Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1754346 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от Юни, 2013 г.
30.06.2013 14:04 - Съпротива
image

http://saprotiva.org/category/informatsiya/


За тези, които се питат,  ще обясним какво всъщност е Съпротивата. Тя най-точно може да се определи с думата „алтернатива”. Алтернатива на омагьосания кръг, в който се въртим и в който са попаднали и тези преди нас – омагьосаният кръг на Системата. От хилядолетия насам човечеството продължава да се развива във всеки възможен аспект от живота, но в социален план нещата някак са в застой. Сякаш забравихме каква е истинската ни същност и започнахме да правим опити да доминираме едни над други. Вероятно проблемът се крие в егото. То, което ни кара да искаме повече и повече, ни донесе просперитета, но също и падението.

Стремежът за пари и власт доведе до повече страдания, войни, глад, бедност и смърт.  Малцина се самозабравиха дотолкова че решиха, че могат да третират останалите като роби,  вкарвайки ги в една глобална игра на манипулация. Всяка една сфера от ежедневието ни бива контролирана. Всичко е устроено така, че да знаем толкова, колкото ни е „необходимо“. Ако обаче се огледаме непредубедено наоколо, лесно стигаме да извода, че всяко нещо може да бъде изопачено, измислено, потулено, забравено, само и само да обслужва нечии интереси.  Ако се позамислим повече и отворим очите и ушите си, ще разберем, че всичко се прави само и единствено за пари, власт и надмощие…

„Най-безнадеждно поробен е този, който грешно смята, че е свободен.” - Гьоте

И е така. Точно когато стигнете до това ниво на познание и осъзнаете,  че живеем в една голяма добре подредена схема,  е много важно да запомните две прости неща.

Първо – няма никакво значение кои всъщност са кукловодите.  Ако не бяха едни, щяха да са други, защото така е устроено класовото общество. Промяната няма да се случи с какъвто и да било преврат.  Ако изрежеш листата на един плевел, те отново ще порастнат. Трябва да го изкорениш. Тоест, нямаме нужда от промяна на властта, а от промяна на цялата система.

През всички епохи, за които имаме писмени сведения, а вероятно още от края на неолита, в света е имало три групи хора — висши, средни и низши. Делили са се по различен признак и са носили неизброимо много имена, а относителният им брой, както и съотношението им едни към други са се променяли с всяка епоха, но основната структура на обществото винаги е оставала същата. Дори след дълбоки катаклизми и привидно необратими поврати неизменно се е възстановявал същият модел, точно както жироскопът винаги се връща в изходно положение, независимо колко силно е бил тласнат в една или друга посока. Целите на тези три групи са напълно несъвместими. Целта на висшите е да останат там, където са. Целта на средните е да заемат мястото на висшите. Целта на низшите (когато имат такава),  защото сломени от робски труд, трудно ще намират време и сили, за да се замислят за нещо повече от всекидневните си грижи..  Да унищожат всички различия и да създадат общество, в което всички хора да са равни. Така в хода на събитията, цялата история в общи линии се повтаря една и съща борба. През продължителни периоди висшите са като че ли непоклатими, но рано или късно неизменно настъпва мигът, когато те или изгубват вяра в себе си, или „способността си“  да управляват компетентно или и двете. Тогава те биват свалени от средните, които привличат на своя страна низшите, като пред тях се представят за борци за свобода и справедливост. Веднага щом осъществят целта си, средните тласкат низшите обратно в старото им състояние на подчинение, а самите те стават висши. Не след дълго от една от двете групи или от двете заедно се обособява нова средна група и борбата започва отново. От трите групи единствено низшите никога, дори и временно, не постигат целта си.

   Би било преувеличено да се твърди, че в цялата история не е имало никакъв напредък в материално отношение. Дори днес, в период на упадък, обикновеният човек живее физически по-добре, отколкото преди няколко века. Но никакво натрупване на блага, никакво демократизиране, никаква реформа или революция не са ни доближили и на милиметър от достигането на пълното човешко  равенство. А от гледна точка на низшите, нито една историческа промяна не е означавала нищо повече, освен промяна в имената на техните господари..

Из „1984″ на Джордж Оруел

Второто нещо, което е от изключително значение, идва с думите на Айнщайн -

„Не можем да разрешим проблем със същото ниво на мислене, с което сме го създали.”.

Повечето хора  осъзнавайки измамата, в която живеем, стават гневни и агресивни, искат „злосторниците” да си платят за всичко. Важното в случая е  да осъзнаем, че в този етап на развитие, в който се намираме в момента, революцията, от която се нуждаем е единствено и само в нашето съзнание. Горният цитат от „1984″ показва доста красноречиво до какво водят „истинските революции”.

След това изтощително и дълго представяне, е време да намесим Съпротивата.  Тя – инструментът на революцията, който ще ни помогне да достигнем до другото ниво на съзнание – ще ни даде най-ценното, от което се нуждаем – свободно знание. А най-парадоксалното е, че знанието всъщност е тук.  То не е скрито – „Само малките тайни трябва да бъдат крити. Големите тайни се пазят от обществената скептичност.”.

Нека не бъдем скептици и невежи! Да отворим широко очите си за истината и да вземем живота си в ръце.

Промяната започва от теб!
image



Категория: Изкуство
Прочетен: 1471 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 30.06.2013 14:13
image

Изследванията са направени в отделението по физиология на медицинския колеж Lady Haringe Medical College в Ню Делхи.

            Експериментът е направен с две групи хора на възраст 35-50 години.

В група А произволно са избрани  мъже от персонала на отделението, които нямат никакъв опит в Сахаджа Йога, медитация или други подобни техники. Тези хора са със среден социално-икономически статус .

Група Б се състои от 10 мъже, практикуващи Сахаджа Йога от 2 до 6 години в център по Сахаджа Йога в Делхи, на възраст 35-50 год. Те са със същия социално-икономически статус.

Хората от първата група са започнали да се обучават в техниките на  Сахаджа Йога от опитни Сахаджа йоги за период от 12 седмици. Медитацията по този метод става един път дневно по 20 минути, всеки следобяд. На всеки човек се правят изследвания, като резултатите са отчитани на на 4, 8  и 12 седмица.

 

Началните изследвания  са  направени преди започването на практикуването  по Сахаджа Йога и на 4, 8 ,12 седмица в електрофизиологичната лаборатория за 30 минути  в състояние на покой, като са изследвани следните 8 параметри:

            1.Електроенцефалограма-ЕЕГ : Това е метод за отвеждане чрез повърхностни кожни електроди разликата в електрическото напрежение между два пункта от кожната повърхност на черепа. То е своеобразно отражение на активността генерирана  от мозъчните клетки.

2. Електрокардиограма - ЕКГ

3. Галванична устойчивост на кожата-ГУК

4. Температура на дланите на кожата на ръцете

5. Кръвно налягане - КН

6. Дихателна честота

7. Млечна киселина в кръвта - страничен химичен продукт на стреса.

8. Ванилманделова киселина в урината

 

Всеки пациент е запознат с начина и процедурата на изследване. На всички са направени изследвания за алкохол и наркотици в период от 24 часа преди изследването. След стандартни инструкции, пациентът сяда и се поставят съответните електроди за ЕЕГ, ЕКГ, ГУК и кожна температура. Започва се с  релаксация  за перод от 5 минути с отворени очи, следват 5 минути релаксация  със затворени очи и след това практика по Сахаджа Йога за 20 минути. През този период на 15 минута се дава сигнал с почукване, при което пациентът отваря очите си. Това се прави с цел да се установи какъв блокиращ ефект има това прекъсване, след това отново се продължава практиката по Сахаджа Йога със затворени очи. След изтичане на времето, пациентите отново релаксират 5 минути със затворени и 5 минути с отворени очи.

 

Резултати:

 

Галванична резистентност на кожата

При участниците в първата група след 8 седмици практика се отчита  повишаване на контролната стойностт от 43.0 kohms  до 79.69 kohms и след 12 седмици медитация се повишава и стига до 121.72 кohms

При втората група, които практикуват йога от 2-6 години, контролната ст-т при тях от 130.4 kohms след 20-минутна медитация се повишава до 183.85 kohms

От това става ясно, че при практикуване на Сахаджа Йога се повишава устойчивостта на кожата и при двете групи,  но повече  в първата група.  Трябва да се отчитат и стойностите в началото на опита, както и това, че при втората група разликата между начална стойност и тази след 20-минутна медитация е по-малка, но пък изходната  стойност е значително по-висока.

Това може да се обясни с функцията на ЦНС, анатомията и физиологията на потните жлези, които са отговорни за промените в устойчивостта на кожата.                         Промените на кожната резистентност са  израз на дейността на потните жлези и са свързани със симпатиковата нервна система. Промените в кожната резистентност се появяват много скоро /1 сек./, след като се е появила потта върху кожата и обемът на промените е взаимносвързано с количеството на потната секреция. Според Уудсуърд не самата пот, а реакцията на изпотяване е тази, която предизвиква промените. Заслужава да се отбележи, че всяка потна жлеза осигурява ниско устойчив път на тока по електродите. Когато жлезата е в покой, нейната мембрана е с по-висока устойчивост, отколкото когато е възбудена. Знае се, че потните жлези са свързани с хипоталамуса, ретикуларната формация и мозъчна кора и отразяват дейността на различни части на мозъка, които са свързани с чувствата и усещанията на всеки човек. Хипоталамусът интегрира дейността на автономната нервна система.

Според Гелхорн активността на ретикуларната формация и хипоталамуса са фундаменталните структури за състоянието на /индивидуалното осъзнаване/ усещане.

Промените в актвността на потните жлези и връзката им с ЦНС са в тясна зависимост от познанието (себеосъзнаването) на индивида и от състоянието на напрегнатост или спокойствие на всеки човек. Промените, отчетени при този опит показват, че  Сахаджа Йога издига Кундалини на  индивида и създава състояние на друг вид съзнание /космическо съзнание/, което е съпроводено със състояние на дълбока релаксация и без съмнение има огромна физиологическа полза, като повишава парасимпатиковата активност и  намалява симпатиковата активност.

Това е причината на повишаване резистентността във втора група, както и значително повишаване на тази резистентност при първата група, след практикуване на 8-12 седмици Сахаджа Йога.

            

Млечна   киселина на кръвта

Началната концентрация на млечна киселина при група А е 15.5mg/% . След 8 седмици този показател  намалява до 12,91 мг% и на 12 седмица е 11,96мг% и продължава да спада. При група Б началната стойност е значително по-ниска - 8.7mg %, като продължава да спада. Това показва, че практикуването на Сахаджа Йога  има отношение към тези промени. Защо се стига до намаляване на млечната киселина в кръвта?

Питс /1967г./ дава интересна интерпретация на промените в концентрацията на млечната киселина. Неговите изследвания показват, че пациенти с тревожно разстройство имат високи стойности на млечна киселина в кръвта при стрес. Той въвежда млечни йони при пациенти с невроза и установява, че високата концентрация на лактатни йони е причина за невротичните симптоми и се проявява с регулярни нервни атаки. Включването на калциеви йони заедно с лактат дава добър контрол  при тези пациенти.

Съгласно тази теория  при стрес при здрави хора се отчита  повишаване на  продукцията на епинефрин. Епинефринът е познат като причина за тревожно разстройство. Това е свързано и със свръхпроизводство на адреналин и със свръхактивност на ЦНС.

