Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1754367 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от Юни, 2014 г.

Готви се чудовищна манипулация на света, която ще инсценира извънземно нашествие! Това сигнализират учени, които се събраха на конгрес, посветен на извънземния разум, в обсерваторията на Ватикана преди дни. Близо седмица учени, обществени организации, представители на бизнеса и уфолози коментираха появата на странни явления в някои страни.

На срещата били коментирани и сигнали от щатите и Италия, според които САЩ готвят голяма манипулация до една година. Те щели да обявят съществуването на извънземни, за да предизвикат нещо подобно на 11 септември и да се завърти колелото на междузвездните войни. Става дума на новото харчене на пари за военни цели, заради което ще бъде завъртяна манипулативната машина.

Човечеството щяло да бъде подготвено и да се инсценира някакво нашествие на извънземни, твърдят учените. Щатите приключиха една война с терористите след 11 септември, убиха Бин Ладен, изчерпаха се мотивите им и сега си търсят нови оправдания за военните харчове. Има опасност от тази голяма манипулация, която е инспирирана от олигарсите, твърди българският учен проф. Лъчезар Филипов, зам.-шеф на Института за космически изследвания на БАН, който също участва с доклад във форума във Ватикана.

image

На срещата френски представител на аерокосмическата агенция, която е под контрола на държавния глава, алармирал за поява на НЛО около пристанището в Бретан, където има военни бази за съхранение на ядрени подводници.

Учените си задали и въпроса защо нямаме контакт с извънземен разум и стигнали до заключението, че пътищата ни са грешни и гледаме не там, където трябва.

Следващата среща ще е на 23 и 24 март догодина в Сан Марино. Единият ден ще е посветен само на опасността от манипулацията за нашествия от извънземни и връзката с военните бюджети. На срещата ще вземе участие и американският астронавт, летял до Луната Едгар Мичъл.

Мичъл нееднократно твърди, че правителствата крият информацията за пришълците. Звездата на световната космонавтика заявява, че има основание да предполага, че и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

„Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, има информация за извънземните същества, – казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция отчасти Великобритания.“

Близо 80-годишният Мичъл взе участие в мисията „Аполо-14″ и стана шестият човек, който кацна на Луната. Той прекара 9 часа и 17 минути на повърхността на спътника. Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели да направи такова сериозно заявление.

Той твърди, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО.







https://www.youtube.com/watch?v=WMap1xGwGjU
Въпрос на гледна точка - Загадъчните посетители

 


Категория: Изкуство
Прочетен: 3751 Коментари: 4 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1754367
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30