Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1755334 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от Декември, 2012 г.
image

[b]Stanley Mayer е човекът, успял през 90-те да реализира супер ефективно разлагане на водата и е направил автомобил, изцяло работещ с вода.
Ползвал е пакет импулси, предизвикващи стъпково енергизиране и разпадане на водата чрез резонанс (капацитета на плочите на водната клетка + външна индуктивност) и лазерно енергийно стимулиране на водната молекула, намаляващо енергията на връзката и.
Отровен на 21 март 1998 г.

линк

Стенли Майер - ВОДАТА КАТО ГОРИВО

Категория: Изкуство
Прочетен: 2951 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 22.12.2012 21:54
imagehttp://www.star07.in/videogallery.php?video_id=227 Историята на Брендън Кори
Категория: Изкуство
Прочетен: 1360 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 19.12.2012 14:20
image

http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=161


Категория: Изкуство
Прочетен: 4225 Коментари: 1 Гласове: 4
15.12.2012 18:52 - ascension of the spirit
image


За цялото човечество дойде важен момент, който е свързан с факта, че всички сте на финалната права, за която има две взаимоизключващи се действия – или да участвате в общия процес на Възнасяне, през който ще премине Земята ви, или да останете при старите енергии, а тогава ще се наложи да отидете на други планети чрез физическа смърт. Този избор можете да направите само вие, никой друг не може да ви помогне да приемете едно или друго решение. Скоро ще бъдете принудени да направите този избор, тъй като събитията се развиват стремително.
    Става дума за измененията на климата и миграцията на климатичните зони, които се наблюдават днес. Те променят планетата ви до неузнаваемост. Стихийните бедствия, които продължават да нарастват, също ще способстват за коренната промяна. Земята променя ориентацията си в пространството, което е установено от учените на много страни и изложено в интернет, както и в последните данни на NASA, но по-важното за вас е, че се променя честотата на колебанията в магнитната решетка на Земята. Преди тя е била фиксирана на 7,6 херца, а сега е към 300 херца. За вас това означава – да ускорите тялото си до тази честота. То трябва да преустрои изцяло вътрешните си процеси и да живее в този темп постоянно. Просто нямате избор. Също така, това означава, че всичко, което сте правили преди с определена скорост, вече не може да се придвижва така, ако не увеличите скоростта.
    Дойде времето, когато не можете да действате така, както преди. Възприемането на времето много се промени. Сега ви се струва, че денонощието не е 24 часа, а 16 и това възприятие ще се промени дотолкова, че в един момент няма да ви остане време. За това са ви говорили древните пророци, казано е и в календара на маите, който е най-точната система за изчисляване и ориентиране, съществувала на Земята, по която сте се ориентирали, къде сте като човечество. Сега се намирате в точката на свиване времето до нула и това е обозначено на календара им. Тя е промеждутъкът от времето през следващите няколко години. Пълно свиване на времето във възприятието ви ще стане през 2012 г. При маите за него се говори като за края на Голямото Издишане на Бога, след което е Вдишването, когато всичко ще се свива до минималния предел и нещата ще достигнат такава плътност и размери, каквито не можете да си представите.
    Скоро времето ще престане да съществува като понятие за вас. Ще стигнете до наречената от учените ви «точка на бифуркация», т.е. състояние, в което няма да виждате и усещате, как тече времето. Специално се спирам на това, за да можете да промените възприяттието си по време на медитации и да разберете, че това е ваше привично състояние, когато сте си у Дома.
    Това, за което става дума, ще става паралелно с известния ви Велик Преход. Всички тези събития ще стават едновременно и ако вие изберете ще участвате физически. Но тези промени така ще протичат, че ще ви е невъзможно да останете встрани, дори и да искате. Всички обичайни комуникации ще рухнат и ще останете без средствата за връзка и електричеството. Градовете ви ще станат капани за жителите си. Границите между държавите ще се изтрият и милиони хора ще мигрират от местата, които ще станат непригодни за живот. Хаосът ще се усили и защото ще се чувства вопиющ недостиг от храна и вода.
    От това цели градове ще останат без средства за съществуване и много хора ще умират. Но тези, които са готови за Прехода, тези, чиито вибрации излизат от сърдечната чакра, ще бъдат изведени от опасните за живеене места. Те ще са под защитата на Твореца и Висшите Светли Сили. За тези, които останат във старите енергии, това ще е време за излизане от това ниво.
    За всички души, въплътени днес на Земята, има възможност да се възнесат заедно с нея. Затова най-напред трябва да се вземе решение за Възнасяне. Задължително условие също е да се отвори сърдечната чакра, тъй като вибрациите на любовта са главните вибрации, които ще присъстват на новата Земя след Възнасянето. Всичко, което ще вибрира по-ниско от този праг, няма да може да извърши квантовия скок. Още едно условие е способността да се вдига Завесата, която разделя този свят и Дома, откъдето всички сте дошли. Тази способност се изразява в общуването ви с висшият Аза и другите представители на Висшите Светли Сили. Незабавно трябва да създадете здрава връзка с висшето си АЗ, което тогава ще може да ви подсказва и да ви води.
    Тези три условия са най-главните за преодоляване на енергийната бариера и Възнесението заедно със Земята. Трябва да осъзнаете, че нямате време за размисъл, тъй като събитията, водещи до тези изменения, вече са започнали и никой и нищо не може да ги спре.
    Тези процеси са неизбежни от момента, в който Човечеството като единно съзнание се обърна към Твореца за помощ и помоли за поддръжка в промените, които ще очистят Земята от всичко, което е под вибрационния праг при придвижването на Земята към Възнесението. И такава помощ се оказва сега по най-различни начини. Това е и енергията на Възнесените Учители, която е в непосредствена близост до Земята и всеки желаещ може да я получи от тях. Това са и новите енергии, които изпълниха пространството около Земята още в началото на деведесетте години от миналия век. А също и всеки стъпил на пътя към развитието може да получи помощ от Владиците на Кармата, за да изтрие напълно кармичните си дългове и да започне да живее начисто. Такава възможност се предоставя на човечеството за пръв път и е божествена милост на Твореца и помощта му в отговор на колективната молба на човешкото съзнание. Безпрецедентна е и възможността на всеки да се възнесе заедно със Земята във висшите вибрации, без да напуска физическото си тяло и да минава през физическата смърт. По този начин човечеството има няколко инструмента за пълно изменение на живота си. Всеки може да се възползва от тях и да се възнесе във висшите вибрации заедно със Земята.
    За тези, които искат да си останат в старите енергии, това време е подготовка за изход от тялото и възможност да се въплътят в други кътчета на галактиката, на планети, чиито вибрационно ниво ще съответства на енергиите им. За душите, които изберат да си тръгнат от планетата Земя, моментът на Възнасяне ще се отложи за много милиони години. На тях също им предстои да минат по стълбата за развитието на съзнанието по много продължителен път.
    За тези, които избират Възнесението, започва съвършено нов период в живота им – ще го направят такъв, какъвто си поискат, с поддръжката на Висшите Светли Сили. Те ще видят, как пред очите им ще се измени всичко, което ги е задържало в старите енергии подобно на окови и не им е давало да се движат напред. Те ще съумеят за първи път в историята на развитието на Човечеството да получат ключа за вратите на Рая, без да напускат чрез физическа смърт, и това ще е възможно също благодарение на Божествената Помощ на Твореца.
    От момента, в който колективното съзнание на човечеството помоли за помощ Твореца за промяна парадигмата на живот върху планетата Земя, минаха няколко години и тази молба ще бъде изпълнена от Твореца. Той също взе решение да бъдат дадени абсолютно нови инструменти за тези, които ще пожелаят да се възползват от този момент за ускоряване на собственото си развитие – помощта на всички Възнесени Учители, изтриване на кармичните дългове и Възнасяне, без напускане на физическото ниво, т.е. както вие се изразявате, без да се умира. Тази възможност се дава като изключение, тъй като досега по законите на Вселенета, можехте да се възнесете само напускайни физическото ниво и появявайки се във финото. Този закон доскоро не е бил нарушаван от никого при движението си към Светлината. Той е абсолютен. Но сега Творецът направи за човешкото съзнание изключение. Отчитайки катастрофалното положение на всичко живо, беше взето решение за помощ на тези, които вибрират на достатъчно високо ниво, да преминат през Възнесението във физическата си форма без да напускат физическия си план. Това е процес, който дава възможност да преминете на следващото по-високо ниво без това, което наричате смърт, но всъщност е просто изменение на формата, с която сте свикнали на физическо ниво. Тези разрешения са валидни за всички и всеки, както обичате да казвате. Проблемът е доколко бързо осъзнавате, че това действително е възможно, тъй като без това няма да се получат промените. УМЪТ ВИ РАБОТИ КАТО МНОГО ФИН ФИЛТЪР И АКО СРЕЩНЕ НЕЩО, КОЕТО НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ПРЕДСТАВИТЕ ИЛИ ЗНАНИЯТА МУ ЗА СВЕТА, ПРОСТО ИЗКЛЮЧВА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ КАТО НЕДОСТОВЕРНА, НЕЛОГИЧНА ИЛИ АБСУРДНА ОТ НЕГОВАТА ГЛЕДНА ТОЧКА. Защото всички възможности, които се крият в даровете на Твореца, могат да станат реални за вас само в случай, че вярвате в съществуването им. За тримерния ви ум това е призив, тъй като той не допуска възможността за промяна на нещо чрез разрешението, което ще дадете, за да се случат измененията.
    Въпросът за разрешенето е непреодолима преграда за ума ви. Той разрешава да се случва само това, в което вярва. Ако вярва, че за него има възможност да получи изцеление чрез вашите медицински препарати, то колкото и Творецът да ви изпраща изцеление, няма да го получите. Ако умът ви вярва, че животът е само набор от механични и последователни събития, то няма как да се случи Божественото Чудо. Това се отнася до кой да е способ на мислене за всеки човек, ако той не е дал Разрешение на Вярата. Ако вие, макар и за секунда можете да видите живота си като страничен наблюдател, ще разберете много от това, което в обикновено състояние е неразрешима загадка за вас. Това най-напред се отнася до знанието относно това кои сте. Умът ви упорито твърди, че вие сте физическо тяло, което има име и фамилия и ред обстоятелства като дата на раждане и на физическа смърт. Но стражът ви не ви позволява да осъзнаете, че идването ви на тази Земя, целият ви живот на нея, още повече пък тръгването от нея, имат не само своя цел, но и са запланувани от вас между въплъщенията ви.
    Вие сами вземате активно участие в планирането на този промеждутък, преминаващ през физическия план, който наричате живот. Запланирахте абсолютно всички ключови моменти във въплъщението си и ги нарекохте „Голямата игра на планетата Земя”. И бяхте нетърпеливи да се превъплътите. Тъй като емоциите и чувствата, които изпитвате по време на тази игра, са от тази гама, която включва целия диапазон от радост до трагедия, недостъпна за вас в другите измерения. Вие толкова се стремите отново да дойдете тук, да се потопите в щастието и отчаянието, да почувствате себе си истински живи. Влече ви и възможността да изиграете играта, която сте измислили сами, но сте нямали представа за нея зад завесата, която ви скрива от знанието за вас самите и за самата игра. Тази завеса е така устроена, че не само не разбирате, че сте творци на собствения си живот, но и не виждате връзката между събитията и хората, които ви обкръжават.
    Умът ви през цялото време ви лъже, като ви описва това, което виждате пред себе си. Когато гледате нещо, вие виждате неговата най-плътна материална форма и дори не можете да си представите, че това е чиста енергия, сгъстена до такава плътност, че да можете да я хванете с ръце. Умът ви въобще и не ви загатва, че тази сгъстена енергия може да се промени с енергията на мисълта. Свикнали сте с физическите форми и за вас промяна може да има само с видима и измерима физическа сила. Дори в най-ярките си фантазии не можете да си представите, че тези физически обекти са създадени с помощта на нечия мисъл-форма. Не както си мислите, че са създадени ръчно от плътна материя. Всички светове, звезди и планети и всичко, което виждате на Земята, са създадени от Твореца като негова мисъл-форма, уплътнена чрез сгъстяване на енергията до степен да я почувствате плътна и непрозрачна. Творецът е създал и вас с плътни тела, както си мислите, и е вдъхнал Божествената си Енергия, наречена от вас Свети Дух. Вие притежавате заедно с енергията на Твореца и всички негови атрибути, от които можете да се възползвате, ако осъзнаете това, а те са с вас от сътворяването ви като отделни души. Затова не само се явявате синове и дъщери на Твореца, но и можете като него да сътворите не само живота си, но и цели светове. В момента, в който сте се потопили в плътността на най-плътния свят – тримерния, сте забравили за даденостите си. Искало ви се е напълно да изпитате отделянето от Твореца при условие, че ще бъдете отделени не само физически, но и с плътна завеса в съзнанието, която специално сте поставили за тази цел. Тя се явява пълна илюзия, също както и времето е ваша илюзия. Но и двете неща се приемат от вас като реални и непреодолими. Тази завеса е в мозъка ви и разделя лявото и дясното ви полукълбо.
    Всички възприемате света еднакво, тъй като тази завеса ви кара да усещате отдалечеността не само от Твореца и света, но и един от друг. Специфичността на тази завеса е, че ви се струва, че сте продължение на физическия свят и имате само физическо тяло и нищо друго. Макар, че сте най-велики Ангели, които просто са се спуснали на физическата Земя, за да бъдат хора известно време, но не достигате до това знание, заради Завесата. Не знаете дори, че сте съчинили не само сценария за многочислените си животи, но и сами сега се въплъщавате в тях. Създали сте абсолютно всички главни атрибути на днешния си живот – всички препятствия, враговете и приятелите си, чиито души сте поканили в собствения си живот. А те са се съгласили да направят това за вас, както и за други, за да не приключва Голямата Игра на планетата Земя.
    Докато сте били у Дома, тази игра е била много привлекателна за вас. Било ви е забавно да срещате любимите си приятели като врагове и да не се познавате. Много сте се веселили и от факта, че измисленото от вас е със същия произход, както и илюзията за времето, която в Реалността не съществува. Вие сте и Създатели и главни Изпълнители на измислената от вас игра, но Завесата ви пречи да го видите. Дори не можете да си представите, че всичко, за което мислите и чувствате в това физическо въплъщение е добре организиран спектакъл, който ще наблюдавате и след завръщането си у Дома.
    Като същества, заели физическа форма, в действителност, сте много повече Дух. Ако поискате можете да станете същия Творец, какъвто е вашият Отец Небесен, както го наричатет в светото си писание. Можете да осъзнаете напълно, че сте Негови чада и то повече, отколкото на физическите си родители. Това знание ще ви даде пълна свобода от зависимостта, която изпитвате към материалния свят. Ако сте способни да осъзнаете тези, на пръв поглед прости истини, животът ви във физическото тяло ще се измени напълно. Ще престанете да се страхувате от промените, както правите сега, тъй като те са насочени изцяло за придвижването ви към Светлината. Няма да се страхувате от промените на физическата ви форма или от това, което наричате смърт. Ще се отнасяте към нея като преход от едно състояние в друго, каквато всъщност е. Когато осъзнаете, че така наречената смърт се явява освобождение на Духа ви, който иначе е свободен в Божествената си същност и не е под закона на смъртта (който вие сте си измислили), то изцяло ще промените възприятието си, не само за момента на излизане от това ниво, но и при жиивота в него. Излизането от това ниво е главният момент за вас, а не раждането във физическата форма /както си мислите/. Предстои ви изцяло да преосмислите подхода си към тези аспекти, тъй като без това не можете да се придвижвате напред.
