Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1758218 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от Януари, 2012 г.
27.01.2012 01:54 - Преходът 2012
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1436 Коментари: 0 Гласове: 8
23.01.2012 02:15 - това е Америка
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1935 Коментари: 2 Гласове: 6
22.01.2012 01:32 - E
imageСпомням си разговор с един интелектуалец, който не вярваше нито в Бога, нито в дявола - да не говорим за душа, интуиция и космически закони. Всичко това не било доказано научно и било фикции на мозъка.   Когато го попитах дали обича жена си, той го потвърди с убедена физиономия.   Отвърнах, че ме лъже. Лицето му се изкриви. Казах, че такова нещо като любов няма и той само си го внушава - нали не съществува научно доказателство за любов. Тя не съществува, защото нещо, което не е доказано научно, не трябва и не може да го има.   Естествено, признах, че само съм искал да го провокирам и да използвам тъпите му доказателства срещу него. Отстъпи... И той от време на време имал предчувствия, но заради убежденията си в различни модели не можел да ги обясни...
Категория: Изкуство
Прочетен: 1864 Коментари: 2 Гласове: 8
20.01.2012 23:20 - Space
-image От кога датират първите срещи на хората и извънземните? Говорите за качествено нова научна революция, какво представлява тя?

- Още от древността е имало един такъв период, през който Земята е била населявана от единна цивилизация и извънземните са им давали космическо знание и то е останало там. През последните десетилетия тече качествено нова научна революция. За нея са характерни синтезът на древното, езотеричното, и на съвременното знание. Оказа се, че науката по собствените пътища потвърди някои от огромните знания на древните хора, за които преди се твърдеше, че са глупости или фантазии. Потвърди ги като истини, а част от други древни езотерични знания още не могат да бъдат разбрани и приети от съвременната наука. Това се дължи на факта, че извънземните са милиони години преди нас. Освен това науката стигна до тезата, че трябва да има космически разум. Вече започнаха да излизат книги, които разобличават огромни лъжи и фалшификации в човешката история и в човешките учения – подчертавам, огромни. Ние живеем в един фалшифициран свят. Пример за това е, че група американски криминолози, прокурори, съдии, следователи преди 15-на години се събраха да проучат Библията с методите на криминологията. Изводът им бе, че на написаното в Библията може да се вярва най-много до 18%. С други думи Библията е смес от големи истини от езотеричното минало и огромен брой лъжи. Относно Исус – твърдят, че бил умрял на кръста, че се бил възнесъл, че се е върнал или че си е заминал. Няма такова нещо – нито е умрял на кръста, нито е възкръснал. Йосиф Ариматейски подкупва Пилат Понтийски и импровизират смъртта му, свалят го от кръста, преди това е бил на Изток и е владеел йога методи и затова лесно е понесъл там някои наранявания, показва се на своите апостоли, дава им съвети и изчезва в Кашмир, където е неговият гроб. Отивам аз при индийския посланик и му казвам: „г-н Пам, сега вече посланикът на Индия в България е друг”. Казах му, че вече има изследвания, които твърдят, че Христос е погребан в Кашмир, при което ми отговори: „Да, ние това го знаем.” Предложих му да се извади тялото му и да се идентифицира, за да спре тази огромна лъжа за него, а той ми отговори, че са били взели решение, но са избухнали поредните религиозни сблъсъци. Спрели са и след това въпросът е престанал да бъде актуален. Нали всички признаваме, че сега сме в криза – световна, тотална, във всички области.

- На какво се дължи тази криза?

- Тя е изразена в системи от остри и тотални противоречия. Защо в световното обществено пространство я няма точната диагноза на тази криза? Излязоха един куп анализи на цивилизацията днес, авторите на които търсят причината за кризата. Това, до което достигат всички, независимо един от друг, е, че кризата се дължи на безумния егоизъм и бездуховност на хората. Тези две неща са следствие на главната причина, която я няма в световното пространство. Аз като учен философ я открих и тя гласи следното: човечеството е в смъртоносна криза, защото се управлява от погрешна йерархия на ценностите в ценностната система. Следователно тя трябва да се изправи с краката надолу и главата на горе. Аз създадох харта на човешките ценности, която има правилна йерархия. Но като последователно мислещ философ, написах харти на човешките права и задължения. Зад гърба си имам и проект и за Световна конституция с модел на разумната държава в нея. Изпратих всичко това на 49 посолства и на представителството на ООН и на Ватикана. Вие случайно да се получавали писмо от умрял?! И до ден днешен не съм получил никакъв отговор. С това ви показвам как са промити мозъците.

