Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1346011 Постинги: 396 Коментари: 453
Постинги в блога от Октомври, 2012 г.
2  >  >>
image

http://www.live365.com/stations/sahajayogateam?play=1


Категория: Изкуство
Прочетен: 1683 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 31.10.2012 21:06
30.10.2012 21:20 - 2.0.1.2
image

http://ascension.bg/bg/video-bg/85-video-bg/189-lecture-bg


Човечеството е един експеримент. Първосъздателят започнал да експериментира със сътворението в тази вселена, за да постигне едно по-добро себе-познаване, себе-изразяване. Той донесъл в тази вселена енергиите и същностите на живота „част от самия него“ и ги надарил със своите способности. Тези части или продължения на Първосъздателя – богове-създатели, започнали да експериментират и създали собствена йерархия. В процеса на създаването се породила идея Земята да стане интергалактически център за информация. Тя била прекрасно място и се намирала близо до много енергийни магистрали. Цивилизации от всички галактики се надпреварвали да дадат от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Така майсторите на генетиката създали невиждано на никоя друга планета разнообразие от животински видове. Така земята се превърнала в жива библиотека. Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на Светлината. Така на Земята преди 500 000 години била създадена високоразвита цивилизация на южния континент Антарктида. Но тогава започнали космически войни за собственост над този райски кът. Някои от боговете-създатели окупирали Земята преди 300 000 години. Тези същности победили Светлината, като лишили хората от информация, за да могат да бъдат управлявани по-лесно. Новите собственици се хранели с енергията, породена от хаоса и страха. Те променили ДНК на хората, като от 12 оставили само две спирали. Всичко, което не било жизнено необходимо и което би могло да носи  информация, било изключено. Около Земята била създадена честотна бариера, която пречела на проникването на светлинната информация. Така започнала ерата на Тъмните сили. От 26 000 години на земята властват Архонтите. Те са разработили специална система за контрол над човечеството, програмират ни още преди раждането, като изтриват нашата памет. Програмирана е нашата бедност, потиска се интелигентността и свободната воля. На Земята има шест милиона физически  Архонти. Те владеят икономиката, енергетиката, банковата система, военно промишления комплекс, фармацевтиката, киноиндустрията, всички медии. Те са виновниците за всички   войни, които се водят на планетата. Но на първи юни космическият кораб на Плеядинците успя да разруши тяхната основна опора – честотната бариера, чрез мощен удар, нанесен, като многократно била увеличена силата на мощно слънчево изригване чрез четиридесет километров рефлектор. Това беше последната опора на Архонтите и сега тяхната власт бързо се руши.

За тази операция изначалните автори са призовали Семейството на Светлината да се намеси и прочисти планетата. В момента този процес тече.  Изначалните автори се заели да реализират своя план, съвпадащ с момента, когато честотата на Земята ще бъде променена, момент, в който тъмните сили ще изчезнат, ако не променят своята честота. (Става дума за събитията около 21.12.2012г.) Хранителният източник на Тъмните сили – страх, тревога, хаос, глад, отчаяние, ще бъде премахнат. Ако ние се изпълним с любов и радост, ще спрем да подхранваме с негативната си енергия тези, които толкова дълго ни държат в робство и те завинаги ще си отидат от нашия живот. По този начин ние се включваме в борбата със злото. Така ние се превръщаме в бунтовници, опълченци, които подпомагат тези, които са дошли да ни освободят  от мрака.   Кои са Те? Това са нашите приятели и близки, с които сме се разделили преди 13 000 години, за да дойдем на земята и чрез стотици прераждания да създадем неоценим опит за Вселената. Много скоро нашата памет ще бъде възстановена и ние ще си спомним за тях и буквално ще ги прегърнем, ще се завърнем в своя истински дом от това вълнуващо пътешествие. Те с нетърпение ни очакват и ни помагат да извървим своята част от пътя. 

Знам, че много от вас не могат да допуснат, че нашата душа е безсмъртна и може да се преражда в нови и нови тела. Без да осъзнаем тази възможност, не сме в състояние да разберем пътя на нашето духовно развитие. Как се осъществява това? Преди поредното прераждане стотици и хиляди души, които са общували в предишния си живот, анализират набрания опит и плануват следващото си прераждане, като разработват възможно най-добрия сценарий за всяка от тях. Така избират кой ще бъде майката, бащата, приятелите, враговете. Някой ще изнасили детето ви, за да може вие да му простите. Друг ще ви измами или ограби или ще ви изкуши да изневерите на съпруга си. Всичко е така планирано, че да може да се извлече възможно най-добрия опит. Ето един пример, установен чрез регресивна хипноза. Младо момиче било изнасилено и изпаднало в тежка депресия, с която лекарите не могли да се справят. Когато поставили момичето в регресивна хипноза, се оказало, че в предишния си живот е било адвокат, разглезено дете на богати родители. Той изнасилил една девойка, след което я убил. За да осъзнае грешката си, сега сам избрал да преживее същия кошмар. Това е пътят, по който минава всеки от нас. Ние сами определяме дали да преживеем  в бедност или разкош, дали да извършим престъпление и да попаднем в затвора и да наберем негативен опит. След като са написали сценария на следващия си живот, всички актьори идват на земята и спектакълът започва. Ние непременно трябва да осъзнаем, че участваме в един спектакъл, в който сами сме избрали какви да бъдем и затова не бива да се сърдим, че актьорите изпълняват добре ролите си. Това осъзнаване е особено необходимо, за да можем да простим на всички. Тази прошка не е само думи на извинение. Това опрощаване трябва да мине през сърцето. Когато искаме да простим, трябва да изпратим любов към този, на когото прощаваме и с нашата любов да му помогнем да се промени.

Христос ни съветваше: „Обичай дори врага си.“ Много дълго не успявах да осъзная как може това да се случи. Та какъв враг ще ми е той, щом трябва да го обичам.  Преди няколко години, докато бях още учител, в моето училище стана тежък инцидент. Две момчета се бяха сбили и непрекъснато бяха в конфликт. Намесиха се родителите, стигна се до съд. На учителски съвет трябваше да се вземе решение за тяхното наказание – най-вероятно изключване. Присъстваха и родителите. Единия от „обвиняемите“ постоянно създаваше проблеми и сега част от колегите радостно потриваха ръце, че е дошъл моментът „ да му дадат да разбере“. Съветът вървеше с много напрежение и взаимни обвинения. По едно време поисках думата и станах. (В нашето училище беше прието да  се говори седнал. Ставах да говоря прав за втори път от тридесет години.) Настоях съветът да бъде прекъснат и да продължи, след като родителите оттеглят исковете си. Тогава те въздъхнаха с облекчение, защото  искаха вече тъкмо това. Когато исковете бяха оттеглени, съветът бе свикан отново. Наложихме по-леки наказания, а  довчерашните врагове станаха приятели. Ако не бяхме прекъснали тази вражда и ги бяхме изключили, те най-вероятно нямаше да завършат образованието си и щяха да останат врагове за цял живот.

Тогава осъзнах силата на прошката. Така че, ако искаме да продължим напред в духовното си израстване, непременно трябва да намерим сили да простим на останалите актьори от спектакъла, наречен живот. Трябва да изпратим любов не само към тях, а към всички, които таят в сърцата си омраза, дори и към тъмните сили, които толкова години тровят живота ни. За тях няма по-тежък удар от любовта. А ако изпитваме към тях злоба, ако ни се иска да ги унищожим в злобата си, само ще ги подхраним с негативната си енергия. Така че, продължавайте да променяте света чрез любов. Много земни представители на тъмните сили вече променят убежденията си под въздействието на мощните добри енергии, които излъчва човечеството.

Ако все още не сте осъзнали как да изпълвате сърцето си с любов, просто отидете на прекрасния площад в нашия град и вижте децата. Те са съвършени. Не искат нищо, нямат никакви амбиции, а само се радват на света. Христос беше казал на учениците си, когато го попитали какви трябва да бъдат: „Хубаво е да имате хладен ум, но по-важно е да имате добро сърце. Но най-хубаво е да носите душата на дете.“ Ето го доброто послание – бъдете като децата. Още повече, че сега всички деца се раждат „индиго“ и „кристални“. Помогнете им да си изградят добри хигиенни и трудови навици и ги оставете да извървят пътя си. Ще видите, че те ще го намерят по-лесно от нас. И се учете от тях!

Друго нещо, за което си бяхме обещали да  поговорим, е страхът. Той е внедряван в стотици поколения и затова е толкова трудно сега да се освободим от него.  Казахме, че нашите мисли се материализират, като създават мисъл-форми. Този, който очаква радостни събития, ги получава, а този, който се страхува, живее в болка и скръб. Не забравяйте този закон: „Който не познае любовта, ще получи болката. Който не осъзнае и болката, ще получи скръб. Но който и скръбта не разбере, ще получи разрушение.“

Четох за такъв случай.  Бременна жена, която била свидетел на злополука, при която човек изгубил ръката си, родила дете с една ръка. Когато разказах този случай на моя позната, тя ми каза, че една бременна кучка била ударена от кола и изгубила едното си краче. По късно родила пет кученца, на които липсвало същото краче. Има ли нужда от по-добър пример за материализирането на нашите страхове? Ето, аз имам хубав велосипед и като минавам край него в коридора, казвам :„Какъв прекрасен велосипед!“ А моите близки казват: „Опасно е да не го открадне някой от тук.“ Виждате ли? Ситуацията е една и съща, но погледите са различни, енергиите, които поражда тази ситуация, са противоположни. Вижте начина, по който живеят циганите. Те са обгърнати от мизерия, но въпреки това живеят с много повече радост от нас, имат усещане за свобода. Именно усещането за свобода, е което може да премахне страха. Може би тук е уместно да споменем утвърждението на Луиз Хей:  „В моя свят всичко е наред!“ И още нещо от нея. Всяка сутрин казвайте: „Днес ме очаква един прекрасен ден!“ и в края на деня: „Това  беше един прекрасен ден!“ Казвайте това, каквото и да се е случило, дори да сте си счупили крака. Този ден е прекрасен  с това, че сте придобили опит. ( Нямаме възможност да говорим по-обстойно за това, но препоръчвам на всички книгата ѝ „Излекувай живота“)  

Една от стъпките в нашето осъзнаване беше разбирането, че всичко на тази планета е едно цяло. Всичко в природата общува и се поддържа в баланс. Американски учени провели следния експеримент. Прикачили към една маруля електроди от детектора на лъжата. Появили се електрически импулси. Когато някой си помислил: „Сега ще отрежа тази маруля“, импулсите изчезнали, марулята припаднала. Тя разчела мислите на човека. Така предавали информация степни храсти в пустинята на дървета, за приближаващите се жирафи, които се хранели с техните листа. Дърветата изпълвали листата си с горчиви сокове и така се предпазвали.  Вече всички знаят за реакцията на водата, която променя своите кристали в зависимост от начина, по който ѝ говорим. Тя също се „радва“, когато ѝ казваме: „Обичам те!“ Нашата прекрасна Земя също е един дишащ, жив организъм, който взема решения, развива се, грижи се за нас.

Това лято заедно с моите внучета започнахме да храним гълъбите на площада. В нашия град няма такава традиция. Постепенно гълъбите ни се довериха и започнаха да вземат храна от ръцете ни. При нас започнаха да идват и други деца  и да поднасят шепичките си с храна. Представете си тази картина. Накацали по ръцете ни доверчиви гълъби, детските сърчица обединени в едно усещане на сливане с природата, родители и минувачи гледат с умиление тази идилия и се изпълват с любов. Няма противоречие, няма омраза. Времето е спряло в един миг на съвършено изживяване, на усещане за цялостност. До мен седеше дядото на едно от децата. Той нямаше храна в шепата, но изведнъж един от гълъбите кацна без страх на ръката му. Той просто беше разпознал добрия човек. Това е състоянието, за което говорим, като изживяване в четвърто измерение, към което скоро ще преминем. Вижте тези деца, които, без да са чели никакви духовни книги, вече са преминали в следващото измерение, което на нас, възрастните образовани хора, се струва толкова трудно и невероятно. Виждате ли колко е просто да осъзнаем, че всичко на тази планета е едно цяло?

Един рейнджър, като вървял през джунглата, отсякъл главата на питон, който висял на клона пред него. След време рейнджърът хванал голяма морска риба. Когато започнал да я чисти, от вътрешността ѝ се изстреляла  отровна морска змия, която рибата била погълнала наскоро. Рейнджърът починал веднага. Вероятността това да се случи е едно на милиард или може би на сто милиарда. Но то се случило. Защото било нарушено единството на природата и за да се изпълни законът за Карма. Той гласи, че всеки получава за действията си възмездие в подобен вид. Този, който върши добро, получава добро. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Ако отнемеш нещо, ще изгубиш многократно повече. Наблюдавах една дама как внимателно спуска в реката ненужни стъклени бутилки. Тя внимаваше да не се счупи някоя от тях и децата ѝ да се порежат на счупените стъкла. В същото време на нея ѝ беше безразлично, че някъде могат да се порежат други деца. След време върху къщата ѝ падна гръм и всичко изгоря до основи. Заради посегателството си върху природата, получи удар от природата. За да се изпълни законът на карма. Как действа този закон? Всички наши действия и мисли се записват автоматично в така наречените Акашови полета, а записите се наричат Акашови записи. За по-лесно разбиране тези записи са ни обяснявани, като тефтера на Свети Петър. След време ще видим на екран записите на целия свой живот, както се случва при всяко наше прераждане. Вселената използва тези записи за своя механизъм на самосъхранение. Той действа автоматично, като стимулира всичко, което е любов и унищожава това, което пречи на любовта.

Наскоро ми разказаха случай от едно съседно село. Един селянин дал преди около четиридесет години съгласието си да бъде построена от съседа му къща на границата на имотите им. Но наскоро се оказало, че техничката била допуснала някаква формална грешка, която променяла смисъла на договора. Тогава единият съсед поискал къщата да бъде разрушена или да му бъде даден откуп от петдесет хиляди лева. Тогава потърпевшият бил принуден сам да разруши дома, който толкова години изграждал, иначе трябвало да плати седем хиляди лева за разрушаване. И всичко това се случва само заради някаква хартийка! Ето, заради тази злоба Бог имаше намерение да изгори земята и по този начин да унищожи злото, вкоренявано толкова години във втвърдените ни сърца. Аз ще наблюдавам внимателно развитието на тази драма, но от сега знам, че този, който е получил удара, ще се издигне много по-високо, ще получи по-добра карма във времето, което предстои, а този, зад който е застанала „справедливостта на закона“ (а нима наистина може да има такъв закон?!), ще получи, под една или друга форма, разрушение.