    Ключов момент в настоящия ви живот е това, че скоро всеки от вас ще бъде поставен в ситуация, в която ще се наложи да преоцени всички натрупани представи по тези въпроси. Това е свързано със стремителното приближаване на Великия Преход, който ще засегне всички. Както вече ви казах, дадена ви е възможност да се възнесете в по-високи вирации заедно със Земята, но дотогава трябва да предприемете за себе си няколко важни решения.
    ПЪРВО – дали да останете в старите енергии или да продължите заедно със Земята по пътя към Възнесението.
    ВТОРО – открийте сърдечната си чакра, това е задължително условие, тъй като хората със затворена сърдечна чакра няма да могат да издържат вибрационния праг, който ще премине Земята.
    ТРЕТО – трябва да се обърнете към представителите на Висшите Светли Сили да изтрият кармичните ви дългове, тъй като с тях няма да можете да извършите Възнесението.
    Тези три условия са задължителни.
    Следващият етап, за който искам да разкажа е Възнесението. Той ще протече така: вибрациите ви ще започнат стремително да растат, това ще е подобно на вдигане температура, когато усещате горещина. Но ако измерите температурата си, ще се окаже, че тя се понижава и ще показва най-ниската точка на термометрите ви. Това ще продължи няколко дни до седмица в зависимост от особеностите на физическото тяло и определени кармични причини, отговарящи за Възнасянето. Това ще се случва едновременно с всички жители на планетата. За някои това ще е безболезнено и ще се случи бързо, за други ще отнеме повече време и усилия. Когато вибрациите достигнат нивото, съответстващо на вибрационното ниво на Земята, тези процеси ще спрат и физическите ви тела ще са в странно за себе си състояние. То ще бъде интересно с това, че сте станали по-леки – имам предвид, че няма да усещате теглото си така, както преди. Ще можете с лекота да се придвижвате по земята с по-малко усилия от преди. Ще се учудите, че ще усещате енергията около себе си ясно и категорично. Ще виждате спектъра, който сега е скрит за очите ви. Вече говорих за това в едно свое послание – за вас светът ще засияе с нови краски и цветове, недостъпни преди. Телепатичното общуване ще стане ежедневие – ще можете да приемате съобщения от всяко разстояние, достатъчно е да се настроите на вълната на желания човек. По този начин всички чувства и способности ще претърпят кардинални промени. След тези изменения, новият ви живот ще прилича на този в древните легенди, в които хората са притежавали признаци и способности на Боговете – и тези Богове ще сте вие.
    Новото ниво по спиралата на еволюцията, което ще започне за вас от този момент, ще е съвършенно различно от всичко, което е било дотогава. В него ще започнете да строите Златния Век на човешката цивилизация. И този век ще ви донесе невиждани възможности за развитието на собствения Дух и придобиването на истинска Божествена Хармония, докато все още се намирате в човешки тела. Този свят, който ще ви се открие, ще е ваш по правото, което разгласихте в края на ХХ век.
    Но, скъпи мои, до раждането на новата Земя ще минат процеси за очистване на многострадалната Земя от всичко, което носи низките вибрации на старите енергии. От всичко, което не се поддържа на честотата на Божествената Любов. Това засяга тези енергии, които носят в себе си злоба, гняв, обида, завист, страх и др. Негативните емоции. Всичко това, както и това, което вибрира на честота, по-ниска от честотата на Божествената Любов, ще си отиде. И съответствено душите, съдържащи тези стари енергии, ще си отидат от физическия план, тъй като няма да издържат вибрационния праг на високите енергии. Всички тези души доброволно, по силата на определени кармични причини, решават да напуснат Земята, тъй като нивото им на развитие, не им позволява да участват в процеса на Възнесението. Те ще продължат по-нататъшното си развитие на други планети със съответните вибрации.
    Тъй като всички тези решения се вземат от душите заедно с висшите им АЗ дори и ако не помнят за това на съзнателно ниво, този процес на напускане за тях е запланниран, както и да се съпротивляват. Това напускане е неизбежно за тях. Аз също искам да ви поясня един момент, който неправилно се разбира от много души до сега, тъй като за тях тези новости са плашещи – намирайки се на по-високи планове между въплъщенията във физическото тяло, абсолютно всяка душа планира за себе си така наречените „точки на напускане” от физическия план. Те може да са няколко, но не повече от пет. Тези точки дават възможност на душата да напусне физическия план в определените срокове и по определен начин. И всяка душа по време на въплъщението ще има възможност да напусне в този промеждутък на земното си време, който е избрала сама. Този избор не може да бъде отменен, а само да се премести на по-късна „точка на напускане”. Във физическия си план душата, в зависимост от скоростта на собственото си развитие, заедно с Висшето си АЗ, решават кога е уместно да напуснат физическия план. След взимането на такова решение, вече е невъзможно нещо да се промени. Тези души, които в развитието си не са достигнали прогреса, който се изисква за Възнесение, ще напуснат в съгласие с висшето си АЗ в най-близко време. Това е започнало отдавна и е повсеместно, но сега тези процеси се ускоряват и в най-близко време ще започне масово напускане на такива души по различни причини. Те ще са епидемии от нови заболявания, неизвестни досега, но само за определени ограничени области, всевъзможни климатични изменения, които донасят със себе си промяна в климата, и за които дадените области няма да са готови. Това са и тектонични размествания, водещи до голяма сеизмична активност, изригване на спящи вулкани и цунами, възникващи вследствие на това. И други природни катаклизми също ще са причина за напускането на голямо количество души.
    Всичко, което е предсказано от пророците ви и най-значителните сакрални книги, като Библията, Корана и Тора, включват в себе си описание на това, как трябва да настъпи края на света. И въпреки, че тези съобщения са давани на различни народи, в различно време и с различни подробности, във всички тях се говори и за много сходни процеси, които трява да очистят света от присъствието на злото или, както сега наричате това, ниските вибрации, които държат душите в състояние на алчност, злоба, сребролюбие и жажда за власт. Всичките енергии, присъщи на тези души, които за живот във физически план използват само низшите чакри и не са способни да почувстват любовта и състраданието, които загърбват сърдечната чакра и другите, които са по-високо и носят пречистващият огън на висшият Разум за света.
    Тези души, за които става дума, са имали милиони възможности за да поправят такива ситуации в живота си. Те са можели по своя воля да включат тези Божествени Енергии в живота си. Но те не само не са се възползвали, но и продължават съществуването си, прибягвайки само до познати и удобни за тях способи в отношението си към света. Те носят разрушение и дисхармония не само в собствения си свят, но и в света на обкръжаващите ги души, и това няма край, както се казва в свещенната ви книга Библията.
    Краят идва и знаят или не на съзнателно ниво, вече няма значение, тъй като процесът за очистване и оздравяване на Земята от ниски енерги вече е започнал и няма спиране или връщане. Това вече е очевидно на физическо ниво чрез разпадането на държавните и банкови структури и с пълното изтриване на присъствието им на Земята в резултат на природни катаклизми, епидемии други явления от този род. Единственото различие от предсказаните сценарии е това, че в момента на вашето земно време, което съответства на 2009 г., има още една възможност за някои души да преминат процеса за Възнасяне заедно със Земята, без да напускат физическото си тяло. Тази възможност беше предоставена на абсолютно всички жители на Земята, но сега са в сила други обстоятелства, които не съм упълномощен да съобщя и от такава възможност ще се възползват само отделни души. Но още един път подчертавам, че от края на ХХ век тази възможност беше дадена за всички без изключение.
    Искам да ви поясня и един много важен момент – имам предвид историята на Възнесението. Преди, в старите енергии, за да се възнесе, душата непременно е трябвало да напусне физическото си тяло. Това е бил един от главните Космически Закони и не е имало възможност да бъде прескочен. След молбата, отправена от колективното човешко съзнание към Твореца на всичко Проявено и Непроявено и след като Той видя, че човечеството е успяло да премине определена енергийна точка, участвайки в това движение като единно съзнание, Той ще помогне на готовите да извършат заедно със Земята Възнесение.
    Искам по-детайлно да обясня, защо можете да получите такива резултати и така да еволюирате в съзнанието си за кратко земно време – преди сте разполагали с хиляди години, но не сте успели да постигнете това, което можахте за толкова кратък, по вашите и още повече по нашите мерки, период от време. Това дължите изключително на предоставената от Твореца нова и чудесна възможност да се възползвате директно от енергиите на възнесените учители и представителите на висшите светли сили. Дори при желание можете да ползвате Новите Божествени Енергии, които досега не са достигали планетата ви. Тези енергии са толкова силни, че всеки желаещ може да се възползва от тях. Всичко това трябва да ви помогне, любими мои души, изцяло да преосмислите живота си и да направите определен избор.
    Информацията за тази възможност, започна усилено да се транслира с помощта на душите, които са имали способността директно да получат сведения от Висшите Планове на Битието. Тази информация ви е предавана в медитации и чрез обичайните земни способи – чрез книгите, интернет и интервюта с просветлени души, които наричате канали. Сред тях са: Стив Ротър, работещ с Групата на Архангел Михаил, Солара – предаваща сведения от няколко висши източника, Нийл Доналд Уолш – говорещ от името на Твореца на Всичко Проявено и Непроявено, Ли Керъл – говорещ от името на същността Крайон, Барбара Марсиниак – предаваща информация от представителите на съзвездията Плеяди, Соня Чокет – говореща от името на Сатурианците и накрая, любимата ми душа на име Светлана, или известната отдавна гадателка под сакралното име Анаис, говореща от мое име и по поръчение на Твореца. Мога да изброя всички, получавали тази информация в медитациите, но те са толкова много, поради което ще пропусна техните имена. За вас като жители на Земята е направено всичко възможно, за да може при желание да овладеете не само способите, помагащи ви да измените привичните ви парадигми на мислене, но и да ви се окаже конкретна помощ под формата на Дарове и нови възможности, които получават душите, вървящи по пътя на развитие. Абсолютно всички, които са искали, са имали равни възможности и равен достъп до всички ставащи процеси.
    Сега, когато времето, както казвате, е изтекло (макар за нас това да е голяма шега, тъй като то няма къде да изтече, но засега не разбирате това), вече няма да можете като преди да живеете предишния си тесногръд живот и да не забелязвате нищо наоколо. Защото за всички вас, независимостта от приетите и неприети решения по този повод, старият живот си е отишъл окончателно и безвъзвратно. И много скоро той ще се изтрие от паметта ви, защото свойствата на фотонния поток ще спомогнат за това. Ще мислите за миналия си живот като за сън, който сте гледали всички заедно. И това ще се случи, когато се възнесете. Това ще е началото на съвършено нов за вас живот. Под нов имам предвид, че нямате изградени представи за него. Затова няма да се задълбочавам в детайли и да ви го описвам, но ще ви насоча – много прилича на вашите легенди и приказки, в които се разказва, как са живели хората, преди така нареченото грехопадение. Макар и думата грехопадение да не е правилна, но животът преди него ще ви подскаже, какво ще се случи след Възнесението.
    Искам за малко да се спра върху свойствата на фотонния поток, който трябва да промени изцяло планетата ви. Тези свойства не са нещо, което не сте познавали преди. Едно от главните определения на тези енергии са, че те ще ви помогнат да прескочите енергийната бариера, отделяща света ви от следващия по-висш по нивото на вибрации. Особено свойство на фотонния поток е, че всичко, което попада в полето му се трансформира коренно. Физическата материя се превръща в по-рядък и въздушен вариант, т.е. той ще измени физическите ви тела до полуефирни, които ще са полупрозрачни, много красиви и с уменията на ангелите. Те ще ви позволяват да се придвижвате по въздуха на най-различни разстояния без преградите да са проблем, защото ще преминавате през тях. В пълния смисъл на думата ще станете леки и въздушни. Предвиждам съмненията и възраженията ви по този повод. Но аз с пълна отговорност ви заявявам, любими мои, че това ще стане именно така, както ви го описвам.
    Ще ви разкажа и за това, как ще се промени вашата Гея след Възнесението. Тя ще е удивителна и прекрасна зелена планета. Ще бъдете в пълен възторг от красотата й, тъй като сега почти не са останали девствени кътчета, които да ви напомнят, каква ще стане след описаните събития. Сред тях са величествените Анди с недостъпните и ярки гори, островите на Океания или знаменитата джунгла в Индонезия. Всички тези кътчета на природата са само щрихи от първичната красота, която ще ви обкръжава на Земята. За нея е подготвена ролята да бъде жива библиотека на цялата Вселена. В нея, като във всяка библиотека, ще се пазят вместо книги образци от всичко живо като най-доброто, създавано някога. Освен флората и фауната място ще заемат и минералите и кристалите, съществуващи във Вселената. Това ще са «пълни събрани съчинения» (ваш израз) в жив вид. Планетата ви ще бъде посещавана от представители на други цивилизации и светове, с цел запознаване с най-добрите ви образци за възможното им ползване в тяхната родина. Ще бъде невероятно, че не само ще можете да живеете в такива великолепни условия, но и ще споделяте опита си с тези, за които това е необходимо.
    Ще ви опиша накратко и новото битие на новата Земя. Вече няма да имате нужда от дрехи и храна, в тази степен, както е сега. Телата ви няма да страдат от студ и жега и ще са им необходими оскъдни дрехи. Ръстът и теглото ви ще се променят – ще бъдете малко по-високи и не толкова тежки, както сега. Няма да ви трябват мобилни телефони и интернет, защото ще владеете телепатията и способността да общувате с всички представители на останалите цивилизации на тяхнеия език, но не с помощта на думите, а мислено. Ще можете да материализирате всичко, което ви е необходимо за живота и ще живеете в прекрасни съоръжения, построени по ваш план и въплътени със силата на мисълта ви.
    Искам да ви кажа също, мили мои, че всеки, който е избрал Възнесението заедно със Земята, ще изпълнява определени функции по наглеждането й. Животът ви ще е в служба на Земята и това ще е главната ви задача. В една или друга степен ще участвате в поддържането на баланса за развиването на всички живи същества, населяващи Гея. Ще сте Настойници на новата и чудесна Земя и това ще е главната ви задача. Не само ще сте пълноправни участници в тази вълшебна приказка, но и тези, които ще създават нови видове животни и растения. Ще ви се струва, че досегашния живот е бил кошмарен сън, но вече сте се събудили. Това усещане ще е толкова реално, че няма да повярвате, ако ви разкажа, че това е било така. Ще се удивите, ако от други източници разберете, че това не е било сън, а реалността ви.
