Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2010 20:35 - ? - http://www.sahajayoga-bg.org/
Автор: budha Категория: Изкуство   
Прочетен: 4765 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 29.01.2010 23:05


image  През 2012 г. от 12 до 24 декември ще се случи неизбежно събитие
Няма значение колко фантастично тази прогноза може да изглежда...
През 2012 г. от 12 до 24 декември ще се случи неизбежно събитие: планетарно възнесение - прехода на човечеството до различно енергийно ниво от неговото съществуване. Информацията, използвана при съставянето на тази прогноза, за първи път е публикувана в езотеричната литература преди 5-6 години. Странно е, че все още не е получила широка известност, въпреки че става дума за най-близко бъдеще на цялото човечество. Доколко е вярна - времето ще покаже.

А прогнозите са следните ...
От 12 до 24-ти декември 2012 ще се случи неизбежно събитие: преход на човечеството до различно енергийно ниво от неговото съществуване.. Другите имена на този процес: планетарно възнесение на човечеството; квантов еволюционен скок, преход в 5-то измерение.
Няма значение колко фантастично изглежда това предсказание, достътъчно е, че всяка информация, пряко или косвено свързана с темата, бе обсъдена подробно. И това е свързано с факта, че датата на възнесението съвпада с настъпването на друго уникално явление във вселената.
Съобщава се, че в днешно време човечеството живее в краткотраен отрязък от времето, когато едновременно приключват три космически цикъла. Единият от тях е продължил десетки хиляди години, другият - на стотици милиони години, а третият - на няколко милиарда години. И всичките три цикъла ще бъде едновременно приключени в края на 2012. (Най-вероятно, точната дата на събитието е посочена в календара на маите - декември 23, 2012.) От 2013 г., всяка планетарна система в нашата галактика трябва да се придвижи към следващата по-висока еволюционна степен. Промените трябва да са взаимни в нашата слънчева система и планетата Земята.
Ако повярваме на тази информация, това означава, че сега човечеството е на ръба на чудотворни събития и дори не е наясно с това

Промяна на земната ос
През 1930 Едгар Кейси предвижда промяна в полюсите на Земята през зимата на 1998 година. Учените се интересуват от това предсказание, защото всички пророчества на Кейси се сбъдват напълно. (12000 пророчества са се сбъднали за времето преди 1970.)
Учените предполагат, че промените в географските и магнитните полюси трябва да се извършат едновременно и да са придружени от силна вулканична дейност. Направени са изследвания на древни седиментни пластове от лава. Желязо-съдържащи съединения, които имат различна точка на топене от лавата, са ориентир за посока на магнитните полюси. Благодарение на това явление, както и с прилагането на радиовъглеродно датиране, учените са успели да определят точно къде и кога се е намирал северния магнитен полюс по време на втвърдяването на лавата. Установено е, че през последните няколко стотин милиона години полюсите са се местили стотици пъти. Понякога те просто променят местата си. Северният полюс става южен и обратно. В миналото, смяна на полюсите е била по-рядко, а в настоящия отрязък от време - по-често. Преди последната промяна северния магнитен полюс се е намирал в Хавай. Неговата смяна е почти преди 13000 години, а предходната - 26000 години назад.
Според езотеричните източници, следващата промяна на полюсите трябва да се осъществи веднага след планетарното възнесение, или едновременно с него.