        Според Сахаджа йога трези резултати  се дължат  на издигането на Кундалини, преминаването и през лимбичната система, което дава  усещането за хаден полъх по дланите /Чайтанйа/, състояние на мир и покой, което от своя страна води до намаляване продукцията на адреналин.

 

Ванилманделова киселина в урината

Това е продукт от метаболизма на кортизола, който се отделя от надбъбречната жлеза и количеството му се увеличава при стрес, напрегнатост и страх.

При  група А ванилманделовата киселина се анализира преди започването на практикуването на Сахаджа йога. Тя е 5,72 мг/24 ч. в началото и достига  до 5,13 мг/24ч. След 4 седмична практика това спадане продължава през 8-та и 12-та седмица - съответно 4,35 мг и 4,15 мг/24ч.

При група Б началните ст-ти са по-ниски от първата. Стойностите намаляват от 3,74 до 3,17 мг/24ч., което е статистически сигнификантно (p

Категория: Изкуство
Прочетен: 3962 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 30.06.2013 11:51
29.06.2013 10:38 - Innocence
image

"Detachment is purity, is innocence. Innocence is such a light, light that really blinds you to all that is filthy. You would not even know that a person has come with bad intentions. A person comes to you to steal, you’ll say, ‘come along, what do you want?’ You’ll offer him tea and all that. Then he says, ‘I have come to rob you’ – ‘All right, rob me if you want to.’ So he might not rob you at all. That is what is innocence which one may develop only through detachment."

SHRI MATAJI NIRMALA DEVI
Категория: Изкуство
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 29.06.2013 11:13
26.06.2013 21:21 - Fight Without Fear
image

пътувам със силата си на сърцето със скоростта на мисълта в пространството аз съм невидим и непобедим понасям в себе си мечтите на детето и няма дума в която да се опише красотата създадена от женската творяща сила разкриваща се истински пред мен звезди галактики планети аз знам че никога не мога да съм сам очите ми се взират във планета чието име аз не знам и нека там щастлив да е човека за да е жив божественият плам
                 Milen Stoyanov
Категория: Изкуство
Прочетен: 2221 Коментари: 0 Гласове: 10
Последна промяна: 26.06.2013 21:25
image

Земята не е единственото място във вселената, където има време-пространствена система на реалност, нито пък е единствената с такова ниво на вибрации, но животът тук (поради неговото естество и екстремните дуалности и полярности, които са замесени) представлява уникално предизвикателство за всяко същество, избрало подобна дестинация.
Въпросът „защо съм тук?“ се явява може би НАЙ-ГОЛЕМИЯ въпрос в живота на много хора и сам по себе си е доста сложен. Затова още в началото ще бъдат изброени някои конкретни причини:
1. Просто любопитство. Тези, които никога не са били въвлечени в изискващо съществуване, в което да управляват физическото си въплъщение го намират за предизвикателство.
2. Това е възможност да се експериментира в рамките на определен момент от историята на планетата.
3. Ограниченията, които са наложени спомагат да се концентрирате върху специфични аспекти на енергията, които са налични само при въплъщение (инкарнация).
4. Това означава интензивен процес на обучение, при който имаме форсиране на смесица от полярности, които доставят възможност за разбиране на замесените страни.
5. Това е възможност да се осъзнае и разбере едно въплъщение различно от това, с което сте свикнали.
6. Затвор.

image

За да разберете каква „напаст“ е да влезете в тяло в сравнение с това да сте без такова (като есенция) трябва да разберете, че когато нямате тяло, можете да отидете навсякъде, където пожелаете във вселената просто чрез мисъл и емоция. За да попаднете в ситуация като тази (да сте с физическо тяло) трябва да се съгласите, че линейното време „съществува“ (времето е сферично по природа при други нива), за да се сдобиете с първично „човешко“ съзнание. Вие трябва да възприемете, че съзнанието, което се изразява чрез „човешката“ психология и генетика е драстично ограничено. Също трябва да възприемете факта, че за да го направите, трябва да потиснете паметта си преди да се решите на стъпката и да забравите мисловните си процеси преди нея и на всички спомени от други изживявания, както физически, така и нефизически, така че да не пречат на житейския ви път в това Въплъщение. Спомените стоят на ниво есенция заедно с вас, но не са достъпни при нормални обстоятелства. Тези спомени, които стоят при „есенцията“ могат обаче и да са значителна част от задвижващата ви сила в този живот в зависимост от това какво сте дошли да постигнете.

След това се изисква да изберете подходяща времева точка за раждане, със съответните генетични, природни, социални, политически и икономически модели, които предварително сте калкулирали, че ще спомогнат да реализирате целите си (от вашата гледна точка, в която се намирате преди въплъщението всичко това се вижда много ясно въпреки наличието на много променливи, които могат да спънат оригиналната цел; понякога може да се наложи да предприемете действия, които да ви върнат обратно на първоначално зададения курс). Тъй като има много същества, които търсят изживявания свързани с инкарниране (както и много, които пък искат да ги избегнат на всяка цена), много често набелязаната входна точка към физическия живот бива изпусната. Все едно да скочите с бънджи, но без въже.

Бам! Излизате от тръбата и сте на светло. Вече не сте в ЕСТЕСТВЕНОТО си състояние и неочаквано откривате, че физическото тяло има драстични ограничения. Известно време прекарвате като си играете с играчки и други странни израстъци, над които се опитвате да придобиете контрол преди те да вземат контрол над вас (това се случва по-късно когато „телесното съзнание“ се налага максимално в обществото). Във вашето естествено състояние енергията просто се е вливала във вас, а сега имате това непреодолимо желание да консумирате хранителни вещества за тялото. И всичко това сред една какофония от сензорно претоварване, генетично програмирани нагони (а по-късно и бушуващи хормони) генетично (а по-късно и културно) програмирани модели на отговор, които се превръщат в навици и генетични спомени от всички, които са имали нещо общо с ДНК-моделите, от които се състои тялото ви, болка и удоволствие, сексуална стимулация и пораждани от тялото емоционални комплекси. Какво бънжди само!

image

Тъй като очевидно сте заседнали в тялото ставате субект на различни механизми за учене. Първичното заучаване се постига когато се фокусирате над нещо. Това върху, което не сте фокусиран докато сте фокусиран над нещо друго, е пътят за втория начин на учене. Третата форма на входяща информация се случва, когато вашето тяло спи и се озовавате в кратка нефункционална празнота. Вероятно през една значителна част от живота ви вашето внимание е мотивирано от цикъла удоволствие/болка. След това отивате на „училище“.

image

Училището е процес на не-образователно програмиране наблягащо на нискоразредни повтарящи се изживявания и физически стимули, които водят до неестествена ситуация центрирана около познание, манипулация и контрол над физическата материя и нискоразредни енергийни системи, които налагат „imprint-и“ на оцеляване и социална его-ориентация, както и модели на ВЯРВАНЕ, които не са базирани на действителен опит, което води до вторичен психологически нагон в обществото да търси „къде е истината“. Училищният процес също така елиминира всякакви останали следи от контакт с паметта на есенцията и знанието за вашият истински произход и идентичност. След това се интегрирате в „обществото“.

image

Обществото е мястото, където личността е моделирана да се идентифицира с тялото и след това с егото и да натрупа емоционални привързаности, които могат да бъдат изразени само във време-пространствена реалност. По този начин се формира натрапчива нужда да се завърнете (след физическата си смърт) във време-пространствения континиум (което става първо чрез засядане в долните нива на астралните пръстени) само за да си задоволите нуждата („да си върнете дълговете“, „да си довършите къщата“ и т.н). „Човешкото“ съществуване може да бъде пристрастяващо. Вашият оригинален генетичен стремеж за оцеляване бива изменен чрез културно програмиране, което води до изкривени модели, които са фокусирани върху защита на тялото (къде ми е оръжието?), поддръжка на тялото (какъв е този нов парфюм?) сексуалност и размножаване и нуждата да „защитите това което притежавате“ за да подпомогнете тялото. Сексът като креативен акт е изменен до степен при която се получават ирационални и рестриктивни „привързаности“ и „обвързвания“ базирани на културни идеали, които са в действителност непостижими. Но... не са ви казали това.

image

Фокусът над всичко това е допълнително подсилен (особено ако тялото ви има различен цвят от този на останалите около вас) от културния внос на опиатна дрога, алкохол и други субстанции, които да държат осъзнатостта ви притъпена към долните три структурни зони на мозъка както и финансово да поддържате културни и икономически структури базирани на его, идоли, сигурност, усещане и власт. Никоя от тях няма нищо общо с това КОЙ в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ сте и ЗАЩО сте тук... което води до търсения за „смисъла на живота“. Креативната енергия идваща от есенцията и която се манифестира чрез емоциите е допълнително културно изкривена до степен в която ИЗТОЧНИКЪТ е забравен (има ли БОГ?), подтиснат или отхвърлен, което води до хаотична смесица от погрешно насочена енергия, която трансформира „човека“ в сложна единица базираща преценката си на базата на реакции вместо да бъде творчески насочена. Този фокус промотира психологически проекции и копия като истинска репрезентация на „реалността“. Сигурни ли сте че искате да дойдете на Земята?

Как да не бъдете прихванати от пръстените при излизане
Как може да се отървете от това да не бъдете хванати от пръстените, когато напуснете тялото си? Трябва да осъзнаете, че вие не сте вашето тяло и че емоционалните привързаности се отнасят САМО до време-пространствената реалност. Запазете любовта и се освободете от сексуалните привързаности. Не се закрепостявайте с продължителна емоция към никакви ваши физически действия или действия на други същества и направете усилие да приведете себе си към ВЕЧНОТО СЕГА. Физическите обекти съществуват в рамките на времето и пространството, за да се ИЗПОЛЗВАТ, а не притежават. В действителност ние не притежаваме нищо нито пък никой – дори тялото, което ползваме е назаем. Складирайте паметта, изживяванията и мъдростта и оставете емоциите свързани с тези изживявания зад вас. Вие сте отговорни за резултатите от вашите действия в рамките на време-пространството. Наслаждавайте се на космическия хумор в живота си. Идентифицирайте емоционалните енергийни окови в базираните на удоволствие/болка-шаблони на паметта и се стремете да ги отстранявате. Максимизирайте периодите си на сън и третия начин за учене, за да си дадете почивка от мисловните шаблони на лявото полукълбо и „физическата“ входяща информация. Свободната Воля като активна операционна концепция в човешкото време-пространствено съществуване е доста ограничена поради различни влияния и лесно може да бъде манипулирана докато не се свържете с есенцията, КОЯТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СТЕ и която не е свързана с време-пространствените събития. Зрелостта се равнява на това колко от илюзиите сте успели да осъзнаете и отстраните целенасочено... произвеждайки мъдрост. Ако не можете да овладеете изживяването ще го повторите, или негови вариации докато успеете.

image




Категория: Изкуство
Прочетен: 3278 Коментари: 0 Гласове: 1

image

Правили ли сте някога справка за думата "свастика" в библиотека? Докато пишех тази статия, се допитах до консултант-библиотекарката в Обществената библиотека на Ню Йорк за материали, свързани със свастиката. Отговорът й беше: "Втората Световна война ли изследвате?". Когато обясних, че свастиката е един от най-почитаните символи в индуизма и други религиозни традиции, бях препратена към отдел “Изящни изкуства”. Там нещата стояха по-добре,тъй като библиотекарката ми възкликна: "О, интересувате се от Шри Ганеша и свастиката. Той е син на Шри Шива и Шри Парвати. Ето ви справка по този въпрос."

