Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1758532 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от 10.02.2012 г.
10.02.2012 14:51 - Светът
image

 http://vimeo.com/59801356

                                                                             Светът

                                                                    Милен Стоянов

Бихте ли могли да си представите светът, в който живеем такъв, каквито са мечтите ви и тези мечти да са мечти за един по-добър свят, в който нищо от този свят, в който в момента живеем, не присъства и е просто история (мит – легенда) . Можете ли да си помислите, че живеете в свят на лъжа и илюзия , че всичко, което сте смятали за истина е нещо, в което вярват всички хора. И ако видите, че това е нещо, което не трябва да виждате, защото ще станете свободни , неконтролируеми и непредсказуеми . Ще живеете истински , без правила, които да ви правят не по-щастливи, а по-слаби и ограничени .

Тогава имате два пътя : да покажете светът на хората такъв, какъвто е и да ви сметнат за луд или да ви повярват. Или другият: просто да си мълчите и пак да ви смятат за луд – защото мълчите . Въпрос на избор. И двата пътя са трудни , просто от първият път, ако загубиш - губиш само себе си , а ако спечелиш -печели един народ . А от вторият път си просто губещ . В стремежа си към постигането на истината и хармонията , в живoтът ни ние събираме пъзела на онези парчета, които събират нашата душа и ни издигат и превръщат в едни търсачи на нещо , което сме изгубили . Но никой не знае какво е то, докато не го намерим , и търсейки го, ние нямаме миг покой . Като нещо много важно за нас, което е невидимо и непостижимо .

Едно съкровище, което е изворът на нашият живот . И в търсенето се спираме , тъкмо когато си мислим, че сме го постигнали- разбираме, че има още нещо, което липсва в картинката . Докато не намерим на правилното място и в правилното време онова, за което сме родени , намираме себе си във нас самите и търсенето е преустановено . Но в това не се заключава краят , а може би самото начало, защото да намериш себе си е като да се преродиш и вече да знаеш кой си ти . Поне засега това ти стига , защото има толкова много други въпроси които чакат да пожелаеш да ги зададеш в ход и да разбереш – защо?.....Много малки въпросчета, които всяко момченце и момиченце задава , и когато си помисли, че вече е в света на възрастните забравя да си задава въпроси , вече си мисли, че знае всичко и може да дава отговори . Но, уви, никой не знае всичко, а и би ли могъл някой за времето на един човешки живот да подреди пъзела на света и да спечели голямата награда? Аз мисля,че няма невъзможни неща, защото животът е нещо относително , както времето и парите .

Да , парите . Колко хубаво нещо е да имаш пари .Всъщност колко хубаво е да нямаш пари никога повече . Бихте ли могли да си представите светът , в който живеете такъв, каквито са мечтите ви ? Има ли някой, който си мечтае за свят без пари ? Ами, ако ме бяхте попитали преди десет години мисля , че отговорът ми щеше да бъде твърдо не . Но сега има един човек и това съм аз . Не можем да си представим какво ще е , ако няма пари , но се опитайте и ако не вземете всичко това с насмешка , мисля, че дори ще ви хареса .

Да видим как живеем сега : имаме пари, но постоянно се оплакваме, че нямаме пари . Искаме пари, но вечно не ни стигат и никога няма и да ни стигнат , парите са вятър работа . Какви глупости това аз ли го пиша , ако беше преди десет години щях да се ударя през ръцете . Колко интересно , какво им е на парите , какъв им е проблема , защо трябва да живеем без пари ? Ами нека да прегледаме историята и да видим какво ни донесоха парите и докъде достигна човечеството . Какво ние постигнахме в нашият живот чрез тези неща, определящи мода , бит , политика , бизнес , войни и още безкрайно много редове думички, обвързани с думата „пари” .