Виждате ли какви неща се случват в нашия, уж прекрасен свят. Ние сме забравили, че всичките седем милиарда души, които се намираме сега на планетата, преди последното си прераждане сме дали клетва да работим за прехода, който толкова скоро ще се състои. Ние сме забравили, че зад всеки от нас стоят стотици животи, през които е преминала нашата душа. Нима е бил напразен опитът, който сме добили, когато сме били въплътени в тялото на един роб, гладиатор, учител, престъпник или проститутка, или сме издъхнали като един опълченец на Шипка, или като изгарящ в самолета летец?! Разбирате ли сега отговорността, която стои пред нас? От всички тези животи е останал само един – нашият. Ние отговаряме за това, дали ще се възнесе нашето тяло, заедно с безсмъртната ни душа или натрупваният хилядолетия опит ще бъде изгубен. Ние сме като абитуриенти, които са преминали целия срок на обучение и им остава само да вземат последния изпит. Тези, които не направят това усилие, ще започнат своето обучение от начало. Това начало преминава през смърт. Тези, които не са разбрали урока, ще се преродят на друга планета от по-ниско измерение, защото животът им ще бъде несъвместим с живота, които се опитваме да изградим тук. Те ще започнат своя нов живот не от първи клас, а от памперсите. Ще започнат в неизвестно какъв вид и на неизвестна планета. Тогава отново ще започнете своя хилядолетен път за придобиване на нов опит. Отново ще бъдете тормозени, изнасилвани, убивани, докато не се научите да откривате сред потока от страдания радостта. Може би тогава отново ще ви бъде дадена възможност да промените живота си. И нищо чудно в ръцете си отново да държите една такава малка книжка и този път тя наистина да ви помогне да тръгнете по пътя на светлината, защото вече ще сте разбрали, че този път е неотменим. Независимо дали ще са ви нужни хиляда или един милион години да го откриете, но този път е неотменим. По този път вие постепенно ще губите своята плътност и все повече ще се изпълвате със светлина, докато не засияете като едно прекрасно светло същество и се слеете с Първоизточника, който също е светлина и любов. Ето, сега ние сме в началото на този светъл път. Не отлагайте. Тръгнете сега. Забравете за всичките си грижи и тръгнете сега. Затова пиша сега тези редове – за да ви помогна да извървите последните крачки от хилядолетния си път. И толкова малко е нужно, за да го постигнете. Просто се изпълнете с радост и любов! Толкова ли е трудно?

Когато говоря за простотата, с която можем да постигнем това, обикновено чувам оплаквания от живота, който водим. Казват ми – „ Как можем да мислим за духовно извисяване, когато сме потънали в мизерия и живеем толкова трудно. Не можем да мислим за друго, освен за оцеляването си.“ А толкова малко е нужно, за да се изпълните с радост,  въпреки всичко. Представете си, че сте изгубили зрението си и ви попитат: „Ако ви възвърнем зрението, ще се откажете ли от омразата, от амбициите да имате все повече и повече, от стремежа си към власт?“ Знам, че всички вие в един глас ще отговорите: „ДА!“. Кажете сега, вие, зрящите, толкова малко ли имате? Вие имате божествения дар да виждате и да се радвате непрекъснато на този прекрасен свят! Стига да отворите очите си... Или това, което е още по-важно – да отворите сърцата си, защото и най-доброто зрение не може да види това, което е дадено да види сърцето. Просто застанете до ручея и се вгледайте в течащата вода. Представете си как отмива всичките ви грижи. Наблюдавайте тревата, дърветата, гълъбите, звездите. Просто съзерцавайте, като не мислите за вече отминалите неща, защото не можете да ги промените. Не мислете и за бъдещето, защото е неясно. Осъзнайте само настоящия миг и се потопете в него. Изпъдете всички мисли и просто съществувайте, просто БЪДЕТЕ. Това е едно прекрасно състояние на медитация, което ви зарежда с енергията на радостта и помага да промените живота си към добро. Не е нужно да искате нищо конкретно – само съзерцавайте и  по този начин изпратете вашата добра енергия към Вселената и тя ще ви отвърне със същото. Нали сте чували : „Блажени низшите духом, защото те ще се възвисят.“ Низшите духом са тези, които живеят простичък живот, без големи амбиции. Тези, които се задоволяват с малкото, които са щастливи с малките житейски радости, които много от нас отдавна са забравили в стремежа си да постигнат „голямото“.  

Да се опитаме сега да разберем какво конкретно предстои да се случи в близките месеци и години. В момента тече битката между доброто и злото на нашата планета. Може би това е битката между титаните, за която се говори в библията. Тази битка се води от векове, но сега е навлязла в последната си фаза. Казахме, че вече е разбита основната опора на Тъмните сили – честотната мембрана. Но с това битката съвсем не е приключила. Слугите на злото са се вкопали дълбоко в нашето общество и все още определят начина, по който да живеем. В национален план това е програмата за разрушаване на нашите ценности, сриването на икономиката, образованието, културата, духовността. Основните представители на Архонтите – Илюминатите,  са се врасли с всички финансови, политически, културни институции на планетата. Те разполагат с огромни финансови средства и по този начин корумпират всички слоеве на обществото. Религиите също са структурирани  по начин, по който да пречат на духовното развитие на човечеството и да поддържат разделението му. Затова, в недалечно бъдеще, те ще отпаднат. Тези процеси се регулират от нашите космически приятели. Кои са Те, всъщност. Вече казахме, че представителите на Семейството на Светлината, от което ние също сме били и ще бъдем част, са основният двигател на процесите, които се случват в  момента на земята. Основно те са представители на съзвездието „Плеяди“. Ние носим 75% от техните гени. Те са представители предимно на четвърто измерение, но част от тях са в по-високи измерения. Те разполагат с огромна флота. Корабът майка е в по-високо измерение и затова е невидим за нас. Част от останалите кораби могат да преминават в трето измерение и да бъдат видими. През последните години те се показват твърде интензивно, за да ни подготвят за предстоящата среща. Плеядинците и представители на други цивилизации поддържат непрекъсната връзка със земните лидери и им оказват съдействие в усвояването на нови технологии и особено в борбата с престъпния кабал. За тях не е трудно да откриват престъпниците, защото четат мислите им. Но задължение на земните им съюзници е да извършват арестите. Това са основно лоялни представители на военните. Плеядинците имаха намерение да се представят на олимпийските игри заедно с основните земни лидери, но този план не се осъществи, поради нерешителност на земляните. Все пак това представяне ще се състои, вероятно преди края на годината или поне земните лидери и медии ще бъдат принудени да обявят присъствието им. Една от възпиращите причини е неподготвеността на човечеството за това посрещане. Тъй като има затъмнение на информацията, по-голяма част от човечеството би се шокирало от една такава среща. Истината се скрива от Тъмните сили, които все още не са се отказали от намерението си  да осъществят своя план за Армагедон, като организират подчинените им сили да нанесат, колкото  се може повече поражения на човечеството. Вие виждате реализирането на техните планове в събитията от Близкия изток, в атентатите, в уж случайно създаден филм или карикатури, целящи да създават напрежение чрез агонизиращата, но все още работеща машина на злото. Вече споменах, че нашето участие в тази  битка, е изпращането на любов, поддържането ни в състояние на  непрекъсната радост. И вярата, че тази битка ще завърши в полза на доброто. Вибрациите на планетата се повишават, повишава се все повече и нашето съзнание и се създава по този начин среда, в която злото не може да вирее.

Какви събития ни предстоят до края на годината и след това? Предстоят две затъмнения – слънчево на 13 ноември и лунно на 28 ноември. Те ще балансират окончателно енергиите. На 12. 12 .12. – тройната дата-вибрация, ще бъде завършено дострояването на Кристалната решетка 144. Това ще активира Атлантическите Мастер-Кристали, чрез които древните Атланти са се обезпечавали с неограничена безплатна енергия.  Много скоро нашите учени ще разберат как да я използват и да я предоставят на човечеството. Не забравяйте, че това са много важни дати и за вас самите. Защото не можем да продължим напред, ако не сме скъсали с миналото. Използвайте енергията на тези дати, за да заявите намерението си да започнете нов живот, подчинен на законите на доброто и любовта. А в промеждутъка между 12 и 21 декември ще се извърши неотменимият преход на цялото човечество. На самата дата 21.12.12, Земята ще застане в една линия със Слънцето и центъра на Галактиката. Ще видим мощна светлина, след което небето ще остане много по-светло. На другия ден ще се събудим, все едно че нищо не се  е случило, но всъщност нищо вече няма да е същото. Вече ще сме се сбогували завинаги със света на тъмнината. Дори времето ще започне да върви в посока обратна на часовниковата стрелка, макар че няма да го забелязваме. Ще започне Златният век на човечеството! Но едновременно с това тези резки промени ще предизвикат интензивна вулканична дейност и мощни земетресения. Не са изключени и вълни цунами. За намаляване пораженията от тях специален космически кораб, на който има и доброволци земляни, ще изгради стъклени предпазни диги край морето. Предстои ни година, в която ще има доста объркване и хаос, но едновременно с това ще започне изграждането на един нов свят, за който много поколения са мечтали. Спомняте ли си Гео Милев? „...Всичко писано от философи, поети ще се сбъдне. Човешкият живот ще бъде един безконечен възход! Земята ще бъде рай! Ще бъде!“  Има ли по-точно определение за това, което предстои!?


 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1968 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 30.10.2012 23:30
image   

  http://www.hho-bulgaria.com/
  http://www.hydroxsystems.com/?gclid=CIbrosrm07ICFYqvzAodplgA3w
  http://www.gazovauredba.net/
  http://www.led-osvetlenie.com/index.php?route=product/category&path=41
  http://emk-33.com/shop/index.php?cPath=7549_10028Водороден генератор на Газ на Браун: Генераторът на Газ на Браун ( HHO газ ) или като е популярен в България „Водороден генератор”, се използва за производството на газ, който се явява допълнително гориво, ускоряващо процеса на изгаряне на гориво-въздушната смес в цилиндрите на двигателя. Получения ефект от по-доброто изгаряне е повишаване на мощността на двигателя и значителна икономия на гориво. Възможно е увеличаване пробега с до 50% със същото количество гориво. Водородния генератор (HHO генератора) е предназначен за всякакъв вид ДВГ работещи с бензин, дизел, пропан-бутан или метан.
Категория: Изкуство
Прочетен: 1411 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 29.10.2012 18:42
28.10.2012 00:22 - introspection
imagehttp://dokumentika.org/ru/video/haarp-klimaticheskoe-oruzhie-2010-rus
Категория: Изкуство
Прочетен: 1932 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 30.10.2012 19:24
image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2312 Коментари: 0 Гласове: 5
27.10.2012 21:35 - Keshe
image

Италия прие космическата програма на Фондация „Кеше”

By Камен Костов in Инициативна група 21 септември (Files) · Редактиране

Съгласно принципа на Фондация „Кеше” за предоставяне на технологии на всяка страна на земята, сме горди да обявим, че народът и правителството на Италия приеха трансфер на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше”.

На 26.10.2012 г. в 16:00 ч. на предварително уговорена среща с длъжностните лица на италианското посолство в Брюксел в Белгия, директорът на Фондация „Кеше” M.T. Кеше предостави на служители на италианското правителство и аташето по проблемите на науката всички патенти (публични и скрити) на Фондация „Кеше”, проекта за космически реактор, модула на реактора и проекта за космически кораби.

Предоставянето на технологиите, както в случая с правителството на Сиера Леоне, е в електронен формат.

Служител на посолството веднага провери информацията и потвърди получаването на патентните файлове и чертежи

Събитието беше записано на видео и според дипломатическия протокол, тъй като видеото е направено на италианска територия, то ще бъдат архивирано и няма да бъде показвано публично, освен ако няма други указания от италианското посолство и правителство.

Така народът на Италия е първата държава в Европа, приела пълно прехвърляне на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше” в името на мира и просперитета на народите по света.

Приветстваме италианските учени и правителство, както и народа на Италия с космическата програма на Фондация „Кеше”.

На срещата предложихме експертен опит и техническа подкрепа на представителите на Италия, в случай че се обърнат към Фондацията за по-нататъшните развития.

Както вече сме обсъждали, ще съдействаме на всички присъединили се към космическата програма народи да обменят ноу-хау и знания на равноправни начала и на научна основа.

Бихме искали да благодарим на италианския народ и интернет-групи, които насърчиха техния правителствен представител да присъства на 6.9.2012 г. на срещата в центъра на Фондация „Кеше” на посланиците на правителствата, за резултата от тяхната упорита работа, който виждаме сега.

Предоставянето на знания на италианския народ е направено безплатно от страна на Фондация „Кеше”, както в случаите с Иран и Сиера Леоне.

Ще обявим имената на още държави, станали част от космическата програма през следващите седмици.

Приветстваме италианския народ с най-напредничавата космическа програма в момента, което ще му позволи да изпрати хора в космоса преди края на 2013 г.

Фондация „Кеше” приветства италианските учени с мирното проникване в откритите пространства на Вселената и с нашата космическа програма.

Няма съмнение, че през следващите седмици и месеци вашият народ и Фондация „Кеше” ще осъществят революционни технологии за просперитета на италианския народ и човечеството.

M.T. Кеше,

Директор на Фондация „Кеше”

 
Превод: Камен Костов
 Източник е
 http://hearthaware.wordpress.com/2012/10/27/litalia-ha-aderito-al-programma
Категория: Изкуство
Прочетен: 1888 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 27.10.2012 21:44
18.10.2012 16:53 - Look!
imageколко време ви трябва да се събудите!


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uWUN7tAg75M
Категория: Изкуство
Прочетен: 2241 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 22.10.2012 19:34
17.10.2012 17:34 - :)
image
i love you


Категория: Изкуство
Прочетен: 4312 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 09.12.2012 13:50
16.10.2012 21:48 - Ащар
image