    Ще наблюдавате Земята и ще давате подслон на всички нови видове животни и растения, които не са ви били известни до този момент. Това заселване ще продължи много дълго, докато Тя не поеме всички видове, съществуващи на другите планети и в другите светове. Ще живеете в пълна хармония и любов с представителите на флората и фауната. Зверовете няма да се хранят едни с други, а ще живеят в мир и взаимовръзка, която засега не ви е известна. Тя ще е основана на това всеки да взима колкото му е необходимо и нито грам повече, поради което ще има пълен баланс между взетото и отдаденото, разбира се в друг вид. Този баланс ще се определя според това, към какъв вид принадлежи това или друго животно или растение. За всяко от тях ще има собствено ограничение за употребата на тази или друг вид храна. Но тези ограничения няма да са строги – те ще дават възможност на абсолютно всички видове растения и животни да се развиват.
    Вие ще сте Настойниците на тази чудесна и удивителна планета, но засега функциите ви се заключават в подпомагане развитието на тези видове животни и растения, които се нуждаят от това. Ще поддържате по-слабите видове и ще им оказвате помощ за намирането на мястото си в общата верига на развитието. Тъй като, както вече споменах ще се грижите за представители на флората и фауната на други планети, при поръчка ще ги връщате в родината им и ще проследявате условията и развиването им, след настаняването. Това ще е нещо съвършено ново за вас, защото ще можете свободно да пресичате пространства и времеви континиууми. Пътешествията в други светове ще са за вас толкова обичайни, както сега е пътуването ви до друга страна или друг континент.
    За момента това ви звучи фантастично, но такава е била в началото на миналия век идеята за придвижването на човека по въздуха или до други планети. Не само ще можете да посещавате различни светове и галактики, но и ще поискате да създадете свои собствени удивителни и красиви светове. Те ще са толкова реални, колкото реален е светът за вас сега. Светът, който сега усещате като ваша реалност, е създаден от Твореца и е негов експеримент в насока вие да го приемете като окончателна реалност. Но целият фокус е, че вие възприемате за окончателно, нещо което не е. Ще ви дам следния пример. Докато спите, сънят ви е окончателна реалност за вас и само след като се пробудите и можете да го сравните с нещо, разбирате че сте спали. Но докато сънят продължава, вие живеете пълнокръвен живот в него. Само след събуждането осъзнавате, че това, което сте преживели в съня е нереално. Обаче аз искам да ви разочаровам. Когато спите, вие сте в истинската реалност, ако отчетете факта че тя съществува и след като сте напуснали пределите й. Казвам ви, че тази реалност, в която се завръщате сутринта, ще изчезне също, както изчезва и сънят ви, когато се събудите в по-висока реалност. И ще си спомните за земния си живот като за сън, който е бил удивително реален. Но когато се върнете в по-висока реалност с радост ще си кажете «колко хубаво е да се събудиш от такъв сън. Макар и на моменти да беше забавен, настоящият ми живот е всъщност по-добър». Ще се радвате, че приключенията в съня ви са се разсеяли като утринна мъгла. Но силата на емоциите и чувствата, изпитвани в Новия Свят, ще е толкова умопомрачителна, каквато за вас тук е в редките моменти на щастие и удоволствие. И повярвайте ми, че състоянието, в което ще сте там, ще е толкова чудесно, че няма да се намерят думи от настоящия ви речник, които да го опишат. В този Нов Свят най-добрите ви чувства ще израстнат многомерно и ще живеете в обща любов и състояние на безгранично щастие, непознато ви сега.
    Физеологическият строеж на организма ви ще се промени изцяло. Няма да ви е необходима толкова храна, както сега, за поддържането му. Ще можете частично да се зареждане с Божествената Енергия, наричате я прана, която ще ви даде възможността да издържате дълго време без храна. Тази способност ще я откриете в близките години. Много физически болести ще отминат безвъзвратно и без тях ще ви е толкова леко, че няма да усещате физическото си тяло, както то ви напомня за себе си сега и това ще е ново и приятно усещане за вас. Ще забравите, че е необходимо да отделяте много време за обслужване на тялото – имам предвид всички моменти: от ежедневното почистване и миене, до прегряването или прекомерното му охлаждане. Всичко това ще остане в миналото. Новите ви тела ще са наполовина от чиста енергия и за тях няма да е опасно това, което е за физическите тела. Ще можете много по-ефективно да ги управлявате. Те ще са не само по-ефирни, но и ще изглеждат различно. Средният ви ръст ще се увеличи до два метра, за да се чувствате комфортно на Новата Земя. Няма да изпитвате неудобството от разликите в ръста при общуването, за жените ще отпадне необходимостта да носят обувки с високи токчета. Вече няма да демонстрирате различни дрехи, за да покажете превъзходството или статуса си, защото главното и очевидно различие между вас ще е енергийното ви оцветяване. Ще бъде невъзможно като преди да скриете под дрехите истината за себе си. Ето защо още сега ви е потребно да се отнасяте внимателно към мислите и емоциите си по различните поводи. Съветвам ви, скъпи мои, щателно да проследявате всичко, което оставяте в главата си за дообмисляне или привеждане в действие. Призовавам ви също още сега да започнете да тренирате енергийното си тяло, за да може то да се превърне в резервоар с по-голяма вместимост за Божествените Енергии. А тренировката се изразява в следното – колкото повече време се концентрирате върху Божественото Проявление, толкова по-чисто и силно ще е енергийното ви тяло.
    Ще ви подскажа едно много просто упражнение за пречистване на енергийното ви тяло от всевъзможни, ненужни ви енергии. Представете си, че се оглеждате във водите на дълбоко и красиво езеро и виждате, как в него се отразяват не само физическото ви тяло, но и седемте ви фини тела. И ще видите, как отражението ви ще се промяна. Вие като физическо тяло и фините ви тела ще започнат да вибрират като лек бриз по водата и когато езерото се успокои, ще се видите като сияещо златно мънисто, което като че ли е закачено на нишка в пространството и двата й края отвеждат в безкрайността. По този начин не сте нещо, състоящо се от физическо и финни тела, а сте сияеща и красива сфера, свързана с безкрайността и Земята. Това упражнение можете да го изпълнявате по всяко време и на всяко място, не е необходимо да е медитация или уединение, то ви е достъпно във всеки момент. С негова помощ не само ще възстановявате енергийната си обвивка, но и ще си спомняте, че сте огромно светещо мънисто, закачено в безкрайността от самия Творец и сте обкръжени с Любов, тъй като безкрайността е изпълнена с Божествена Любов, която пронизва всичко, във всяко направление и перспектива. Вие сте преди всичко енергия, а след това – физическо тяло. И трябва да го помните постоянно. Това знание, задържано в ума ви през цялото време, е не само ключ към по-нататъшни промени, но и ще изиграе главна роля в бъдещия ви живот.
    Вие не сте това, които виждате в огледалото. Вие сте ярки и красиви сфери от енергия, и ако можете за миг да зърнете това, ще се учудите. Аз и останалите Висши Светли Сили ви виждаме именно така. И това зрелище е толкова прекрасно, че в пълния смисъл на думата, завладява. И много скоро вие, мои любими, ще можете да виждате, това, което и ние виждаме.
    Домашните ви животни ви виждат именно така, те ви обичат и ви служат не по начина, за който си мислите. Те виждат енергийното присъствие, което е незабелижимо за вас. Те не само превръщат отрицателната ви енергия в положителна, но и са своеобразни транслатори на енергия от други измерения. Задачата им е да ви лекуват на фино ниво и да ви помогнат да проявите измененото състояние на съзнанието. Когато галите котето или кучето си, вие неволно изпадате в нещо подобно на транс, настройвате се на тяхната вълна, която ви носи безусловна любов. И бих казал, че домашните животни са вашите учители по безусловна любов. Затова, колкото по-силно обичате питомците си, толкова повече безусловна любов получавате в отговор. Те са като малки деца, които с възторг гледат света и вас, и ви обожават само заради това, че сте. Ще ви обясня част от това, което ще се случи с любимците ви след Възнесението. Те в мнозинство ще преминат заедно с вас бариерата, тъй като те не се нуждаят от толкова мощна трансформация на съзнанието, колкото вие при Прехода. Те ще са с вас и в следващото измерение, където накрая ще разберете, каква важна роля са играли в миналите ви животи, и какви лекари и учители са били за вас. Напълно ще осъзнаете, че не се явявате висши същества спрямо животните, както си мислите сега. Вие не сте венеца на природата. Всичко около вас е толкова важно в общата верига на развитието, че всяко нещо притежава свой тип съзнание и свое предназначение. Това знание ще е основополагащо на Новата Земя. Като току-що осъзнали това, ще можете да участвате в общото развитие на Земята като жива Библиотека, предназначена за хармоничния живот между всички растения, животни, минерали и в развиването им за благото на всичко Съществуващо.
    Не само Земята ще се преобрази след Възнесението, но и вие самите. Промените са в пълен ход за телата ви, но ще започнат от земното ви време, което се датира като 12 дата, 12 месец, 2012 година. Тези промени ще са грандиозни, тъй като никога за цялата ви история, не се е случвало нещо подобно. В предишните послания вече ви казах, защо датата за Прехода е избрана от календара на маите, но не всички знаят, че маите не само са изобретили този най-точен досега календар и са сътворили илюзията на времето, но и че те ще взимат активно участие в предстоящото ви велико Приключение. Маите не са изтребени или изтрити от лицето на Земята – те просто са напуснали измерението ви, оставяйки домовете си и достиженията си. Вашият свят се е разтворил за тях, както за вас се разтварят сутрин сънищата ви. Маите са велики илюзионисти и не само работят с илюзията на времето, но и изменят пространствения и времеви континуум за преместване в други реалности. Сега те ще ви окажат непосредствена и реална поддръжка, тъй като не само знаят, как да го направят, но и са предвидили тази възможност за вас в календара си. Те ще са ваши учители и наставници по пътя към Възнесението. Те ще ви обучават, как да проходите, както се обучават малките деца да го правят сами. Те са в готовност и само чакат съгласието ви, за да действат. Предвиждам въпросите ви относно това, по какъв начин ще става и затова искам да ви кажа, че за мнозина това обучение ще започне по време на сън. Дори и след пробуждането нищо да не помните, уверявам ви, че всичко ще е записано дълбоко в паметта ви. И когато настане момента на Възнесението, ще можете да си спомните всичко и да го направите на практика. Ще бъдете обучавани на прости, но действащи способи, каквито са всички главни практики, давани ви досега. Но умът ви е привикнал да усложнява всичко и като резултат, в света ви съществуват всевъзможни, дори безсмислени практики, на което често се удивяваме, как е възможно да се доверите. Всичко главно и важно в световете се базира на много прости принципи. Често така усложнявате картината, че след това са нужни години за изчистване на този интелектуален боклук. Затова ще ви повторя още веднъж – това, на което ще ви обучават маите, е толкова просто, че за много ваши интелектуалци „няма да успеят да го преглътнат”, заради простотата и очевидността на концепциите.
    Искам да ви предпазя от възможни интелектуални спекулации по този повод. Тъй като всичко, за което сега ви говоря, може да се провери не по-рано от 2012 година, затова ви призовавам да се отворите с помощта на маите и да започнете да изучавате науката за Възнесението възможно по-скоро, защото така можете да прогоните този нов за вас път.
    От есента на 2009 година, на помощ ви е един от учителите, които идват при вас от съзвездията Плеяди. Те и преди са ви оказвали помощ, но сега ще е осезаема за вас и ще се отрази на бъдещия ви живот. Те са ваши далечни сродници, тъй като са дали живота на вашата земна раса и с тяхна помощ сега ще преодолеете енергийната бариера. Съветвам ви, скъпи мои, да обръщате внимание на всички, които се стремят да ви помогнат – те трябва да са представители на висшите Светли Сили. Изборът все пак е ваш, но трябва да помните, че тези, които са в контакт с представителите на войнството на Луцифер, няма да преодолеят енергийната бариера и да влязат в Новия живот на Новата Земя.
    Много души са дошли тук на Земята заради Възнесението, затова ви напомням, че ви е необходима само една малка крачка, която трябва да е направена синхронно с датите, за които вече ви казах. Вие ще влезете в това, което в Библията е писано като «царство божие на Земята», в Корана – «рая за правоверните», на изток – «неизяснимото». Тези названия нямат голямо значение, тъй като всъщност описват едно и също явление – осъществяване на всички Божествени Закони на Земята. Поздравявам ви, скъпи мои, защото ще достигнете до това, за което са мечтали утопистите ви – хората, предвидили такава възможност, тъй като притежават ясна и здрава връзка с висшите си АЗ и Самия Творец. Препоръчвам ви да препрочетете произведенията им – в тях понякога много точно е изобразено това, което ще видите с очите си. И вие ще дописвате романите им, но в личния си живот. Спомнете си, за какво мечтаехте в детството и се концентрирайте върху това – ето коя е главната ви «домашна работа». Мечтайте, скъпи мои, и скоро ще видите осъществени най-неземните си и прекрасни мечти.
    Вече ви споменах за вселенската библиотека в бъдещия живот, а сега ще ви опиша, как ще живеете. В неголеми селища сред природата – познатите ви мегаполиси няма да имат място на новата Земя. Ще придобиете възможности за телепатия и телепортация, за директно виждане на енергиите и способността да ги управлявате с желанията си.
    Чрез телепатията ще общувате не само сас събратята си, но и с представители на други светове. Няма да ви е нужна нова глобална мрежа от типа на Интернет. Ще отпадне необходимостта от предаване на данни с помощта на носители – носител ще е човешкият мозък, който след Възнесението ще работи в нов режим. Този режим предполага отваряне на тази част, която е отговорна за свръхспособностите ви, които се проявяват по малко и сега, тъй като можете да приемате информация от други планове и оперирате с данни, които не са от вашата реалност. А това е само началото на този процес, който е огромен. Вие не знаете, кои сте, и какво владеете, но тази ситуация скоро ще се промени и не само ще владеете това, което ви е дадено от Твореца, но и ще знаете точно, кои сте наистина. Това знание ще ви донесе освобождение. В бъдеще няма да работите така, както сега, тъй като няма да има парична система и всеки от вас ще получава определени блага, необходими за живота му в съответствие с нивото енергия, което трябва да вложи в нещо. Това ниво ще е показателя и мерилото, по което можете да получавате всичко, от което се нуждаете. Затова сега ви призовавам да се научите да работите с радост и удоволствие, тъй като на новата Земя ще има система на обезпечаване на всеки живот. Колкото по-радостно подхождате към отговорностите си, толкова повече любов ще получавате в отговор и това ще е главно правило в новия ви живот.