Да , засега все още знаем, че имаме нужда от тях , щастливи сме, когато ги имаме и сме нещастни, когато нямаме и една стотинка . Нима това е светът, в който искате да живеете и с това да се измерва щастието на човека ? В такъв случаи най-щастливите хора, които можете да видите по улиците трябва да не излизат от банките . Сигурно затова те са повече от кафенетата и въпреки, че стават все повече , хората стават все по-бедни и по-нещастни . Тогава къде е проблема , нали щастието е в парите ? Банките раздават щастие ! Поне така е по всички телевизионни реклами, които са толкова хубави, че ти се иска да имаш от всяка банка по една кредитна карта . Има банки, които ти дават пари за една хубава къща с една хубава лихва ,с която ще върнете на банката три хубави къщи – колко хубаво !

И понеже трябва да карате и хубава кола , за да возите в нея хубавата си жена ще имате най - хубавият живот на света като на филм . И точно като на филм ще останете без хубавата си къща и всичко останало , ако не храните банката редовно . Защото банките растат , но не стареят и благодарение на вашите мечти , в една неочаквано добра ситуация за банката /естествено -не за вас / оставате без работа . Вие оставате като дърво без листа . Като на филм . Лошо е когато този филм се гледа от пълен кино салон и всички зрители са си платили билета с подпис .

Тогава си давате сметка, че не всичко е пари, приятелю . Както не е и работа , защото работата също е нещо което е дълбока тема за разнищване но засега и е рано . Само ще кажем, че идеален служител няма, както няма и идеална работа . Което не означава , че не трябва да работим , защото както знаем още от детската градина , който не работи не трябва да яде . Затова идва въпроса - щом няма да има пари , а ще работим - ами как така ? ....нещо не разбирам . Като и сега е пълно с хора в държавния сектор, които вземат заплати, а нищо не правят , както и хора, които не знаят почивка и не знаят как изглеждат парите . Всичко това е абсурдно и трябва да се промени. Цялата монетарна система е тотално с главата надолу .

Нека погледнем в историята и се вгледаме как работиха банките преди и как работят сега , разликата е голяма - такава агресивност никога не е имало . Но засега само си говорим общи приказки . За последствията може да се каже много, но кой знае каква е причината и къде са корените на това зло „парите” . Всъщност парите нямат одушевеност, също както ножа, необходим и добър за една домакиня , и обратно пропорционално лош за детето, защото то би могло да се пореже . Така ,че ножа е просто един инструмент а парите са просто едно средство . Просто не давайте на децата да си играят с ножа, а парите на кого да не даваме да си играе с тях ? Кой е най - големият играч на пари , освен банките ? Отговор номер едно- в

Америка това е федералният резерв . И ако банките движат и/ или дърпат и са дърпали конците на правителства и икономики , то кой дърпа конците на банките?
Добре, да помислим : ако имате кола и вие я управлявате, ако направите катастрофа, вината не е на колата, а на този който я управлява . Така че- кой управлява банките , кой създава и произвежда /забележете/ произвежда /един много интересен въпрос, който трябва да зададат децата / - кой прави парите ? Не бързайте да отговаряте на децата . Всички пари или повечето от тях са виртуални , просто едни цифри, които се търкалят на борсите само няколко процента от парите на планетата са реални истински пари . Тоест парите са една илюзия . Но не това е отговора на въпроса . Банката на всички банки е федералният резерв и парите, които се печатат не са златно обезпечени , това са пари без никаква стойност . Колко скучно нещо да говорим само за пари , не е ли време да се отървем от тях вече ?

Но преди това да погледнем малко по- навътре зад завесата на кукловодите на човечеството . Да кажем че един човек стои зад федералният резерв, чието име няма да споменаваме . Нима това е корена на всичко ? Определено не е , просто е част от веригата, зад която стоят няколко хиляди човека които правят живота ни ....не знам каква дума да използвам, затова ще продължа напред . Но за сметка на това всички те и техните семейства имат всичко, за което вие мечтаете и даже за неща, за които дори не сте и сънували . Разбира се , в сънищата има и невъзможни неща, затова нека кажем, че точно такива неща имат и тези,да ги наречем „хора” , имат всичко , което иска един ‘материалист’ /да подчертаем защото е важно/ . Няма да сгреша, ако ги наричам „хора”, но също така не всички са човешки същества , ако ме разбирате какво искам да кажа . Не е ли време да спрем да мислим така наивно, че сме единствените на света , че и още по-глупаво да се мислим за най-висша форма на живот . Огледайте се наоколо и си помислете - това ли е най-високо еволюиралата форма на живот на вселената ? Естествено че не , светът не е започнал с нас и няма да приключи с нас ,ние сме просто една прашинка в безкрайността , но тази прашинка е безценна и много важна за тази безкрайност, защото е част от нея . Вселената кипи от живот включително и на нашата планета.