- Защо извънземните са създали единно човечество и как се е появило злото?

- Федерацията на извънземните е създала човечеството и дълго време алтернативните форми на живот са били сред нас и са ни предали своето космическо знание, след което са изчезнали. Те са подготвяли хората като ученици, дали са им наготово всичко, но истинската революция на един човешки дух изисква трупане на личен опит, сблъскване с добро и с лошо, с успехи и с падения. И по решение на шефа горе (б. на ред – Господ), той упълномощава един от своето поколение – синове или внуци, Луцифер и събужда у него желанието за зло и да се противопостави на него. Това става със съгласието му. И Луцифер започва да иска световно господство, става носител на злото, дотогава той е бил носител на светлина, но егото му се събужда в лошия смисъл на думата. Луцифер става носител на злото и човечеството тръгва по лош път. За да можем да научим уроците си и да натрупаме опит, извънземните се изнасят. Сега наблюдават, кацат, идват, проучват, но не се месят, за да си научим урока и да помъдреем. А урокът, който стои пред нас, е именно правилната ценностна система, която е болестта на цивилизацията. За да ви докажа, че съществуват извънземни и са идвали и преди, ще ви дам пример с африканското племе на догоните. В преданията, на които са изобразявани извънземните чрез скални рисунки, в това племе е била дадена точна и подробна информация за Орион. Неща, които астролозите откриват едва през 19-20 век. Или пък племето Каяко в Бразилия, където те си имат празник, по време на който се обличат всяка година като извънземни и празнуват.
В България аз знам случай, в който недалече от София преди няколко века хора са видели двама души със скафандри, които са се изнесли във въздуха. Знаете ли, че през 20 век над 100 милиона жители са наблюдавали НЛО? Знаете ли, че и в Банкя имаше кацане на извънземни?

- Защо точно в Банкя?

- Това не знам, там районът е добър, с положителни енергии и минерални води, явно е енергиен източник. Такова нещо е имало и в един руски парк, който е бил пълен с хора. Онези си кацат, поразхождат се малко сред руснаците и си тръгват. От древността, както и от съвременните факти, знаем, че има карма и прераждане. При прераждането дадена душа се ражда в такъв народ, в такова семейство или на такава планета, на която има условие да се развива. До някакво ниво на развитие кармата изчезва. Хората се научават как да не правят карма, само по желание отиват изостанала планета, за да се опитат да помогнат на някоя цивилизация там, която е в критичен етап от своето развитие.

- Има някои твърдения, че през 2012 г. ще настъпи краят на света. Какво очаквате точно да се случи?

- В календара на Маите не се предрича непременно краят на света. Може би тогава свършва тази цивилизация, която е бил досега или по-скоро тази нейна парадигма с нейната ценностна система свършва. Тогава хората ще поставят въпроса за истинските ценности. Това е лечението на цивилизацията и откриването на пътя. Другият вариант е, че по стечения на космически условия може да стане грандиозен катаклизъм – вулкани, земетресения, потъват и изплуват късчета суша. Има и възможен „сценарий”, според който тайните общества, обединени в една световна мафия, която и до днес съществува от много време и се бори за господство, да успеят да вземат властта. Тогава – тежко ни – 5 души и половина, фигуративно казано, ще командват всичко, а милиардите долу ще слушат. Там провеждат тезата за златния милиард. Според тях на Земята има добри условия за добър живот само за около 800 милиона – 1 милиард души, а останалите – хайде...

- Възможно ли е през 2012 година извънземните официално да са на Земята сред нас?

- Мислимо е и това, но дали е така – близо е, ще разберем. Напълно е възможно, защото расте съпротивата в хората срещу несправедливия световен ред, в който се намираме. Организации се създават, мероприятия се провеждат, събуждат се хората и искат да променят ситуацията. Тогава вече извънземните могат да дойдат, за да ни помогнат.

- Как можем да се свържем с тях?