Според контактьора Израел Норкин, Драконианските и Орионските агенти са инфилтрирали колектива “Ащар”, помещаващ се в Сириус-Б и явно са набрали принудително сегмент от имплантно-базирания електронен колектив “кошерно съзнание” за тяхно използване, маскирайки се като “Възнесените Учители”, за да съдействат за една лесна асимилация от Сириански култисти в тяхната организация. Другите Сирианци можели да виждат през измамата (лъжата) и присъединявайки сили от “Федерацията” (андромедианци, плеядианци, тау-китеанци, проксимианци, колдасинци, и т.н.), те започнали да работят за отцепването си от новия култ в колектива Ащар и да развиват свой собствен персонален суверенитет и започнали да водят безпощадна гражданска война срещу Орионско-Сирианската колаборация, изгонвайки ги от системата.
(...) Контактьорът Рейнхолт Шмид и други граждани на Небраска пък, говорят за срещи с пилоти на дискове, които говорят и действат като германски войници. Шмид твърди, че “те” са го отвели до тайни камери под Великите Пирамиди в Гиза, където между другото - според някои източници - е имало тунели водещи надолу към древни подземни инсталации поддържани от една “Ащар” група наречена Камогол-II или “Хората от Гиза”, които са поддържали сътрудничество с Орионските рептилиански форми на живот от хиляди години. Германците имали един установен алианс с тези ренегати “Гиза” плеядианци (Алдебаранци) и Орионци дълго преди те да се обърнат към сивите през 1933 г. Откакто силите от “Гиза” също поддържат сътрудничество със сивите, Баварските култове били повече или по-малко в сътрудничество с тях чрез пълномощници от техния алианс с “Ащар” групата Камогол-II. Според Джон Лиър, тези ренегати плеядианци умишлено са разбили диск в Германия, който е бил пълен с технология, така че тази технология да бъде използвана във военните опити на Германия за планетарна “де-популация” и възстановяването на доминацията на Арийската раса, като тази група плеядианци се смята, че е част от нея. Арийските раси са били тези, които са донесли хиндуизма в Индия по време на древната Арийска инвазия на Индийския суб-континент от север. Египетската връзка може би произлиза от твърденията направени от известните древни Египетски учени, че първите Египтяни (и маи) първоначално били мореплаватели от Индия.
(...) По отношение на сътрудниците от Сириус, има голяма ирония във факта, че монасите от Сириус-Б свързани с комплекса Хейл Боп - които са толкова решени да инсценират масово приземяване на земята - може би са до голяма степен мотивирани от факта, че няколко от техните съюзнически подземни колонии на земята и в тази система са били и са под атака на рептилоидните-сиви колективисти. Очевидно те вярват, че чрез подпомагането на техните съюзни тайни общества тук на земята - които в замяна възнамеряват да установят Нов Световен Ред - те ще бъдат в по-добра позиция да защитават себе си и техните древни бази и колонии тук от драконианците-сиви. Все пак, те служат на онова, в което са били подведени да вярват, че са “Възнесените учители” в самия комплекс на Хейл-Боп, без да са наясно, че любимата им йерархия “Ащар” отдавна е била инфилтрирана от драконианците от Орион и сивите. По подобен начин, орионско-поддържаната йезуитска ложа се справи с инфилтрацията на сириус-подкрепяната масонска ложа на земята чрез йезуитския Шотландски ритуал, и точно както сирианците бяха измамени в подчиняването на дневния ред на Орионците в Хейл Боп, масоните бяха измамени във формирането на алианс с йезуитите под формата на обществото на Билдербергите.
(...) С Орионската инфилтрация на колектива “Ащар” или ложите “Мелхиседек”, и с инфилтрацията на масонските ложи на земята от Орионско-подкрепените Баварски йезуитски/илюминати/Туле общества, нищо неподозиращите Ащар-ци и масони били манипулирани, за да служат на плановете на респективно Орионските и йезуитските инфилтратори. Ето защо хората от Сириус-Б, които преди били във война с Орионците, са могли да бъдат обърнати да служат на плановете на агентите от Орион – опериращи в и около “кометата” Хейл-Боп – които инфилтрирали Сирианския “Ащар”-колектив. Тези Сирианци нямали нищо общо с Драконианските-Орионци, точно обратното – те имали връзка с “Възнесените Учители”. Хейл-Боп е очевидно орионски “Троянски Кон”, целящ поддръжка на Новия Световен Ред ръководен от съвместната илюминатско-сива база Пайн Гап, Австралия притежавана от Римския Клуб. Всичко това е било подготвено старателно с отвличането и имплантирането на милиони хора по света.
(...) Колективистичните Ащарски и масонски ложи, с техните универсални философии, клонят към забулване на линията между его-центричните елитарни планове, като противовес на плановете базирани към служба на цялостните цели за доброто на другите. Единственото реално нещо, под което са обединени колективистите е тяхната его-центричност, и при тях важи принципа, че по-силния ще оцелее, и оттук те размиват индивидуалността на по-слабите. Това е като черната дупка, която много астрофизици считат, че съществува в центъра на галактиката. Тя е най-голямата черна дупка в галактиката, въпреки че около нея има други по-малки черни дупки, като те клонят към асимилиране от супер-черната дупка. Чудя се дали това има връзка с нацисткото окултно обожествяване на “Черното Слънце”, което в същността си е боготворене на черната дупка в центъра на галактиката?
(...) Обаче когато колектива нарушава персоналната индивидуалност, както правят колективите на Ащар и сивите, чрез имплантирането на перманентни микро-електронни устройства в човека, нарушавайки техните лични граници, тогава колектива представлява диктаторство в най-лошата си форма и нарушава Божествено-дадения суверенитет на онези, които са “асимилирани” от, или родени в такъв колектив. Колектива веднъж нарушил личните граници на човек, като това се дължи на личния избор на този някой, в същността си те “продават душата си” на колектива – в този случай тяхната “душа” е тяхната идентичност, емоции, суверенитет, свободна мисъл и т.н. Това поставя душата на човека в голям риск. Например, пример за това може да бъде имплантирането на компютърен чип на дясната ръка на някой или на челото му, за да бъде част от планетарния икономически колектив, както е предсказано в Откровението на св. Йоан, глава 13. Ако някой се поддаде на подобно изкушение, в същността си те биха дали душата и идентичността си в замяна на физически блага. Щом душата напълно се асимилира в подобен колектив, няма връщане назад, защото личната свобода и воля ще бъдат конфискувани. Изключение би бил някой, който е асимилиран срещу волята му чрез измама, или чрез сила и невежество както при дете.
(...) Дори аз бях имплантиран с псионични устройства за контрол над съзнанието, и най-малко едното полукълбо на мозъка ми беше асимилирано в колектива Ащар, като това беше направено без моето пълно съзнателно съгласие, а чрез измама и трикове. Поради това, аз запазих съзнателна идентичност и воля, която с благословията на Бога можеше да “отвърне на удара”, въпреки че понякога “пси-войните” бяха много трудни на моменти – виртуален психологически ад.
(...) Рептилоидите и сивите интервенционисти са успели да инфилтрират и превземат по-дълбоките човешките колективистични (Ащарски) колонии, като те продължават планетарното завземане от долу нагоре (същата стратегия, която използват за превземането на умовете на отвлечените хора – от по-дълбокото колективно подсъзнателно ниво, до външното индивидуално съзнателно ниво), те срещат някаква съпротива от повечето индивидуалистични американски военни сили, които имат достъп до подземната мрежа, както и от не-колективистичните Федерационни сили. Чрез селективно имплантиране и убийства, измамни и несигурни договори, технологичен обмен и стратегии от типа “прикритие под чуждо знаме” – т.е. симулирайки благосклонност – до голяма степен съпротивата е била сломена.
(...) Още една лична забележка. Няколко години подред имах странни повтарящи се “сънища” с извънземни в подземни бази. Някои от тях, очевидно имаха нещо общо с някои Ащарски/Телосиански-Шастански/Агартиански колонии, които бяха разбунени, ако не и инфилтрирани от драконианските колективисти. В един момент към 1995 г., ясен и забележим “глас” в главата ми каза, че аз съм бил “ЦРУ агент”. От страх, аз игнорирах този “глас”, въпреки това на мен ми беше болезнено напомнено няколко дни по-късно от близък приятел – отвлечен, чийто баща е работил в проекта Манхатън в Лос Аламос – че в повече от едно преживяване на отвличане “Аз” самия съм дошъл и съм я отвел в някакви подземни инсталации под хълмовете на Западните Скали в долината Солт Лейк в Юта, където тя е срещнала извънземни същества. Съществата се представили като благосклонни, но това може би е маскировка, освен ако не получа доказателство за това.
(...) Чувал съм за отвлечени, които са били вземани на корабите в колектива Ащар. Те казват, че са психично свързани към мощен разум извън тях самите, и в резултат на това те могат да правят неща, които иначе не биха могли... да управляват космически кораб, тоест в случая този “централен мозък” управлява космическия кораб чрез тях. Контактьора Израел Норкин заявява, че ядрото на колектива Ащар представлява 20 мили дълга базирана в космоса компютърна инсталация, масивен изкуствен интелект...
(...) Ще го кажа, заради факта, че ако мога да отвърна на удара, тогава другите отвлечени, които са били имплантирани или дори тези, които са били родени в колектива “Ащар” под или отвъд тази планета, могат също да отвърнат на удара и да възвърнат и обявят своите индивидуални идентичности и независимост, особено с дълбоката помощ на Божествена Интервенция. Откакто моето персонално откритие на Ащарско-Драконианската конспирация за асимилация на хората на тази планета, открих и някои забележителни прилики между моята възприемана реалност и научната фантастика от медиите. Изглежда, че колективното подсъзнание на човечеството тук на Земята възприема някои неща на по-неуловимо ниво, които в последствие се появяват във формата на вдъхновение на съзнателно ниво, например възможността за асимилиране в мрежата на извънземен контрол. И да, Star Trek е точно за това – най-малко по отношение на тази част от извънземната реалност – въпреки че научно напреднала раса може да използва микроскопични устройства за контрол над съзнанието интегрирани в централната нервна система вместо бавни и нескопосани кибернетични устройства описани в сериалите и филмите.
(...) Казано накратко, примирението не е решение. Това е по-скоро форма на капитулация или предаване. Ащарските колективисти, отдолу и отвъд планетата, например вярват, че чрез примирение с техните врагове и позволявайки им достъпа до техните общества, евентуално ще “обърнат” тези злонамерени същества към правилната страна. Това може би е било успешно в някои примери, но има сили, които са толкова дегенерирали – че те никога няма да се отметнат от страната на злото. И така хвърляйки перли при такава “свинщина”, това просто ще усили лакомията им към перли.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2619 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 18.10.2012 21:49
16.10.2012 15:31 - transition.
 
 
 
Включване на осъзнаването     Предстоящите събития, разбира се, няма да минат за един ден или миг. Прекалено много предстои да се промени, както в съзнанието ви, така и в съответстващата му реалност.
    Насоките на преходите са много, както са много и вариантите за развитие на всеки сегмент от Вселената. Вие искате конкретна информация и тя ще ви бъде предавана според необходимостта. Защо се стараем да не ви даваме конкретни описания на възможните сценарии в развитието. Защото способностите на мозъкът ви се вкопчват в конкретното и първо, възпира вашата възможност да придвижите осъзнаването си заедно с конкретни външни явления, а второ, картината на вашето възнесение се променя постоянно. Т.е. посоката на движение е определена точно. Но оттенъците и нюансите на развитието и движението, се променят постоянно, а съответно и характеристиките на развитие във вашият сектор от Вселената.
    Вече привеждахме аналогията със светлинното пано. Представете си, че да видите очертанията и светлинното съдържание на рисунката върху това пано, е необходимо всички лампички да светят. Това е първият етап. В сегашния момент, според аналогията, не са запалени всички лампички.
    Вторият етап – е цвета на всяка лампичка. Т.е. нейното участие в общата рисунка като цветна палитра, се определя от типа светимост и неговото качество. Трето – интензивност на светене. Само, когато всички лампички светнат, определят своя цвят и интензивност, можем да добием представа от цялата рисунка. Но това е една картинка.
    А сега си представете, че по същия начин трябва да се оформят множество кадри от цял филм за вашето развитие, при това, всеки следващ кадър е свързан с предишния (по цветови вариации и нива на светимост), и ще разберете, че в настоящия момент ние не сме в състояние да ви предадем оттенъците и подробностите на предстоящите събития. Те се творят всяка секунда от вас и с вас.
    Затова, за да се включи вашето пано в пълен мащаб, е необходимо определяне на всички елементи от неговата многоцветност.
    И така. Включване. Това е вашето индивидуално включване в светлинните потоци на вашия свят и Вселената. Светлинните потоци съществуват постоянно и непрекъснато, светлината просто променя своето качество и интензивност, а също и посоката, но са вечни и безкрайни. Вашите учени вече са открили различни характеристики на светлината. Но това е само микроскопична част.
    Важното е да се разбере, че всички вие сте съставни частици от светлинната характеристика на Вселената, надарени с осъзнаване и функции за възприемане. Но вашето възприятие е отделено от общия поток с обвивката (балона) на вашето лично възприятие. За това е дадена вече много информация. Трябва да пукнете балона на вашето възприятие, но при това да запазите целостта на личното ви осъзнаване. Т.е. ако виждате светлината като плътен поток, то той е някак непрекъснат и цялостен. Но светлинния поток се състои от милиарди светлинни частици, които сливайки се, образуват някакво ново качество на потока.
    Сега светлинния поток на вашия сегмент от Вселената, се наблюдава от нас като точков. Т.е. няма пълно включване на всички частици осъзнаване – на всеки от вас индивидуално и в общия поток. Повечето от вас все още не са разкъсали своите балони на възприятието, и общата картина, казано на ваш език, изглежда като точки интензивна светлина в общия едва светещ фон на потока. Отделните ярки светлини са на тези, които вече са успели да придвижат съзнанието си, но отново са с различна интензивност.
    В настоящия момент, тези същности са съединителен фактор за формиране посоката на потока във вашето колективно възприятие. Т.е. те закрепват някак различните частици на индивидуалното възприятие в единен поток. Там където такива същности са малко, потока се накъсва и е разсеян. Ние отново се опитваме да ви обясним общата картина на човешки език и понятия. В действителност, картината е много по-сложна и на много нива. Естествено, потока не е плоска лента, а многопосочна и всичко съществува едновременно.
    Всички ваши минали и бъдещи характеристики, всички пространствени и времеви пресечни точки и сливания на потока, всички пространствени промени – всичко съществува и се променя едновременно и непрекъснато. Все едно по една капка да съдите за океана. Нейния цвят, качество, соленост и т.н., не дават представа за дълбините, за размера, за цвета на самия океан. А още по-малко за съществата, които го обитават. Макар, всичко да е взаимно свързано.
    И така. За да може да светне светлинното пано на вашата Вселена, е нужно всеки един да се включи. Разбирате по тази аналогия, че без всеобщо включване няма пълна картина. Разбира се, някакви очертания ще се различават, но подробностите и детайлите – не. Или паното ви ще изглежда като набор от линии, който въображението на всеки може да дорисува в различни картини от света.
    Естествено, на първо място ви вълнува, кой и как може да се включи. И по сегашните прогнози, пълно включване е доста трудно за вас. Какво е важното? Първо, включването може да бъде по-осъзнато и по-малко осъзнато. Като осъзнаване се има предвид – осъзнаването на отделната конкретна личност.
    Тук работи принципа, който ви е известен като, преминаването на количеството в качество. Много от вас вече са превели своето осъзнаване на нови релси за възприятие, разбира се, с различна степен на интензивност. Ние ви призоваваме – не спирайте! Ние се гордеем с вас и вашите постижения. Вие чухте зова на Вселената и откликнахте с вашата светлинна същност. Именно вие се движите във фарватера на светлинния поток. Не се спирайте. Светете и продължавайте в същото направление.
    Защото, благодарение на вас, могат и са длъжни да се включат другите, и се надяваме, всички останали. Това е като верижна реакция, която вече е стартирана. Остава въпроса за скоростта на включване на всички позиции от светлинния поток на вашия свят. На определен етап от включването, количеството и светлинните характеристики на включването, ще станат своеобразно поле за включването на другите.
    Т.е. може да се построи гирлянда от включвания – тогава трябва да се включва всяка лампичка. А може да се направи поле от включвания, което се крепи на потенциала на най-активните (интензивните). По този начин, достатъчно е много хора да са редом с интензивните частици, за да блеснат в един и същи момент заедно с всички.
    Затова е толкова важна ролята на всеки един от вас в преддверието на Прехода. Всяко допълнително включване може да наклони везните към общото включване в светлинните потоци на Вселената.
    Следващото – цветното качество. Това е като определяне на личностното направление в развитието и движението. За нас е по-лесно да предаваме аналогиите за цветното решение, като най-достъпно за вашето възприятие. В действителност, личното (от гледна точка на принос в общата картина) развитие, разбира се, е по-сложно понятие. Вече много ви е предавано за цветните характеристики. Важното е да разберете, че достъпните за вашето възприятие спектри, са далеко от крайните варианти, по-точно, крайно не съществува никъде, в това число и в цветните решения.
    С включването ви, ще ви станат достъпни по-сложни цветови характеристики. Сега не можем да обясним. Но вие ще разберете и почувствате. Работата не е в цветните оттенъци и дори не е в известните ви ултравиолетови и инфрачервени спектри. Просто към всяка цветна характеристика на светимостта, се добавят допълнителни параметри на възприятието, които ще дадат ново качество на всеки цвят. При всеки случай на цветна насоченост – това не е моментен процес, това е продължително развитие и то повече се отнася към формирането на вашата нова реалност след или по време на прехода.
    Същото може да се каже и за интензивността на светенето, както на индивидуалното, така и на груповото, и светимостта на планетарното ви общество.
    Сега задачата ви е пълно и осъзнато включване на всеки от вас в общата картина на светлинния поток от вашият сегмент на Вселената. Именно от вас зависи, как и с какви цветове ще заблести вашият нов свят, който съвместно сътворявате.
    Въпросът, който звучи сега в главите ви е, как да определите, станало ли е включването или не. Това ще усетите сами. Защото има прекалено голяма разлика във възприятието при включването. С всеки от вас това ще става по различен начин. При някои, такива са малко, ще стане рязко включване. Това е подобно на озарение или светкавица в съзнанието. И всички цветове и качества на света ще се преобразят. Ще станете чувствителни и възприемчиви към такива спектри на възприятието, за които по-рано дори не сте се досещали.
    Първото качество, което ще се промени е интензивността във възприятията на външните фактори. Т.е. вашият свят ще засияе с цветове и усещания за възприемане, необичайно силно. Всички чувства ще се обострят. Не просто ще виждате света, ще го възприемате със всяка клетка на тялото си. Ще стане обостряне на цветното, вкусовото и тактилното възприятие. Светът ще стане ярък във всички отношения. Това е прекрасна картина. И това е само първия етап. Ще се събудите за нов живот. Това означава, че способностите на вашите рецептори за възприемане ще се разширят. След това ще се включи по-дълбокото възприятие. Ще започнете да усещате настроението на света и неговите съставки. Ще започнете да разбирате езика на растенията и животните. Просто като вълна.
    За много от вас този етап е вече преминат. Но това е възприемането на външния свят, който все още е отделен от вас, дори да изтънява завесата във възприятието. Най-важни са вътрешните процеси, макар отново да повтаряме, вътрешното и външното са неразделими дори условно.
    За да продължи включването са необходими вътрешни усилия за вашето развитие. Именно вътрешният импулс
 е способен да разкъса вашият балон и да придвижи осъзнаването. Техники за формиране на вътрешен импулс са ви предадени в достатъчни количества. Но проблема на повечето от вас е в това, че не вярват в това и са просто инертни по отношение на себе си. Но в настоящият момент, радостната за всички истина е следната. По-рано за включването на вътрешната светимост са били необходими десетилетия упорити тренировки и аскеза или силен стрес на съзнанието. Сега всичко става в потоков вариант.
    Всички вие се включвате в общия поток. Включвате се чрез множество способи. Тук е възможен и пътя на индивидуална работа над себе си. И път на съвместно включване в групов и колективен вариант. Т.е. всеки избира вариант за себе си. Или насочва усилия за вътрешна работа за самовключване в общия поток, или се включва с помощта на другите, които вече са се включили в сегмента. Тук е важно да се разбере, че няма оценяване добър или лош път. Сега всички са заинтересовани от пълното включване, защото сценарии за възнесение на отделни същности, вече не съществуват. Всички сте взаимно зависими и взаимосвързани.
    И качеството на вашето съвместно възприятие е много по-ярко и широко от качеството на индивидуалното възприятие. Казано по друг начин, светът, който творят отделните същности, съществено и качествено се отличава по своите характеристики от усилията в съвместното творчество. Световете сътворени от отделни същности, се вливат в общите потоци на световете. Светът създаден от колективното творчество на планетарното ви общество, качествено влияе и преобразува като вълнов импулс цялата Вселена.
    Това е много важно. Точно затова е това голямо вниманието към вас. Със своето развитие може да повлияете на качественото развитие във Вселената. Внесли сте в потоковите характеристики нови оттенъци и качества, които очакват своето развитие. Вашият опит е вдъхновяващ за другите от всичките светове.
    Затова ви казваме: не се сравнявайте с другите. Движете се по пътя включване на съзнанието си. Достатъчна е вашата воля на намерението и вярата по пътя на включването. Доверете се на себе си и своя дух. Доверете се на Вселената и на доброволните си помощници.