Тъй като свастиката е толкова съществена част от живота и Сахаджа Йога, важно е да разберем нейното значение и история. Негативността на Третия райх е повлияла на отношението на обществото към свастиката. Независимо от това чистата истина за свастиката никога не може да бъде променена. Свастиката е най-древният символ на човечеството и в действителност формата и излъчва енергията на Шри Ганеша. Нейните вибрации са много мощни и святи, те показват неговото присъствие.
Думата свастика на санскрит произлиза от `свасти`, което означава благополучие (`су` - добър, `асти` - същуствуване). Ето един непълен списък с култури, които са почитали свастиката и са я използвали широко, изобразявайки чрез нея доброжелателност или благоприятни обстоятелства: Индия,Китай, Микена(в Гърция), келтите (Ирландия), а също така Британските острови и Скандинавия в древността, ранните християни от Средния Изток, коренните американци, Русия, Япония и Германия.
Наличието на правилна свастика (по посока на часовниковата стрелка) дарява чудотворни качества. Тя отстранява пречките и за това е била изобразявана на корабите, отплували от Ланка, за да осигури победата на Шри Рама. В Китай върху издяланите в скали нозе на Шри Буда често са били изсичани свастики. Там тя е известна по името `вантзу-те` и символизира благосклонното общество, цялостта на живота и сърцето на Буда.

Всъщност свастиката се среща навсякъде, където има следи от човешко присъствие. Върху стените на древните индийски пещери са изписани хиляди свастики, а днес индийските домакини в селата все още я рисуват върху прага и стените на домовете си. Древните гръцки монети, римските мозайки и дори шивашките макари на стара Европа носят този знак. Свещеното постепенно престанало да бъде част от всекидневието. С течение на времето разбирането за свастиката се е отдалечило от живота на хората. Независимо от това, свастиката се появява върху предмети от домакинството, дрехи, колони на сгради като знак за благоприятност, но този процес не се радва на такова осъзнаване като в миналото.
Вибрационните свойства на свастиката се проявяват при движението и по посока на часовниковата стрелка. Обратната посока на движение е неблагоприятна. Тя е била използвана за тантрични или зли цели. В много култури свастиката е станала декоративен символ и е била използвана в двете посоки, тъй като хората все по-слабо усещали вибрациите и чакрите им не били чувствителни към Кундалини. Човек започва да си задава въпроса, дали пък постоянната, но непреднамерена употреба на свастиката в посока, обратна на часовниковата стрелка, не е погубила в крайна сметка цели общества, навлекли си гнева на Божественото.
Ранните християни отъждествяват свастиката с Исус Христос и Слънцето. В Апокалипсиса на Йоан в Новия завет се споменава за четири ангела, всеки от които е застанал на подобен на колело огнен кръст, с лице към една от четирите посоки на света. Това може да бъде само божественото качество на Шри Ганеша, интерпретирано от западната иконография.

Преди Първата Световна война западните филосафи имат положително разбиране за свастиката, като представляваща динамичния растеж в живота и като символ на Христос. Те също така я възприемат като символ на четирите посоки на света и на еволюцията от животинското царство до човешкото битие,а от там до небесното царство. Те не осъзнават, че Ганеша и Христос са аспекти на един и същи принцип и я свързват с Христовия кръст, което е погрешно.
Чрез Сахаджа Йога ние разбираме, че качествата на Шри Ганеша невинност и мъдрост съществуват на фино ниво в живите клетки. Свастиката също така намира отражение в спираловидната форма на молекулата на ДНК, градивния елемент на живота. На ниво на атома тя може да се види във въглеродния атом. Шри Матаджи потвърди документираните открития на учени - Сахаджа йоги, че свастиката, както и омкара, алфа и омега, могат да бъдат наблюдавани като част от структурата на въглеродния атом.

Свастиката не е само едно изображение, самата тя е наличие на живот. Преди Реализацията търсачите намират утеха в послания и символи. След нея ние усещаме благословиите на този "символ" непосредствено върху нашите чакри.
В страната на Вишудхи коренните американци чувствали силата на елемента земя. Праотците на племената пуебло - аназазите, живели в американския Югозапад, изобразявали модели на свастика върху красивата си керамика. Днес техните потомци хопите все още разказват истории за древно преселение из целия Югозапад, обхващайки период от десет хиляди години. Хопите вярват, че като народ са произлези от Земята и са се разселили в четирите посоки на света под формата на свастика по посока на часовниковата стрелка. Те вярвали, че тази форма е придала религиозен смисъл на миграцията им. Според тях появата им символизира навлизане в нов свят и е довела до силното желание да се завърнат в света, където "вратата към върха на главата" била отворена, да се заврнат при Майката.


image

В Австралия, земята на Шри Ганеша, се намира огромната скала Улуру, познат още като Айърз Рок. Масивното образувание от червена скала е свайамбху на Ганеша, естествен геоложки феномен, излъчващ вибрации. Айърз Рок е бил свещено място за аборигените, които възприемали огромното каменно образувание като живо. Учените определят тази скала като най-древната вкаменелост, регистрираща живота на амебите, а вероятно ивъзникването на самия живот. Скалата е червена и има магнитни свойства.

Шри Матаджи казва за магнитните и електромагнитните свойства на Шри Ганеша, който е всърцевината на самата на еволюция: "На нивото на материята ние я наричаме електромагнитна, но
потенциално това е енергията на Шри Ганеша. На това ниво тя е електромагнитна, тя започва да еволюира, да расте. Така се получава различните типове еволюционно развитие. Тя съществува в човека, както знаете, като доброжелателност, чистота и, главно, като невинност."

Шри Ганеша, четириръкият слонолик бог, е отражение на формата на свастиката. Неговите постоянно движещи се ръце и длани са описани в Песента за Шри Ганеша. В нея той е възхвален, като Шри Винаяка, отстраняващ пречките. "Четири святи ръце – една издигната за благословия,а в другите две въже и остен, четвъртата предлага храна на поклонниците ти." Остенът представлява духовен растеж, въжето - спасение от злото, вдигналата чаша ръка дарява благословии, а в четвъртата има храна - благословиите на прасада. Всички те се обединяват, за да изразят самата невинност и дават пранава, "когато електромагнитната сила е заредена с принципа на Ганеша". Тези символични аспекти на Шри Ганеша помагат да се излъчва пранава - коефициент, пораждащ вибрации. (Шри Ганеша Пуджа, Кабела, 19.09.93 г.)
Тогава как злодеянията на Хитлер изопачиха свастиката? Шри Матаджи обяснява, че Хитлер е бил повлиян от тибетски будисти, занимаващи се с тантристки практики.

Знаейки, че този символ притежава сила, той го е използвал да представи едно мнимо германско културно възраждане и да оправдае злодеянията си. В друга историческа епоха Римската империя използвала свастиката като знак на своята суверенна власт и я изобразяват на знамената, издигани от знаменосците.Но точно както в случая с нацистите , подобни злини винаги биват победени от доброто. Шри Матаджи ни напомня, че римляните са отговорни за смъртта на Исус Христос и скоро след това империята им започва да отслабва. Факт е, че при търговията си с Индия те са се запознали със свастиката като символ на обществото, но са я използвали в посока обратна на часовниковата стрелка.
На Шри Ханумана Пуджа през 1998 г., проведена в Германия, Шри Матаджи говори за Шри Ханумана и ангелските качества на дясната страна на Германия. По време на Втората Световна война Шри Ханумана изиграл номер на Хитлер. Отначало Нацистката партия изобразявала свастиката на знамето си по посока на часовниковата стрелка. Шри Ханумана обърнал шаблона така, че нацистите решили да използват обратната страна. Шри Ганеша и Шри Ханумана се обединили, за да попречат на Хитлер да спечели войната и по този начин целият свят бил спасен от опитите на злото да го завладее.

На сбирките на Сахаджа Йога новите търсачи може и да изразят обусловени идеи за свастиката, поради отрицателното отношение към нацизма през изминалия век. Западните средства за масова информация също създават едно напълно погрешно разбиране за свастиката заради спомените от Втората Световна война. Днес в Индия тя се използва по време на политическите избори и представя индийското общество като цяло по един положителен начин. До 1930 г. обществените сгради в Америка били украсявани със свастики - един красив декоративен елемент, представляващ живот и доброжелателност. Едва през последните 50 години вниманието е изместено в погрешна посока.
Сахаджа Йога лекува тези погрешни разбирания за значението и силата на това дълбоко и свято тайнство - свастиката. Свастиката на Шри Ганеша е неопетнена, чиста, отвъд времето и историята и чрез Сахаджа Йога общественото й достойнство ще бъде напълно възстановено.


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 3037 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 11.11.2013 00:18


image
http://delianaangel.blog.bg/izkustvo/2013/06/14/zaedno-v-liubovta-i-svetlinata.1120079#last_comment

И колкото и объркващо

да е времето.

И както и нещата

да завъртиш.

Не виждаш ли животът

от семето,

не би могъл

да полетиш.

Невидими сили творят времето

не продължавай да спиш.

И колкото и объркващо

да е времето.

Повярвай във Бог,

за да  се промениш

                          Милен Стоянов
 

 



Категория: Изкуство
Прочетен: 1558 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.06.2013 11:33
image

Документален филм на руската телевизия РЕН:

 http://www.youtube.com/watch?v=Y-eTWSHsBLw&feature=player_embedded
Видеото е публикувано на 5 януари 2013
Няма да има край на света. Космическата служба за спасение ще протегне ръка за помощ на човечеството. Кой, кога и по какъв начин вече е прикривал Земята от заплахи и е спасявал хората от самоунищожение?

Защо през последните сто години на Земята не е паднал нито един метеорит, който би могъл да застраши живота на човечеството?
Защо ядреният облак по време на аварията на японската атомна централа Фукушима внезапно спря именно в този момент, когато катастрофата можеше да приеме планетарен мащаб?