    Искам да променя представите ви относно това, как ще е устроено всичко, като ви кажа, че никой няма да остане незадействан в процеса на преустройството на новата Земя. Всеки ще има определена работа, в зависимост от това искате или не, но преустройството на новата Земя предполага колективно Творение и всеки трябва да внесе своята лепта. Сами ще решавате, как да вземете участие в зависимост от желанието и таланта си, но всички са длъжни да се проявят. Няма да ходите на работа, а на определени места, където ще можете да окажете помощ на нуждаещите се. Това изобщо няма да прилича на предишните ви рутинни дейности, тъй като не само ще виждате резултатите от дейността си, но и ще помагате на себе си, планетата и всичко живущо на нея. Това ще е колективна работа, носеща радост и удовлетворение. Ще разполагате с времето и главното ще е, колко добре се чувствате, когато изпълнявате тази или друга работа. Всичко, което не можете да изпълните с любов и радост, няма да има сила, поради което няма да е действено. Ново за вас ще е и това, че няма да се налага да работите, за да получавате препитание – храна, дрехи. Тези жизнени нужди ще се задоволяват по нов начин в определени, подобни на безплатни магазини, места където няма да заплащате с пари и наличие по сметки, а с количеството енергия, което сте загубили за т.нар. работа. За изгледа на Земята ви след Възнесението ще допринесе всеки от вас – вие ще я допълните с пейзажи от виденията си и красотата й ще зависи от работата ви. Ще се спра на това, къде ще се намирате по отношение на старата Земя, тъй като известно време ще съществува паралелно с Новата. Това ще прилича на наложени едно върху друго изображения, които си съвпадат с основния контур, но са съвършенно различни в детайлите. Но това е само налагане и всичко, което е на него няма да се докосва в реалното ви измерение, а ще съществува паралелно. За вас това ще означава, че ще виждате и чувствате, какво става на старата Земя, но тъй като вибрациите ви са по-високи, няма да взимате участие в този стар живот и ще бъдете като невидими за тези, които остават на старата Земя. Техните драми и катаклизми няма да влияят непосредствено на новия ви Свят. След това разделението ще се подсили и скоро окончателно ще бъдете разделени от това, което се случва на старата Земя, докато не изчезне напълно и не остане само вашата – нова и чудесна Земя. Ще ви повторя още един път, че вие, които сте избрали да се възнесете заедно със Земята, трябва да престанете да участвате в драмите на другите хора. И това трябва да се случи възможно по-скоро, защото такова участие, ще ви кара да забравите, че вашият избор е в друго възприемане на реалността, в която сте в момента. И вече знаете, че всичко, което се случва с когото и да било, е неговият личен избор и той не е нито по-добър, нито по-лош от всеки друг – той просто е такъв. Искам също изцяло да се отстраните от събитията, които ще стават на старата ви Земя скоро – говоря за зачестяването на природни катаклизми и катастрофи, което е част от очистването на Земята от ниските вибрации.
    Виждам, че ще ви е необходима помощта на наставниците и приятелите от Висшия Галактически Съвет за да можете възможно най-комфортно да преминете в новия за вас режим на живот. Той ще изисква друго разпределение на действията ви и други методи за постигане на всичко в живота. Вече описах, как ще се измени работата ви, но ще се измени и почивката ви. Няма да ви са необходими днешните средства за придвижване и ще можете да го правите с помощта на левитацията. За вас няма да има прегради и разстояния, тъй като и телата ви ще са много по-ефирни от сега. Това ви се струва невъзможно сега, но то не е по-невъзможно от сегашното ви общуване с представителите на Висшите Светли Сили. По-рано не сте и мислили, че ще можете свободно да общувате с нас и да получавате съвети, подсказки и много, много любов.
    Всичко, за което ви разказвам, ще се осъществява много бързо, независимо от условията, които е възможно да застанат пред вас. Имам предвид, че жизнените ви сценарии може да са абсолютно различни и да се отличават по съдържание, но тези моменти на преобразуване ще стават в задължителен ред с всеки от вас. В резултат, ще сверявате един с друг, какво се случва, за да намерите общия знаменател, обединяващ ви в едно съзнание, което ще се движи към Възнесението.
    Напомням ви, че независимо от различията помежду ви, ще останете едно голямо съзнание, под кодовото название ЧОВЕК БОЖЕСТВЕН и това е главното ви и определящо качество. В това огромно вдъхновение ще намерите силата за построяване на живота на новата Земя.
    Обичам ви много, както ви обичат представителите на Висшите Светли Сили и самият Творец и искам играта ви под название «строителство на Златния век» да започне възможно по-скоро. Затова всички ние искаме да ви кажем за пореден път, че надминахте очакванията и прогнозите ни и за вас са приготвени най-хубавите награди, с които ще бъдете надарени на Новата Земя. Искам да ви кажа също, че сте истински Майстори и Творци, които вече осъзнават могъществото и величието си. Че някога това ще се случи, ви е било известно от най-знаменитите ви пророци. Едгар Кейси ви е казвал, че на Земята ще дойде ера, отбелязана като Божествено присъствие и под ръководството на Твореца. В библията тази ера е под названието «пътуване към Новия Ерусалим».
    Искам също да изменя представата ви за това, какво се разбира под страшния съд. Тази алегория носи в себе си съвършено друг смисъл, различен от този, който влагате. Това означава, че абсолютно всичко, което се намира на Земята, ще претърпи измененията, за които вече ви говорихме. Виждам, че ви е трудно да се съгласите с такава мисъл, че за всички тези промени ще са тревожни и значителни. Но искам да ви обясня, че доколкото сте част от много глобален и величествен план, няма как да видите цялата картина, а прихващате само малки фрагменти. Пак ще ви повторя – тези промени трябва да изчистят старите енергии от Земята. И пълно очистване ще даде това, че ще можете да живеете в нови, различни вибрации в напълно променена Земя. Това е чудесно. Нея няма нужда да я променяте, защото там ще има съвършен баланс на енергиите – само ще се радвате на този живот и ще го поддържате в това състояние, в което ви е даден за грижа и охрана от негативни набези и дисбалансирани проявления. Подготвяйте се от сега като смените приоритетите.
    Скоро ще разберете за едно интересно явление, което наричам «усещане за нещо, което вече ви е известно, но е скътано толкова дълбоко в съзнанието, че не можете окончателно да го избутате на повърхността и да му отдадете дължимото». Това усещане е дошло от Дома ви, а вие сте в него, когато сте в състояние на пълно умиротворение.
    Мога да ви разкажа, какво собствено сте направили, за да заслужите това право да живеете нов живот на нова Земя. То е свързано на първо място с това, че не сте искали да се примирявате със старите енергии. В тях влизат и лъжата, и алчността, и жаждата, да управляваш другите и всичко, което носи разрушение. Второ, вие, скъпи мои, винаги сте били в сянката на безумната гонитба за пари, слава и власт. Не ви бяха необходими огромните сметки в банките, съкровищата, събирани с цел да се управлява света и другите хора, и останалите атрибути на разложилото се общество. Устремленията ви бяха в областта на духовното търсене и придобиване на висши знания, божествени закони и подчиняване на желанията си на Висшето Ръководство на Самия Творец. Изброих малка част от причините, заради които сте на пътя на Възнесението, но има още много други – скрити във фините нива, които ви подбудиха да приемете идеята за Възнесението и да сте там, където сте в момента. Няма да изброявам всичко, тъй като ще разберете, каквото трябва, когато му дойде времето. Радвам се за това, че сте пренесли през много въплъщения вярата, че светът е създаден, за да се живее в любов и да се наслаждаваш на този живот – това е главната идея, която е била изначално присъща за живота на планетата ви.
    Ще се промените, както се променя материята под въздействието на високите температури – в пряк и преносен смисъл. Но това не означава, че ще бъдете подложени на топлинна обработка – признаците за въздействието на по-високите вибрации ще усетите като облак, в който потъвате в сън. Въздействието на Божествените енергии предполага, че ще се подадете на изменения на всички нива, включително и енергийното. И те ще са толкова мощни, че нищо старо няма да остане. Ще си останете същите само в усещанията за личността си, като идентификационна единица, която има вашия опит и знания, натрупани до момента. Но всичко останало ще е ново и това ще бъде истинско рождение.
    Мога дълго да ви разказвам, какво ще стане и да ви обяснявам, какво ще се получи в резултат на измененията, но знам, че разбирането ще дойде по-късно. Затова ще ви разкажа накратко, на какво ще прилича това. Ще усетите странно състояние на сън, в който ще видите, как над вас работят тези, които идентифицирате като Наставници или Ангели. Това ще се случва по различен начин за всеки от вас, но процесът е еднакъв – промяна чрез Божията Любов и фините енергии. Възможно е да почувствате състояние подобно на лека умора, когато ви се иска да спите – имам предвид, че няма да можете да мърдате ръцете и краката си, но ясно ще усещате всичко случващо се. Възможно е да видите ярка прекрасна светлина, сияеща като хиляди слънца, без да ви заслепява и да почувстване огромен енергиен прилив, който ясно ще ви покаже, че се променяте мощно. Нищо няма да ви тревожи и от нищо няма да се страхувате. Усещанията ви ще бъдат приятни, затова ви призовавам да не се страхувате от този процес. Тези вътрешни промени и измененията на телата ви ще станат малко преди самото Възнесение и всички вие ще бъдете предупредени за това. Само ще спомена, че тези процеси ще стават толкова бързо, че няма да можете да останете дълго в старата форма. Този процес ще ви хареса, защото ще протича в атмосфера на пълна и безусловна любов. Всичко, което сте изпитвали досега в медитациите си, не отразява и частица от тези усещания, съпътстващи Възнесението. Възприятието ви към света ще се промени с падането на Завесата. С нейното изчезване ще знаете не само кои сте, но и какво е предназначението ви. Една от новите ви способности е да виждате енергиите и да знаете съвсем точно, какво мислят и чувстват обкръжаващите ви хора. В този случай, няма как да се скрие истината. Речта вече няма да е начина ви на комуникиране и винаги ще знаете, къде и с кой са вашите близки. Този нов свят ще ви е много близък, защото енергиите на Дома ще са в него.
    Промените след Възнесението ще ви направят способни да постигнете знанието за Висшите Божествени Закони и да разберете, че вие и Твореца сте едно цяло, че сте Божествена Искра, която носи в себе си пълнотата на Божественото Величие. Когато наблюдавате нещо приятно или красиво, то ви носи усещането за съществуването на някакъв друг живот, а това усещане е отглас от енергията на Дома, която носите в себе си и ще бъде с вас на новата Земя.
    Ще отбележа също, че остана съвсем малко време. Значението, което влагам, не е това, което имате предвид, и в което знаете, че време все пак ще има. Говоря за нещо, което се съкръщава по обем или изчезва съвсем. Както изчезва водата, изтичаща от обърната чаша. Когато окончателно е изтекла, в чашата няма да има нищо – остава само това, което вие наричате празно. Скоро ще остане само Велика Пустота. За някои тази концепция е трудна за разбиране и тъй като не можете да си я представите, трудно ще й повярвате. Предвиждам недоумението ви – «какво ще има на мястото на времето, как ще се ориентираме в новия живот и въобще що за живот е това без време?». Мога да ви кажа само, че ще пребивавате в състояние на Вечното Сега – познато ви е от медитациите и практиките за спиране на времето. Мога да ви кажа също, мои любими, че това състояние ще е такова освобождение, че дълго няма да разберете, как сте живяли по друг начин. Това е чувството на свобода след дълго заточение. А вие наистина ще сте свободни, дори и в други аспекти – свобода на придвижване, свобода на изразяване на собствените чувства, свободата като основен признак за живот в новия Свят.
    Ще ви е интересно да разберете, че телата ви ще претърпят изменения и няма да са толкова плътни и ще са по-високи. Изменения ще претърпят и органите ви, които дори сега са започнали да работят в ускорен режим за настройване към новите Енергии. Един от моментите, които показват, че измененията вървят в пълен ход е това, че при всички почти е спрял процеса на стареене на клетките и биологическата ви възраст вече не съответства на паспортната, както казвате, за което ви поздравявам. При някои ще бъдат проявени ясно способностите за поглъщане на слънчева енергия в голям обем, което им дава възможност да намалят приема на физическа храна. Ще се промените благодарение на вашите ДНК, в които ще се активират нови участъци от възможности. Започнете ли промяната отвътре, ще получите окончателен импулс отвън по време на Възнесението и това двойно въздействие ще ви промени. Променя се и светогледът ви. Ще ви приведа прост пример. В далечните времена, когато енергиите на Исус са били въплътени във физическото тяло, задачата му е била да измени общественото съзнание. Но енергиите, владеещи тогава на планетата ви, са били толкова тежки и деструктивни, че предвидената глобална промяна не се е състояла изцяло. Идването на Исус е подготовка на почвата за промяна на съзнанието до степента, в която се случва сега. Радвам се, когато виждам, че огромно количество души са приели сега идеите, независимо че църковните ви атрибути се явяват не само остарели, но и препятстващи движението и разбирането на истините, провъзгласени преди близо 2000 години.
    За вас като жители на една от най-красивите планети ще ви е интересно да разберете, че планетата ви е била още по-красива и величествена, когато сте се появили първоначално на нея. Била е покрита с гъсти зелени гори, от които сте оставили малка част. Реките й са били кристалночисти, но сте ги замърсили до степен да не можете да пиете вода от тях. На небето ви са сияели две луни, едната от които сте взривили с непредпазливите си действия по времето на Лемурия. И това, което продължавате да правите със Земята, не може да не ни огорчава нас, представителите на Висшите Светли Сили. Виждам, че процесът на замърсяване е с такива обороти, че контролът над него вече е загубен. Този и други фактори изиграха ролята си за решението на Твореца да спаси планетата ви. Вие се явявате този разрушителен фактор, който или трябва да се промени, или да се отстрани изцяло от тази многострадална планета. Тези, които не искат да се променят и живеят с илюзията за отделеност от Твореца, ще са принудени да напуснат тази планета. Тяхно право е да не се развиват и поради това те ще продължат въплъщенията си на други планети, чиито енергии им съответстват.
    В старите ви и мъдри книги има отделни фрагменти от този Нов Живот, описан като Рай. Тъй като описанието е било направено тогава, когато нивото на общите ви енергии е било много ниско, сега тази картина е променена, както е променено и това, което можете да възприемате. Възнесението ще се случи едновременно с всички тези, които са приели тази възможност и със Земята ви. Това прилича на случващото се с вас, когато напускате това превъплъщение и отивате на друг план. Когато това се случи, започвате Възнесението си от по-ниските към по-високи вибрации. Това явление е много известно на всички, тъй като сте се превъплъщавали вече много пъти. Така че, повишаването на вибрациите ще е главният ви критерий, че всичко е започнало. Препоръчвам ви тогава да сте някъде сред природата на някое красиво и любимо ви място – това ще е идеалният вариант за Възнесение. Запасите от храна и вода ще ви направят автономни, тъй като най-големите сътресения на земното кълбо ще са именно в момента на Възнесението. Тези събития ще освободят огромно количество енергия, която ще е заключителна точка в момента на прочистването и обновяването на Земята.
    Промените в живота ви ще спомогнат за прогреса ви като вид, както никога преди. Тези промени са и във възприятията, и в способностите, и в клетките, и в ДНК ще изваят от вас т.нар. Божествен човек. Това няма да е просто название, а същността ви. Този процес е завършващ развитието ви като вид, тъй като той е висше проявление на сп
Категория: Изкуство
Прочетен: 1710 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 17.12.2012 15:09
image