Етапи 
    Първият етап, развитието на който вече е започнало, е включването на осъзнаването. Защо е важно да се премине през този етап до края на декември 2012 година? Защото, именно през този период на Гея ще бъдат предадени основните енергийни импулси за включването на светлинните тела в поточното възприятие и, съответно, това е като зелен коридор за трансформациите. Ние се надяваме, че основната маса от човечеството ще може да се включи в поточното съзнание на планетата през този период. Затова е толкова важна ролята на всеки от вас в този процес.
    Особеност на първия етап са силните енергийни импулси, които постъпват на Гея. Отчитайки, че основната маса на вашите тела и степен на осъзнаване, все още не са готови, съответно, възможни са усещания за дискомфорт и болки. Възможни са различни реакции на организма: покачване на температурата, парене. В отделни случаи треска. Не трябва да се плашите, това е влиянието на енергийните потоци.
    Първия етап е, в известен смисъл, латентен. Т.е. процесите протичащи при трансформацията на телата ви, няма да са толкова явни за обкръжаващите. Ще се променяте качествено отвътре, а общите жизнени процеси и законите на третото измерение, ще продължават да действат в пълен обем.
    В сферата на обичайната ви жизнена дейност през този период, едва ли ще станат някакви сериозни промени. Ние всички сили на светлината, участващи в реализацията на този процес – по всякакъв възможен начин способстваме да се запази информационната стабилност и всички условия, за да не допуснем паника сред вас. Точно затова по-голямата част от населението, тези хора, които според Духа им не са готови за приемане на информация за прехода, в настоящето време са изключени от информационните потоци или получаването на информация се блокира съзнателно.
    Вие сте удивени, че по-голямата част от населението няма понятие за предстоящите промени. Първо, за това знае Духът им. Второ, тази част от населението е в редовете на непробудилите се и поради това те са съсредоточени или в райони с ниска информираност (страни и населени места с ниска информационна структура), или се намират на това социално ниво, където тази информация е слабо достъпна. Независимо от високото развитие във вашия свят на СМИ.
    В необходимото време, в следващите етапи на съзнание, тези хора ще са по-подготвени за възприемането на промените.
    Много от тези, които не са готови за Прехода, просто блокират своето възприятие и, съответно, след появата на проявено ниво на събитията и симптомите на Прехода, ще могат да повярват най-накрая в реалността на предстоящите грандиозни събития.
    Искаме да отбележим още, за загрижеността ви, че повечето правителства на страните нямат информация за Прехода, не е вярна. В състава на всички правителства има светлинни работници, мисията, на които е подготовка на мероприятия по обезпечаването на масовия преход на хората от страната. Това не са обезателно лидерите на страните, но хора, които са в числото на лицата, вземащи стратегически решения. Вие просто не знаете за тях, защото не е дошло времето за разкриване на картите.
    Вие разбирате, че се извършва Преход на планетата с всички общества на ново, по-високо ниво на осъзнаване, но понеже този преход не става за миг за по-голямата част от населението и подразбира етапност, съответно, е необходима организация в действията на различните групи, още на материално ниво до момента на пълния (надяваме се) преход.
    Разбира се, теоретично е възможен преход за един миг. Но за целта е необходима концентрация в един и същ момент на определено поле от енергия. Това поле може да бъде създадено или от обитателите на планетата, или изпратено при вас от други космически нива. Образно казано, това е като включването на лампичките – за целта е необходимо определено стабилно напрежение, понеже Прехода ви е привързан към импулсното развитие на Вселената. Вече сте получили информацията, че тези импулсни скокове стават един път на 26 000 години. И по-рано, както вече знаете, нивото на развитие в съзнанието на планетата ви, не е било достатъчно, затова живота на планетата бил прекратяван в този вид, в който е съществувал тогава.
    В настоящия момент, все още не сте напълно, но сте много близко до праговите характеристики в светимостта на планетното осъзнаване. Под планетно осъзнаване имаме предвид нивото на светимост на всяко същество по планетата и груповия симбиоз в светимостта на потока. Именно затова е взето решение, че независимо, че нивото ви на светимост все още не съответства на скокообразното мигновено възнесение, да бъдат взети мерки за плавна стабилизация и увеличение на светимостта в осъзнаването на Гея и нейните обитатели.
    За последните 50 години продемонстрирахте способност за скокообразно развитие на осъзнаването. Затова, от 90-те години на миналия век, всички галактически общества, участващи в този процес, се провеждат действия за подготовка на планетарното осъзнаване до прага на светимост, който ще ви позволи да направите масов преход. Това са и енергиите, които постъпват отдавна на Гея, и информационните потоци във вид на индивидуални информационни портали. И събитията на фино ниво, които са невидими за повечето хора, но се усещат през последните десетилетия.
    За промените на фино ниво можете да съдите по събитията, ставащи на тримерното ви ниво. Всичко е взаимосвързано: вие със своите мисли и действия формирате вероятностните линии в събитията на вашия свят, а едновременно, енергиите изливани на планетата, влияят на вашите действия и постъпки, на формирането бъдещето ви. От това произлизат разните реакции на различните групи и общества. Много от тях преминаха на мирни, по-малко конфликтни пътища за развитие, а някои райони, знаете за кого става дума, са се обострили от гледна точка на масовите процеси, както на политически, така и на социални.
    Ние искаме, да видите в това, преди всичко, не нишката на политическите интереси, а енергийните процеси, които протичат на планетата.
    Съответно, максималните действия от страна на светлинните сили, бяха проведени за подготовката на енергийната съставка в поточното планетарно съзнание и вашите енергийни светлинни тела, по-възможност, за по-бърз и по-плавен преход в другата реалност.
    
Но за момента на прехода, по нашите прогнозни варианти, не всички ще са готови. Великата и прекрасна новина се състои в това, че е взето решение, по възможност да се създадат условия за Преход на всички обитатели на планетата. Решаващо условие за това е личното решение и съгласие за Прехода, понеже зоната на свободния избор с прехода не се прекратява, а също се трансформира на ново ниво.
    При това разбирате, че на ниво дух, практически няма несъгласни. Има само такива, които виждат друг вариант на Прехода и строят свои планове. Но на ниво същностно осъзнаване, пълно включване е възможно само при пълно осъзнаване и приемане. Образно казано, не е възможно да бъдете пренесени в друго измерение в безсъзнателно състояние, понеже на трансформация подлежи именно осъзнаването, което е първично в този процес.
    Съответно, тези, които по разни причини не желаят да осъществят преход по колективен сценарий, ще им бъде предоставена възможност, на всички етапи да се включат към този процес или да набележат индивидуален вариант за преход. Единственото изискване за индивидуалният преход е принципа за невмешателството в нивото на осъзнаване на други същности и безопасността, както за този индивид, така и за другите същности. Както виждате, цялата Вселена ви обича и ви предпазва като деца от възможните катаклизми.
    Вече ви предавахме, че всички процеси на тектоническата активизация на Гея, във връзка с усилените енергийни процеси, са сведени до минимум. Освен това, около Слънчевата ви система е създаден защитен пашкул, предпазващ от възможни гравитационни влияния, от кометно и планетарно нахлуване, а също и от намеси на други цивилизации.
    Навярно, вече сте получили информация, че са възможни пагубни за вас процеси, протичащи сега във връзка с енергийните промени на структурата (и осъзнаването) на вашето Слънце, те също са сведени до минимум.
    Т.е. около планетата, продължително по вашите мерки време и нищожно от гледна точка на вечността, са се провеждали различни действия по неутрализирането на възможните негативни сценарии в развитието и трансформацията на осъзнаването в планетарното общество.
    Вие наистина живеете във век на велики промени. Бъдете готови за това. Бъдете достойни за Вселената и за вашата роля.

    Вторият етап: от края на декември 2012 до деня на пролетното равноденствие на 2013, ще стават промени в качеството и интензивността на енергийните потоци. Ако в настоящия момент и до края на декември ще постъпват енергии подпомагащи включването на индивидуалното съзнание в поточното, то от началото на следващата година и до деня ма пролетното равноденствие, ще постъпват енергии, които ще трансформират съзнанието.
    За мнозина от вас, още до декември ще се извършат основните качествени промени в осъзнаването. Това са първопроходците. Много от тях доброволно ще останат за да помагат на другите и да предават светлинни кодове и опит.
    През втория етап, планетата ще бъде покрита с особено енергийно поле-пашкул за включване на останалите и за подготовката на портали за прехода. Съответно, през третия етап в общото оформено планетарно поле ще се активират отделни точки – портали на прехода.
    Заключителният етап е когато общото планетарно поле, т.е. светлинното тяло на Гея, ще отвори портал за прехода на планетата.
    Ние преднамерено не обявяваме продължителността и началните дати на този период, понеже това е преждевременно. Разбира се, ние вече виждаме вероятностните линии на събитията, но във вашите сили е да ги ускорите или забавите.
    На този етап са възможни първите признаци за дестабилизация на вашите финансови и политически структури. Но ние призоваваме всички, да не се поддавате на негативните настроения и лоши очаквания. Напротив, през този етап ще бъдете свидетели на началото на удивителни процеси в трансформацията на съзнанието. Много качества, които описват вашите фантасти и изучават учените ви, които са присъщи сага на по-малко от 1% от населението (така наречените екстрасензорни възможности), ще започнат да се проявяват почти масово. Степента на масовост ще зависи от бързината и качеството на прехода през първия етап.
    Ние, разбира се, разбираме, че поради инертността в устройството на вашите личности, много процеси могат да се забавят от страха ви или нежеланието и неспособността ви за промени. Но този период е много важен. В действителност, това е основния период, защото всичко, което ще последва, ще зависи от скоростта и качеството при преминаването му. Т.е. за масовото отваряне на порталите през следващите етапи е необходимо, както вече подчертахме, нова степен в качеството на поточното осъзнаване.
    Под поточно осъзнаване разбираме, качествена характеристика в груповото осъзнаване, определено ниво на което, ще стане импулс за включване на всички присъстващи елементи в потока. Както тънкото ручейче постепенно набира сила, разширявайки руслото си, превръщайки се отначало в планински поток, мощен, но все още тесен, постепенно се превръща в малка река. След това обединявайки всички околни ручеи, този поток се обединява в по-мощна река, която се движи по-бавно, но нищо не може да спре движението й. След това тази река попада в океана, т.е. намира пътя за сливане с океана.
    Така е и в поточното съзнание. Отначало, отделни същности ще преминат през трансформационните процеси и
 със своята светимост, ще създадат основното русло на потока, като се обединят. След това, тези групови светлинни потоци ще се съединят в блестяща светлинна мрежа на планетата, а след това, по принципа на формиране потока в река, ще започнат да се съединяват с отделни осъзнавания, разширявайки се по този начин. Когато светлинните показатели на този поток ще съответстват или ще се приближат до показателите на енергийната структура от новото ниво, тогава ще стане съединение на потока и неговата трансформация в нов вид енергийно планетарно осъзнаване.
    Нашите предупреждения за втория етап – не се страхувайте от нищо. Основната трудност за вас е в това, че сте привикнали да получавате ИНФОРМАЦИЯ ОТ ВЪН, ОТКОЛКОТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ, ОПИРАЙКИ СЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ВАШИТЕ МНОГОБРОЙНИ И РАЗКЛОНЕНИ СМИ. Но във връзка с енергийните процеси, които ще протичат на планетата ви през този период, вашите електрически системи, от които толкова много зависите, могат да имат проблеми. Ние, знаейки за тази особеност, готвим известни компенсаторни мероприятия за да подкрепим енергийната ви система на необходимото ниво през преходния период.
    Т.е. вие разбирате, че електрическата енергия, както и всяка друга енергия, може да бъде получена не само по известните ви начини. Затова сме се постарали да минимализираме възможните енергийните колапси, за да не дестабилизират вашите структури. И в нужното време, различните енергийни процеси ще са стабилни. Възможно е, дори да не разберете, че към вашите енергийни системи са се включили други източници на Вселенска енергия. Това ще стане през прехода, който, както вече казахме, няма да стане за един миг на планетата ви.
    Всичко е направено основно за да можете да получавате достатъчно информация за процесите, ставащи в момента на прехода. И това ще се случва до момента, докато основната маса от хора на планетата и другите населяващи я същества, не заработи телепатичното общуване и взаимодействие. Това също ще става на групи: точките се обединяват в групи, групите в общества и т.н. Т.е. отделните индивиди започнат (или вече са започнали) да приемат съобщения от други същности във вид на телепатични сигнали. 
След това, ще бъдат привлечени и ще осъществят телепатичен сеанс като група. След това ще възникнат общества от същности, обединени от подобни качества и светимост, които ще започнат да действат и живеят като единен организъм по подобие на пчелните роеве или мравуняците, т.е да се обединяват в нови енерго-информационни структури с определени програми за трансформация, където качеството на обществото е много по-мощно от качеството светимост на отделната същност. Разбира се, повтаряме, възможни са индивидуални серии на възнесение. Няма нищо невъзможно на планетата със свободна воля на съзнателните творци.
    Третият етап: Започвайки от деня на пролетното равноденствие следващата година, ще заработи системата за включване порталите на прехода. Вече са активизирани някои портали. Това са основно портали за индивидуален преход, включени от намеренията и светлинните характеристики на тези, които се движат във фарватера на събитията. Втората условна група от портали, ще бъде активизирана към края на декември 2012. В продължение на всички тези етапи от прехода ще се активизират портали за преход и количеството им ще нараства с всеки изминал етап. Това не е съвсем геометрическа прогресия, но е подобно.
    От деня на пролетното равноденствие до есенното равноденствие на 2013 година, ще бъдат отворени основното количество от портали на Прехода и основната маса от земни хора ще могат да ги преминат.
    Посочвайки периоди, имаме предвид качествените характеристики на постъпващата трансформираща енергия на планетата. Съответно, скоростта на преминаване през етапите и вашето лично съответствие ще бъде индивидуално. И продължителността на всеки етап за отделните същности и групи, ще варира в пределите на указаните етапи.
    Т.е. този, който по някакви причини не успее да включи своето осъзнаване в поточното до края на декември 2012, ще му бъде предоставена възможност и помощ за включване на осъзнаването през следващите периоди. Съответно, който не успее до септември 2013, също няма да бъде изоставен. Затова не трябва да се вълнувате. За системата на пространствено-светлинния Преход наблюдават милиарди същности във Вселената.
    Както и във всеки грандиозен проект (а повярвайте, вие сте грандиозен проект за Вселената), има групи за техническа подкрепа, има един вид конструктори и има наблюдателни съвети и група същности, които вземат решения за помощ при организиране на вашето възнесение.
    Между третия етап (частично отваряне на порталите) и заключителният етап от възнесението (масовото отваряне на порталите), има преходен период. Той е необходим за известна стабилизация на процеса. Понеже трите първи етапа ще са достатъчно интензивни по енергийна наситеност, на някои, които още не са преминали процеса на трансформация, ще им се струва, че всичко е спряло, но това съвсем не е така. Това ще бъде един вид период на равносметка за всички. След това, сценариите за развитие имат многовариантен вид, и затова засега няма да се спираме на този въпрос.
    