За Възнесението
Има няколко възможности и много версии за възнесението. Възнесение се случва с хора, култури, планети, галактики, вселени. За човек са актуални две възможности.
Физическото възнесение на човека - прехвърляне на духа, заедно с физическото тяло на по-високо измерение, без да минава през опита на физическата смърт. Това се дължи на увеличаване на честотата на вибрациите на всички клетките на тялото и е придружен от състояние на духовно просветление.
Планетарно възнесение - еволюционен скок в глобалното съзнание и жителите на планетата от едно измерение (физическо, астрално и триизмерно, четириизмерно) към друго (петизмерно пространство).
В момента на Земята и около нея се осъществява подготовката за планетарно възнесение, и този процес е вече необратим, въпреки че то е в пряка зависимост от волята на човечеството.
Но доскоро на Земята е действал различен сценарий за преход на човечеството в друго измерение. Той е в основата на тези пророчества, които се появяват в края на ХХ век. Наричани са по различен начин: края на света, Съдния ден, час Х, промяна на земната ос, преход в 4то измерение и др Но работата не е в името, а в еднаквото за всички преходи, ниско ниво на духовност на човечеството, достигнато през последните две хиляди години. В този сценарий, възнесението като процес би било само за високо духовни хора, а това в най-добрия случай е един на хиляда или общо 6 млн. на 6 милиарда човека.
Началната дата на прехода съвпадна с пророчеството на Едгар Кейси за промяна на оста на Земята през зимата на 1998 г. и през прогнозираното време вероятността на двете събития е близо до сто процента.
По-късно датата на прехода е приравнена към космическите събития, касаещи земята -слънчево затъмнение на 11 август 1999 г., въпреки че технически прехода може да се осъществи по всяко друго време, от средата на 1997 г. и преди 2013. И вероятно всичко щеше да се случи през август 1999 г., ако нещата не се развиваха така вяло както предишното хилядолетие. Но през 1987 - 1997 са се осъществили редица уникални събития, които коренно промени ситуацията на планетата. Това се изразява в очистване на земята, поява на неизвестни досега енергии, на рязко увеличение на духовността на човечеството
В съответствие с волята на Твореца на 8 април 1998 г. е възприета политика на планетарно възнесение с определена дата: 12-24 декември 2012 година. Тази дата е крайният срок за възнесение и не може да бъде предоговорена за по-късно, тъй като е зависима от този период, когато настъпва кулминацията на космическите процеси. Съобщава се, че в края на 2012 едновременно ще завършат три космически цикъл. (Най-вероятно това показва календара на маите, приключващ през декември 23, 2012.)

Първият цикъл. Земя - Слънце - Плеяди. 26000-годишния период на Земята със слънчевата система около централното слънце на Плеядите Хората познават друг цикъл, който е следствие на това лечение - прецесията на равноденствията - бавното движение на земната ос и сонусовидно въртене на Земята с продължителност на пълното завъртане ~ 26000 години. Влияние на първия цикъл в процесите на Земята е изключително голямо. На всеки 13000 години в средата и края на цикъла от 26000 години (всъщност 25920) обикновено се появяват промяна на земната ос, природни бедствия, появяване и потъване сушата, нарушение на магнитното поле на Земята, три и половина дни на тъмнина, или това, което е сега наричаме електромагнитна нулева зона, пълна загуба на паметта на оцелелите, последващото развитие на човешката цивилизация начисто; (ако не получават помощ отвън).

Втори цикъл. Цялата система на Плеядите, в която нашето слънце влиза като осма звезда, завършва оборота в своята орбита около центъра на галактиката, за период от 230 милиона години.

Трети цикъл. Нашата галактика е в крайната точка на едно завъртане около Великото централно слънце, което е на много милиарди години. През 2013 г., Галактиката диагонално преминава в следващия кръг на космическата спирала
При този преход всички слънчеви системи, планетите и техните жители едновременно правят първата крачка в новия еволюционен цикъл. В преходния период често е имало инициатические духовные «прыжки».
Земята и цялото човечество се готвят за квантовия скок, неприличащ на никой от предходните. Така описано, земното планетарно възнесение трябва да стане преди приключването на тези три космически цикъла, т.е. преди 2013 г..
За успешното възнесение на цялото човечество изисква най-малко 144000 души на Земята да станат просветени, да въплътят в себе си христовото съзнание и да активират своето светлинно тяло.
Когато се достигне критична маса от 144000 души или повече,вибрационната вълна на енергията на просветлението ще премине през цялата земя и всички нейни обитатели, унищожавайки по-ниските астрални мисъл-форми и ще разтвори на завесата, която разделя хората от собствения им вътрешен опит като божествена същност и истина. Влиянието на всеки един от просветените върху другите хора ще бъде толкова силно, че всеки един от тях може да тегли още 144000 души до по-високи нива на съзнание. С други думи, просветени 144000 (представляващи 0,0022% от населението) ще създадат квантов скок за 20736000000 човека.

Пояснение на две понятия, които не са били използвани.

Христово съзнание - разбиране, реализаци на Божя и преживяване на Божествената Любов, която се нарича безусловна любов към всичко съществуващо.