И нашият живот на нашата изстрадала и болна Земя ,която понастоящем ние, човечеството, я третираме като ....трудно ми е да кажа защото нямам такава дума в речника си . За тази планета сме едни паразити , от които тя иска да се отърве . Колко много вреди нанесохме на Земята за този кратък период от няколко хиляди години , а почти нищо в нейна защита и грижа хората не са направили . Докато спорим дали земята е плоска и, откривайки, че не е естествено да е такава , не знам на кой му е хрумнало да се залъгваме, че земята е нещо, което ни принадлежи . Тя е живо същество със съзнание , движи се , дори комуникира с останалите планети и светове и не само това - дори е куха в противоречие с всички образователни системи, които съзнателно втълпяват теорията за ядро, мантия и земна кора .

Това не е откритието на огъня от Прометей , това си е голата истина….. вие учите в училище , вашите деца, както и вашите родители са учили и са потвърждавали това на вас ,за да може всичко да е така както се изисква , вашите знания трябва да са само в интерес на правителствата . Знаещите и можещите никога не са били обичани, защото пречат на системата да контролира съзнанието и да го държи в полубудно състояние . Как , чрез телевизията естествено, и много други начини . И ето пак едно момиченце протяга ръчичка и пита – защо?

За да слушкаш разбира се , който слушка получава награда и всички, които се качват все по-нагоре във властта стават все по-послушни, защото получават все по-големи награди . И ако те някога са си мислили, че ще променят този свят който определено има нужда от помощ , започват да харесват тези награди и не искат те да спират . Затова и нищо не се променя , само хората се сменят- идват и си отиват привидно , както ги наричам аз, те са просто едни снимки . И нека да отговорим вече на момиченцето като му кажем, че – всичко е само заради едно - „парите” .

Как да му обясним, че веднага, щом момченцата и момиченцата станат възрастни, искат все повече играчки и попадат в системата, изградена от желанията , на която те стават роби. А тя е свързана с Банковата система, която обожава да дава „пари” . Хората стават роби на парите , те са готови на всичко за тях и дори на най-лошото - продават душата си за тях и ако сте осъзнали, че парите са една илюзия , ще разберете, че да продадеш нещо истинско за нещо фалшиво е най-голямата сделка на века . И как така душата си ? Нали не си мислите, че Бог се интересува от пари или пък от религия .

Духовният човек не е нужно да бъде религиозен , да започнеш да боготвориш парите, които са дело на това, което не е Бог си е точно това . Освен ако не знаете, че имате душа . И не само това - ние всички хора сме създадени и сме духовни същества и нещо повече освен душа имаме и дух . Двете неща не бива да се смесват . Както джантата и гумата на един лек автомобил .

И двете се търкалят като кармата . Това колело на живота нека не ви изглежда страшно , всички ние идваме от някъде и всяко едно превъплъщение ни дава нови и нови житейски уроци за истината , за любовта и хармонията . Има отлични ученици и не много добри в това училище, наречено Живот . Ние всички играем своята роля на брат , син , колега , приятел , баща , съпруг и още много роли, които ще оставя на вашето въображение .

Дали накой си е представял свят без пари и как би изглеждал той , ако някога се отървем от тях или поне най- малкото те да са истински поне . Без да навлизаме в дълбочина относно всички зли сили и негативности, които причиняват нещастия чрез тях, както и всички тайни общества като масони и илюминати, които притежават всичко без вашата душа , ако все още я имате . Един такъв свят би бил една истинска приказка, в която животът би бил по-добър от всякога и най-важното – по-добър за всички, за всеки един . Свят, в който всичко добро се споделя и всички са едно цяло , проблеми няма да съществуват, защото всички ще помагат на всеки и всичко ще бъде на всеки.