Четвъртия етап е след есенното равноденствие на 2013 година – масово включване на порталите за преход.
    След декември 2012 масовите промени в съзнанието ще са по-забележими. При това, главното е да не се поддавате на паника. Повтаряме още веднъж: никакви негативни процеси с вас и Гея няма да се случат. Всички възможни катаклизми са сведени до минимум. Говорим, разбира се, за тектоничните и другите активни енергийни процеси, които са възможни.
    Не трябва да се готвите за потоп и стихийни бедствия. Сценариите за такова развитие отдавна са отминали. Силите на Вселената постоянно коригират магнитното поле на планетата за минимализиране на негативните реакции в обкръжаващата среда и силовите потоци на Гея.
    Но ние искаме да се обърнем към вас със следното предупреждение. Понеже вие сте съ-творци на новия свят и на процеса за възнесение, естествено, мислите ви са в основата на ставащите събития. Трябва винаги да помните това. Вие сами творите своята реалност. Затова всеки страх и негативни мисли, паника и прочие, могат да поведат развитието на вашия сценарий за възнесението по по-твърд път. Вашите намерения и воля ще влияят изключително на произходящите процеси. Наблюдаващите сили на Вселената нямат право да се намесват и могат само да коригират хода на събитията.
    Повтаряме, сега виждаме най-възможните сценарии за развитие. Те са няколко. Вероятността за негативен сценарий е много малка, но все пак я има. Затова бъдете съзнателни. Бъдете радостни. Открийте в себе си любовта към всичко съществуващо във Вселената. Вашите мисли сега не са просто вашето личностно развитие, но са развитието на цялата планета. Понеже през този период, качествата ви на творец се повишават и разкриват, вашите творения ще започнат да се реализират много бързо. Вече сега трябва да залагате картините на бъдещите събития в своите намерения и мисъл-форми.
    Затова е много важна ролята на лидерите в светлинния поток и групите от съзнания. Призоваваме светлинните работници да започнат работа по формирането на колективното осъзнаване на преходния процес. Бъдете търпеливи, бъдете настойчиви. Предавайте знания за тези събития. А главното е – формирайте свои мисъл-форми за предстоящите промени. Вие сте първопроходци и от вас в голяма степен зависи развитието на бъдещите събития. Вие определяте основните направления в движението.
    Трябва да помните, че редом с вас има много хора, които още не напълно, по разни причини, са осъзнали значимостта и реалността на предстоящите събития. Те са като деца, играещи до сега в игрите на дуалността и не винаги са в състояние да излязат от тази игра.
    Бъдете търпеливи. Всеки от вас се е готвил за своята мисия много еони време. Всеки от вас е доброволен помощник в формирането на новата реалност. Това не са метафори, а реални действия, които сега можете да предприемете. Обединявайте се и обменяйте информация. Формирайте свои полета за прехода. От вашата осъзнатост зависи съдбата на мнозина.

Включване на осъзнаването
    Процеса на прехода ще бъде на етапи. И ще се случва щом съзнанието на хората е готово за това. Самият процес на възнесение е достатъчно индивидуален. Разбира се, има общи признаци и етапи.
    Първият етап, както казахме, е включването на индивидуалното осъзнаване в поточното. С включването, колкото повече хора са готови за поточно съзнание, толкова е по-голяма вероятността за включването на всички, които по разни причини не могат да преминат през бариерата. Както свещта се запалва от огъня, така и отделни хора могат да включат съзнанието си под въздействието на поточните процеси.
    Индивидуалните особености на всяка същност, влияят върху скоростта и степента на включване. Това са: готовност за промени, отвореност към потока, проводимост (способност да приеме поточните енергии), индивидуализация (способност за удържане на собственото поле в потока), активност (степен на взаимодействие в потока).
    ГОТОВНОСТ ЗА ПРОМЕНИ. Първото е, вашето лично съгласие за промени и включване. Нищо във вас не трябва да се съпротивлява на този процес. Никакви страхове и опасения, че нещо може да не стане както трябва. Никакви съмнения – това е много човешко качество – ще трябва да се избавите от него. Трябва да възродите в себе си знанието, заложено в самите вас, във вашата ДНК, трябва да си спомните това, което винаги сте знаели, но временно сте забравили.
    Тласък за припомняне може да даде всеки импулс. Случайно получена информация, енергийно въздействие от друг човек, емоционален импулс от вашето възприятие, ЕНЕРГИЕН ПОТОК, КОЙТО СЕ ВЛИВА В ГЕЯ през този период. Не случайно, мнозина от вас се стремят да получат, колкото се може повече информация за предстоящите събития. Това, разбира се, е свойство на мозъка ви. Но също така интуитивно търсите първия тласък, който да стартира механизма на спомняне.
    Около вас има хора сега, които най-пълно ви въздействат енергийно. Най-вероятно, ще го усетите като някакво добавено енергийно присъствие редом, по-усилено въздействие, което се проявява като повишен емоционален фон на вашите реакции, или верига от странни на пръв поглед събития в живота ви. Трябва да разбирате, че наближава период на изпитания и трябва да поддържате пълно спокойствие.
    В живота ви могат да се случат различни промени. И много от тях могат да ви се сторят не особено позитивни. Възможни са различни загуби. Но не трябва да реагирате негативно на това. Работата е там, че самите вие и вашия дух се избавяте от кармичните остатъци и от човешките реакции на вашата същност, това е нормално. Това, което преди е преминавало за десетилетия, сега преминава в ускорени темпове.
    Тези взаимовръзки, които не сте успели да отработите в предишните си животи, намират отражение в този период като ред събития. Нищо страшно. Това е като макет, един вид учебно отработване на кармичните ви връзки. Имате прекрасна възможност да ги неутрализирате бързо. Можете да го направите с правилно отношение към всяко събитие. Именно сега, най-важна е правилната оценка на вашето присъствие в света. Ще забележите, че тези събития, които по-рано са предизвиквали във вас негативна реакция, или не предизвикват никакви емоции, или реакциите са кратковременни, след което следва спокойна увереност и доверие в своята съдба и към духа, да изведат вероятната линия на кармичните ви връзки на неутрален път. Т.е. вашите най-лоши очаквания не се сбъдват, ако не се опасявате от нищо. Това е също проверка на вашите човешки реакции.
    Не си мислете, че някой си играе игрички с вас. Просто протича тестиране на същността ви за готовност за сериозни поточни изменения. Същото е, ако преди сериозен крос на дълга дистанция, лекарите проверят, как работи сърцето ви. Извършват се тестове на енергийната ви сила и вместимост за потока. Бъдете готови за това.
    След това са възможни сериозни колебания в емоционалния фон и психическата устойчивост. Безпричинно възникващи чувства на тъга и печал или агресия и раздразнение – това са остатъци от човешките реакции, а също от кармичните емоционални връзки. Не се обвинявайте и не се ругайте. Приемете го като горчиво лекарство – глътваш и забравяш. Вашата правилна реакция на всички външни раздразнители, ще ви даде възможна устойчивост на вашите възприятия в сериозните поточни промени. Не гасете проявените във вас негативни реакции, не ги потискайте в себе си, а ги неутрализирайте с нещо позитивно. Най-правилния начин е осмисляне и преработка на енергиите. Все едно вместо гняв ви се иска да се смеете. Това означава, че вашето възприятие е повишило точните си характеристики.
    Общото състояние, независимо от някои временни трудности, е състояние на радост в очакване на промените. Разбудете в себе си радостта на детето, което се отправя на приказно пътешествие. Това ще помогне. Очаква ви действително очарователно пътешествие, защо си мислите, че ще бъде страшно или трудно? Вие не сте сами, с вас са милиони същности, процеса е под контрол. Не се страхувайте. Всичко най-добро предстои.
    Обърнете внимание на тези хора, които са редом с вас сега в една или друга форма. Вие разбирате. Това не е случайно в началото на такова грандиозно събитие. Всички сте се събрали заедно по енергийни признаци, и разбира се, по признака завършване на кармичните връзки. Именно с тези хора ви предстои да завършите вашия път в трето измерение и възможно е, да започнете в четвърто и по-високо.
    Не мислете за това, кой ще успее, и кой ще стигне. Мислете, че всички ще успеят. Вашата увереност създава поле на събитийна вероятност и енергийно подхранва тези, които все още не са напълно готови. Вярвайте в себе си и в тях, по вярата ще ви се даде.
    Трябва да следите реакциите на тези, които са редом с вас. Те също са индикатори на вашето състояние. Сега се обострят всички ваши чувства. И с вашата промяна става и промяна на обкръжаващите ви хора и обратното.
    На вас ви се струва, че повечето хора на Земята не са готови за такива събития и дори не подозират за тях. Не се безпокойте за това. Грижете се за себе си и най-близкото ви обкръжение. Разбира се, всеки човек има различна степен на готовност. Но затова събитие ще узнаят почти всички. Дори и да не вярват, духът им е наясно и ги подготвя за прехода.
    Трябва да имате предвид, че програмата за възнесение на всеки е различна. Има, както казахме, индивидуални програми. Това са лидерите по светимост във вашия свят. Те са с висока енергийна активност и телата им са най-приспособени към въздействията на външните импулси. Не е задължително това да са високо духовни хора, макар такива да са повечето. Много от тях също не вярват, но по разни причини светлинното им тяло е активизирано.
    Тези от вас, които осъзнато се стремят към прехода, ще са във фарватера на събитията. Те ще поведат след себе си мнозина. Вече предавахме за фаровете – това е подобно сравнение. Тяхната светимост ще указва пътя и ще даде импулс на другите. Някои от тях, засега не осъзнават повишената си светимост, но духът им знае и с тяхно съгласие, ще им бъде оказана цялата необходима помощ и в нужното време ще се включи необходимата програма.
    Друга част се готви за групов и колективен преход. Енергийната светимост на тези хора в този момент, още не позволява да отвори пространствен и енергиен канал за индивидуален преход, но колективно е възможно. Затова се обръщаме към най-осъзнатите светлинни работници. Работете над себе си. Откривайте в себе си качеството светимост като помощ на другите. Показателя на индивидуалната ви светимост, може ДА ПОМОГНЕ В ОТВАРЯНЕТО КАНАЛ ЗА ПРЕХОД НА ЦЕЛИ ГРУПИ. Ние сме безкрайно благодарни на тези светлинни работници , които вече работят в това направление и вече могат да отварят канали и да творят нови реалности, но това е отделна тема.
     ОТВОРЕНОСТ ЗА ПОТОКА. Това са също ваши личностни характеристики. Мнозина от вас вече са почувствали
енергиите, които се вливат сега на планетата. Това са мощни енергии на включването, това все още не е целия поток, но са негови съставки. С всеки месец енергиите се усилват по мощност и количество. Това се прави за да могат телата и възприятията ви да се подготвят за пълното включване в потока. Не се плашете. Възможни са лошо самочувствие и слабост. Трябва да разбирате, че това е нормално. Подготвят се каналите на възприятието ви за поточната енергия. Вслушвайте се в себе си. Отбелязвайте в себе си всички изменения и реакции. Възприемайте всичко с радост и търпение. В буквален смисъл, се раждате отново и резултата си струва. С навлизането във вас на нови енергии, ще забележите промени във възприятията си и необичайни способности. Това, което наричате пророчески сънища и дар за предвиждане, отделни проблясъци за телепатични способности. Да ги разпознаете в себе си ви пречи недоверието към себе си и своя дух. Вие сте ангели, вие сте магове, много е достъпно за вас. Остава само да проверите.
    При мнозина ще се активизира приема на информация по различни начини. Това, което наричате вътрешен глас, а мнозина – Висш Аз. Вслушайте се. Вече няма нужда да възприемате информация отвън. Цялата информация е във всеки от вас. Отворете се за нея. Повярвайте на вътрешния си глас. Намерете Бога в себе си. Това не е метафора, а напълно реален процес. Слушайте и анализирайте.
    Бъдете внимателни към точките и праговите промени в тялото ви. Енергийните ви центрове започват да се стартират и да си взаимодействат. Това не е само известният ви основен чакрален стълб, а още много енергийни точки и центрове. Възможно е да усещате парене или болки в някоя точка. Това е реакция на стартирането в организма ви на енергийните центрове.
    Ако искате да ускорите процеса на преустройване на своите тела и да си помогнете, обърнете се към своя висш Аз, към своя Дух. С вашите тела, с разрешението на вашата същност, ще се провежда работа по време на сън, а именно, ще се провежда настройка на светлинното ви тяло със светлинните потоци на Вселената и хармонизиране на енергийните центрове. Не трябва да се вълнувате. Закона за свободната воля е неотменим и никой не може да ви натрапва сценарий за развитие. Но ние ви призоваваме – доверете се на Духа си. Степента на готовност в светлинното ви тяло за процеса на преход, е много важна, не само от гледна точка усещане и самочувствие при старта на прехода. Но и за следващото преминаване през всички етапи и възможност на преход на 5-то ниво. Това е като готовност на физическото ви тяло за спортни състезания: бягането могат да започнат всички, но не всички са способни в установеното време да стигнат до финиша.
    Не се плашете. Няма да се уморим да ви повтаряме, че на всеки ще бъде оказана помощ при прехода и предоставена възможност, напълно с една или друга степен на трудност, да преминете през всички етапи.
    Ще се промени системата ви на хранене. Организмът ви сам ще усети, какво е най-приемливо за него, какви продукти са енергийно най-съответстващи на вашето израстване. Общи препоръки по храненето вече са дадени в по-голямата си част, нека всеки да си ги пригоди към себе си.
    ПРОВОДИМОСТ. Това е готовност на вашите канали за възприемане на поточната енергия. Проводимостта зависи от много фактори. В частност, и от вашето положение в пространството (от местожителството) и от вашите индивидуални възможности. Разбира се, хората, които не живеят в градовете, а сред природата, имат по-голяма проводимост. Но всеки от вас може да развие в себе си тези свойства.
    Няма да ви дадем точни техники, понеже много зависят от възприятието ви и от индивидуалните особености на телата ви. Но вие сами можете да изберете от множеството най-подходящите за вас. Не ви даваме точни техники, защото започвате да се вкопчвате в отделни прийоми. Такова е свойството на съзнанието ви. Казано направо, готовност е възможна и без всякакви техники и атрибути. Само вяра и чисто намерение. Достатъчно е да слушате внимателно себе си, цялата информация е много близко до вас, избирайте по принципа на съзвучието.
    Спомнете си, колко често ви идват мисли да направите нещо и ги отблъсквате по различни причини. Вече се вслушайте в себе си и всички техники за проводимост ще ви бъдат предадени от вашия Дух. Общи препоръки също съществуват.
    Не блокирайте възприятието си. Блокировката на възприятието се получава поради негативно отношение към различни явления, които стават на Гея. Нищо не трябва да бъде осъдено. Това не означава, че трябва спокойно да минете покрай беззаконието и несправедливостта. Но осъждането блокира вашето възприятие, защото именно сега, събитията, които ще започнат да се случват редом с вас, непосредствено са свързани с вас, макар често да ви се струва, че нямате никакво отношение към тях.
    По-нататък, всяка получавана информация приемайте спокойно и също без блокировката осъждане. Усетете енергийната съставка на тази информация, независимо дали е текст или картина, или видео. Първо, всяка от тях е възможно да включи първия тласък за вас. Това е още една причина за предаване на информация за прехода – не само за удовлетворяване на любопитството
Категория: Изкуство
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 16.10.2012 17:48
16.10.2012 15:01 - Alien Species
image

