. Отглеждани на самия кораб. Градини и зеленчукови плантации осигуряват продоволствието, в комбинация с внос на продукция от други планети и кораби. Не се употребяват животински продукти за хранене.

Водата изобилства и се рециклира. Командир Мира Лей ми сподели, че всички, имащи досег с високо замърсената атмосфера на Земята, трябва да се изкъпят и пречистят след визитата си на нашата планета. Има обособени отделения за целта. Хората, които посещават корабите по време на своя сън и високо поставени гости се настаняват в по-големи каюти в близост до Командния пункт, където имат лични бани и място за приготвяне на храна.

Корабът разполага с отделения за упражнения, плувни басейни и цветни украсени градини с пейки, използвани за медитация и уединение. Има училища за екипажа и гостуващи земни жители; библиотеки с мащабна информация, до която се достига чрез екрани за гледане. Аз-Рананда, бях взет на астрално пътешествие до този кораб два пъти през средата на деведесетте. Посетих Земното училище на борда на кораба „Феникс”, където в група с други земни посетители ни беше показано какво правят за нас като човечество, за да ни предпазят от разрушение и гибел преди да се възнесем и присъединим към Галактическото семейство. Потопиха ни в абсолютно реално видео. Те са като наши детегледачи, които ни предпазват от резултатите от собствените ни действия.

Единичните екипажни отделения са сравнително малки, като кабина на морски кораб, със спални, маса и столове, екран за свързване/наблюдение и рафтче за лични принадлежности. Ако отделението е за двойка, то е с двоен размер с баня, малко помещение за приготвяне на храна. Общите ресторанти и кафетерии са разположение вътре и „на открито” в градините.

На борда на космическите кораби няма деца. Младите хора преминават през специално образование да се квалифицират за служба в Командата на Ащар. Този период може да отнеме няколко години и включва служба в тренировъчни кораби преди преместването в кораб на Командата. Те се обучават до стандартната степен в тяхната специалност. Голямо пространство е определено за забавление и игри. Там се провеждат музикалните и театрални представления.

Комуникационния отдел е отделен от Командния пункт, в него се редуват на смени около 30 човека. Това ни сподели главната фигура в командването на този отдел на кораба „Феникс” – командир Мира Лей. Те са отговорни за комуникацията между различните кораби, също така осъществяват връзките между Кораба и наземния екипаж на Земята. Декодират и следят комуникационните отношения на Тъмния Кабал.

Корабите са построени и конфигурирани от вътре на вън. Външната фасада е добавена допълнително най-накрая. Направена е от златен, наподобяващ алуминий материал. Те кръжат над повърхността на планетата по време на композиране (построяване). Енергийната единица се изгражда на първо място, тя позволява ембрионалният кораб да се движи.

Важно е да се знае, че Галактическата Федерация на Светлината обхваща много различни звездни раси, чиято основна мисия е да помогнат на Земята да достигне Пето-измерно вибрационно ниво и да се обедини с Галактическата Общност. Те идват от области на Любов и нямат скрит план – нещо, в което ние сме свикнали да вярваме от нашите медии и филми. Тези цивилизации нямат намерение да завземат или експлоатират Земята и са ни посещавали от хиляди години. Ако са имали такива намерения, са можели да го сторят без проблеми, защото притежават технологии, далеч по-развити от тези на Земята. Онези, които наричаме „Негативни извънземни” НЕ СА част от Галактическата Федерация на Светлината. Те бяха поканени да дойдат на планетата от Американския военен комплекс през 1950 година с цел търговия с високи технологии. В замяна, извънземните построиха свои бази на Земята и понякога отвличаха хора и животни за да обогатят генетичния си материал и да запазят и поправят тяхното ДНК. Двете раси – Сиви и Рептилии вече напускат планетата. Сивите си тръгнаха с настъпването на Милениума, понеже не можеха повече да издържат на високото ниво на замърсяване на Земята. Рептилиите напуснаха по-скоро.

Категория: Изкуство
Прочетен: 7728 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 28.03.2014 16:33
image

image

Смята се, че членът на Илюминати Якоб Ротшийлд е използвал трагедията със самолета, за да придобие пълните права върху патента за невероятния КЛ-03 микрочип.

Американската технологична компания Freescale Semiconductor, която допреди инцидента споделяше правата върху полупроводника с Ротшийлд, е имала 20 високопоставени членове на борда на машината, а само дни преди катастрофата тя представи на света ново устройство за водене на електронна война за военни радарни системи.

Semiconductor разработва микропроцесори, сензори и други технологхии, включително и „бутикови“ полупроводници, извършващи специфични изчислителни функции. Сега, след изчезването на самолета, се повдигат въпроси: Защо толкова много членове на фирмата са се намирали на самолета. Какво са работели те? Каква е била тяхната мисия? Носили ли са нещо ценно с тях? Защо все още не може да бъде открит изчезналият самолет?

Повечето от 239-те души на борда на Боинга са били инженери и други служители, чиято задача е била да направят заводите за чипове на компанията в Тайван, Китай и Куала Кумпур по-ефективни. „Те са били хора с голям опит и познания, били са и много важни. Това със сигурност е голяма загуба за компанията“, казва Мич Хюс, вицепрезидент на глобалните коминкации и инвестиции на компанията.