Защо кометите, които се носят срещу Земята, противно на всички закони на физиката, изведнъж променят траекторията си и заобикалят нашата планета?
Някои учени предполагат, че нашата планета има свой междугалактически ангел-пазител. Някои смятат, че това е някакъв неизвестен на науката закон за запазване на живота, други подозират в такъв алтруизъм извънземни цивилизации.
Кой пази нашата планета в Космоса?
24 март 1993. Сътрудниците на Паломарската обсерватория в Калифорния направиха невероятно откритие. Учените откриха, че към нашата Земя с огромна скорост се носи гигантска комета. Според изчисленията тя трябва да достигне Земята и да унищожи всичко живо на планетата. Но се случи нещо невероятно. Когато кометата се приближи към Юпитер, някаква неизвестна сила сякаш я отби от нейния курс. Кометата се вряза в Юпитер и се разпръсна на парчета, което напълно противоречи на известните ни закони на физиката.
Според изчисленията на учените, преминавайки покрай Юпитер, покрай неговото гравитационно поле, тя трябваше да получи ускорение и да се насочи към Земята. Ако тази комета беше паднала на нашата Земя, тя щеше да разруши буквално всичко, това щеше да е истинска катастрофа от планетарен мащаб. Дори Юпитер, който е 317 пъти по-тежък от Земята, едва не се измести от орбитата си от бомбардировката от обломките на тази комета. Тези обломки оставиха в атмосферата на Юпитер огромни петна, които отлично се виждат в телескопите и сега. Някои от тях по размер са по-големи от цялата ни планета. Учените изчислиха, че ако кометата се беше врязала в Земята, мощността на удара щеше да се равнява на 500-мегатонна ядрена бомба. Такъв взрив просто щеше да разкъса нашата планета на дребни парчета.
Защо огромната комета така и не достигна Земята? Защо тя, нарушавайки законите на физиката, измени курса си? Какво е това – случайност, съвпадение или на земляните просто им провървя? Много изследователи са уверени: цялата работа е там, че нас ни следят и много искат да помогнат на човечеството да се съхрани.
11 март 2011 г. На 70 километра от източното крайбрежие на японския остров Хонсю става земетресение с мощност 9 степен по скалата на Рихтер, най-силното в цялата история на Япония. Центърът на този разрушителен подземен трус е в Тихия океан, на дълбочина 32 км под нивото на морето, затова той предизвика мощно цунами. Огромната вълна след 10 минути достигна остров Хонсю, най-големия от архипелага. Много японски крайбрежни градове просто бяха измити от лицето на земята.
Но най-страшното стана на следващия ден, 12 март. Сутринта, в 6.36 ч. избухна първият реактор на атомната централа Фукушима. Започна изтичане на радиация. Още същия ден в епицентъра на взрива пределно допустимото ниво на замърсяване беше превишено 100 000 пъти!! На следващия ден трагедията изглежда съвсем необратима. Избухва вторият блок. Радиолозите са уверени -  след такива огромни изтичания заразено трябва да се окаже едва ли не цялото земно кълбо. На 19 март, само една седмица след първия взрив, първата вълна на радиацията достигна бреговете на САЩ. И според прогнозите радиационните облаци трябваше да покрият територията на Америка, а след това да продължат по-нататък. Но това не се случи. Мнозина в този момент повярваха, че катастрофата от световен мащаб беше избегната само благодарение на намесата на някакви нечовешки, а по-точно казано на извънземни сили.

Анна Ажажа, изследовател на аномални явления:

“Тези, които са с по-висок разум от нас, водят много точен отбор. Те ни помагат като истински учители. От тяхна страна няма някакви агресивни действия по отношение на човешката цивилизация, само твърд контрол, специално насочен към понижаване на радиацията, иначе катастрофата щеше да е много голяма ...”
Тази версия  звучи като фантастика, като приказка. Но ако проследим количеството на аномалните явления, които в онези дни наблюдаваха жителите на Япония, можем да направим поразителен извод: количеството на наблюдаваните НЛО беше по-голямо, отколкото през последната половин година в целия свят. Стотици японци заснеха с фотоапарати и на видео неидентифицирани светещи обекти в небето. Ето един от тези удивителни видеозаписи. Той е направен от жители на град Окунама до АЕЦ Фукушима на 16 март, т.е. два дена след като реакторите на централата престанаха да се взривяват. На кадрите отчетливо се виждат цяла група светещи сфери, не по-малко от десет. Може да се види как те синхронно се преместват в пространството.

Александр Семьонов, изследовател на аномални явления:

“Когато започват много силни планетарни катастрофи – вулкани, земетресения, наводнения и пр., се появяват НЛО. Във Фукушима НЛО бяха фиксирани неведнъж, а няколко пъти, и това бяха групови полети.”
Ето и друг любителски запис, направен 15 дена след аварията във Фукушима. Вижда се цяла флотилия светещи обекти, които се движат отначало над крайбрежието, а след това се придвижват плътно до разрушените блокове на централата и застават над тях. Изследователите са абсолютно уверени: радиационният облак, неочаквано за еколозите и въпреки прогнозите на синоптиците се разсея само благодарение на дейността на тези странни обекти в небето.

 Александр Семьонов:

“Една серия просто ме порази, защото в други  случаи скептиците можеха да кажат, че това са китайски фенери или са пуснати някакви въздушни балони с апаратура, която мери радиацията, и се придвижват бавно като някакво ято. Но ето един сюжет, когато НЛО летят точно хоризонтално, стройно, с равни интервали между тях, и това са 12 броя. И после от този строй като по заповед се отделят три обекта, пикират надолу и после се връщат обратно в строя, всичко това напомня маневри на някаква ескадрила.”
Разбира се, това е само версия. Хората, които изказват подобни предположения, могат да бъдат обвинени в това, че много им се е развинтила фантазията. Тези, които виждат НЛО, могат да бъдат отнесени към хората с разклатени нерви, склонни отвреме навреме да смятат халюцинациите си за НЛО.
Но ако се замислим, възникват много въпроси, например: защо за последните сто години в Земята не се е врязал нито един голям астероид или метеорит? Последното сериозно стълкновение е станало през 1908 г. Тогава на територията на Русия близо до река Подкаменна Тунгуска паднал огромен метеорит. Съдейки по останалите на повърхността на планетата повреди този взрив е съответствал на 40-мегатонен тротилов еквивалент. При това космическият камък не е нанесъл почти никаква вреда, той е паднал в затънтен район на Сибир. А ако беше паднал 100 км по-на юг, можеше да предизвика много силно земетресение, защото тогава неговият взрив щеше да стане близо до границата на сибирската платформа и това неизбежно би довело до повишаване на сеизмичната активност. Сибир щеше да бъде обхванат от земетресения с магнитуд не по-малко от 7 степен. Излиза, че на нас отново ни е провървяло. Или може би някой ни спасява?

Александр Семьонов:

“...Космическите сили ни наблюдават и по някакъв начин ни пазят от някакви силни катаклизми или от самите нас, в продължение на цялата ни история..."
След Тунгуския нас можеха да ни убият още стотици метеорити и обломки от астероиди. Но всички те кой знае защо преминаха покрай нас. Например на 29 септември 2004 г. огромен астероид мина покрай Земята само на 6000 км. В мащабите на Космоса това е просто нищожно разстояние. Ако той беше само малко по-близо, щеше да бъде привлечен в атмосферата на Земята, щеше да се загрее до невероятна температура и да се превърне в грамаден пламтящ снаряд. Такъв камък е достатъчен, за да изтрие всеки от континентите на нашата планета.
5 години по-късно, на 2 март 2009 г., на опасно разстояние покрай Земята прелетя още един астероид. Размерите му не бяха големи, приблизително 35 метра. Както изчислиха учените, от този астероид, ако беше паднал на Земята, щяха да останат повреди като от Тунгуския метеорит. Само че той се канеше да се приземи в Париж. Ако това се беше случило, центърът на Париж щеше да се превърне в огромна яма. Но на разстояние 980 000 км от нашата орбита небесният камък неочаквано за астрономите започна да променя траекторията си и Париж оцеля.

Ланс Бенер, инженер от Лабораторията за реактивни двигатели на НАСА:

“В сравнение с този камък Земята се движи много бавно и този астероид буквално мина покрай нас, със скорост 100 000 км/ч. Ако се беше врязъл в Земята, това щеше да е убийствено...”
Малко по-рано, на 3 юли 2006 г., астрономите отново се опасяваха от настъпване на апокалипсис. Отдавна наблюдаваният от астрономите и класифициран като потенциално опасен астероид ХР14 също се отклони от курса си, който беше насочен точно към Земята. На разстояние 432 км скалата с размер 900 метра се отклони настрани към Космоса. Учените твърдят: този списък може да бъде продължен още и още... Защото приблизително веднъж на две години Земята се оказва под прицела на грамадни небесни тела ...

Ланс Бенер:

“С помощта на големи телескопи ние можем да видим грамадни астероиди. Но с днешната техника ние по никакъв начин не можем да им въздействаме ...”
Просто е невероятно, дори по теорията на вероятностите, че Земята досега не се е сблъскала с нито един такъв космически камък. Това не само поразява. Това ни кара да повярваме в това, че някакви тайнствени сили може да ни следят и да пазят нашата малка и беззащитна планета. Но ако това е така, кой може да е това? И къде може да живеят тези космически спасители? Астрофизиците предполагат, че те са някъде много близо до нас.

Саймън Морис, астрофизик:

“За последните десет години бяха открити невероятно количество планети извън Слънчевата система. Някои от тях много приличат на Земята. Предполага се, че там има лед, вода...”
На 7 март 2009 г. агенция НАСА изведе в Космоса телескопа Кеплер - първия космически апарат, създаден специално за търсене на екзопланети в открития Космос извън Слънчевата система. Той има свръхчувствителен фотометър и едновременно може да наблюдава яркостта на 100 000 звезди от нашата Галактика. Кеплер фиксира поведението на тези звезди и на планетите, които се въртят около тях. След специални изчисления специалистите правят изводи дали е възможен живот на тези или други планети...
Съвършено невероятно, но за 3 и половина години работа Кеплер намери повече от 33 потвърдено обитаеми планети и повече от 2300, където наличието на живот не е потвърдено на 100%. Всичките те се намират в съзвездията Лебед, Лира и Дракон, на разстояние от 200 до 7000 светлинни години от нас.
По мнението на американските астрономи 500 милиона планети само в нашата Галактика могат да бъдат подходящи за живот. В тази връзка астрономите и математиците настояват, че само в Млечния път трябва да съществуват хиляди или дори десетки хиляди развити извънземни цивилизации.


Категория: Изкуство
Прочетен: 3117 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 12.06.2013 21:54
Канадският министър на отбраната: Има извънземни на Земята и правителството работи с тях. Ние сме духовни същества! Шокиращи разкрития от бившият министър на отбраната. Извънземните съществуват, от хиляди години посещават Земята. Американското правителство от години работи активно с тях и обменят технолигии!
image

Това видео обиколи известна част от социалните мрежи, но поради липсата на превод, не всички могат да разберат цялото изложение на бившия министър на отбраната на Канада Пол Хелиър. Тук е приложен превод на изказването му! Едва ли за много от читателите е тайна твърдението, че има извънземни, че посещават Земята от хиляди години, та дори и, че американското правителство работи с тях. Но както и очаквахме, все повече официална информация ще изтича от различни правителствени канали и ще разкрива през широката общественост отдавна скриваните факти. Много отдавна политиците, и в частност тези в САЩ трябваше да разкрият тази информация, и все повече подобни изявления ще има.

За мен това поне е първият видео материал, в който политик от такъв ранг говори свободно за тайните, крити от десетилетия. Говори и за тайните общества, с малко конспиративен привкус и най-забележителното е, че този достолепен побелял човек говори за духовност, мир, разбирателство и смяна на парадигми.

Най-важните неща от изложението му можете да прочетете отдолу в превод, а ако искате, можете да изслушате и речта му по време на конференцията в приложеното видео.

Удивително е как заинтересованите кръгове са позволили този материал да се появи в мрежата, което веднага повдига някои въпроси. Някои неща в изказването на уважаемия министър също звучат подвеждащо и ме карат да се запитам каква е крайната цел. Но вие четете, гледайте и прокарвайте усещанията през вашия личен филтър за обективност, истинност и откритост. Ще се радвам да споделите какво мислите по темата.