Светлинно тяло - нарича се - Мер-Ка-Ба. На иврит merkavah означава „;колесница”;. „Мер”; - особен вид светлина, която се определя като две светлинни полета, въртящи се вретеновидно в противоположни посоки. „Ка”; се отнася за индивидуалния дух, а „Ба” - проявлението на този дух в конкретна реалност. Въпреки това, на Мер-Ка-Ба –това е превозното средство, състоящо се от светлина и съзнание, в който един индивид или група могат да се движат от един свят в друг, да пътуват във времето, пространството и извън него. Мер-Ка-Ба, не само минава през реалностите, но и ги създава. Тя се простира във всички възможни измерения и обхваща всяко от тях , за да се прояви, използвайки законите на това измерение. По форма на Мер-Ка-Ба напомня летяща чиния. Следва да се отбележи, че без Божествената Любов Мер-Ка-Ба, ще бъде само на машина с ограничения, които не позволяват на духовете да постигнат по-високо ниво на съзнание – места, където нивата вече не съществуват. Можете да възстановите или укрепите светлинното тяло сам, само с любов и вяра, и за някои хора това е единственият начин. Може също да активирате своята Мер-Ка-Ба с помощта на техники за медитация с Мер-Ка-Ба и специално дишане. На това обучава американеца Друнвало Мелхизедек в своите семинари „Цветето на живота”. В момента неговите последователи редовно провеждат такива семинари в много страни, включително и в Русия.

След възнесението населението на Земята ще премине в 5-тото измерение, а вероятно дори по-високо. Има също така ще се възнесе цялото безплътно човечеството - мъртвите ще възкръснат. Триизмерният земен свят ще изчезне. Процеса на възнесението е гарантиран, доколкото необходимата критична маса от просветени ще бъде своевременно постигната. Но всеки човек със своите мисли, думи и действия влияе на настоящите и бъдещи събития. С най-голямо въздействие върху всичко, което се случва е излъчваната от човека любовна честота. Хората са в състояние да произвеждат тази честота. Всеки може да внесе свое видение в този процес и да се създаде свой специален вариант на любовта. В резултат на общите усилия на човечеството може да се създаде палитра от безбройните нюанси на честотата на любовта, което ще доведе до непредвидими и прекрасни възможности за въздействие. А те, от своя страна, може да открият неизвестен досега път в различните измерения. От гледна точка на нормалното галактическо разбиране за Вселената, всичко това е толкова удивително, че малцина са готови да говорят открито за това къде води този път. Едно нещо е сигурно - човечеството върви по него за първи път.
От началото на 90-те години на ХХ век, човечеството се намира в уникалната позиция в цялата Вселена и дори не е наясно с това. В краткотраен момент от времето между годините 1987 и 2012 г. Земята от незабележима малка планета, скрита в ръкава в края на галактиката Млечен път, се превърна в универсална вселенска „суперзвезда”.

ДА ОБОБЩИМ:

През 2012 г. от 12 до 24 декември ще се случи неизбежно събитие: планетарно възнесение - преход на цялото човечеството на различно енергийно ниво от неговото съществуване. Един успешен преход ще предостави 144000 просветени хора. Други хора могат да не правят нищо, и да живеят, както преди. Единственото нещо, което е задължително - е да се създадат условия за появата на критична маса просветлени. (А по-точно - да не възпрепятстват този процес.) В момента всеки човек живее последния си живот на Земята. Желателно е за времето, което остава до възнесението всеки да се опита да създаде най-висш образ и представа за себе си и да въплъти този образ в живота си. Ако по време на възнесението голяма част от човечеството излъчва честота на любовта, по време или след прехода ще се случи нещо уникално, нещо, което във Вселената никога не е било




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. iliada - Споделените мисли много ме впечатлиха !:)
02.02.2010 14:16
Благодаря ,че ги помести в постинга си !
цитирай
2. budha - m
02.02.2010 15:42
благодаря за коментара!
цитирай
3. анонимен - тяло на великата трансформация
20.10.2010 00:02
В Будизма това явление, възнесението де, се нарича "тяло на великата трансформация". В по-нисшите му форми е "тяло на дъгата/светлината".
В Дао е "Небесни безсмъртни" и се постига след като Елексира на Безсмъртието си свърши работата.
В Йога - един от ярките примери е този на Рамалинга Свамигал. Той изчезнал в сноп виолетова светлина.

Всъщност това по-горно измерение винаги си го е имало. Това е следващото ниво за всеки, който постигне необходимото ниво на Святост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1758934
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930