Според страницата на Freescale, тя е започнала работа през 1972 г. Занимава се с тестове и производство на микропороцесори, дигитални сигнални процесори и интегрирани радиочестотни схеми. Компанията също е собсвеник на Freescale RF, която се занимава с разработването на решения за авиокосмическата и отбранителната промишленост, включително в комуникациите на бойното поле, авиониката, насочването на ракети, воденето на електронна война и др.

Но това не е краят. Акционерите на Freescale включват Carlyle Group, чиито съветници в миналото са били бившия президент Джордж Буш-старши и бившия британскки премиетр Джон Мейджър. Някои от клиентите в миналото на компанията са строителната фирма на семейството на Осама бин Ладен, Saudi Binladin Group.
                                                                                                  
Самолета е в американската база Диего Гарсия, Странно защо всички "търсещи" екипи заобикалят тази база?! Напълно възможно в тази самолетна афера да има пръст чифутската фамилия Родшилд. Не е случайно, че дни преди да бъдат взривени кулите близнаци, Родшилдовци ги бяха "застраховали"!! Крайно време е човечеството да се надигне и строши главите на родшилдовския и рокфелеров чифутски октопод който повече от век убива и граби земната цивилизация.  



Американската компания “Фрийскейл семикъндъктър”, изпълняваща секретни военни поръчки за правителството на САЩ, потвърди, че на борда на изчезналия боинг е имало нейни служители.

Сътрудниците на фирмата са се занимавали с производството на чипове, полупроводници и електронно оборудване, пише в. “Комсомолская правда”, позовавайки се на американски медии.

Фирмата е специализирана в разработката на технологии, които са можели да правят самолетите невидими за радарите и дори спекулират, че изчезналите служители са били специалисти именно в тази област, твърдят американски медии.

Нещо повече, според публикации в САЩ само няколко дни преди полета от Куала Лумпур в патентното бюро в Америка постъпва изключително интересна молба за регистриране на изобретение. В нея се описва технология, позволяваща на обектите да станат “невидими”.

Твърди се още, че четирима от изобрателите, фигуриращи в молбата за патент, са били на борда на малайзийския самолет. Всичко това се вписва в интригуваща версия: на борда на боинга се е извършвал неразрешен експеримент, който е излязъл от контрол.

Според друга версия не боингът е бил интересен. Някой може да е искал патента за милиарди долари. Основният въпрос е кой получава правата за изобретението след смъртта на авторите на идеята. Ако това е “Фрийскейл семикъндъктър”, то мотивът, изглежда, ясен.

Компанията вече потвърди официално и на сайта си, че нейни представители (12 китайци и 8 малайзийци) са били на борда на изчезналия самолет.

Любителите на конспиративни теории припомнят и че собственик на “Фрийскейл семикъндъктър” е инвестиционният фонд “Блекстоун груп”. Същата компания взема на лизинг кулите на Световния търговски център в Ню Йорк само месец преди те да бъдат взривени от терористи.


Категория: Изкуство
Прочетен: 2650 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 30.03.2014 15:20

image

https://www.youtube.com/watch?v=tXnDzxSWMJY

Гледайте това !  -  Търсачи на истината.

https://www.youtube.com/watch?v=fqIChxs9X6E


Категория: Изкуство
Прочетен: 1732 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 20.03.2014 22:05
18.03.2014 23:48 - Плеядите
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1858 Коментари: 0 Гласове: 2
16.03.2014 23:51 - Наблюдавам
image

Аз наблюдавам
танцът на егото.
То стъпква човешките сърца.
Ще го поканя мило
на моят танц
и ще го задуша
със моята любов
и моите вибрации,
а след това
ще се усмихна тихо.

Аз наблюдавам
танцът на Духа.
Той прави всичко
истинско и неповторимо.
За Него няма граници
и невъзможни неща.
Той е във сърцата ни
божествен пламък
и непобедима светлина.

                         Milen Stoyanov

Категория: Изкуство
Прочетен: 2094 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17.03.2014 19:39
image


Куп символи върху банкнотите носят нещастие на България
Категория: Изкуство
Прочетен: 2385 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 08.03.2014 23:59
07.03.2014 18:13 - Градът на Бог
image

На 26-ти декември, 1994 година в  НАСА се вдига страшно много шум.
След дешифрирането на серия от снимки, предавани от телескопа Хъбъл, на тях ясно се вижда огромен бял град, плаващ в пространството.
Представители на НАСА не успяват много бързо да блокират достъпа до уеб сървъра на телескопа, който включва всички снимки от Хъбъл за изучаване от различни астрономически лаборатории. По този начин за кратко време- в продължение на няколко минути те са достъпни за потребителите на световната мрежа.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2794 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 07.03.2014 18:31
image

усмихни се
защото истината е усмивка

усмихни се
защото във усмивката
илюзиите ти не съществуват

усмихни се
защото няма страх
в сърцето ти

усмихни се
защото твоят ум е чист
във тихата усмивка

и всеки ден
посрещай със усмивка

защото тя
е сила
търсачо на истината

Категория: Изкуство
Прочетен: 1754 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 07.03.2014 12:19
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1754327
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31