The Greys

Description: 3-4ft tall, bluish grey in colour, large bug-like black eyes, slit for a mouth, small nose. 3 fingers and a thumb, long spindly arms and legs. Often seen with small dwarf-like creatures. Type most commonly seen in abduction cases.

 

 

These sneaky little devils seem intent on becoming the archetypal visiting alien.  Roswell saw their emergence into the limelight during an ill-fated expedition to spy on American atomic secrets, or radar or God-knows what.  Whatever the reason, there they were, altering world history forever.  Swiftly came the National Security state, MJ12 and the development of an exceedingly successful anti-flying saucer campaign by the intelligence services.  These critters abduct humans, mutilate cattle and invade our skies with impunity. It"s no wonder the secret"s kept under wraps.

 

 

The Reptoids

Description: 5-7ft in height, red eyes. resembles a lizard, very intelligent, very nasty, in other words... don"t *@$? with these guys. Said to live in underground bases, in fact rumoured to have taken over a US military underground base...and to live on human blood...GULP. Have been seen in charge of other races. These could be the top guys!!!We"re into serious paranoia here. The master strategists for galaxy wide domination, the Reptoids control the Greys, who control us, who control…well, what exactly?  To mitigate their henchmen"s seeming inability to control the Universe, they take it out on lowly Humankind by serving us up on a plate with two veg and a white wine sauce.  Martin insists this underground base stuff is for real, and the implications of him being right are truly terrifying.


 

Blonde Nordic Humanoids

Description: 6-8Ft, Swedish looking Aliens, Human in appearance, but who knows if this is just a disguise??? Said to be the overseers of abductions, but do not seem to be as malevolent as some of the other species mentioned here.

 

 

Hurray!  The gods of the ancient world have returned in their golden chariots to save the day!  Except that they"re a bit Aryan, and seem to make contact with the most unlikely of people.  But the evidence presented by the contactees is pretty good, despite the widespread supposition that they faked it.  Why do aliens look just like us, then?  Why indeed.

 

The Blues

?

Description: Spiritual Entities, haven"t really come across a picture of these..sorry

 

 

Nice aliens who collaborate with Hopi Indians in their struggle with the Reptoid/Grey/Secret Government conspiracy.  I would say that’s straight out of the X-files, but Robert Morningsky seems like an alright kind of guy.

 

Chupacabras

Description: Newest of the Alien species, first seen in Varginha, Brazil in the early 90"s. Small tan coloured imp-like being, said to resemble the Devil and give off a strange ammonia smell. Glowing red eyes, 3 large horns on the head, said to drain its victim of blood. Many sightings in Central America. Said to be capable of flight!

 

These mad beasts terrorise Puerto Rico and surrounding islands.  The “goat-suckers” have even been sighted in Mexico and Florida.  Whether they"re aliens, biological experiments given free reign or a hitherto undiscovered natural predator remains to be seen.  But a flying mini T-Rex with mad eyes should keep zoologists guessing for a while yet.


 AGHARIANS - (or Aghartians)

A group of Asiatic or Nordic humans who, sources claim, discovered a vast system of caverns below the region of the Gobi desert and surrounding areas thousands of years ago, and have since established a thriving kingdom within, one which has been interacting with other-planetary systems up until current times. Vast cavern systems below Tibet allegedly link the Agharti systems of central Asia to "Snakeworld", a multileveled cavern system under the southwestern slopes of the Himalayas where the "Nagas" dwell, according to Hindu legend. Here a serpent cult of human and reptilian collaborators dwells, one which is said to have had contact with the Nazi Thule society during World War II. Long ago an Asian prince is said to have led several militant followers -- warrior monks -- into the caves and came in conflict with this serpent cult. Following the conflict the reptilians and collaborating forces were driven out, however in recent centuries they have regained some ground.

 

ALPHA-DRACONIANS

Reptilian beings who are said to have established colonies in Alpha Draconis. Like all reptilians, these claim to have originated on Terra thousands of years ago, a fact that they use to "justify" their attempt to re-take the earth for their own. They are apparently a major part of a planned "invasion" which is eventually turning from covert infiltration mode to overt invasion mode as the "window of opportunity" (the time span before International human society becomes an interplanetary and interstellar power) slowly begins to close. They are attempting to keep the "window" open by suppressing advanced technology from the masses, which would lead to eventual Terran colonization of other planets by Earth and an eventual solution to the population, pollution, food and other environmental problems. Being that Terrans have an inbred "warrior" instinct the Draconians DO NOT want them/us to attain interstellar capabilities and therefore become a threat to their imperialistic agendas (Draconian).

 

ALTAIRIANS

Alleged Reptilian inhabitants of the Altair stellar system in the constellation Aquila, in collaboration with a smaller Nordic human element and a collaborative Grey and Terran military presence. Headquarters of a collective known as the "Corporate", which maintains ties with the Ashtar and Draconian collectives (Draconian).

 

AMPHIBIANS

Similar to the Saurians or Reptiloids, yet being hominoid creatures with reptilian AS WELL AS amphibian-like features and are semi-aquatic in nature. May have once lived on land, yet became more aquatic over the centuries. "They" have been encountered near swampy regions, rivers, etc., and have been known to attack people without being provoked. It is interesting that some types of Greys AND Reptiloids are believed to be semi-aquatic, having webbed fingers and toes (Draconian).

 

ANAKIM, THE (also referred to the "Els", short for "Elder Race" or simply as the "Giants").

Referred to in ancient Hebrew tradition, this race is allegedly tied-in with a branch of ancient humans who broke-off from mainstream humanity because of their vast size which had developed over the centuries, possibly as a result of a genetic anomaly. They are said to range anywhere from 9-11 ft. and in some cases even 12 ft. in height, although in configuration they are remarkably similar to "International" humans. Are said to possess a means of molecular condensing and expansion which allows some of their kind to mingle among humans on the surface. They have allegedly been encountered in deep and extensive cavern systems below the western part of North America, as far north as Alaska, as far south as Mexico, and as far east as Texas. They are believed to have interstellar traveling capabilities

 

ANTARCTICAN This is allegedly a secret area of operations for both human and reptilian beings. It is said by some that Aryan-Nazi scientists actually developed disk-shaped aircraft capable of very advanced aerial performance, and that swastika"s have been seen on a few aerial disks. They may be piloted by a "pure-bred" blond, blue-eyed Aryan race. There appears to be more than one "Blond" human society involved in the UFO scenarios, and especially subterranean human societies may have developed "blond" hair due to lack of sunlight. There does not seem to be anything more than a peripheral connection between the Antarcticans, the Telosian and the Pleiadean "blondes" (i.e. we will refer to the Antarcticans as the "Aryans"; the Telosians as the "Blondes"; and the Pleiadeans as the "Nordics" in order to discourage confusion). The Antarcticans may consist largely of "batch consigned" pure- bred blue-eyed, blond Aryans who became victims of Hitler"s obsession to create a super race, and as suggested by Harbinson and others most of these may be controlled through mind manipulation and implants, being "human drones" who are used to keep this hidden society functioning. A massive joint humanoid-reptiloid underground system called the "New Berlin" is said to lie below the mountains of Neu Schwabenland, Antarctica. It is said by some sources that this joint human-alien force has spread terror through this sector of the galaxy, conquering and committing untold atrocities against the peaceful inhabitants of other worlds. The famous abductee Barney Hill who along with his wife Betty was abducted by "Zeta Reticulan Greys" in 1961, stated under regressive hypnosis that he had encountered an evil-eyed "German Nazi" working with the Greys on board the craft. It is claimed that the original "treaty" with the Greys was established by the Bavarian Thule and Illuminati societies as early as 1933, and this collaboration was brought into America via the CIA, which was established with the help of American Nazi fifth column agents as well as European Nazi"s who were brought into America through Project Paperclip and other operations

 

ATLANS

These are humans, usually described as being benevolent by comparison to other groups, who are said to inhabit vast and complex cavern-cities beneath southern Brazil and surrounding regions. The term "Atlantean" or "Atlan" in reference to these races, has been placed upon them because of the fact that these cavern networks along the east coast of Brazil were reportedly once a part of the antediluvian "Atlantean" empire. The present inhabitants have no direct GENETIC relation to the ancient "Atlantean" society which is said to have controlled these cavern systems several millennia ago, but are referred to as "Atlanteans" simply because they are descendants of those who re-discovered and inhabited the ancient Atlan installations. As in North America and other continents, both common and gnome-like humans have been encountered here, some of which possessed advanced aerial or "disk" technology. The Telosians claim to have some connections with South America, especially the Matto Grosso region where a sister city named POSID exists in a large cavern system underground.

 

BERNARIANS

Inhabitants of the "Bernard"s Star" system. Although not much has been written about them, it seems that human beings at least in part control this star system, along with "The Orange". Whether the Saurians have any influence or not is uncertain , however some sources indicate a possible collaboration similar to that within our own SOL system.

 

BOOTEANS

Reptilians from the "Bootes" system. These, AND reptilian entities from the "Draconis" system are allegedly involved with the "Dulce" scenario as well as the infiltration- implantation-control of human society on earth in anticipation of their planned takeover at some point in the future (Draconian).

 

BURROWERS

Another mutation of the saurian or serpent race that is capable of burrowing through the earth. Possibly quadrupedal as well as be-pedal, these have been known to use their natural "boring" abilities to create artificial tunnels like moles, or even spontaneously produced "cave-ins" (the latter has allegedly been used in attempts to entrap or kill unsuspecting intruders into the underground domains). These may possess a highly- developed "bio-sensing" system.

 

CETIANS - (or Tau Cetians)

A human race of "Mediterranean" or "South American" appearing, tan-skinned humans. Very similar to Caucasian humans on Terra except for SLIGHT differences (slightly pointed ears, higher physical "density" for their size, slightly broader nose, 5" 5" tall on average, and often wear short "Roman" or "crew" style haircuts). Tau Ceti and Epsilon Eridani are said to be a major "convergence" of exterran "human" activity, and are said to be in alliance with the Pleiadeans (who in turn, according to contactees, have "Federated" alliances with the Vegans, the Ummites, and others.). The Cetian alliance with the Pleiadeans and "other" societies who have been "victimized" by the "Grey" predators is based on a desire to establish a common defense against their reptilian nemesis.

 

CHAMELEON

Reptilians genetically bred to enable themselves to appear "human". Also less-humanoid appearing Reptiloids who use a form of technosis, molecular shape-shifting and/or laser holograms to produce an outward "human" appearance. Reports of these have surface from underground joint-operational facilities near Dulce, New Mexico; Dougway, Utah; Groom Lake, Nevada; Deep Springs, California; and Fort Lewis, Washington and elsewhere. They are reportedly involved in some type of infiltration agenda. These "infiltrators" can appear remarkably human outwardly , however at the same time retaining reptilian or neo-saurian internal organs. Often described as appearing "bulge-eyed" with scaly, hairless skin behind their "disguise". One report alleged that the "Chameleons" may utilize artificial "lenses" to conceal "slit-pupiled iris"". Some claim they are genetically bred "mercenaries" who are part of an advanced guard of a planned silent invasion-takeover of human society.

 

CHUPACABRA

Many of the killings are associated with strange creatures we have called the Anomalous Biological Entities [ABEs]. It is reportedly a cross between a creature known as a "Grey" alien humanoid, mainly because the shape of its head and eyes, and what most witnesses describe as the body of a bipedal, erect dinosaur, but with no tail. Its head is oval in shape and has an elongated jaw. Two elongated red eyes have been reported, together with small holes in the nostril area, a small slit-like mouth with fang-type teeth protruding upwards and downwards from the jaw. Other witnesses have seen small pointed-ears, but this feature has not been seen by other witnesses. It appears to have strong course hair all over its body; and while most observers claim the hair is black, it has the remarkable ability to change colors at will, almost like a chameleon. In the dark, it will change to black or a deep brown color -- in a sunlit area surrounded by vegetation, it changes to green, green-grey, light brown or beige. The creature has two small arms with a three-fingered clawed hand and two strong hind legs, again with three claws. This appears to enable it to run quickly and leap over trees (!) - some witnesses allege over twenty feet in a single bound. According to many observations, the creature"s legs look almost reptilian or goat-like. It has quill- like appendages running down from its back, with what seem to be fleshy membranes that change color from blue to green, red to purple, etc. A number of witnesses claim the creature flaps (at incredible speed) its tail and appendages, allowing it to actually fly (!). The tail apparently is used to guide its flight only - controlled mainly by the winds - only occasionally seen to flap. First reported in the town of Orocovis, the ABEs have been sighted in the municipality of Canovanas and in many areas of Puerto Rico. Its habits are both diurnal and nocturnal - as a matter of fact, it has been seen in broad daylight by several witnesses. One such occasion was witnessed by Madeline Tolentino and her neighbors in the Campo Rico community (municipality of Canovanas). They all observed it walking down a street(!) at 3.00pm in the afternoon. As they approached it, the creature ran away, "at a fantastic speed" and escaped.