- С концентрация, медитация и молитва. Лягате си вечер да спите, релаксирате тотално, изчиствате си ума от емоции и мисли. Изпращате молитва:
„Моля ви се, уважаеми приятели, хайде да ми се покажете първо в съня, после в реалността. Искам да знам какво става, какво ще става, какво трябва да правим, какво не трябва да правим.” Може да се появят пред вас, когато заспите с мисъл „искам среща с вас”, но да сте си подготвили въпроси, написани на листче до главата, защото не сме много съзнателни в съня. И тези въпроси като са до вас, те идват и говорят. И даже вече можете да поискате да ги видите. Искам да дойдете да се покажете и да ви чувам.

- Вие имали ли сте среща с извънземни?

- Аз съм имал астрални срещи. Астралното тяло е реално тяло. Ще ви разкажа няколко случая. Единият е, когато аз и група хора бяхме информирани от извънземните, че ще дойдат при нас и трябва да се съберем извън града. Събрали сме се 40-50 души, виждаме как НЛО-то идва, на зигзаг каца до групата и пуска стълба от 4-5 стъпала и от там слиза човек. Направихме му пътека, разделяме се на две, за да мине. Той дойде, аз бях до пътека и се спогледахме мълчаливо и си стиснахме ръцете. Аз го питам телепатично: ”Мога ли да те пипна?”, а той се ухили:”Може”. Пипам, пипам, всичко си има на астрално ниво, похили се и изчезна. Събуждам се и тръгвам към офиса. Качвам се на автобуса, трябва да се прехвърлям на друг, седя, седя и на спирката, на която трябва да сляза, ставам и с периферията на съзнанието отбелязвам, че ставам с невероятна лекота, като великолепно смазан механизъм, а в същото време има напрежение и усилие. Слизам, качвам се на друг тролей и продължавам, там където трябва да сляза вече с пълно съзнание си припомня съня и си казвам: „Боже, от едно ръкостискане получих тази енергия, ами да им падна в ръцете, да изчистят всичко където скърца в мен?!”. Създал съм обща теория на силите, в която изследвам всички известни на науката и на физиката сили, такава теория Айнщайн не можа да създаде последните 40 години от своя живот, аз я създадох. От нея следва антигравитация, което означава, че като пъхна предмет в машинката за антигравитация и завъртя копчето – тежи 200 гр, 100 гр, 0 гр, после минус 100 грама, минус 200 грама. Щом го извадя и го пусна, хвърчи на горе. В същата нощ или една от следващите нощи теорията е готова вътре с физика, математика, всичко. Аз сънувам, че съм на Луната, астрално ходя и виждам един капак и ръка, която го отваря отдолу. Влизам в тунел и пред мен – прав коридор с бяло осветление и множество врати. Вървя си и не знам защо влизам в една врата вдясно и се оказвам в лаборатория, където изпитват антигравитационен двигател, отговарящ на моята теория.

Категория: Изкуство
Прочетен: 1651 Коментари: 0 Гласове: 10
17.01.2012 12:44 - relax
image                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 3563 Коментари: 6 Гласове: 6
Последна промяна: 20.01.2012 22:38
15.01.2012 18:50 - Jago Kundalini Ma
 Пробудете се, Майко Кундалини!
Дарете всички с Вашата Милост.
С Вашето издигане в Сахасрара
(Ние) ще достигнем Небесните (Райските) височини.

Обитавайки Муладхара, О Майко,
Вие сте спяла в продължение на векове.
(Ние) сега копнеем (бленуваме) за Вас -
Вие сте достижима. Пробудете се, Майко Кундалини!

Пронижете (минете през(по)) гръбначния стълб, О Майко!
Пречистете всички чакри.
Шри Ганеша, самият, Ви боготвори -
С пълно отдаване. Пробудете се, Майко Кундалини!

Хвърлете светлина върху спящата душа.
Съединете (обединете) раздробеното (разбитото) внимание.
Само тогава тъмнината ще изчезне -
При Вашата светлина. Пробудете се, Майко Кундалини! image                                                                                                                                                                                       

















Категория: Изкуство
Прочетен: 2214 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 15.01.2012 18:52
image

Новогодишно Послание към Земляните
Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация. Говоря чрез нашия канал...Приветствам ви, сияйни земни Души!