“Като министър на отбраната, съм разказвал и преди в доклади за НЛО-та. Но по това време бях твърде зает, опитвайки се да обединя военноморския флот и военно въздушната отбрана на Канада в единна защитна сила, за да им обърна внимание. Но преди около десет години бях силно заинтригуван от материалите които един млад човек ми изпрати по темата. Отне ми известно време, но успях да прочета документацията през лятото на 2005-та година и бях изумен от информацията вътре! Тези документи засягаха много и важни въпроси – неща, които гражданите на Америка и гражданите на света имат право да знаят, защото са част от всичко, не са изолирани.

imageПриех поканата на Виктори Видиани и Марк Бърд да говоря на симпозиум в университета на Торонто и там казах “НЛО-тата са толкова истински, както и самолетите, които прелират над главите ни!”. Това ми дава възможността да съм първият човек с такъв ранг, който да може да говори за това свободно и адекватно. По някое време през 1960 над Европа се появила цяла флотилия от НЛО-та и се отправили в южна посока за потрес на тогавашният началник щаб на военно въздушната отбрана. За щастие, преди паник бутона да бъде натиснат, флотилията направила завой и се запътила обратно на север. Съвсем нормално, имали са подозрения, че това може да са руснаци и това ги е поразтревожило.

Всичко това станало причина да се стартира мащабно проучване на темата с извънземните – проследено и документирано. Резултатите от това проучване заключили, че има най-малко три вида извънземни, които от хиляди години посещават Земята. На този етап моята собствена гледна точка е същата. Освен това, има още някои неща, за които бих искал да разкажа.  Тези поне три вида извънземни са с различен произход, различна цел. Могат да имат сходен интерес, и все пак се различават.

Има живи извънземни на Земята, сега, в настоящия момент и поне два вида от тях работят съвместно с правителството на САЩ. Видът извънземни за който разбрах преди време се нарича “Високите Бели”. Пола Харис разказваше история за тях преди няколко години. Чрез нея успях да установя контакт и да проведа близо 3-часов разговор с бившия летец Чарл Хол. Той разказва удивителна история за работата си си с тези същества. Отначало бил много уплашен, но с времето изградили взаимно доверие и имали чудесни работни взаимоотношения. В Невада, тези същества – Високите Бели живеели на територии на военно въздушните сили на US, работели в партньорство с тях и споделяли технологии. Има и книга по темата наречена Millenium Hospitallity. Oткрит съм към вас и искам да споделя много неща. Но към момента съм готов да разкрия 95-98% от това, което знам. Все още има неща, за които не съм сигурен, че е време да бъдат разкрити.

Също като децата, които пораствайки разбират истината за Дядо Коледа и Феята на зъбките, така и гражданите, данъкоплатците са в състояние да приемат нова и по-широка реалност. Космосът изобилства с живот, от всякакъв вид. Фактът, че има други цивилизации, които са по-развити от нас може да е унизителен. Но това е така и то е пазено в тайна от нас oт чужди интереси, за да контролират лесно съдбата ни. Кои са тези чужди интереси? Какво целят? Казват, че това е военна организация. Съгласен съм с това твърдение но аз го разширих и задълбочих до cabal (тъмно съглашение). Тази организация включва членове на трите сестри: Съвета за външните работи (council on foreign relations), Билдербергите, Тристранната комисия (Trilateral Commission), международният банков картел, кралският картел, членове на различни интелектуалски организации, и избрани членове от военните кръгове. Заедно те образуват правителството в сянка. Те управляват не само САЩ, но и голяма част от западния свят. Целта на играта е световно правителство, съставено от членове на Cabal (тъмното съглашение), избрани от никого и отговорни пред никого. И според г-н Рокфелер, планът се развива много добре. Това обяснява ли ви защо гражданските ни права са отнети? Казвам “на нас”, защото Канада също е включена в големия план.

И ето ни сега, близо декада по-късно, сражавайки се в друга война, която не може да бъде спечелена. Няма нито една държава на планетата Земя, която да е в състояние да предпази жителите си от фанатичната омраза, както свидетелства и Бостънският маратон. Всички права и свободи, спечелени с цената на живота на милионите мъже и жени през Втората световна война, бяха пометени най-безцеремонно. Единствената надежда за мир е да се сключи споразумение. Това ще изисква смяна на парадигмата в нагласите на хората.Това включва разработване и премане на план за нова американска енергия, приемане на споразумение за сътрудничество между всички човешки същества, за да построим този свят, който всички ние колективно сме в състояние да създадем. Младите хора навсякъде по света трябва да бъдат предизвикани от благородни каузи, да се включат в борбата с глобалното затопляне, да се създаде банкова система, която е справедлива и устойчива и да ни поведат към трансформирането на една нова реалност – реалност в която да живеем в хармония с нашите небесни съседи, също така, както и търсим мир на Земята. Трябва да станем духовни същества и да практикуваме онази част, която обединява всички световни религии – това е златното правило.”



Файлът Купър:

Това което следва е файлът Купър, основаващ се на стенограмата на 45-минутната лекция, изнесена от Милтън Купър на 17 ноември 1989г. в Лос Анджелис – Калифорния. Този файл съдържа абсолютната истина за присъствието на извънземните на земята и за връзките на правителството на САЩ с тях. “Файлът е гаранцията, че ще продължа да бъда жив ако MJ-12 продължи както в миналото да ликвидира всички, които знаят за извънземните. Не се считам в никакав случай за герой, всеки от вас щеше да направи същото. В момента правя онова, което правех и когато бях във Виетнам – изпълнявам дълга си.

Заклевам се, че получих и видях тази информация през 1972г., когато работех в Разузнавателното спомагателно бюро на командващия военноморските сили на САЩ в Тихия океан. Заклевам се че след това се подложих на хипнотична регресия, за да направя тази информация колкото се може по-точна. Заклевам се че съм готов да се подложа на какъвто и да е било детектор на лъжата, за да потвърдя истинността на моите думи. Долните редове са описание на всичко, което лично видях и което лично знам от 1972г.

MAJESTY е кодовата дума за Президента на САЩ, за всичката информация отнасяща се до НЛО.

OPERATION MAJORITY е кодът на операцията, занимаваща се със всеки аспект и последица от присъствието на извънземните на земята.

GRUDGE съдържа 16 тома документация и информация, събирана от началото на проучванията в САЩ на НЛО (Unidentified Flying Objects) и IAC(Identified Alien Crafts). Програмата беше финансирана от тайни фондове на CIA, попълвани с пари от нелегалната търговия с наркотици. Участието в наркотрафика беше оправдано с твурдението че той отсранява слабите членове на обществото. Задачата на Проекта GRUDGE беше да сабере цялата научна, технологическа, медицинска и разузнавателна информация за връзките с НЛО и за контактите с извънземни форми на живот.

MJ-12 е името на тайната контролна група. Президентът Айзенхауер създаде тайно общество известно като обществото на Jason (Jason Society), за да изучи всички факти, показания, технологии, лъжи и измами, и да открие истината за извънземните. Това общество беше съставено от 32 най-изтъкнати хора в САЩ през 1972г. като челните 12 от тях образуваха МJ-12. МJ-12 има тотален контрол над всичко. Те са засекретени с кодовете J-1, J-2… и т.н., за всички членове на обществото. Директорът на CIA беше назначен за J-1 и за директор на MJ-12. MJ-12 отговаря само пред президента. MJ-12 осъществява огромната част от нелегалната търговия с наркотици в света. Това се прави за да бъдат намерени средства и за да се запази тайната от Конгреса и хората на САЩ. Пазходите за финансиране, свързани с тези проекти са по-големи от всичко което маже да си въобразите. MJ-12 уби президента на САЩ Джон Ценеди, когато той им каза че има намерение да суобщи на народа всичките факти за присъствието на извънземните. Той беше убит от агент от на тайните служби, шофиращ неговата кола в Далас. MJ-12 изгради супертайно място за срещи в Мериленд до което достапът е само по въздуха. Там има възможности за живот и почивка на MJ-12 и за JASON SOCIETY. Това място е с кодовото наименование Провинциалния клуб. Хора само с пазрешително с грифа TOP SECRET/MAJIC имат право да го посещават.

MAJI е съкращението на Агенцията на мнозинството за обединено разузнаване(Majority Agency for Joint Intelligence). Всички информации, дезинформации и разузнавателни данни са събирани от тази агенция. Агенцията отговаря за дезинформацията и действа заедно с CIA,NSA и DIA.Това е могъща организация и всичките програми, свързани с извънземните са под нейния контрол. MAJI отговаря само пред MJ-12.

SIGMA е програмата която първа установи връзка с извънземните и продължава да носи отговорност за връзките с тях. Тя осигури формален договор с извънземните. Условията са, че те ще ни дават технологии. В замяна се съгласихме да държим присъствието им на земята в пълна тайна, да не се месим по никакав начин в техните действия и да им позволим да отвличат хора и животни. Извънземните се съгласиха да снабдяват MJ-12 със списък на отвлечените на периодична основа.

MAJIC е тайния код на всички материали и информации, свързани с извънземните. MAJIC означава контролирани от MAJI (MAJI Controlled).

AQUARIUS е програмата, която описа историята на присъствието на извънземните на земята и тяхното взаимодействие с Хомо Сапиенс на тази планета поне от 25 000 години, кулминиращо с народа на Баските, живеещ в планинските райони на границата между Испания и Франция, и със сирийците.

GARNET е програмата отговаряща за контрола на всичката информация и документи.

PLUTO е планът за оценка на информацията за НЛО.

POUNCE е програмата за намиране на всички катастрофирали или свалени извънземни кораби или извънземни.

RED LIGHT е програмата за тестване на намерените извънземни кораби. Тя сe осъществява от Area 51 в Невада и започна, когато извънземните ни дадоха космически кораб и ни помагаха да летим с него. В началото имахме успех, но след това корабът избухна във въздуха и пилотите бяха убити.

SNOWBIRD беше създадена за прикритие на проекта RED LIGHT. Няколко самолета с формата на летящи чинии бяха построени с конвенционални технологии, за да отвличат вниманието от истинската RED LIGHT.

LUNA е базата на извънземните на отвъдната страна на луната. Тя беше видяна заснета от астронавтите на АПОЛО. База, минодобив, използващ огромни машини и един огромен кораб майка бяха описани от астронавтите. NRO е националната разузнавателна организация кум форт Карсън-Колорадо. Тя отговаря за сигурността на всички програми, свързани с извънземните и техните кораби.

DELTA е групата на NRO обучена за действие когато тези проекти са застрашени.

JOSHUA е проектат за да бъде построено генериращо на ниски честоти пулсиращи звуци оръжие. Това оръжие може да бъде ефективно срещу извънземните кораби и техните лъчеви оръжия.

EXCALIBUR е оръжие предназначено да унищожи подземните бази на извънземните. Това е ядрен заряд с възможности да прониква до 1000 метра в твърда почва например в Ню Мексико. Въздействието на оръжието не излиза извън радиуса на 50 метра от набелязаната цел. Оръжието носи ядрена глава от 1 мегатон.

ИЗВЪНЗЕМНИ ВИДОВЕ: Има 4 вида извънземни споменати във видяните от мен документи.

