Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1754367 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от Април, 2013 г.
22.04.2013 23:44 - Kita Handmade
image

http://www.10fingers.bg/site/products.php?mid=1769&page=2
Категория: Изкуство
Прочетен: 1557 Коментари: 0 Гласове: 1
17.04.2013 18:29 - my heart is the spirit
           image   "Сърцето е комплексна електромагнитна система, която с всеки свой удар произвежда достатъчно количество енергия, за да захрани малка електрическа крушка. Амплитудата му е от 40 до 60 пъти по-голяма от тази на мозъчните вълни.Полето създавано от тази енергия , се простира на около 3,5 - 4 метра извън тялото ни, като най-мощната част от спектъра се намира в границите на първия метър.
Изследванията са доказали, че една единствена клетка, взета от сърцето, притежава вградена памет, която й позволява да продължава да бие дори когато е отделена от нервната система. С течение на времет, разбира се, тя ще започне да се забавя и накрая ще умре. Но ако вземем две клетки, които са започнали да се забавят и ги съберем заедно, на някакъв етап те ще се свържат по енергиен път и постепенно и двете ще възтановят нормалното си състояние.

Щом болна клетка в лабораторни условия реагира по този начин, демонстрирайки целебната мощ на връзката, то представете си тогава какъв потенциал притежават двама души с отворени сърца един към друг.
При друг експеримент забавящата се клетка била доближена до здрава такава.В рамките само на няколко минути здравата клетка възстановила състоянието на болната, след което и двете започнали да бият в такт една с друга.Тази сила на сърдечните клетки да се лекуват взаимно се базира на принципа на съгласуваността - всяка отделна клетка съдържа спомена за единството. По този начин великите лечители излъчват толкова силна хармония и съгласуваност, че всеки, който се озове в тяхното обкръжение, по естествен път се хармонизира със състоянието на единство и здравето на лечителя.

Вече е доказано, че електромагнитната енергия на сърцето приема формата на торус - цветно легло (тороидална форма). В геометричен план торусът се създава посредством въртене на множество кръгове около една обща тангента, чийто център обхваща всички въртящи се кръгове. Съществуват три основни форми на торуса, от които най-често срещаната е тубуларният торус.

Галактическия център , в който в момента сме изравнени, е на практика черна дупка с формата на торус, така както нашето сърце е торус.
Навлизайки все по-дълбоко в природата на торуса, установяваме, че той има една уникална функция - трансформатор, който е заложен в сакралната схема на Сътворението, и като такъв спомага за превръщането на духа в материя и на разграждането на материята обратно в дух.

Щом веднъж енергията е генерирана и пусната в действие, торусът се самозарежда, което ще рече, че сам поддържа инерцията си. Какво знаем за енергийния поток на торуса, който подпомага това самозареждане? Потокът се поддържа в непрестанно движение от разумното равновесие между силите на привличане и отблъскване, защото тези две сили неизменно работят заедно. Те действат като две колони или енергиите на ида и пингала, поддържащи централния поток. Енергията преминава през центъра на торуса като водовъртеж, променяйки честотите от едно ниво на друго. Тази сърцевина представлява единението между двете противодействуващи си сили сушумна, което функционира като тунел във времето или проход към необятното.

Потокът в сърцето на торуса е двупосочен - влиза и излиза и от върха и от дъното, с което ни напомня, че дух и материя, небе и земя са равнозначно значими и взаимозависими. "Каквото долу, такова и горе; каквото горе, такова и долу."
Там където има торус, има и моментална връзка с единния пулс на първоизточника!

Примери за тороидалната форма :
- Атомът: Движенията на частиците вътре в атома са в тороидална посока.
- ДНК: Двойната спирала действа като торус, трасформирайки енергия и информация към и от самата ДНК.
- Чакрата: Центърът на всеки торус е водовъртеж, свързващ завихрените фунии, които излизат от предната и задната част на чакрата. Същата форма би могла да се опише и като потир с два отвора, през които енергията влиза и излиза.
- Електромагнитното поле на тялото: Енергията се влива и излива от и към коронната и основната (коренната) чакра и централната ос на тази система е гръбначният стълб.
- Дървото на живота: Корените и клоните съществуват на двата противоположни края на оста.
- Земята: Коланите Ван Алън се състоят от магнетизирани частици с изключително висок енергиен заряд, ориентирани по оста север-юг.
- Свещените места и житните кръгове: Мегалитните комплекси до един са обградени от ровове.Тази табуларна конструкция и спираловидната форма, създавана от самите камъни, образуват торус, предназначен да фокусира и трасформира архетипната енергия, която навлиза в мястото по време на ключови астрономични събития.От там тази енергия се разпространява по енергийната мрежа на Земята, за да въздейства върху съзнанието на хората.
- Дъгата: Този естествен торус прелива в себе си седем различни светлинни честоти.
- Слънцето: Енергийното му поле е тороидално.
- Галактическия център
- Центърът на Вселената"
"Завръщането на Богинята Майка    
Категория: Изкуство
Прочетен: 1101 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 08.05.2013 21:21
09.04.2013 12:17 - good morning

image

Good morning dear
Come to me
let"s watch the sky together on beach
water will be our music
the sun will be our friend
sand at our feet keeps us in meditation
clouds will perform dance
and I"ll hold your hand



                     milen stoyanov
Категория: Изкуство
Прочетен: 1857 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 08.05.2013 21:24
image

В сънят си  аз те видях
и беше неповторимо.
На живо  аз видях
и беше незабравимо.
Ръката ти аз поддържах
и беше като на сън.
Не знам дали има те
или това е игра.
Не съм вярвал че  ти съществуваш
а мислех че  всичко е една  илюзия.
Но ето че ти си пред мен
а аз нямам думи.
Ти копнееш за моят глас
a аз съм като онемял.
Ти искаш да съм по умерен
а аз не мога да се сдържа
Ти ангелско нежно момиче
със златна коса
с очи като на море,
ела с мен на небето
за да  нарисувам за теб
една приказна страна.

                               milen stoyanov

Категория: Изкуство
Прочетен: 4894 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 08.05.2013 21:33
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1754367
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Април, 2013  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930