Виждаме, че сте разтревожени до краен предел, че събитията по Разкриването се бавят и все още не са на преден план така, както казахме, че ще се случи до края на 2011 г. Сияйни мои, ние не можем да действаме така, както правят заговорниците - насила. Ние чакаме в тях да назрее намерението и желанието за Разкриването на цялата Вселенска истина. Ние горещо се надяваме, че те най-после и в крайна сметка ще разберат факта, че тяхното царство приключи. Искаме Разкриването да стане веднага, но...явно вашите правителствени ръководители все още не споделят нашето мнениие. Все още отчаяно се надяват да се възкачат отново на трона...



Тревожи ви факта, че те не спират със своите издевателства и жестокости върху всички вас, земляните, по цялото земно кълбо. Особено ви тревожат фактите свързани с изтребването ви като видове чрез всички всевъзможни средства и начини - скрити и открити. Вие сами виждате и констатирате, че войните ескалираха, вместо да престанат. Климатичните войни също не са спирали нито за миг, а вашите политици се кръстят с две ръце, че изобщо нищо не знаят по въпроса. Небето ви непрекъснато е набраздено от Кемтрейли - бели и черни, чрез които се разпръскват всякакви видове бактерии и вируси, както и много други химични отровни съединения. Вие - все още - непрекъснато боледувате и сте принудени да храните чрез страданията и болестите си зловещия управлечески апарат на влечугоподобните/гущерите.

Това ви прави несигурни, страхливи и отчаяни. Това ви хвърля в бездната на безисходното ви положение. Вие вече сте разколебани в кого да вярвате и на кого да не вярвате - дали на Черните шапки или на Белите. Дали на Учителите от Висшата Духовна Йерархия, на Ангелите и Архангелите или на всички извънземни същества, включително и на мен самата, които се стремим да ви помагаме всячески. Повечето от вас отново потънаха в дълбоката депресия на безнадежността.

Сияйни мои, винаги когато един дом трябва да се ремонтира, той бива разхвърлян, разрушаван - а ненужните вещи от него унищожавани. На този етап от времето на Земята протича точно този процес - изчистването. То не е никак приятно, но кармичните потоци, в които се помещавате налагат тези жизнено важни условия. Всички събития, които протичат в този миг на Земята са следствие от вашия начин на живот, от вашите виждания за него, изпълнени с желания единствено за материално благоденствие. Вашите страхове са продиктувани именно от опасенията, че ще изгубите материалните си блага и ще умрете.

Не, любими мои! Трансформацията, която се извършва няма да наложи вашето загиване - то само ще отвори вратите на Изобилието. Затова не е необходимо да блокирате неговия поток чрез страховете си, че живеете като за последно и след това...следва нищото. Не е необходимо също така да подкрепяте старата икономическа машина/система на влечугоподобните/илюминати като се запасявате с хранителни продоволствия (те и без това са отровни!), и да трупате конфекция в гардеробите си. И без това тези дрехи, които слагате върху телата си са изключително вредни за вас, защото са облъчени и напоени с различни видове отровни химикали, които чрез допира по кажата ви биват внедрявани във вашите тела и вие боледувате. Не е нужно да продължавате да правите същите грешки, чрез които сте живяли в слепотата си хилядолетия наред и да се самоубивате в инвазията на тоталната безнадежност създадена, дирижирана, подкрепяна и поддържана от манипулативните техники на драконианско-гущерското племе.



Мобилизирайте силите си и започнете изчистването на телата си за да можете да посрещнете още по-високите вибрации на 2012 год. Събирайте се и действайте на групи - независимо дали са виртуални или са проявени във вашата привидна физическа реалност. Това няма никакво значение, защото мислите и менталните действия, където и да се намирате, и под каквато и форма да се изразяват биват превъплащавани в действия. Така създавате едно хомогенно енерийно поле, чрез което ние се доближаваме още повече до вас; така вие ни помагате да изразяваме по-осезателно и видимо себе си.

Мобилизарайте Духа си за да имате непрекъснатата връзка с Божествения Творец. По този начин вие сами ще обезсилите действията и намеренията на дракониано-гущерското племе. Ние непрекъснато ви облъчваме с нашата огромна Любов към вас, но виждаме че трудно се справяте с тежките земни ситуации, и трудно преодолявате въздействията върху умовете ви на внедрените инпланти у вас от жестоките манипулации за контрол на влечугоподобните същества. Започнете да ги разграждате чрез светлина, живейте в светлината, действайте чрез светлината като говорите и претворявате единствено и само Истината. Дори и най-малката лъжа се явява като непреодолима преграда/пречка за доближаването ви до вибрациите на Новия Живот.