Сивия с голям нос, с които имаме договор. Сивите(GREYS) работещи за Сивия с големия нос. Блондини с човешки вид наричани Нордици (NORDICS). И червенокосият човекоподобен наричан Оранжев. Планетата на извънземните е звезда в съзвездието Орион, звездата на Барнард и Зета Ретиули. ЕВЕ е името на извънземния заловен жив при катастрофата на извънземните в Розуел през 1949г. Той умря в плен. Кrill или Crill (произнасяно Крил или Крл) беще заложник, оставен при нас при първото кацане при Holloman като обещание че извънземните ще изпълнят своите задължения от основното споразумение, постигнато с нас. KRLL се разболя и беше лекуван от д-р Г.Мендоза, който стана експерт по извънземната биология и медицина. KRLL почина по-късно. GUESTS бяха извънземните заменяни срещу хора. Когато през 1972г. видях документите имаше само трима живи гости.Извънземните твърдят, че са създали Хомо Сапиенс чрез хибридизиране. В документите се казваше че RH-кръвта е доказателство за това. Те също твърдят, че са създали четирите основни религии. Показаха холограма на разпъването на Христос. Те твърдят, че Хритос е бил създаден от тях. Бази на извънземните има в крайните райони на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Невада. В документите от 1972г. бяха описани 6 бази-всичките в индиански резервати и в споменатите четири ъглови района.

УБИЙСТВА: В документите беше отбелязано, че много военни и правителствени чиновници са били убити когато са се опитали да разкрият тайната. Възстановяване на кораби: В документите се сочеше, че са били намерени много извънземни кораби. Първите са били от Розуел Ацтек, пак в Розуел, Тексас, Ню Мексико и др. места. Отвличания на хора и животни е имало по рано от 1972г. Много са изчезнали безследно. Извънземните взимат от тях яйцеклетки или сперма, правят вурху тях операции, имплантират малки сферични сачми от 40-80 микрона в близост до очния нерв в мозъка. Всички опити за тяхното отстраняване завършват със смърт на пациента. В документите се сочеше че 1 на всеки 40 души има такъв имплант. Чрез него извънземните имат тотален контрол над хората. Изработен е и план за извънредни мерки ако инфомацията бъде разкрита или ако извънземните се опитат да превземат планетата. Той предвижда обявяването на извънредно положение под предлога че терористична група е влязла в САЩ с ядрени оръжия. Ще бъде съобщено, че терористите планират да взривят бомба в някой голям град. Ще бъде въведено извънредно положение. Пресата, радиото и телевизията ще бъдат национализирани и контролирани всеки съпротивляващ се ще бъде убит. Извънреден план за предотвратяване изтичането или забяване на информация. Планат е дезинформационен заговор ако някой стигне твърде близко до ИСТИНАТА. Той се ръководи изцяло от MJ-12. Източник на материалите и документите които видях.

Източникът беше Бюрото за морско разузнаване и контраразузнаване от неговата операция срещу MJ-12 с цел военноморските сили да разберат за какво става дума и каква е истината. Различните правителствени институции извършват такива контраразузнаватални операции една срещу друга. В резултат флотът получи част от технологията и контрола върху някои проекти. Историята сама ще оцени мен и истините за тази информация. Не се страхувам от тази оценка. Заклевам се че тази информация е истинска и коректна. Трябва да се знае че нещо невероятно и ужасяващо погрешно се развива, въвлича правителството на САЩ и феномена НЛО. Всички трябва да се обединим и да разкрием тази истина.

Файлът Купър 2
Забележка: малка част от началото на 2 част липсва.
“..патрулна лодка с цел да събираме разузнавателна информация около пристанището.Трябваше да патрулираме всяка нощ и да поддържаме сигурността по реката. Тогава открих голямо количество НЛО-та над Виетнам за тях съобщаваха като за непознати хеликоптери. Но северновиетнамците нямаха въобще хеликоптери. Нашите войски отвреме на време бяха обстрелвани от тези “хеликоптери”, вражеските войски също бяха обстрелвани. Изчезваха и хора. Когато напуснах Виетнам ме изпратиха в щаба на главнокомандващия на флотата на САЩ в тихия океан – в Мокалапа в Хаваите, което е малко градче над Пърл Харбър. Именно тогава в ръцете ми попаднаха документи, които бяха толкова невероятни, че ми беше необходимо много време докато осъзная за какво става дума и че това, което гледах беше реално.

За онези от вас, които ще се питат как ми попаднаха тези документи ще им дам малко обяснение за достъпа да секретната информация, ако сте в армията или в правителството. Независимо каде сте, правилата са едни и същи. Първо трябва да сте проверен, за да имате достъп до секретната информация. Ако например става въпрос за “Супер секретно, магическо ограничена информация” (Top Secret MAJIC Restricted Information), която е висшето равнище на засекретяване на информация в цялата държава, трябва да сте бил проверяван от FBI поне 6 месеца. Те изпращат федерални агенти във вашата къща, в предишните ви училища, до всички ваши учители, приятели, на всичките адреси, където сте живял, всички съседи, всички, за които сте работил. След проверката получавате степента BI и правото да работите със секретни документи (Security Clearance). Получавате доступ до документите със секретност над “строго секретно” (Top Secret). Както споменах служех и във военноморския флот в Тихия океан, чиито операции покриваха половината планета – Индийския океан и континентите между тях. Това означава получаване и анализиране на огромна информация, която трябваше да се предоставя на главнокомандващия за всичко, което се е случило през последните 24 часа и което ще се случи през следващите 24 часа. Понякога той получаваше сyобщения “Top Secret, Majic Restricted Information”. По този начин изведнyж в мен попаднаха два документа – единият наречен “Планът Злоба” (The Grudge Plan), а другият “Операция Мнозинство” (Operation Majority). Планът Злоба съдържаше историята на присъствието на извънземните от 1936г. насам, започвайки с Германия и катастрофиралата там през 1936г. летяща чиния, от която германците са се опитали да вземат технологиите. Не са успели защото ако бяха успели щяха да спечелят войната, тъй като никой не може да победи тези оръжия. Но те направиха пробив.

След войнта ние пленихме от тях документи и инсталации. Руснаците направиха същото. Но чак до 1947г. нямахме възможност да пленим цял кораб. Това стана близо до градчето Розуел в щата Ню Мексико. От извънземния кораб бяха изкарани умрели извънземни. В плана Злоба видях снимките на умрели извънземни, на кораба им, на вътрешните им органи. Видях снимките на извънземния, наречен E.B., който беше държан в плен от 1949г. до 2 юни 1953г., когато умря. Видях историята на онова, което те могат да направят, започвайки от инциденти още през 1800г. с извънземни и техни кораби. Видях кодовете на някои операции. Видях една със спасен цял и невредим извънземен кораб. Как е станало това нямам представа. Беше наречена операция Червена светлина (RED LIGHT) и най напред е била осъществявана от Невада, а след това преместена в специален район за тестиране по заповед на Айзенхауер в Area 51. Опитите да се лети с този извънземен кораб продължиха до 1962г. когато той се взриви до опитния полигон във въздуха. Експлозията беше видяна в три щата. Пилотите бяха убити, никой не разбра какво е станало. Операция RED LIGHT беше отложена за по-късно докато се научим как да летим с тези кораби. Операцията продължава.

Сега имаме не само извънземен кораб с който летим, но и кораб, който сами построихме, използвайки техни технологии и някои от НЛО-тата, за които хората периодически съобщават, че са ги видяли в САЩ или другаде, които се управляват от американски пилоти. Това може да е шок за вас. Разполагаме с технологии далеч отвъд границите на онова, което можем да си предствим. По голямата част от технологическото ни развитие след 2-та световна война се дължи на обмена на информация, осъществяван редовно в Area 51, който продължава и до сега.

Когато проф. James Obert за когото много от вас въобще не са чували, въпреки че беше един от най-големите ракетни специалисти и космически коментатори, беше пенсиониран, правителството на САЩ му даде специална награда, свика и пресконференция с всички церемонии. Когато му дадоха думата той каза:”Господа, ние никога нямаше да можем да постигнем това техмнологично равнище. На нас ни помогнаха: Помогнаха ни тези малки приятели, дошли от космоса.” Изведнъж млъкна и не каза дума повече. Това беше през 1959г. Бих могъл да продължа с примерите. Ще се спра на обществото на Jason (Jason Society) или на “Научните работници на Jason” – секретна група. Имаше писмо от Пентагона с имената на 51 от тези “Jason научни работници” със заповедта, че имат право да работят с най-секретните документи в цялата дурява, да бъдат допускани до всички военни инсталации и до всички правителствени сгради. В списъка имаше шестима нобелови носители елитът на научния свят. Те са единствените, които знаят истината за технологиите днес и за истинската физика тъй като онази, на която ни учат е пълна глупост. Всичко, което знаем не е истина. То не е истинско и реално.

Гравитацията не е това, което мислим, че е. Има унифицирана теория. Ние вече знаем какво е тя. Това е онова, което прави тези кораби да работят. Всичко което става, е абсолютно невероятно. Когато за първи път аз и John Lear съобщихме за какво става в Невада всички помислиха, че сме идиоти. Но именно оттогава от Лас Вегас се правят нощни екскурзии до онова място за да могат туристите да наблюдават как всяка нощ има полети с извънземни кораби. Всяка нощ между 22.00 и 1.00. с изключение на събота. Първата екскурзия беше от 100 души. И те видяха четири извънземни кораба да летят по такъв начин, по който нито един самолет или хеликоптер не може да лети.

Едновременно беше пуснат в действие и план MAJESTIC, който е част от операцията за проверка на реакцията на населението спрямо присъствието на извънземните на Земята. Това е част от плана на правителството да пуска нарочно изтичане на информация, след което тя лесно може да бъде опровергана. Това са част от документите, които видях в плана Злоба. Те ви обработват, за да не бъдете шокирани, за да не се допусне колапс на обществото, религиозните структури да не изчезнат завинаги, за да не се взриви борсата. От това се страхуват те. Ще има и враждебно отношение към извънземните, въпреки че те не се различават от нас, те са само отнякаде другаде. Те не са богове.

Знаете ли, няма нищо лошо в това което става, с изключение на две неща. Първо: когато решиха да пазят тайната те се нуждаеха от пари, за да я финансират. Не можеха да кажат на обществото и на Конгреса. Решиха да я финансират чрез вноса и продажбата на наркотици. В документите които четох за Operation Majority изрично се сочи, че президентът Буш заедно с CIA е организирал в голям мащаб внос в САЩ на наркотици от Южна и Централна Америка с рибарски лодки до офшорните нефтени платформи на Sapata Oil , оттам на брега, избягвайки митническите или други проверки. Те все още внасят наркотици по този начин. Другият е чрез самолети на CIA, кацащи във военната база Homestad във Флорида. Имаме потвърждения от работещите в базата, които казват, че самолетите са били посрещани от сина на Джордж Буш – Джеб Буш.Второто лошо нещо е, че за да запазят тайната трябваше да убият много хора.