http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=227
Историята на Брендън Кори
Категория: Изкуство
Прочетен: 3769 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 15.12.2012 14:00
11.12.2012 12:46 - after death
image


Има тайна, която е много по-голяма от политиката, здравната свобода, науката или дори цялата история на човешката раса.Тази тайна си остава неприета - дори осъждана от научната общност, и все пак това е най-важната тайна за всичко, което съществува…


Тя е, че всички оцеляваме след физическата смърт на нашето тяло. Съзнанието ни продължава да живее след смъртта ни в този земен сън, съзнанието ни преминава отвъд тази физическа реалност и има такова невероятно и могъщо съществуване, че човешкият език не е достатъчен, за да го опише.

Това е посланието на д-р Ибън Александър, автор на неотдавна публикуваната книга “Proof of Heaven”. Наскоро прочетох книгата и я намирам пленителна, а също и потвърждаваща някои важни теории, които съм развил за същността на живота и Създателя.

Учен-скептик, който никога не е вярвал в съществуването на Бог, Небе или съзнание

Дълго преди да напише тази книга, д-р Александър е бил неврохирург и "учен-скептик". Той не е вярвал в съществуването на съзнание, избор или наличието на нефизически дух. Обучен в западно медицинско училище и заобиколен от медицински колеги, дълбоко инвестирали в материалистичния възглед за Вселената, д-р Александър вярвал, че така нареченото "съзнание" е само една илюзия, създадена от биохимичните функции на мозъка.

Това е възгледът и на почти всички учени днес, включително на физици като Стивън Хокинг, който казва, че човешките същества са нищо повече от "биологични роботи", които нямат съзнание и избор.

Д-р Александър е щял да държи на този мирогред до смъртния си одър, ако не беше едно събитие, толкова странно и чудновато, че отрича всички конвенционални научни обяснения: д-р Александър е "мъртъв" в продължение на седем дни, през което време изживява поразително ясно пътуване в отвъдното. След като се завръща в своето физическо тяло тук, той е чудотворно изцелен и написва книгата "Proof of Heaven".

Бактерии E.coli "ядат" мозъка му

Всичко започва, когато гръбначният мозък на д-р Александър се заразява с бактерии E.coli. Бактериите започват буквално да изяждат мозъка му и той получава силни пристъпи на гърчове, има словесни изблици и мускулни спазми, като накрая изпада в пълна мозъчна кома.

В тази кома той е с показатели за нулева мозъчна дейност и е поддържан жив само с респиратор и течности интравенозно. Лекуващите го лекари скоро заключават, че д-р Александър ще умре в рамките на няколко дни, и че дори ако оживее  ще съществува във вегетативно състояние, със силно ограничени функции на мозъка. Статистически, при пациенти с инфекции на мозъка, причинени от E.coli, смъртността е 97%.

И тук започва шокиращото пътуване: вместо да изпита "нищото" през тези седем земни дни на загуба на съзнание, д-р Александър се "събужда" от съня на земния си живот и започва да усеща непонятно огромно разширяване на съзнанието си в отвъдното.

Този опит е описан по-подробно в книгата му, но ето и някои акценти от нея:

• Животът след смъртта е толкова "истински" и просторен, че в сравнение с него животът като човек на Земята изглежда като изкуствен сън.

• Няма времево измерение в отвъдното. Времето не "тече", както е в нашата Вселена. Един миг може да изглежда като цяла вечност и съзнанието може да се движи без никакво усилие през това, което ние възприемаме като време. (Тази идея за едновременно съществуване на всички времена е от огромно значение за разбирането за мултивселена и избор, наред с усещането за време на нашето съзнание.)

• Материята на живота след смъртта е чистата доброта. Добротата доминира отвъдното в такава огромна степен, че като цяло присъствието на злото е безкрайно малко.

• В отвъдния живот цялата комуникация е телепатична. Няма нужда от думи, нито има разделение между нас и всичко останало.

• В момента, в който си зададем някакъв въпрос, отговорите му моментално се изправят пред нас, непосредствено очевидни, в спиращи дъха дълбочина и детайлност. "Неизвестното" не съществува и самото задаване на въпрос е веднага придружено от появата на неговите отговори.

• Там има буквално и ад, който е описан от д-р Александър като място под земята, с възлести корени на дърветата, демонични лица и безкрайни мъки. Д-р Александър е спасен от това място от ангелски същества, които го транспортират в Рая.