Обичайте се, обичайте се така, както ви обича нашия Божествен Творец. Вярвайте си един друг, доверявайте се един друг в тежки ситуации; не се наранявайте, а си помагайте. Разкривайте всяка една лъжа или измама съотнесени към прогресивния поток на Новото Светлинно Време в Златната Епоха. Разкривайте заблудите, в които живеят повечето от вас. Разкривайте ситуациите на политическата сцена и лицемерните водевили, които биват разигравани върху нея. Разкривайте всичкото онова, което е носител на негативи, защото Новогодишната вибрация, която предстои да ни залее ще помете чрез Светлината в себе си всички отрицателни проявления върху Земята; всички отрицатерлни проявления във вашите скрити вътрешни нагласи и намерения. Мили мои, подгответе се за парадното шествие на 2012 г., която ще послужи на Земята като най-пречистващото средство за измиването на нейното тяло.

Разкриването не се състои само в разобличаването на управлеческите и военни земни структури, то не се сътои и в Разкриването на нашето извънземно присъствие и съществуване.. То е свързано преди всичко с вашата тотална промяна на външно и вътрешно изражение, и включва на първи план - вярата. На втори план - разбирането помежду ви. На трети план - лишаването на драконианско-гущерското племе от личното му облагодетелстване на всички нива чрез вашия робски труд и сляпа безизходност. На четвърти план - обединявайте се в мирни протести изразени под всякаква форма, и основно на принципа на не-сътрудничеството съотнесено към старите държавни креатури. Не хранете със себе си Дракона, които желае вашата смърт!

Сияйни мои, вие се страхувате, че ще останете без финансови средства и ще погинете заедно с вашите семейства. Това няма да се случи! В мига, в който банковата система на влечугоподобните/илюминати ще бъде ликвидирана окончателно, вашата валута ще бъде приобщена веднага към новата, която ще бъде въведена, като ще бъде обезпечена в злато. По настоящем валутата, с която разполагате вие не е реална, тя е без каквото и да било покритие, т.е. тя е фалшива, защото е "напечатана" буквално в интернет и нищо повече. Реално тя не съществува, вие притежавате просто едни късчета хартия с изображения върху тях, но без каквато и да било стойност. Но това ще се промени! Още в първото тримесеичие на 2012 год. ще видите как нещата започват да се променят в тази насока.

Земляни, ние непрекъсанто сме с вас и винаги сме в готовност да се разкрием, но все още този момент не е настъпил, макар че напредва скорострелно. И нека забавянатео на нашето Разкритие не ви тревожи, не ви вкарва в отчаяние и страх на безнадежност. Работете върху себе си за да ни помогнете това събитие да се реализира, ако не до края на 2011 г., то поне през първата половина на 2012. Така вие няма да помогнете само на нашето явно проявление сред вас, а ще помогнете предимно за процесите на идващото Изобилие към вас.

Сияйни мои, ние виждаме, че на Земята се появяват все повече и повече Работници на Светлината, които се трудят неспирно и безвъзмездно на фронта към Златната Епоха. Именно те са свързани неразривно с нас, мнозина от тях са живяли някога с нас на други планети. Различавайте истинските и им се доверявайте, те имат опит в много от обозримите жизнени потоци в повече от измеренията. Те са вашите водачи, те са вашите фарове, които осветяват тъмнината в ъглите на вашата скрита и непозната душевна същност. Те са нашите земни представители, които имат мисията/задачата да ви помагат при тежкия преход на 2012 год.

Светли малки земни маяци, ние ви заливаме с нашата златиста енергия и безкрайна Любов като ви подкрепяме, и ще ви подкрепяме до край в реализирането на вашето освобождение от драконианско-гущерското племе. Бъдете в Божествената Светлина и безкрайната Вяра и Любов и дайте път на Новото Време в Златната Епоха.

Обичаме ви и винаги сме с вас!                                                                            http://vandim70.blog.bg/novini/2012/01/06/interviu-s-reptil-preveden-material.878132
Категория: Изкуство
Прочетен: 2855 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 09.01.2012 02:43
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1758218
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5237
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031