Именно те убиха президента Кенеди. Между 1960г. и 1963г. в рамките на Operation Majority президентат Кенеди нареди на групата MJ-12 да спре вноса на наркотици за американците. Нареди им да подготвят план за разкриване на присъствието на извънземните на обществеността през следващата година. Неговото убийство беше заповядано от групата на Билдербергите. MJ-12 осъществи плана в Далас. Той включваше агенти от CIA, Division-5 на FBI, от офиса на морското разузнаване. Президентът Кенеди беше убит от шофъора на неговата кола чието име беше William Greer. Той го застреля с електрически задвижван специален пистолет, разработен от CIA. Стреляше с експлозивен куршум, който инжектира голямо количество отрова в мозъка на Кенеди. Ето защо в документите се отбелязва, че мозъка на Кенеди е бил отстранен. Ако сте изучавали случая наистина ще видите, че мозъкът на Кенеди изчезна. За да не могат да намерят остатъците от куршумите с отровата в мозъка, което категорично щеше да докаже, че Ли Харви Осуалд не е убиецът. Всъщност Осуалд не е стрелял нито веднъж. Той беше жертвата. Защо шофъорът е трябвало да убие Кенеди? Защо другите глупаци не го уцелиха. Общо имаше три изстрела, три пъти се стреля по Кенеди. Единият куршум го уцели в гърлото, но не го уби, другите два уцелиха губернатора Конъли. Защо досега никой не е съобщил? Не е вярно. Аз не съм първият. Бил Инглиш говореше за това още преди осем години, но му се смееха. John Lear говореше преди три години, но и на него се смееха. Сега обаче много хора казват истината и тя все повече се чува.
image

 

ИСТОРИЯ НА ДРУЖБАТА – видео:

http://video.yandex.ru/users/arni-raj/view/2151/#

Италиански документален филм от 2011 г., на Studio 3 TV
Озвучен на руски език, 1 час и 17 минути

Съдържание на филма – свободен съкратен превод от руски:

Необикновена история за контакт на извънземни с хора, пазена в тайна половин век, и сега най-после е разкрита. В местността Пескара, Италия, през 50-70-те години на 20 век група извънземни директно контактува с много земни жители. Проектът се нарича “Дружба”. Земляните посетили базите на извънземните, дори се качили на борда на НЛО.

Почти всички земни участници принадлежали към висшите слоеве на италианското общество. Сред тях бил известният съветник Алберто Пераго. Свидетелите на този необикновен опит решиха да проговорят. Удивителни са фото- и киноматериалите на тази история.

“Дружба” – това е история, която ще измени вашата представа за взаимоотношенията между земляните и извънземните.

През 2007 г. Стефано Бречия, инженер от Лакила, публикува поразителни статии, които разкриват многократни директни срещи на повече от 120 души с извънземни същества, които живеят на многочислени секретни бази на нашата планета.

Главният герой на статиите е Бруно Самочича. Всичко се случило главно в Пескара. Започнало през 1956 г. и продължило много години. Има снимки и видеоматериали, свидетелства на участниците в събитията.

Стефано Бречия бил един месец в дома на Бруно Самочича, за да запише неговите разкази.

Гаспаре де Лама и жена му Мирела са също участници в групата.

Групата W56 е група от извънземни същества, прилетели от разни места от Вселената. Не са били от една раса. Макар че изглеждали като хора, значително се отличавали по ръст, който варирал от 1 до 6 метра.

Първата среща се случила през април 1956 г.
Бруно Самочича бил там с неговите приятели Джанкарло и Джулио.

Приятел на Бруно му дал един пергамент, защото Бруно колекционирал древни артефакти. На пергамента била нарисувана карта, приличаща на карта на съкровища. Те посетили мястото, близо до един замък.

Една вечер към тях се доближили две фигури. Единият бил много нисък на ръст, около един метър. Другият бил висок около 2,5 метра. Иначе изглеждали като обикновени хора. Двамата пришълци говорели много добре на италиански. Излъчвали много силно чувство на любов.

Те казали на Бруно и на неговите приятели, че Земята била създадена с позитивна цел, но хората обърнали всичко в зло и че нивото на човешкия морал е много по-ниско от тяхното.

Казали, че сегашният момент е най-критичният в историята на човечеството. Атомното оръжие може да унищожи планетата за няколко минути. Всичко е подложено на огромен риск заради ниското ниво на морала на земните хора. Тяхната задача е да се погрижат ситуацията да не излезе извън контрол. Казали, че не са дошли тук да завладяват, защото няма какво да се завладява. Всичко се нуждае от любов и уважение.

Те в съвършенство знаели земната история, философия и религия. Казали, че се намират на Земята от много векове, живеейки в секретни бази на различни места на планетата. Предпочитали да не се разкриват публично, защото хората не са готови за контакт.

Така започнала необикновената история на тази дружба. Срещите с групата W56 продължили няколко месеца. Извършвали често продължителни разходки по бреговете на Пескара. Извънземните съобщили на хората много сведения. За улеснение, италианците измислили италиански имена за извънземните, защото извънземните имали друга концепция за имената.

Информация за техните бази. Казали, че имат много бази в Италия и по целия свят. Най-важната база в Европа била в Италия. Това била огромна база на дъното на Адриатика, която почти се докосва до континенталния шелф, ориентировъчно между Понтона и Римини, а по ширина от средата на Адриатическо море до Апенините, площ около 300 на 350 километра (?). Освен това имат множество по-малки бази, по-близо до повърхността: от които три около Пескара, една в района на Милано... Много от тях служат като центрове за поддръжка.

Извънземните обяснили също така как са строили базите си. Те можели да свиват материала, да го разширяват настрани. Земята се уплътнявала и се превръщала в стени. Но щом обърнат “превключвателя” и всичко се връща в първоначалното си състояние. За тях било обикновена операция да отворят и да затворят базите... Същата система се използвала за създаване на входни коридори. Дори базите близо до повърхността, нямали постоянен вход. Когато трябвало да влязат, те просто отваряли коридора, а после отново го затваряли.

(На 3 декември 1966 г. американският полицай Херберт Шермер в Небраска имал контакт от трети вид със същества от НЛО. Пуснали го на борда на едно НЛО. Казали му, че пилотите на НЛО имат на земята различни бази за поддръжка и че те се намират под земята и под водата.)

В контакта “Дружба” Бруно Самочича бил лидерът. Той е посещавал базите на извънземните, срещал се лично с тях, имал развита телепатия.

Те помолили за материално-техническа помощ. После помолили за плодове в промишлени количества, после им потрябвали метали, също в промишлени количества. Също минерали като стронций и бариев нитрат, които било трудно да се намерят, защото по онова време не се използвали.

За да разтоварят камион с плодове, W56 използвали телепортация. Те доказали, че могат да телепортират всичко, дори хора, без никакви проблеми. Те взимали целия товар с плодове и го телепортирали, и това продължавало само няколко секунди.

Било много скъпо да се купуват материали в такива големи количества. Понякога извънземните заплащали разходите изцяло или частично. Парите се материализирали от нищото.
Но най-голямата част от разходите заплащал Бруно.

Извънземните имали напреднали технологии и можели да си материализират всичко. Това шоу с поръчките на плодове и материали може би го измислили, за да поддържат чувство на сплотеност в групата на земляните.

Много от земните участници в групата “Дружба” виждали летящите обекти на W56. Такива наблюдения се подготвяли предварително. W56 предварително съобщавали деня и часа, за да могат земляните да подготвят фото- и киноапаратура. Понякога снимките се публикували в италиански вестници, например снимките над Милано през февруари 1962 г.

... W56 помолили Гаспаре сам да избере мястото за наблюдението. Гаспаре приготвил камера и снимал около 2 минути. Получил се много хубав запис с движеща се летяща чиния, която се придвижвала почти до земята.

Много добри снимки на летящи обекти в предградието Торено. Докато се връщали в Милано с лека кола, обектът ги следвал, като се държал на разстояние от тях.

На едната серия снимки е заснет обект с диаметър 4-5 метра.

По време на контакта «Дружба» са събрани огромно количество фото- и видеоматериали със заснети летящи чинии. Стотици снимки, видео- и аудиозаписи.

Много от земляните лично се срещнали с W56. В контакта «Дружба» са взели участие около 120 земни участници, от разни слоеве на обществото.

Контактът се осъществявал и в други страни извън Италия - във Франция, Швейцария, Италия, но също и в Сибир, в Аржентина, Австралия и пр.

Телепортацията била една от най-забележителните възможности, които имали извънземните приятели. Те я използвали за материализация и дематериализация на всякакви предмети, дори листове хартия с написани на тях отговори на въпроси, зададени от тези, които присъствали на събранията.

Гаспаре: Техните технологии са безгранични. Аз видях толкова различни неща.Най-много се запомняха телепортациите. Направо отгоре се появяваха ролки с кинолента. Понякога даже видеозаписи с летящи обекти, които ние после разглеждахме. Те се материализираха направо насред стаята. Понякога се появяваха от пода. Понякога виждах как те се материализират направо във въздуха.

Имало и общуване на земляните с извънземните приятели с помощта на обикновени радиоприемници. Тяхната технология по същество не се отличавала от магия. Дори когато земляните взимали два радиоприемника и ги настройвали на една и съща честота, на която очаквали «обаждане», сигналите се получавали на единия радиоприемник, а в същото време на другия ги нямало.

Някои съобщения били записвани с помощта на записващи устройства от онова време. Гаспаре пуска сега една магнитофонна лента и ние можем да чуем «гласа» на W56:

«Скъпи приятели, не се съмнявайте в нас!... Дръжте се заедно! Бъдете толерантни към недостатъците на другите... За вас е трудно да разберете нашия свят.... Във всички случаи с любов и доверие вие можете да бъдете по-близо до нашите сърца, които винаги са открити по отношение на вас... Прегръщаме ви с топло чувство на истинска дружба. Ваш Сидир».

W56 контактували със земляните и с помощта на телевизора. Веднъж земляните гледали телевизия и изведнъж предаването било прекъснато и се появили летящи обекти и се чули гласове, които приветствали земляните.

Професор Паоло ди Джероломо също е бил сред участниците в контакта «Дружба». Той се срещнал с «приятелите» няколко пъти. Веднъж той седял с няколко души от земните участници в една стая и слушали радио. В един момент радиопредаването било прекъснато и се чул глас:
«Говори Сиджис. Здравей, Паоло! Бъди честен с всички нас!»...
Бруно поставил пакет с предмети върху телевизора. Всички видели нещо като светкавица над телевизора и след това пакетът бил изчезнал...

Бруно имал куче – овчарка. Извънземните му казали, че кучето ще играе ролята на антена, когато имат да му предават важно съобщение. Те поставили «ядро» под козината на кучето...

W56 разказали за конфликт с изкуствена раса, която наричали «рилос» или «CTR”, което идва от «ConTRares” - противници. W56 били нравствени, а тези врагове били тяхната противоположност, били материалистични. Но ставало въпрос не за война, а за конфликт.

W56 казвали, че са тук, за да държат CTR под контрол. W56 смятали, че CTR са без морални принципи и хората вървят по пътя, по който вече са минали CTR.

За W56 били много важни чувствата на любов, топлите чувства на дружба и хармония, които те създавали между себе си и групата на земляните, както и между земляните.

За тях сплотеност, дружба, преданост и пр. бяха не просто думи.
За тяха тази енергия служеше като гориво, движеща сила, средство за защита.

W56 казвали, че ако в групата на земляните няма хармония, те могат да станат жертва на CTR.
W56 казали, че любовта, алтруизмът трябва да ръководят всяка мисъл и действие и казали, че тези нравствени ценности са жизнено важни за еволюционното развитие. Това е урок, който човечеството трябва да премине на практика, ако иска да избегне риска от ужасно саморазрушение. 