 

DRACO-BORGS

Cybernetic forms controlled by reptilian entities. These would also include those forms which are animated by fallen supernatural or paraphysical entities, whether of "gray," "human-like", "mechanical" or other configuration. There are some who suggest that human-appearing "infiltrators" of this type may exist in our society, and that certain characteristics might give them away--i.e. the eyes, a slightly sulfurous smell, unrefined features such as no fingerprints or ears or other "body" parts which seem to have a slight "artificial" appearance.

 

DRAGONWORMS

These creatures are largely subterranean and have been reported on very rare occasions. Although a mutation of the serpent race which lost the use of it"s limbs through centuries of atrophication, it is nevertheless apparently a part of the reptilian "conspiracy". The "Dragonworms" are reportedly very intelligent, according so certain sources. "They" have sometimes been described as appearing similar to a giant reptilian "worm" or "slug".

 

DWARFS

Diminutive humans who have allegedly been encountered in or near caverns in various parts of the world, including northern California and the south-eastern Arizona / south-western New Mexico region and in some in connection to UFO"s, although most reported "dwarf" sightings in connection to UFO"s are actually sightings of the saurian "greys". These should not be confused with the small "elementals" or "nature spirits" which some believe are ethereal in nature yet have the ability to appear in solid or semi-solid form at times. The Dwarf races are allegedly just as human as surface peoples but average between 3 to 4 ft. in height, although at times they have been seen as small as two feet. As with the "giants" or "Els" this diminutivity may have resulted in a genetic anomaly which ran it"s course due to the separation of their race(s) from the International "gene pool". They allegedly live in subterranean systems to a large extent as a "protective" measure. And as we"ve said, some allegedly possess "aerial disk" technology and interplanetary travel capabilities.

 

EVA-BORGS

Cybernetic forms controlled by "human" entities. OR humans who have been implanted or surgically altered to such an extent that they have become cybernetic in nature, yet still retaining a soul-matrix.

 

GIZAN - (or Gizahn)

The "Gizeh People" have been referred to by the Pleiadians (Billy Meier contacts) as well as others. This "may" have some connection with the strange "people" and technology allegedly encountered in deep labyrinthine recesses beneath Egypt, who were sometimes reportedly seen by explorers, and who are said to dress like "ancient Egyptians". There is allegedly, according to Leading Edge Research, a huge cavern deep beneath Egypt which is inhabited by people with close ties with the U.S. "secret government". Some sources indicate that the "Giza People" may be a "controlled" society with the reptilians being the dominant power, although there is still much mystery as to what the "Gizeh Empire" is all about.

 

GRAILS

These are saurian "grey" type entities which are apparently somewhat taller than the usually-encountered greys yet with extremely thin "rail-like" torso and limbs yet very strong.

 

GREENS, THE

Humans of "normal" size, yet who possess an olive-green skin color. They claim to be from a subterranean or cavernous realms beneath Europe which they refer to as "St. Martin"s Land".

 

GREYS, THE

Small neo-saurian hominoids, very prolific and intelligent. May be the "brains" or "intellect" of the serpent race, whereas the larger "Reptoids" allegedly act as the PHYSICAL overlords and thus are of a higher "ranking" than the Greys. The Greys are logic-based and reportedly operate on base animal survival or predatory instincts and in most cases are emotionally insensitive to humans, and like other reptilian entities they "feed" off of human and animal vital fluids by rubbing a "liquid protein" formula on their bodies, which is then absorbed through the skin. Like typical reptiles which shed their skins the "waste" is excreted back through the skin. The Greys range from 3 1/2 to 4 1/2 ft. tall on the average, with skin colors ranging from gray-white to grey-brown to gray-green to grey-blue. Aside from feeding off of human and animal proteins and fluids, they also allegedly feed off the "life energy", the "vital essence" or "soul energy" of humans as do other reptilian species. This is why those humans seen working with the Greys (implanted and programmed "drones", whether willingly or unwillingly) have appeared "lifeless" and "emotionless" to the witnesses who observed them. The Greys are reportedly EXTREMELY deceitful and although they act on "logic", to them it is "logical" to use extremely complex forms of deception to bring about their goals. They are the most commonly observed "alien" entities encountered during UFO events.


Категория: Изкуство
Прочетен: 2559 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.10.2012 19:42
16.10.2012 14:48 - Alien Species 2
image

GYPSIES

Several sources refer to the Gypsies as having some connection with the UFO mystery. Other sources suggest a connection with high-tech subsurface kingdoms such as Agharti, etc. The knowledge which the Gypsies allegedly possess of an ancient war, UFO craft, and so on is supposedly a carefully guarded secret among various Gypsy tribes. Some claim to have traced the Gypsies back to ancient India or surrounding regions. The infamous Philadelphia Experiment information source, Carlos Allenda, was allegedly part of a Gypsy clan with knowledge of past and present "history" on alien cultures which have interacted behind the scenes in Terran affairs.

 

HAV-MUSUVS - (or Suvians)

Prominent in Paihute Indian tradition, the Hav-Musuvs were allegedly an Egyptian or Grecian-like sea-faring race who discovered huge caverns around 3 to 5 thousand years ago within, and later deep beneath the Panamint Mts. of California. Within these they then established their vast underground cities. When the inland sea (now Death Valley) which connected the ocean in ancient times dried up, they had no way to carry on trade with other parts of the world. As a result of this, according to Paihute Indian tradition, they began to build and fly "silvery eagles" which became increasingly advanced as time went on. They then evidently established interplanetary and later interstellar travel, exploration and colonization. This huge facility is now operating as a MAJOR Federation base on earth, and possesses huge chambers with differing environmental, atmospheric and even gravitational conditions to accommodate the various visiting Federation dignitaries.

 

HU-BRID

"Hybrids" possessing reptilian and human genetic coding yet who possess a human soul-matrix.

 

HYADEANS

The Hyades in the constellation Taurus, like the Pleiades and Vega, are said to have been the destination of yet another group of refugees from the ancient Lyran wars.

 

HYBRIDS

Since human and reptilian beings are genetically so different in their physical make-up a natural "hybrid" between the two is impossible. However an unnatural GENETIC alteration, in essence "splicing" human and reptilian genes, has allegedly been attempted. Even if this were accomplished the offspring would not be an actual "hybrid" (half human - half reptilian) but would fall to one side or the other. Since reptilians possess no soul-matrix as do humans but instead operate on a "collective consciousness" level, the "hybrid" would be human or reptilian depending on whether they/it was born with or without a soul-energy-matrix. In most cases one might tell the difference if the entity had round-pupils as opposed to black opaque or vertical-slit pupiled eyes; or five-digit fingers as opposed to three or four; or external genitalia as opposed to none. This may not always be the rule, especially when the "chameleons" are considered. Some of the hybrids without souls are "fed" with human soul-energy in an attempt to engraft an already existing human soul-matrix into the hybrid.

 

IGUANOIDS

Approximately 4-5 ft. tall, with "Iguana-like" appearance yet "hominoid" configuration. They have sometimes been seen wearing black, hooded "monk" robes or cloaks which conceal much of their saurian features, which include tails. These have been reported as being extremely dangerous and hateful towards humans and lesser-ranking Reptiloids such as Greys, and like all other branches of the "serpent" race they utilize black witchcraft, sorcery and other forms of mind control against their enemies. They appear to be a dimension-hopping sorcerer or priest class among the reptiloid species.

 

IKELS OR SATYRS

Small hairy humanoids with cloven hoofs which inhabit deep caverns beneath South America and elsewhere. They may be members of a fallen pre- Adamic race which possessed angelic, animal AND humanoid characteristics. Now allied with the reptilians. They have been known, according to natives, to "kidnap" women and children down through the ages and many stories are told of South American tribes who have battled these creatures with machetes during certain of their forays to the surface in search for women, children or food.

 

INSIDERS

Residents, either permanent or temporary, of the various different secret-society-connected top secret-government "underground installations", bases or colonies throughout the United States and the World. Some of these groups may possess advanced technology enabling them to travel to various other planetary bodies in the solar system. This group is international in scope and may be tied-in with the Alternative 2 and 3 scenarios.

 

JANOSIAN

This is allegedly a planet on which human beings live or once lived. They apparently arrived on that planet some thousands of years ago according to certain "contactees", and had all along retained dim memories and legends concerning their ancient home world, planet earth, where their ancestors lived long before their colonization of the planet "Janos". They are said to be like Terrans, although somewhat oriental and slender. A group of refugees is said to have left Janos centuries ago in a huge carrier vessel of roughly donut-shaped configuration after an asteroid or meteor shower devastated the surface of their planet, causing a chain-reaction in their nuclear power grid, loosing deadly radiation into the atmosphere and unto the underground tunnels and "cities" which they had built beneath Janos. They apparently remembered the star-route back to earth, and the latest reports stated that they were in a high orbit somewhere "near" the earth and are seeking contact with earth governments to exchange technology for a place to live on (or below?) the earth, in the tradition of the TV series ALIEN NATION. In light of other revelations and lack of confirmation from other "contactees", this might be a "staged" Draconian propaganda operation; on the other hand the account MAY be legitimate.

 

KORENDIAN

Humans allegedly living on a colonized planet known as "Korender". Perfectly "human" in proportion yet 4-5 ft. tall on the average. Gabriel Green described alleged contacts with this group in publications during the late 1950"s - early "60"s. The accounts published by Gabriel Green were rather fantastic, although perhaps no less so than some other accounts. Robert Renaud is one of the main "Korendian" contactees, and he claims that they have a large underground facility somewhere in Massachusetts. The Korendians claim alliance with the Arcturians and are part of a massive collective Alliance of worlds who lean more to non-Interventionism than to direct Interventionism.

 

LEVIATHANS

Sea saurian "sea serpents" such as the so-called "Loch Ness Monster". Loch Ness has been the site of much occult or paranormal activity including UFO activity, "Grey" sightings, etc. Aliester Crowlay, the Satanist-Illuminist founder of the O.T.O. or Ordo Templi Orientis, claimed to be in contact with "The Beast" of the Loch. He owned a mansion on the shores of the loch and this same mansion later became the residence of the British occultist Jimmy Page, who not only played with the British Rock group Led Zeppelin but also owned a large bookstore dealing with witchcraft and the occult. Being aquatic in nature and having lost the use of their limbs via atrophication and mutation, this branch of the "serpent race" is allegedly used for long-range "psychic" warfare and occult manipulation of the human race.

 

LYRAN

Supposing that the human inhabitants of Lyra (who are said to have a common origin with Terran humanoids) were driven out of that system several thousand of years ago, then it is likely that some of the present day inhabitants of the "Lyra" constellation may be of reptiloid descent. During the Lyran wars which are mentioned in several "contactee" accounts, a mass exodus" of humans reportedly left the system and escaped to the Pleiades, the Hyades [which are 130 light-years from earth in the Taurus constellation], and to Vega which is also in Lyra. This region, like our own system, may still be a "battleground" between saurian greys and humans.

 

MARTIANS

Inhabitants of the planet Mars, both human and non-human, including the alleged inhabitants of the two Martian "moons" (which many believe to be artificially-hollowed asteroids, one of which -- Phobos -- is said to be under the control of the "original" Greys, or self-reproducing Greys which are the "hosts" for the Grey "clones" which operate from various space stations that are disguised as planetoids. (It is from these"carrier" ships that the abduction, implantation, programming, mutilation, infiltration and other projects are carried out against planet earth). It has also been suggested that thousands of years ago the surface of LUNA and MARS were much more "habitable", that the surfaces of these bodies may have been decimated after passing through the asteroid belt or an "asteroid storm" (consisting of debris which "may" have been torn from a planet which apparently existed between Mars and Jupiter at one time -- possibly destroyed by a close encounter with another planetary body in the tradition of Velikovsky"s theories). It is believed that ancient "ruins", possibly thousands of years old, have been seen on both "planets" and that these attest to such a cataclysm.

 

MIB"S

Also referred to as the "Men In Black" or "Horlocks". These are apparently in many cases humans who are controlled by draconian influences, although other "MIB" have been encountered which do not seem human, but more reptilian OR synthetic. The "MIB" have been encountered often after UFO sightings, usually intimidating witnesses into keeping silent about what they"ve seen (many of the witnesses may be "abductees" with suppressed memories of the event). Their "threats" appear to be motivated by attempts to utilize "terrorism", "fear" or "intimidation" as a psychological weapon against witnesses. This "weapon" may not only be used to keep the human "MIB" under control, but by the human MIB"s themselves. "They" are often, though not always, seen in connection with large, black automobiles, some of which have been seen disappearing into mountains -- as in the case of one basing area between Hopland and Lakeport, California -- canyons or tunnels or in some cases apparently appear out of or disappear (cloak?) into thin air. Most humanoid MIB have probably been implanted by the Draconians and are essentially their "slaves". Bio-synthetic forms possessed by "infernals" also seem to play a part in the MIB scenario, as do subterranean and exterran societies. Sirius, at only 9+ light years away, has been identified as a major exterran MIB center of activity, with a subterran counterpart existing in ancient antediluvian "Atlantean" underground complexes which have been "re-established" beneath the Eastern U.S. seaboard.

See also our MEN IN BLACK PAGES

 

MOON-EYES, THE

A race of peaceable humans some 7-8 ft. tall, with pale-blue skin and large "wrap-around" eyes which are extremely sensitive to light. They MAY be the same as the large humans allegedly encountered on the moon by our "astronauts" according to John Lear and others, who in turn were silenced and not allowed to tell what they saw. These people may, according to some accounts, be allied to the "Nordics" and/or "Blondes". They claim to be descendants of Noah who traveled to the Western Hemisphere a few centuries following the deluge and discovered ancient antediluvian cavern systems and ancient technologies which had been abandoned by the antediluvians in deep subterranean recesses. They have been encountered mostly in deep cavern-systems beneath the general region of the Ozarks-Arkansas and surrounding regions.

 

MOTHMEN

Largely subterranean, pterodactyloid-like hominoids with bat-like wings. Sometimes describes as possessing "horns" and thus are considered very similar to the traditional depiction of the "devil", according to certain individuals who have encountered them. Very intelligent and extremely malignant. Although often referred to as "Mothmen", this title might be a little misleading. These creatures -- which have also been referred to as the Ciakars, Pteroids, Birdmen and Winged Draco -- have been encountered near underground systems near Mountauk Point, Long Island; Point Pleasant, West Virginia; and Dulce, New Mexico.