Бог признава съществуването на мултивселената

Най-интересният за мен параграф в книгата "Proof of Heaven" е на страница 48, където д-р Александър казва:

"Чрез Орб [Бог] ми каза, че там има не само една вселена, а много – всъщност те са повече отколкото можех да проумея, но че доброто лежи в центъра на всички тях. Злото присъстваше и във всички други вселени, но само в най-малки количества.Злото е необходимо, защото без него изборът ще е невъзможен, а без избор не може да има прогрес – няма движение напред, няма шанс за нас да се превърнем в това, което Бог копнее за нас да бъдем. Ужасно и всемогъщо, каквото злото понякога изглежда да е в свят като нашия, в по-голямата картина доброто е в доминиращо господстващо положение и това в крайна сметка ще е, което ще триумфира."

Този пасаж ме впечатли силно, защото аз отдавна смятам, че нашата Вселена е била създадена от Създателя като само една от безброй други вселени, всяка с вариации на живота и законите на физиката. Това, което цитатът на д-р Александър потвърждава е, че нашият живот на планетата Земя е "тест" на личностното ни израстване, и че начинът да се постигне напредък в този тест е да побеждаваме злото, докато разпространяваме доброта и състрадание.

Нещо повече, този пасаж също потвърждава съществуването на избор и дори помага да се отговори на въпроса, който аз често си задавам: "Защо сме поставени тук в един свят на такова зло, заобиколени от невежество, тъмнина и заблуда?" Отговорът изглежда е, че Земята е изпитателно поле за душите, които са били избрани от Създателя, за крайния тест на доброто срещу злото.

Земята като изпитателно поле

Въпреки че "Proof of Heaven" не отива толкова далеч, моята работна теория е, че нашата планета Земя е сред най-високите нива, заразени със злото във великата мултивселена. Само най-смелите души се съгласяват да дойдат на Земята и се раждат в човешки тела, лишени от своите спомени.

От тук нататък предизвикателствата на живота са многостранни:

1) Да разберем кои сме и защо сме тук.
2) Да се научим да разпознаваме и преодоляваме злото (тиранията, робството, потисничеството, Голямото правителство, и т.н.).
3) Да се научим да разпространяваме добротата, състраданието, изцелението и знанието.

След смъртта си сме оценявани от по-висока сила и в това решение се взема предвид представянето ни в тези области. Успели ли сме да достигнем самоосъзнаване? Работили ли сме за побеждаване на злото? Показали ли сме доброта и състрадание, помагали ли сме на други със знания и информираност (в тази посока)?

Както вероятно вече се досещате, огромното мнозинство от хората се провалят на тези тестове.Те умират като огорчени, егоистични, пристрастени, алчни слуги на злото, които погрешно са смятали, че са победили в играта на живота, докато в действителност са загубили в далеч по-важния тест на Създателя.

Най-важното за един човешки живот е не придобиване на пари или слава, или на власт над другите, а постигане на висок "резултат" в тази симулация, известна като човешки "живот", с устояване на злото, разпространяване на доброто и разширяване на осъзнаването за това, кое е истина и кое илюзия.

За тези, които уважават живота, които практикуват смирение и самоосъзнаване, които се стремят да разпространяват знания и мъдрост, докато се противопоставят на тиранията, потисничеството, невежеството и злото, техните души, според мен, ще бъдат избрани за специални задачи във великата мултивселена. Това е "истинското" съществуване. Този земен живот е само една симулация под формата на сън, където душите ни се свързват със суровата биология на нашата планета за много кратък период от време. Това всъщност става само за един миг, разгледано в мащаба на по-голямата картина.

Всъщност нашата душа е нещо много повече, отколкото нашето тяло. В действителност душата ни е безкрайно по-осъзната, интелигентна и креативна от това, което може да бъде преживяно или изразено чрез мозъка на човека. Да се опитваме да усетим пълната реалност на това, което сме, използвайки ограничената физическа материя на човешкия мозък, е като да се опитваме да научим насекомо да композира музика като Моцарт.

Мултивселената е изпълнена с интелигентни форми на живот, включително многоизмерни същества

Пътуването на д-р Александър потвърждава и съществуването на разумен живот далеч извън Земята. Или както той обяснява в своята книга:

"Видях изобилието на живот в безбройните вселени, включително някои, чиято интелигентност е далеч отвъд тази на човечеството. Видях, че има безброй по-висши измерения, но че единственият начин да се разберат тези пространства е да се влезе в тях и да се усетят лично. За тях не може да се знае, или да бъдат разбрани, от по-ниско пространство. От тези по-високи светове има достъп до всяко време и място в нашия свят.

Това не само потвърждава съществуването на други интелигентни цивилизации в така известната ни вселена, но по-важното е наличието на многомерни същества, които могат да идват и да си отиват от нашия свят както пожелаят.

В различните култури по света има записани безброй случаи на посещавали Земята напреднали същества, на трансфер на технологии в древни цивилизации на Земята, и дори вероятно на кръстосване с ранните хора.  

Алтернативни изследователи като Дейвид Айк говорят за многоизмерни същества, които посещават Земята и заразяват планетата с голямо зло. Според Айк глобалните контролери на нашата планета са буквално влечуго-подобни същества, променящи формата си, които са навлезли в нашия свят с цел контрол и заробване на човечеството. Въпреки, че нищо подобно не се споменава в книгата на д-р Александър, то не е в противоречие с това, което му е казано от Бог по време на комата ...А именно, че има многоизмерни реалности, че някои високо-вибрационни същества могат да преминават през тези реалности на воля, и че Земята е заразена с голямо зло със специалната цел да тества нашия характер.


Учените-скептици грешат (отново)

Независимо от това, което може би си мислите за многоизмерните същества, за интелигентните форми на живот извън Земята и за съществуването на голямо зло на нашата планета, във всичко това има един аспект, който е кристално ясен: учените-скептици грешат.

"Учени-скептици" всъщност не е много сполучлив термин. Те съвсем не са скептични. Те просто следват своя собствена религия със своите свещени вярвания, за които не могат да се задават въпроси ... никога! Тези вярвания включват пълно преклонение пред материалистичния възглед за Вселената. Едновременно с това така наречените "скептици" не вярват, че те самите са съзнателни същества, защото вярват, че съзнанието е просто "артефакт" на биохимичната функция на мозъка.

Няма живот след смъртта, настояват те. Няма панацея за ума и тялото, плацебо ефектът е безполезен и няма такива неща като предчувствие, екстрасенсорни способности или психологически феномени. О, да, те също така настояват, че да си инжектиран с живак, MSG и формалдехид посредством ваксини е всъщност нещо добро за нас, че химикалът флуорид е добър за здравето на обществото, и че всички ние трябва да консумираме повече ГМО, пестициди и синтетични химикали.

Не е изненадващо, че тези религиозни членове на култа "сциентизъм" не вярват в живота след смъртта. Това е, което им позволява да правят геноцидни престъпления срещу човешката раса днес с ГМО, експериментална медицина, токсични ваксини и други смъртоносни занимания. Според тях хората нямат души, така че да ги убиваш няма последствия.

Или както казва д-р Александър:

"Някои членове на научната общност, които са се врекли във вярност на материалистичния мироглед, настояват отново и отново, че науката и духовността не могат да съществуват заедно. Те грешат."

Разбира се. "Учените-скептици" грешат в почти всичко, за което се застъпват. Но най-голямата им грешка е отричане съществуването на собствените им души. Излишно е да се посочва, че всички те ще се провалят в теста на този симулиран човешки живот,  когато се отсъжда присъдата им. Боже, каква изненада ще бъде за тези тъжни души, когато този ден дойде...

Не бих искал да се изправя пред Бог един ден, след като съм живял живота на учен-скептик и да чуя Бог да ми зададе въпроса: "Ти се съмняваше в мен?" Как може някой да гледа света наоколо и да не вижда признаците на интелигентен Създател?


Няма биохимично обяснение за преживяното от д-р Александър

За скептиците, които може да четат тук, д-р Александър преминава през девет възможни биохимични хипотези за обясняване на преживяванията си, след което щателно и научно ги отхвърля една по една. Резултатът? Преживяното от него е реалност. Всъщност то е "по-реално" от живота като човешко същество.

Не забравяйте, че д-р Александър е неврохирург. Този човек знае физическия мозък, както не много други. Деветте медицински обяснения, които той разглежда и отхвърля като възможни причини за преживяното от него, са:

1) Първично програмиране на мозъчния ствол.
2) Изкривено извикване на спомени от лимбичната система.
3) Ендогенна глутамат-блокада с екситотоксичност.
4) Изхвърляне на ДМТ.
5) Изолирано оцеляване на региони от мозъчната кора.
6) Загуба на инхибиторни неврони, водеща до високи нива на активност сред възбудени невронни мрежи, които генерират очевидна "свръх-реалност".
7) Активиране на таламуса, базалните ганглии и обезумяване, създаващи преживяване на хиперреалност.
8) Феномена рестартиране.
9) Генериране на необичайна памет чрез архаични визуални пътеки.


Д-р Александър може да е най-надеждният свидетел на отвъдното

Изживяното (и описано след това в книга) от д-р Александър е може би най-добрият публично документиран случай на живот след смъртта, който съществува в западната наука днес. Фактът, че ярък хипер-реален отвъден живот е преживян от материалистичен учен-скептик и мозъчен хирург, който не е вярвал в живот след смъртта - и който впоследствие намира смелостта да документира своите преживявания и да ги публикува в книга - добавя неопровержима правдоподобност на това преживяване.

Той не е някакъв наивник, който търси слава в телевизионно шоу. Всъщност написването на тази книга му спечелва безкрайните подигравки на бившите му "научни" колеги. Той е имал всички извинения да не пише тази книга. Но само благодарение на Божията намеса д-р Александър е излекуван от инфекцията на E.coli,  нормалните функции на неговия мозък са възстановени и му се дава възможност да запомни преживяното след смъртта, за да се върне обратно и да го опише.

Д-р Александър и неговият опит отразяват този на безброй други хора, от всички култури, които са докладвали за подобни преживявания след смъртта. Има живот след живота тук и промяната в съзнанието на земляните, която се изисква от нашия вид за по-високото ниво на разбиране започва смятам с приемането на истината за безсмъртието на собствените ни души (и съществуването на велик Създател).


Какво означава всичко това?

Духовното пътуване на д-р Александър ни дава богата информация, която може да ни помогне да намерим смисъла и целта на нашия живот.

За начало това означава, че всички наши действия са записвани в космоса и че тайни не съществуват, в по-широкия смисъл на думата. Не можем тайно да прецакаме някого тук на Земята и да мислим, че това няма да бъде записано на душата ни завинаги. Това означава също, че всички наши действия ще бъдат преценени в отвъдното. Ако това ви звучи познато, то е защото тази идея е в основата на всяка голяма световна религия - едва ли случайно. 

То означава също така, и че има хора, живеещи днес на тази планета, чиито души буквално ще горят във вечен ад. И че има и други хора, чиито души, като на д-р Александър, ще бъдат възвисени в Небето и ще им бъде показана по-голяма реалност. Това, което определя кой път ще поемат душите ни след смъртта на физическото ни тяло, са решенията, които взимаме всеки ден в живота си.

И което има значение не е дали ще успеем да победим злото тук, на Земята, а природата на характера, с който излизаме след всичките предизвикателства и премеждия, пред които сме изправени тук.

Всичко това е един тест, разбирате ли?

Ето защо животът изглежда така тежък понякога. Това не е панацея, а място за тестване на най-смелите души - онези, които са пожелали да влязат в царството на голямото зло, с надеждата, че ще могат да се извисят над него преди да е дошъл края на техния човешки живот.


Категория: Изкуство
Прочетен: 1588 Коментари: 0 Гласове: 4
image

И видях друг ангел да се издига от изток у когото беше печата на Живия Бог: и той викна с висок глас към четирите ангела, на които  бе дадено да повредят земята и морето. Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог...

Това са редове от Откровението на Йоан (7, 1-3).
А сега да прочетем нещо, написаното в „Генетично модифицираната бомба” от съвременния американски писател Том Хартман: „Представете си бомба, която убива само белите с рижа коса. Или ниски на ръст хора. Или само араби. Или само китайци.

А сега си представете, че тази бомба ще бъде пусната някъде и за ден, седмица или месец тя ще убие на планетата всеки човек, който съответства на профила на бомбата, като всички останали няма да бъдат засегнати с нищо... Тази генетична война може да започне всеки миг и ще започне незабелязано...” Не е ли това един превод на по-разбираем език на Апокалипсиса от Новия завет.

„Стана вече възможно набързо – допълва картината руският криминолог Владимир Овчински – по определен генетичен признак да бъдат унищожени всевъзможни човешки популации без възможен ответен удар”.

Отдавна въпросът не е дали ще има генетична война. А кога ще започне. Кои ще бъдат белязаните с печата на „слуги на Бога” вече е известно – елитът, свръхбогатите. Както и необходимите за обслужването им... В „най-хуманните” разработки на услужливи учени това са около 2 милиарда население. Остава боклукът на планетата – 5 милиарда непълноценни, излишни... За подобно нещо не си е и мечтал Адолф Шикългрубер, известен повече като Хитлер.

Ние – българите, то се знае, сме както и при Хитлер – сред непълноценните.