Етиката и моралът пронизват всяко действие, постъпките и мислите на W56. Даже техните технологии и машини са напоени с това съзнание, кето за нас е немислима концепция.
Те казали, че не са способни да причинят вреда на никого.
Те казали, че дори техните устройства биха отказали да причинят вреда.
В случай, че нанасянето на вреда не може да се избегне, те биха се самоунищожили.

Бруно Гибауди водел програма за моделиране на малки самолети.
Гибауди бил журналист, който можел да публикува статии с информацията, получена от извънземните. Известен кинорежисьор взел интервю от Гибауди и направил документалния филм»Тайният Рим».

Една от основните цели на W56 бил контролът на ядреното оръжие на свръхдържавите. Извънземните се намесвали с помощта на предварително обучени земляни, за да предотвратят нещо, което би довело до нещо непоправимо. Един случай станал през 1967 г. Започнала операция с цел да се изключат всички американски и руски ядрени бойни глави...

На снимката се вижда летящ обект на няколко метра над ядрения взрив.

Консул Алберто Перегуа, важна фигура в италианската уфология. В 60-70-те години написал 4 книги, анализирайки световните събития и решенията, които приемали правителствата, които станали под влиянието на скрита или открита активност на такъв род извънземна авиация.

На страниците на списание «Техник» са публикувани множество изключително ясни снимки на НЛО. На някои от тях дори се забелязва вътрешното устройство на кабината на летящите обекти...

Групата W56 имала също така и задача да помогне на нашия еволюционен процес, за да ни издигнат на по-високо ниво на съзнание. Това е причината те да се намират на нашата планета толкова дълго време, в това число те изтърпяват някои наши страдания.
Те също така разкрили истинското си име: AKRIJ. На санскрит това означава ”мъдреци”. На египетски: “мъдри хора”.

Октомври 1978 до февруари 1979 г.: голяма вълна от наблюдения на НЛО над Адриатика.

Гаспаре: Най-ценното учение, което получихме от тях, беше импулсът, който ни дадоха. Това е стремежът наистина да се обичаме един друг, да сме заедно и да сме единни. Те ме обогатиха и ми дадоха възможност да съм в контакт със свят, изпълнен с любов.

Мирела: Това е вълнуващ опит. Те са поразителни и великолепни. Чувството, което излъчваха W56, беше чувството на огромна дружба и любов.

Преди да си заминат, W56 обещаха да се върнат и да установят контакт с хората, които са изпълнени с истинска преданост. Дори и днес ние вярваме, че имаме приятели, които ще ни помогнат, или които никога няма да престанат да правят това.


Интервю на Гаспаре де Лама:

Контактите ми с W56 започнаха в 1960-61 г., когато видях снимките, направени от Бруно Гибауди. В един вестник публикуваха статия, в която се разказваше за три летящи обекта, появили се на крайбрежието на Пескара....

Бруно ми разказа за W56, за базите... И така започна моята история, която продължи 5 години... Не беше лесно да се участва във всичко това. Човек трябваше да е много балансиран. Това е друг свят, ние нищо не знаем за него. Но ние искахме да го посетим. А външният свят е трудно поносим. И ти стоиш някакси по средата. Но постепенно свикваш с това. Хора с нормална нервна система могат да свикнат с всичко. Някои преживяха стрес.

Първите ми контакти с тази реалност станаха чрез наблюдаване на телепортация на предмети. Ролките с кинолента се материализираха направо във въздуха и падаха на пода. Ролки с киноленти, които после гледахме, или аудиозаписи – понякога с приветствия или с указания за това, което трябва да направим. След това бяха тези контролни "ядра" в квартирата...
Мълнии с дължина 2-3 метра и диаметър 20-30 см. Светлосини, те трещяха покрай нас, без да причиняват вреда. Те обновяваха ядрата в квартирата приблизително веднъж на 20 дена. Ние виждахме феномен, защото ядрата трябваше да се обновят.

Бруно ме помоли да купя малко радио и го сложи на масата. След 2-3 минути от него се появи син пламък, висок половин метър. Бруно каза: Всичко е наред, радиото е готово. Аз винаги го носех със себе си. Понякога Сидир - член на групата W56, или други членове на тази група – говореха по радиото. То се включваше само, Бруно ми казваше да сменя честотата и аз я сменях, но гласовете още се чуваха ...

Веднъж Бруно ми каза: Те искат да ти направят изненада, подарък. Избери място. Аз избрах Трено - място недалече от Милано. Ние отидохме там и снимахме летящ диск.

Не съм срещал директно никого от групата W56. Времето беше опасно и те не можеха да излизат от базите. Техният ръст беше около 3 метра. Така че това не беше толкова просто. Другите бяха по-ниски, но не беше безопасно да се ходи.

Веднъж се бяхме събрали около радиото и Сиджир ни приветства по радиото – всеки от нас по реда, в който седяхме около радиото. Вероятно той можеше да ни види. Той говореше на съвършен италиански....

На мен ми харесваше Колорати... Той беше най-младият от всички. Но всъщност всичките ми харесваха...

Хората обикновено изпитваме съмнения... Но от гласовете на извънземните ние ставахме доверчиви... Вие трябва да се доверявате на някого. Ако се съмнявате, можете да възразявате до безкрайност...Но доверието идва спонтанно... Трябва ви повече доверие, отколкото вяра...Можете да оставите вярата, но доверието е по-важно. Вярата се намира твърде високо, а доверието можете да го дадете на приятеля...

Различията бяха предизвикани от различните идеологии... Има неща от техния живот, които не знаем – жизнени ценности, закони, етика, наука, технологии...

- Как смятате, защо такива високо развити същества са се нуждаели от вашата материална помощ?

- Да, на тях им трябваше нашата вода. Понякога те искаха друг материал. Това се случи не по-често от 4 пъти за 5 години. Може и да бъркам, но аз имам свое мнение по този въпрос. Тъй като на тях им беше нужна "ореда" - енергията на любовта - за да преживеят, тя им трябваше в определен обем, ако можем да говорим с иронични думи. Но ние не им дадохме това, защото не бяхме в хармония един с друг. Да кажем, аз не ви давам любов, дружба ... Дори да умеете да плувате, вие викате «Помогнете ми» и се надявате, че ще ви протегна ръка. Затова аз трябва да ви помогна и така вие получавате своята доза «ореда» - енергията на любовта. Значи техните молби за материали бяха един вид игра, за да не ни искат директно «ореда». Така си го представям.

- Вие смятате, че те са напуснали Земята след 1978 година, след тяхната несполука?

- Аз си тръгнах през 1965 г. и не участвах в последните събития. Но смятам, че ако те имат задължения по отношение на планетата Земя, тях не може да ги спре някакъв неуспех. Надявам се, че те все още са тук. Те определено са някъде тук, но ние като група претърпяхме поражение по отношение на «ореда» - енергията на любовта. Ние не сме тук, за да играем герои и да викаме «Победа». Но ние се провалихме, което е по-лошо.

- Какво ви даде групата W56 в духовен смисъл? Как те измениха вашите възгледи за живота?

- Те ми дадоха да разбера, че възможността за по-добър свят не е утопия, защото те съществуват. Ние сме това, което сме. Но ние ставаме по-лоши. В това време ние знаем, че те съществуват и живеят чудесен живот, че те са чудесни и вие започвате да разбирате, че това не е утопия. Това означава, че така може да се живее в Космоса и има цели, които можем да постигнем.

Понякога ги питах за Бог, за важни неща и те ми отговориха: Виж, Гаспаре, представи си, че сме тук като военна група, а не като мисионери. И тогава аз и жена ми разбрахме, че ги попитахме за нещо, за което те нямат отговор. Защото ние бихме ги разбрали по своему, през нашата духовна еволюция. Така че аз получих много от общуването с тях, от тяхното присъствие.

- Защо според вас проектът W56 претърпя неуспех, ако е претърпял?

- Ние претърпяхме неуспех, защото «ореда» - енергията на любовта, както те я наричаха, това е енергията, подобна на тази, която има положителен и отрицателен полюс. Ореда беше енергията на любовта. Любовта, която трябваше да споделяме между себе си в групата, и с тях. С тях това беше лесно, а в групата – ние сме такива, каквито сме... И след пет години групата ни се разпадна. «Ореда» те събираха с помощта на своите инструменти с помощта на някакви устройства, не знам. И когато те престанаха да получават това «гориво», ако можем така да го наречем, всичко приключи. Те трябваше да си отидат и очевидно те добре знаеха това. Но те трябваше да извършат този опит.

Историята "Дружба" е за контакта между хора от Земята и извънземни същества, който се е провел между средата на 50-те и края на 70-те години. Това интервю беше взето през май 2010 г. на езерото Комо.

image

 






Категория: Изкуство
Прочетен: 3829 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 09.06.2013 15:48
05.06.2013 20:10 - Изкуството
image
Milen Stoyanov


"Преди толкова много, много, много години, толкова много, че нито един от вас не би могъл в съзнанието си да ги представи. Когато Бог реши да създаде Обществото на Земляните и да сложи едно ново начало на една нова раса, на едно ново голямо семейство, той започна да създава техните души. Но преди тях, съществуваха други, които бяха създадени много преди тези на земляните и всеки път когато Бог създаваше, своите творения, своите нови души, той се учеше и взимаше за пример тези създадени преди тях, като във всяка нова душа и всяко ново общество влагаше по нещо ново и по нещо в повече, за да направи новите души по-съвършени и по-близко да ги приближи до себе си. Той искаше, създавайки тези души те да бъдат възможно най-близко до него и да притежават качества, които има самия той. Когато започна да ги създава и всичко следваше своя ход, той се наслаждаваше на своето творение, на всяка една душа, която извираше от самия него. Но една тайна дълбоко скрита във всяка една душа той заложи, изкуството и търсенето на една душа по нейния път, който тя извървява, отдалечавайки се от самия бог, за да стигне отново пак до него, преоткривайки, че Бог, това съм аз!"

http://vbox7.com/play:f87ef347

Категория: Изкуство
Прочетен: 2073 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 09.06.2013 10:41
04.06.2013 20:19 - огън

image


Пази любовта ми като пламък на свещ
аз съм огън и сгрявам сърцето,
ако угасна става студено.
Пази любовта ми като пламък от свещ
тя дава светлина,
и със нея във тъмното виждаш.
Пази любовта ми като пламък от свещ
тя дава красота,
и отваря сърцето.
Кажи ми че ме обичаш
и аз ще те заведа,
на най-красивото място
в сърцето ти.

                                       Мilen Stoyanov

Категория: Изкуство
Прочетен: 6347 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 04.06.2013 23:34
01.06.2013 19:43 - Облаче
image

Като кораб , бяло облаче съм
с бели мисли с бяла светлина.
Във небето  кротко съм надвиснал
и се радвам аз на теб,
и твоята ефирна свобода.
Всяка сутрин мило се усмихвам
всеки ден  над тебе бдя.
И кадето и да ходиш и каквото и да мислиш,
аз те гледам и със поглед те следя.
Не забравяй облачетата да гледаш
те са скъп съветник на  ума.
Ако имаш тежест на сърцето
погледни ме и ще видиш
как ще стане леко.
И кажи ми земно ангелче дете
как забрави
че ти ,си част от небето.

                   Милен Стоянов


Категория: Изкуство
Прочетен: 2264 Коментари: 2 Гласове: 10
Последна промяна: 02.06.2013 13:09
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1754346
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Юни, 2013  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930