 

NAGAS

Also referred to as the "Reptoids", "Reptiloids", "Reptons", "Homo-saurus", "Lizard-men", or the "Large Nosed Greys". They play a significant role in the legends of India and Tibet where they are considered by some to be demoniacal residents of a subterranean realm.. They are described as being around 7-8 ft. tall and of various colors, grotesque, but most often moldy greenish with scaled crocodilian "skin". Allegedly descended from a branch of bipedal sauroids which existed thousands of years ago on earth and via mutation and natural selection developed the brain-body coordination necessary to develop a technology. Some species still reportedly retain a visible "tail" although much atrophied from their supposedly extinct" saurian ancestors. Some abductees claim that the "lizard" people resemble a humanoid version of a Velociraptor. After a reputed battle in ancient times between a "pre-Scandinavian" race from the Gobi region and a Reptiloid race based in Antarctica, the reptilians allegedly lost the battle for domination of the surface world and were driven into underground networks in which they eventually developed aerial and space technology.

 

ORANGE, THE

These entities largely converge beneath southern Nevada, northern New Mexico and possibly Utah. Some sources refer to a [1] "human" race with stalky yellow, red or orange hair, others of [2] a genetically-altered, humanoid-reptiloid strain or hybrid. They are often described often as having a humanoid form yet certain "reptilian" genetic features. They are also said to possess human-like reproductive organs, and possibly (or not) a human "soul-matrix", and therefore a divergent branch of the human race, or reptiloid race depending on which "type" of Orange one is referring to. as some accounts suggest there MAY also be [3] orange-colored reptilians which possess no soul-matrix. Some of the "Orange" allegedly have connections to Bernard"s Star.

 

ORIONS

Some claim that "negative" entities have been associated with some of the stars in the Orion constellation. Other sources claim that the Orion Nebula is a cosmic "doorway" to "infinity" or the realm of the Creator, which transcends the time-space-matter universe. Some astronomers claim that a huge, beautifully-illuminated multicolored "light" has emerged from the "nebula" and is on an intercept-course with Earth, although at a rather leisurely pace and at this rate this "light" or "star" will reach earth approximately 3000 AD (give or take a hundred years). Could this have something to do with the prophecy in Revelation 21? Since the Draconians are attempting to conquer the "heavens", they may have made futile attempts to enter the "Eternity Gate" and intercept the emerging "Light" ("War In Heaven" between Michael and the "Dragon"? - see: Rev. ch. 12). This may explain the alleged presence of the Draconians in the Orion constellation, although certain "human" groups have allegedly become curious of the "Eternity Gate" as well. The Orion open cluster itself is the base of a joint Reptiloid - Grey empire called the Unholy Six, which has been working out of NEMESIS in an effort to sabotage the human presence in the SOL system. Many of the "planetoids" that have entered this system and have made observable "course alterations" are arriving from NEMESIS and the Orion-Draconian EMPIRE.

 

PHOENIANS

The "Phoenix Empire" is allegedly a non-surface society which may be partially connected with the Dulce subnet, according to certain "inside" sources. It"s uncertain whether this is a human or a reptilian empire, however some indications suggest a collaboration. There may be a connection also with the GIZEH EMPIRE below Egypt which was established by ancient Egyptian collaborators, the so-called KOMOGAL-II empire which is said to have some connection with the ASHTAR collective as well as the DRACONIAN collective.

 

PLEIADEANS

Blond or in some cases brunette "Nordic" type humans based in the Pleiadean "Taygeta" and other systems, which were allegedly colonized by refugees from their former planetary abodes in the Lyra constellation which were invaded by reptiloid entities from Alpha Draconis. The main Pleiadean planet of "Erra", was reportedly "Terra-formed" by the Lyran refugees [Lyra being much nearer to earth--around 30 light years]. The Pleiadeans were apparently the first "humanoid" society to develop hyper-space travel (the U.S. government has reportedly known how to tap-in to hyperspace ever since the "Philadelphia Experiments" of the 1940"s. The Pleiadeans claim that their technology surpasses our "International" technology by about 3000 years. This may explain why the humans in Lyra were able to travel the vast distances from this part of the galaxy to colonize the Pleiades, some 430 light-years from Terra-Earth. The Pleiadeans consider themselves to be part of the "ANDROMEDAN COUNCIL" based within some of the planetary systems within the Andromeda constellation.

 

RE-BRID

"Hybrids" possessing no soul-matrix. Some of these MAY possess human-like genetic coding yet no "soul" while others may be an apparent "hybrid" of two or more reptilian species. It must be understood that the Reptilians are far more adaptable or "mutable" than are humans, physically. This would mean that we should expect a much greater rate of physical diversity between the reptilian species than between the various human species. Such mutations would not have to take place over millions of years, but through eons or even centuries, especially when one considers the possibility that controlled natural selection, mutation, genetic manipulation, and even occult-technological molecular shape-shifting may have been responsible for accelerating this process.

 

RETICULANS

Apparently a major center of "reptiloid" activity and possibly "controlled" human slaves. This is a region from where a large percentage of the "Grey-type" Saurians--such as encountered by Betty and Barney Hill and other abductees-- emanate. This binary or double-star system may be the center of interstellar "Grey" activity just as Alpha Draconis seems to be the center of "Reptiloid" activity and Orion being a realm where both reptilian sub-species operate in joint capacity. Much of the implant-control scenarios allegedly originated from the Reticulan "Grey" Reptiloids.

 

SASQUATCH

Large, hairy "humanoids" who are usually troglodytial or cavern-dwellers, although they have been known to forage through mountainous or wooded areas on the surface in search for roots, berries, grasses and nuts which make up their diet. They are believed to possess a heightened "sensing" ability which allows them to steer clear of "human" influence. They are more human than animal according to some reports although they have often been mistaken for animals, which has forced them to take up a largely subterran lifestyle. They have often been described as having a human face on an "ape-like" body. They are mostly strict vegetarians, which may be explained by the possibility that they MIGHT be a "hybrid" or "hubrid" between antediluvian humans and Sapiens. Such interbreeding, if possible back then, is certainly not possible in modern times due to increasingly divergent genetic strains between the two groups. Most Sasquatch apparently possess a human soul-matrix. They are usually described as being 6-9 ft. tall, while other branches may be smaller. "Hairy humanoids", both large and smaller "dwarf like" entities, have on some occasions been observed in connection with UFO encounters, or subterranean encounters. Sasquatch have been known to attack humans ONLY in self defense (sometimes throwing large boulders to frighten intruders away). There have also been "hairy hominoids" which possessed either "robot-like" or "amphibian" characteristics, suggesting bio-genetic manipulation to create "biological machines" or "cyborgs". There is a possibility that other entities, possibly more animal than human, are the result of humanoid-Sasquatch and nonhuman-Sapien interbreeding or genetic manipulation, in which case the offspring might be more human OR beast in nature, but this is mere speculation. Another type of "hairy humanoid" is allegedly the result of genetic manipulation, and have been reported in underground bases in northwestern New Mexico and in Southern Nevada. Sasquatch apparently have the ability to spontaneously induce invisibility through producing an electromagnetic psychic shield around themselves, and are said to commute between our dimension and a "5th" dimensional realm.

 

SERPENTS

These are literally "giant snakes" which have been encountered in various underground regions. They are often apparently used by the Draconians as "sentries" to guard subterranean tunnels or "treasure" repositories. They have been known to easily crush a human being or other objects with their teeth or their bodies.

 

SIRIANS

Sirius is the apparent epicenter of the ASHTAR or ASTARTE collective, where humanoids of various types, Sasquatch, Reptiloids, Greys, Insectoids and Reptilian-Insectoid hybrid species as well as cybernetic "MIB" entities have collaborated in the past. The Sirians have waged war in the past with the Orion Empire or the "Unholy Six" reptilian star systems in the Orion open cluster. The ancient dispute involves just who will serve as the "landlords" of a sector of space containing 21 star systems including the most strategic star system, SOL and particularly planet Earth, Terra or Shan -- which is a virtual cosmic "oasis" of water, mineral, plant, animal and genetic resources in incredible variety compared with most other worlds. This dispute between the Sirians and Orion Reptiloids dates back to the ancient invasion of Orion by the Draconian EMPIRE, as a result of which many "Nordic" type humanoids escaped to Procyon, Sol, Sirius and elsewhere. In recent times a RIFT or SPLIT has occurred in the Ashtar collective following the discovery of massive infiltration into the collective by agents of the Unholy Six and Draconian EMPIRES, with many humanoids taking sides with the FEDERATION -- which has a major earth-base under Furnace Creek, California; and many of the Reptiloids taking sides with the Orion-Draconian EMPIRE -- which has a major earth-base below Dulce, New Mexico. A Collaboration of sorts (via the electronic collective mind which links humanoid and reptiloid intelligences into a master mainframe via psionic implants) still exists however, a collective-collaboration which maintains bases under Paradox, Nevada; Dougway, Utah and near the Denver International Airport in Colorado. This war in Sirius-B is gravitating towards the Sol System, in that the opposing agendas for this system is one of the major issues of dispute between the two [or three] warring factions.

 

SOLARIANS

Human residents of the "Sol" System who claim to have ties with ancient Terran societies, especially subterran societies which developed off-planet travel early on and established underground bases and colonies on various planetary bodies in the "Sol" system, including the Jovian moons and the Saturnian moons on or under which they have allegedly established a "Tribunal" center for the federated Solarian planets.

 

SYNTHETICS

Of several different types and varieties. Although reptilians AND humans apparently utilize "artificial intelligence" devices or organisms (technology itself being amoral, neither good nor evil), the Draconians as well as some "controlled" humans have apparently developed bio-synthetic or mechanical "entities" as EXTENSIONS of their activities. This is especially true with the bio-synthetic cybernetic creatures which the "reptilians" have allegedly "created" using cybernetics and biological organs stolen from animal and human mutilation victims. The synthetics are of many types, some of which are very "human-like" and which may be used as "infiltrators". Others apparently look more like the "Grey" entities, created "after their own image" so to speak, yet are not reptilian yet instead a type of "molded" entity form containing a "sponge-like" substance which permeates the interior. They may be the worst of all, as they are apparently bio-genetic "forms" which are able to be inhabited or possessed by the "Infernals", "poltergeists" or fallen supernatural entities as "containers" enabling them to operate in the physical realm.

 

TELOSIAN

Tall, blond inhabitants of a re-established network of subsurface antediluvian colonies located throughout the Western States, and concentrated around Mt. Shasta in northern California. They are sometimes referred to erroneously as "Lemurians" as it is believed that the cavern cities which they re-discovered and built upon were once part of an antediluvian(?) civilization called "Lemuria" (Lemuria is actually a hypothetical lost continent in the INDIAN Ocean. The Pacific continent was called ELAM-MU). They may have loose contact with the Pleiadeans and other groups via ancient ancestral ties, since the Telosians are earth-NATIVES who allegedly possess interstellar vehicles, and are a western branch of the sub-International AGHARTI network and it"s "Silver Fleet". The name "Telos" is a Greek work meaning "uttermost" or "purpose", yet some of the inhabitants refer to ancient ties with neo-Mayan tribes, and therefore many of them "may" possess a Greco-Mayan ancestry. Some ancient Vedic texts speak of a collaboration between the Greeks and the East Indians -- who some believe gave rise to the Mayas -- in the development and construction of aerial craft called "Viminas". Telosians are part of a "Melchizedek" spiritual order with connections to the Ashtar collective-mind and have dealings with extraterrestrials in Arcturus, Sirius, and Saturn as well as with other-dimensional beings.

 

TEROS

A term describing various human groups who inhabit the cavern systems and re-established antediluvian cities beneath the North American continent. Many of these may be descended from early American colonists, while others are apparently descended from older civilizations such as ancient native Americans who went underground hundreds and/or thousands of years ago. The nemesis of the Tero are the "dero", which apparently consist of draconian or reptilian controlled elements.

 

ULTERRANS - (or Ultraterrestrials)

These are said to be people who have been encountered at times entering or leaving an "alternate" or "parallel" existence, yet still operating within the ONE "reality". It is very unlikely that more than one "physical reality" like ours exists, yet there is a theoretical possibility that another CO-EXISTENT "world" might exist on the opposite end or polarity of the electromagnetic barrier. Many humanoid and/or neo-saurian inhabitants of this "alternate" world if it exists originally came from our own "world" through some type of vortex or through hi-tech means. There are said to be four intersecting "Universes" which make up the "Omniverse". One is the matter universe, the other is the antimatter universe. The nature of the other two is unknown (perhaps the matter and antimatter universes each have a forward and reverse time-flow phase?) Each of the four universes allegedly have 11 "dimensional densities", with a 12th density which is currently unfolding as a result of super-energies which are emanating from the black holes at the center of the galaxies. This multi-dimensional reality may explain various phenomena such as animals, objects, people and entire vessels which have seemingly fallen into or out of our "world". It may also be possible that certain objects in our "world" would be invisible in the "other" realm or dimension (or rather the opposite polarity of our reality!?) and visa versa. For instance, one airplane pilot who had become temporarily caught up in an EM-vortex in the "Bermuda Triangle" SAW an island which was DESERTED, while the very same island was inhabited in the world he was familiar with. This would also explain the many accounts of people who claim to have seen or stopped at houses, cafes, hotels or other sites along remote stretches of road, only to return the same way and find that no such place "exists". Since both dimensions may "flow-in" to each other, being part of the same electromagnetic superspectrum , such temporary displacement of objects and/or people from one "world" to another might occur. This is not saying that one necessarily has an alternate "self" inhabiting the alternate dimensions, but more a case of other "dimensions" or "universes" which were inhabited intentionally or unintentionally over a long period of time by humans, animals or "other beings" which were somehow transported there. This would also explain the case of Joseph Vorin, who suddenly appeared as "out-of- nowhere" near Frankfurt-am-Oder, Germany in 1850, spoke a broken and ancient para-Germanic dialect which the authorities could just barely understand, and claimed to be from the nation of Laxaria in Sakria (no known country by those names exists -- in "our world"). When he suddenly appeared he seemed disoriented and dumbfounded, as if he had suddenly fallen out of "another" world.

 

UMMITES

Humans claiming to hail from the general area of Wolf 424, some 14-plus light years distant from the Earth-Sol system, and possibly having ancient ties with the "Lyran" colonies in that the Ummites (from the planet Ummo) are like the Lyrans-Pleiadeans said to be "Scandinavian" in appearance, and therefore may tie-in with the so-called "Nordic" or "Blond" societies. They reportedly work closely with the Vegan humanoids.

 

VEGANS

Relatively peaceful and gentle humans descended from refugees from the "Lyran Wars", who work closely with other refugee-colonists now living in the Pleiades, Wolf 424, and elsewhere. Often described as "dark skinned Orientals" similar to the native residents of the nation of India.

 

VENUSIAN

Allegedly inhabited by physical entities, both human and reptilian, beneath the surface and therefore "safe" from the extreme surface conditions. Also allegedly inhabited (on the surface?) by human beings, possibly colonists from Terra- Earth, who somehow were able to "phase" or generate their physical bodies" molecular structure into a "4th dimensional" existence wherein they now allegedly survive unaffected by the harsh "physical" conditions. Other surface colonies allegedly exist in "biodome" cities, whereas still other reportedly live in the "antimatter" counterpart of "Venus" -- which in the "alternate" universe is part of a 12-planet alliance called the Koldasian alliance according to some contactees. The Pleiadians also claim to have colonized the "anti-matter" universe, which they call the DAL universe
Категория: Изкуство
Прочетен: 8141 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 16.10.2012 14:58
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1346011
Постинги: 396
Коментари: 453
Гласове: 4945
Календар
«  Октомври, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031