Битката за намаляване на излишното население не е от днес. Още преди сто години Лео Троцки, играейки шах с Рокфелер е говорил, че населението на планетата е прекалено много.
Днес внукът на тогавашния Рокфелер, заедно с милиардери като Бъфет, Ротшилд и други вече работи по въпроса.

„В дадения момент в света живеят 6,9 милиарда души, скоро ще станат 9 милиарда – заявява иначе известният като човеколюбец и даващ милиарди за благотворителност Бил Гейтс. – Ако ние проведем отлична работа с новите ваксини от системата за здравеопазването за услуги в репродуктивната област, то можем да снижим числеността на планетата с 15 процента...”

Казал го е през февруари 2010 година и още през март буря от недоволства на граждански организации залива света. Но Гейтс е добър чичко в сравнение с основателя на Си Ен Ен Тед Търнър, който казва: „Населението на Земята по целесъобразност трябва да се съкрати на два милиарда души”. А има и по-радикални люде, като вече се говори за „златен милиард”.

При това всички те арогантно се правят на невероятно хуманни: ръстът на населението води до социални проблеми, проблеми с изхранването, пък и „климатичните проблеми на планетата са пряко обусловени от ръста на населението...”

Генетичното оръжие още е в процес на разработка и изпитания, но специалисти смятат, че още през 2013 година ще може да започне подмяната на неефективното вече биологично и атомно оръжие за масово унищожение със съвършеното генетично. Институти, занимаващи се с молекулярна биология, вече имат готовност мигновено да препрофилират дейността си.

Ужасиите от първосигналните тъпи филми от рода на „Матрицата” отдавна не са проблем за осъществяване получаването на гени по биологичен път, които са синтезирани да бъдат използвани като матрица, функционираща в клетката и в крайна сметка вмъкващи се в ДНК да се блокира производството на необходимите за организма аминокиселини.

Лабораториите са готови с Новозаветния „седми печат” – разпръсване на микроорганизми освен с избирателност, още с неподозирани досега болестотворни способности. Новите военни действия ще започнат невидимо и маскирано като с нищо необясними пандемии.

Засега всичко е в областта на диверсиите и локалните конфликти, но нищо ново под слънцето – това вече е било десетина години преди Втората световна война да започне официално с нападението при Глайвиц.

Основно се е експериментирало с ГМО продуктите. Преди половин век територия за военни експерименти беше Виетнам, днес целият свят е модернизирана виетнамска територия. Официално 65 държави изцяло зависят от вноса на храни. Манна небесна за производителите на генно оръжие. Ако погледнем из нашите магазини – от тия на световните вериги до гаражната теснотия – изводът, който се вижда е, че сме 66-ата държава.

А какво е това, което се внася – кой да ти каже. Само от Китай внасяме едва ли не всичко, което е необходимо за трапезата. Вярно е, че в тая държава производството на стоки с ГМО е забранено, но пък не е забранено отглеждането на плодове, зеленчуци, зърнени и бобови ГМО култури и износа им. Давам пример с Китай напосоки.

Руското разузнаване твърди, че освен традиционно занимаващите се с биологични изследвания с военно приложен характер страни, експерименти се провеждат още в Египет, Израел, Иран, Индия, Тайван, Южна Африка... Тайните лаборатории са в готовност всеки момент да снабдят военните с оръжие за генна атака на територията на противника във вид на бактерии примерно вградени в генномодифицирани домати, зрял боб, ориз, ябълки, круши, банани и какво ли не.

А може би отдавна сме жертва на неподозирана генна диверсия, и то в огромен мащаб. Етническите българи според най-оптимистичните данни на наша територия сега са 5 милиона. Да речем, че половината от тях са в репродуктивна възраст. Говоря за българите не заради расистки предразсъдъци, но поне аз не съм чул роми и турци да имат репродуктивни проблеми. Та не ти ли се струва, читателю, че на 2 и половина милиона българи твърде много са официално регистрираните 200 000 семейства с репродуктивни проблеми???

Открай време е имало бездетни семейства в България, но такова чудо не е имало. Ще каже някой – това пък откъде му идва на ум на тоя! Ето от къде. Преди двадесет години в Никарагуа, Мексико и Филипините след широко рекламирана ваксина против тетанус под егидата на Световната здравна организация, широко заплатена от Рокфелер и приятели, започнаха да се наблюдават масови спонтанни аборти и впоследствие безплодие.

Аферата бе разкрита от римокатолически организации. Рокфелер и приятели си взеха поука и при новия експеримент постигнаха много по-големи резултати, при това без да падне съмнение върху им. В Зимбабве и Нова Гвинея бе внесена за храна генномодифицирана царевица.

Механизмът за желаната цел беше прост: вземат се антитела от жени с много рядката болест „имунно безплодие” и в лабораториите на ада се създават гените на безплодието, вграждат се в генома на царевичните семена и това е всичко. Учени от Русия доказаха диверсията като вложиха в храна на гризачи генномодифицирана соя и соев шрот. При второто поколение репродуктивните способности на гризачите се бяха намалили наполовина, а третото поколение не можеше да дава потомство.

Но това не е всичко. ГМО водят със себе си и неподозирани мутанти. Засега само фантастите смятат (а те рядко грешат в прогнозите), че в Розуел навремето не са катастрофирали извънземни, а земни мутанти, плод на генно инженерство.

ГМО предизвиква зависимост, подобна на тая от наркотиците. При това от на пръв поглед невинни продукти – да речем толкова популярните кубчета бульон, бързи супи, чипсове... В тях масово са навлезли разните Е и не знам какви добавки, ароматизатори, оцветители, емулгатори, уплътнители... Специалисти сочат повечето от тях за основа на сърдечно-съдовите заболявания. Пак ще задам въпрос: читателю, не ти ли се струва, че твърде много са българите със сърдечно-съдови заболявания?!

Специалистите отдавна сочат всички ония неща, за които стана дума по-горе, като усилващи растежа на раковите клетки...
Разни синтетични лекарства са последният гвоздей в ковчега ни, шлайфан в лабораториите на диверсионните централи.

Техните производители, зад които стоят милиардите на Рокфелер, Ротшилд, Бил Гейтс и приятели, са челният отряд на войната за съкращаване населението на Земята. И всички те се подкрепят от корумпирани брюкселски чиновници и евродепутати. Те са автори на една директива, целяща унищожаването на народната медицина. Говори се за бъдещо закриване на рубриките за бабините илачи из българските вестници.

На този мрачен фон някакси незабелязано от българските медии мина едно разкритие на „Уикилийкс” за странното и съмнително голямо внимание на определени среди в САЩ към законодателството ни, което да утвърди отглеждането на ГМО.

Американско лоби, гарантиращо финансиране, е било почти успяло миналата година – според бившата посланичка Нанси Макълдауни либерализирането на ГМО било стратегическа цел на правителството на човека от народа Бат Бойко. Но поради съпротивата на обществеността правителството се видяло принудено на стратегическо баламосване на народа: наложило тактически мораториум за пет години.

Самият министър Мирослав Найденов подмазвачески убедил гаулайтера Джеймс Уорлик, че това е хитрост, баламосване на балъците. Очаквало се ЕС да разкритикува мораториума като противоречащ на Европейското законодателство и тогава под заплаха от санкции, необходимият за американската стратегия законопроект ще бъде приет безусловно. И този тип, вместо да бъде даден под съд за национално предателство, все още си е министър...
Категория: Изкуство
Прочетен: 1155 Коментари: 0 Гласове: 1
image


Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
Срещнахме се на 3 декември. Този ден е определен за Ден на хората с увреждания
още през 1992 година от асамблеята на ООН. Крехка и нежна е,
една малка жена с много голяма сила
. Може да отвее всеки, само като заговори с тихия си глас.
Денка е човекът, около когото се обединяват всички доброволци в сдружение
„Сияйна зора” –
неправителствена организация, която има за цел да организира мероприятия за хората
с увреждания. Сдружениетоработи над това да създава възможности хората с
увреждания да изявят своите възможности и таланти, организират и кампании за
конкретна помощ. Тя не приема да говорим за хората с увреждания като за инвалиди. „
Инвалид е непълен, непълноценен човек, а те са пълноценни
”, казва тя.
Започвам нашата среща с въпроса, имат ли хората с увреждания нужда от
специален ден? За какво служи той?
Денка: Сигурно, за да се фокусира вниманието върху тях, да се види от какво имат
нужда, какво може да се направи… Няма човек, който да има увреждания или да е
инвалид само един ден в годината. Той има нужда от различни неща през цялото време.
Само един ден да се говори за това е излишно. Не се променя достъпността на средата,
нито отношението на другите хора към тях. Няма да говорим, че дори в институциите
сградите не са достъпни. Те само се ремонтират, но не се правят достъпни за хората с
увреждания. На 3 декември само казват, че мислят да направят нещо.
Н. Русева: От кога се занимаваш и живееш с проблемите на хората с увреждания?
Д. Стоянова: Занимавам се отдавна, още от времето, когато работех в такъв дом в село
Лозево. Не мога да кажа, че когато съм работила в дома съм била много наясно. Трябва
да излезеш, да погледнеш на всичко отстрани, да познаваш такива хора и тогава да
направиш нещо, или поне да опиташ.
Такава е системата. В това аз твърдо вярвам. Трябва много хора да се включат, за да

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
влезе в нормални рамки грижата за хората с увреждания.
Н. Русева: Смяташ ли, че обикновено хората, които имат болни близки, се занимават с
това?
Д. Стоянова: Не. Мисля, че държавата е длъжница на близките. Ако нещо се случи на
здрав човек, той излиза от строя и животът му се променя. Например след катастрофа,
какво се прави за един такъв човек, как го интегрираме?! Как например такъв човек
може да отиде и да си плати данъците?! Държавата е длъжна да направи нещо за
такъв човек, но тя дори не подпомага близките. Заместват държавата и безплатно
правят нещата, които държавата не прави. Близките на хората с увреждания са просто
жертви.
Н. Русева: Хората не излизат навън и не си търсят правата, не протестират, или поне
не достатъчно. Дори не става въпрос само за хората с увреждания. Например майките,
които протестираха за детски надбавки и майчинство? Песимист съм за протестите…
Д. Стоянова: Ама как да стане това, като има един куп правила, които ти казват как да
протестираш. Трябва да се протестира навреме и постоянно. За майките, например. И те
нямат достъпна среда. Те приемат за нормално да вдигат количката няколко години и
после, когато повече няма да имат този проблем – го забравят, но ще имат… други.
Н. Русева: Като се замисля колко трудно живее средностатистическият българин, но
избира трудния начин, да търпи. Години наред търпи и не излиза да заяви, че това не
му харесва? Защо? Май не се сме нито толкова добри?
Д. Стоянова: Добри сме, но нямаме гражданска позиция. Човек трябва да вземе
отношение когато става дума за здраве и за живот. За образование. Когато някоя група
иска да протестира, никой друг не я подкрепя. Например, стачкуват учителите, които не
са подкрепени от никого, а всички имаме отношение към образованието и проблемите в
него.

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
Н. Русева: В България има много слаба социална политика, да не кажа друго.
Най-уязвимите групи – пенсионери, малки деца и хора с увреждания са
най-необгрижени. Какво става, защо така се получава?
Д. Стоянова: Така е, всички хора само оцеляват в България. А да не дава Господ някой
да се разболее… Не знам, много е трудно да се лекуваш, защото и здравето е
превърнато в търговия. Имаш пари, лекуваш се, нямаш – нищо не може да се направи за
теб…
Колко години трябва да се излиза на протест, за да има достъпна среда за хората с
увреждания. Няма такива протести, защото тези хора как да излязат. Откъде да минат,
как ще преминат с количките си?
Дори ако се замислиш, защо е избран 3-ти декември, кой как да излезе в този
декемврийски ден?! Дори да става въпрос за концерт. Ако на такъв човек трябва да му
вдигаме количката, за да излезе на сцената, и ще го унижаваме, за какво е това?
Най-важната грижа за хората с увреждания е да не се удря по достойнството им.
В други страни се говори вече за универсален дизайн на площта. Можеш да минеш с
количка, може да преминеш с куче…
Н. Русева: Аз такава гледка в Шумен не съм виждала на живо: човек със зрителни
увреждания да се разхожда с куче водач…
Д. Стоянова: Няма и да видиш скоро. Много е скъпо отглеждането, обучението на
кучето и изобщо тази услуга е скъпа.
Нашите институции не са готови да обслужат човек с увреждания. Например, как може
един човек с увреждания да отиде да си плати сметката за тока или водата. Толкова са
високи гишетата, че ти не можеш да стигнеш, а да не говорим за човек с увреждане. А
има много от тях, които могат да си свършат това сами и да не ангажират никого, стига
институциите да са готови да ги приемат.
Н. Русева: Струва ми се, че здравите хора не знаят нищо за хората с увреждания.
Д. Стоянова: Това е така, в България всичко е объркано. Давам ти пример, за да го
разбереш. За да станеш асистент на човек с увреждане, трябва да минеш курс как да се
грижиш за болния. Близките на хората с увреждания, които не могат да мръднат години
наред никъде – почивка, разходка. Тези хора, които например се грижат 20 години за
близкия си, накрая трябва да отидат и да се обучават на курс, за нещо, което са правили

