Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2012 21:35 - Keshe
Автор: budha Категория: Изкуство   
Прочетен: 2187 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.10.2012 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image





Италия прие космическата програма на Фондация „Кеше”

By Камен Костов in Инициативна група 21 септември (Files) · Редактиране

Съгласно принципа на Фондация „Кеше” за предоставяне на технологии на всяка страна на земята, сме горди да обявим, че народът и правителството на Италия приеха трансфер на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше”.

На 26.10.2012 г. в 16:00 ч. на предварително уговорена среща с длъжностните лица на италианското посолство в Брюксел в Белгия, директорът на Фондация „Кеше” M.T. Кеше предостави на служители на италианското правителство и аташето по проблемите на науката всички патенти (публични и скрити) на Фондация „Кеше”, проекта за космически реактор, модула на реактора и проекта за космически кораби.

Предоставянето на технологиите, както в случая с правителството на Сиера Леоне, е в електронен формат.

Служител на посолството веднага провери информацията и потвърди получаването на патентните файлове и чертежи

Събитието беше записано на видео и според дипломатическия протокол, тъй като видеото е направено на италианска територия, то ще бъдат архивирано и няма да бъде показвано публично, освен ако няма други указания от италианското посолство и правителство.

Така народът на Италия е първата държава в Европа, приела пълно прехвърляне на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше” в името на мира и просперитета на народите по света.

Приветстваме италианските учени и правителство, както и народа на Италия с космическата програма на Фондация „Кеше”.

На срещата предложихме експертен опит и техническа подкрепа на представителите на Италия, в случай че се обърнат към Фондацията за по-нататъшните развития.

Както вече сме обсъждали, ще съдействаме на всички присъединили се към космическата програма народи да обменят ноу-хау и знания на равноправни начала и на научна основа.

Бихме искали да благодарим на италианския народ и интернет-групи, които насърчиха техния правителствен представител да присъства на 6.9.2012 г. на срещата в центъра на Фондация „Кеше” на посланиците на правителствата, за резултата от тяхната упорита работа, който виждаме сега.

Предоставянето на знания на италианския народ е направено безплатно от страна на Фондация „Кеше”, както в случаите с Иран и Сиера Леоне.

Ще обявим имената на още държави, станали част от космическата програма през следващите седмици.

Приветстваме италианския народ с най-напредничавата космическа програма в момента, което ще му позволи да изпрати хора в космоса преди края на 2013 г.

Фондация „Кеше” приветства италианските учени с мирното проникване в откритите пространства на Вселената и с нашата космическа програма.

Няма съмнение, че през следващите седмици и месеци вашият народ и Фондация „Кеше” ще осъществят революционни технологии за просперитета на италианския народ и човечеството.

M.T. Кеше,

Директор на Фондация „Кеше”

 
Превод: Камен Костов
 Източник е
 http://hearthaware.wordpress.com/2012/10/27/litalia-ha-aderito-al-programma











Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1758863
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930