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
цял живот. Това е една голяма недомислица. Примерите са много и са забележими и
разбираеми без да си специалист.
Друг пример. Ако човекът е почти неподвижен, асистентът е с договор за 3 часа. А
после? Една муха да кацне, няма кой да я махне… За да могат през това време близките
му да ходят на работа, да изкарват пари, да се издържат, да има за лекарства.
Н. Русева: И това е с определен срок, нали? После пак се кандидатства…
Д. Стоянова: Вярно е, има срок. А болният или се движи или не. Той ще си остане през
целия си живот такъв човек. Не е ли по-добре на този човек да му се привеждат парите
и той сам да избере кой да се грижи за него. Той (като всеки друг човек) трябва да има
избор.
В домовете пък държавата отпуска една сума за всеки човек за една година. Тези пари
трябва правилно да се разпределят. Затова домовете са безкрайно бедни, никога нямат
пари да пътуват и никога не се харчат за хората. Домовете съществуват не за болните,
а за да имат останалите работа. Дори не искам да обяснявам защо е така. Хората, които
са там, не мърдат никъде, къде е интеграцията тогава? Може парите да са малко, но
трябва да се разпределят правилно и така, че да отиват за хората, които живеят там.
Н. Русева: Ти в твоята работа виждаш ли напредък в нещо през годините?
Д. Стоянова: Виждам, може да е малко но има. До преди година две, участниците
излизаха с номер, песен или нещо което знаят от детските си години или са видели по
телевизията. Сега вече всички участници полагат големи усилия, тренират цяла година
и се явяват с много добри сценарии. Танци, песни, драматизации и други. Много добре
работят и терапевтите и психолозите с тях.
Твърде малко и не както трябва ходят на състезания хората с увреждане. Те няма и как
да тренират. На тях да речем им се полагат някакви средства, но на асистентите им не,
а те не могат да пътуват сами. Почти не се чува за техните участия.
Много е странно, защото, например, билетите за пара олимпиадата струват много пари.
Това е така само навън, в другите страни това представлява интерес, но у нас не. Знаеш
ли защо е така? Защото хората се разстройват у нас.
Ама знаеш ли защо се разстройват? Защото като са били малки около тях не е имало кой
знае колко такива деца, те са били на друго място, в домовете, някъде из горите. Те и
сега повечето са там, да не разстройват здравите. Никой не е знаел, че толкова много

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
хора има скрити в горите. Когато ти си голям вече нещата са други, няма го
възпитанието.
Децата не се вълнуват кой как изглежда, ние възрастните сме тези, които се
разстройваме. Защото не е имало примери пред очите ни.
Н. Русева: Какво лошо има в това да се разстроиш малко? Ами иди и се разстрой. Ако си
такъв човек, който се разстройва, защо пък не?
Д. Стоянова: Ами защото това е игра на егото – разстройването. Ако човек не вложи
такава емоция, може да види другото. Усилията, труда, радостта. Тогава може да се
заредиш и може да поплачеш от възхищение.
Н. Русева: Аз така плаках на конкурса, от възхищение. Всички така се бяха постарали,
толкова много бяха репетирали, беше възхитително…
Д. Стоянова: Социалният работник трябва да спре само да пише документи. Трябва да
се старае, трябва да положи голям труд. Така да представиш тези хора, че те на
сцената да не бъдат смешни, а да бъдат хора с достойнство, които са работили да
покажат нещо. Социалният работник трябва да има познания в много области. Това е
трудна професия. Всеки, който се занимава с това, го знае. За социалната работа не
може да има работно време. Той трябва да е винаги, когато се налага, на работното си
място. Тяхната работа не се вижда, затова губят мотивация. Би било добре да ходят по
форуми, на семинари.
Ти представяш ли си, хората (здравите) не допускат, че има състезания за хора с
увреждания. Хората не допускат, че някой с увреждане може да поиска и да
стане състезател. Хората не допускат, че няма застраховани и някой ден може да
се случи всичко.
Н. Русева: Ти от колко години организираш състезания и концерти за хора с
увреждания?
Д. Стоянова: 7-8 години вече. В началото ходехме в домовете, а сега от няколко години
искаме да ги изведем навън.

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
Н. Русева: Искаш да ми кажеш, че едва от няколко години се прави нещо в тази посока
за хората с увреждания?
Д. Стоянова: Ами да. И да е имало, не се е чувало, не се е афиширало. Някъде в
домовете. Публика няма или се викат някои хора от системата.
Н. Русева: На теб как ти хрумна, как се случи да се занимаваш с тази дейност?
Д. Стоянова: Аз това съм завършила – социални дейности. Мен момчетата от дома в
Лозево изцяло ме промениха, промениха мисленето ми за живота. Нищо не е в
състояние да ме промени повече.
Н. Русева: Как те промениха?
Д. Стоянова: Изцяло. Аз правя неща, които никога не съм си мислила, че ще правя.
Всичко се е случило заради тях, заради едно представяне, заради някаква малка мечта.
Те са основен двигател на всички хора в сдружението.
Обществото няма как да знае какво се случва в тези домове. Имат си социални
работници и ако те са на мястото си, нещата ще тръгнат и обществото ще знае за тези
хора. Изпращам им формуляри, които трябва да попълнят като за всеки конкурс и
всичко да е както трябва. Аз не ги съжалявам тези хора с увреждания, аз им се
възхищавам и искам те да се покажат навън, с нещата които могат да научат.
Н. Русева: Когато бях на вашия конкурс ми се стори, че ви е слаб пиарът. Не знам дали
съм права…
Д. Стоянова: Може би е така, но аз от една страна се отказах, защото съм обявявала
конкурса на медиите, но се отразява само до това: кога, къде, какво и толкова. Но
повече не, не е интересно.

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
Н. Русева: Какви хора работят в сдружението?
Д. Стоянова: Счетоводители, банкери, адвокат имаме… хора с най-различни професии.
Те са доброволци. Хора, които са се събрали, обединили около една кауза, и си дават
сърцето за нещата, които правим.
Хората с увреждания са като всички нас. Не приемам да ги определят като хора с
различни възможности… Здравите също са хора с различни възможности. Тези
хора трябва да имат право, да имат избор, ако могат да правят нещо. Ако може да
пее, да има къде да пее, ако танцува хубаво, добре е също да има къде. Тези
хора имат нужда от грижа, те не са случайно сред нас. Ако не трябваше да са сред
нас, нямаше да ги има, нямаше да се раждат или да стават такива впоследствие.
Повече ми се иска хората да знаят къде им отиват данъците, къде им отиват здравните
осигуровки. Всеки човек трябва да има позиция, трябва да се обединяват да постигат
нещата заедно.
Н. Русева: Струва ми се, че повечето хора сме оглушели и ослепели за тези хора,
защото така е по-лесно?
Д. Стоянова: Хубаво, но ако някой ден минеш от другата страна? Ако изпаднеш, ако ти
се случи? Аз лично не искам, ако ми се наложи да вляза в такава институция, не искам
да живея при тези условия, не искам да ме третират така. Искам, ако имам
здравословен проблем, той да не стане и социален проблем. Същото е с болните от рак.
Сложат ли им диагнозата, те са обречени. Други хора са вече. А малките деца, които
заболяват от различни болести, и с тях е същото. Слага им се етикет и ги забравят.
Мисля си, че основното нещо е малкото време живот, който ни е даден. Този
малък отрязък от време да го изживеем по максимално добрия начин. И не
разбирам защо някакви институции, които в повечето случаи са само на хартия,
да ме ограничават. Ако, например, се случи нещо с крака ми и се обездвижа, да
спра да ходя и да смятат, че трябва само да ме нахранят и да ми дават хапчето, а
аз да имам мечти… Искам да знам, че ще ме третират като човешко същество. Ако
друго се случи с мен, първо ще искат да защитят останалите от мен, и после ще
се погрижат за мен.
Н. Русева: Ти гледаш по друг начин на света, ти имаш друга преценка за дребните неща.
Винаги ме питаш за някакво място „Достъпна ли е средата”?

Денка Стоянова: Трябва да изживеем краткия си живот максимално добре - Фортисимо – това е лично!
От Нели Русева
Нед., 09 Декември 2012 17:51
Д. Стоянова: Да, аз съм изгубила време, когато не съм го правила. Аз ходя да си
плащам сметките, където има достъпна среда, ходя да пазарувам в такива магазини,
пак където има достъпна среда. Ако всеки го прави, лека полека нещата ще се
променят. Така мисля, и ми се иска да вярвам, че скоро ще се променя точно така.
При нас грижата за хората с увреждания се свежда до това. Като видят
количката, казват - дай да ти нося количката. И изобщо не си дават сметка, че на
следващия ъгъл пак има стъпало… Вместо да направят така, че този човек да се
придвижи сам с количката си, но да е достъпно. Това не може да се разбере.
Моята работа и на приятелите ми от сдружението е да изкараме хората от домовете на
светло. Това е, не искам чудеса.
Това е личното ми удовлетворение, да правя нещо за тези хора. Песента ако си дал от
себе си, не си живял напразно, не е само песен-. Наистина е така.
Н. Русева: Ние, българите само на приказки ли сме благотворителни? В най-широк
спектър те питам…
Д. Стоянова: Използват се определени дати: Коледа, Великден, манипулират се тези
дати. Сега вече постоянно се събират пари, за всякакви нужди. Който си е
благотворителен, той си е такъв и няма нужда да го караш. На хората вече им писна от
такива организирани кампании и после да не знаят къде отиват парите им. Има хора,
които пътуват три пъти в годината, идват при нас, дават някаква сума и казват: „Вие ще
ги използвате както трябва и за хубави неща”.
Мисля, че всички хора са добри. На всеки му се отключва доброто при различни
обстоятелства – когато види болен, когато види разплакано дете, или пък куче на
улицата. За всеки е различно. Като му дойде време и добрината му се отключва ;)
За fortisimo.eu – Нели Русева


Категория: Изкуство
Прочетен: 1093 Коментари: 0 Гласове: 3
08.12.2012 23:35 - 255.255.255.0
image


http://star05.net/videogallery.php?video_id=143
http://star05.net/videogallery.php?video_id=144
http://star05.net/videogallery.php?video_id=145
http://star05.net/videogallery.php?video_id=146
http://star05.net/videogallery.php?video_id=147
http://star05.net/videogallery.php?video_id=148
http://star05.net/videogallery.php?video_id=149
http://star05.net/videogallery.php?video_id=150
http://star05.net/videogallery.php?video_id=151
http://star05.net/videogallery.php?video_id=152
http://star05.net/videogallery.php?video_id=153
http://star05.net/videogallery.php?video_id=154
http://star05.net/videogallery.php?video_id=155
http://star05.net/videogallery.php?video_id=156
http://star05.net/videogallery.php?video_id=157
http://star05.net/videogallery.php?video_id=158
http://star05.net/videogallery.php?video_id=159
http://star05.net/videogallery.php?video_id=160
http://star05.net/videogallery.php?video_id=161
http://star05.net/videogallery.php?video_id=162
http://star05.net/videogallery.php?video_id=163
http://star05.net/videogallery.php?video_id=164
http://star05.net/videogallery.php?video_id=165
http://star05.net/videogallery.php?video_id=166
http://star05.net/videogallery.php?video_id=167
http://star05.net/videogallery.php?video_id=168
http://star05.net/videogallery.php?video_id=169
http://star05.net/videogallery.php?video_id=170
http://star05.net/videogallery.php?video_id=171
http://star05.net/videogallery.php?video_id=172
http://star05.net/videogallery.php?video_id=173
http://star05.net/videogallery.php?video_id=174
http://star05.net/videogallery.php?video_id=175
http://star05.net/videogallery.php?video_id=176
http://star05.net/videogallery.php?video_id=179
http://star05.net/videogallery.php?video_id=177
http://star05.net/videogallery.php?video_id=178
http://star05.net/videogallery.php?video_id=181
http://star05.net/videogallery.php?video_id=180
http://star05.net/videogallery.php?video_id=182
http://star05.net/videogallery.php?video_id=184
http://star05.net/videogallery.php?video_id=185
http://star05.net/videogallery.php?video_id=186
http://star05.net/videogallery.php?video_id=187
http://star05.net/videogallery.php?video_id=188
http://star05.net/videogallery.php?video_id=191
http://star05.net/videogallery.php?video_id=189
http://star05.net/videogallery.php?video_id=190
http://star05.net/videogallery.php?video_id=192
http://star05.net/videogallery.php?video_id=193
http://star05.net/videogallery.php?video_id=195
http://star05.net/videogallery.php?video_id=196
http://star05.net/videogallery.php?video_id=198
http://star05.net/videogallery.php?video_id=194
http://star05.net/videogallery.php?video_id=197



Категория: Изкуство
Прочетен: 2474 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 08.12.2012 23:40
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1755334
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Декември, 2012  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31