И ако сложим духовността настрани , ще навлезем в онази по-материална . техническа част, в която всичко, създадено от човека ще служи на него, а не обратното . В този свят целта и живота на хората няма да е свързан с ежедневна работа за пари, а работа за благото на човечеството ,като се грижим за нашата планета и направим една истински чиста и красива приказна планета , без никакви манипулации върху нея, с които всички правителства безжалостно и напълно съзнателно и причиняват болка . Хората ще се интересуват единствено от своята духовност и благоденствие . Съзнанието ще определя бита , а не в това, в което сме се превърнали сега- в едни получовеци, чието съзнание е парализирано от чувството на страх . И ни прави слаби и лесни за контролиране, почти жалки създания, от които понякога ми се повдига .

Свободата трябва да е пълна , не само икономическа, а във всички аспекти на думата „свобода” .
За земята и нейната вътрешност може да се говори много. За всички други видими и невидими обитатели- също . Както и за всички цивилизации на нея в момента и тези от миналото и онези които са в необятната вселена, създадена от Бог , частица от която носим всички ние без изключение .
Има много прост и лесен начин да се освободим от парите и не е толкова трудно или невъзможно , освен ако не искате или не сте от онези, които контролират света и не искат да загубят всичко . Ние сме тези, които създаваме техния начин на живот и за тях ние сме ...тяхна собственост .

Цялата настояща финансова изкуствена криза и всички подобни в миналото са били много добре облечени и прикрити за вас и са имали една цел - средствава за тях . И защо са им били нужни – повярвайте ми това са неща, който надхвърлят и най-фантастичният филм . Това са грандиозни проекти за чието финансиране плащат всички жители на планетата с тяхната борба за живот, свързана с войни които винаги са били просто бизнес ,както и безработица ,болести и всякакви форми на унищожение на човечеството и планетата с отрови .

Ние живеем отдавна в една отровна за живот среда и то напълно съзнателно тровени в тази нова световна едностранна война . Храната е отровна ,водата е отровна , земята е замърсена ,въздухът също е замърсен .Това са няколко от многото фактори за всички болести и кратък живот на хората . Колко много защо !!! Колко много зло се е пропило и голяма част от него не е материално, дори не и земно . Липсата на пари би ни направила свободни , но пълната свобода е възможна, ако открием собствените си сили вътре в нас .

Като събудим нашата вътрешна индивидуална енергия заложена в нас, която е в спящо състояние и чака своя момент да бъде събудена някой ден . И да се отвори нашата седма чакра и нашето съзнание да се просветли . На земята има толкова много светли създания, много от които са родени просветени като индиговите деца например и хора, които практикуват йога и т.н. Но само един вид йога може да събужда Кундалини истински и да ви покаже вратите на рая и да ви свърже с безкрайната енергия на любовта . Голяма е битката точно сега за запазване на баланса на живота във всичките му форми , битка на едно много високо ниво . Историята показва, че няма битка без жертви и те в повечето случай са едни от най-невинните и неразбиращите какво точно се случва и „защо” .


Да кажем, че монетарната система отпадне - това няма да е краят на злото, но ще сме истински свободни , ще бъде една огромна крачка към свободата и животът ще се промени напълно . Живот без пари означава без армия, без полиция ,без банки ,без правителства ,без граници , без много институции, които работят с пари и власт . Липсата на пари означава че няма нужда от власт , защото какво друго са парите, ако не власт . Всяка власт е фалшификат на свободата , единственото истинско нещо е изкуството .

Разбира се идват редица въпроси и как ще живеем и работим без пари , как точно ще е устройството на един такъв свят . Не бъдете скептични и капризни, защото е много светло и щастливо бъдещето в един такъв свят , за вас и вашите семейства , отпадат толкова много ограничения и проблеми . Няма да има болници и аптеки, защото те са част от онази система за богатство и контрол . Много са нещата, от които трябва да се освободим и за които така силно сме се обвързали и ,знаейки, че са лоши ,страхливо сме ги прегърнали в страх от неизвестното .

Не позволявайте на страхът да се всмуква в съзнанието ви като един вирус, който ви прави роби на бъдещето , бъдеще без цветове . Знаете ли колко много начини има за произвеждане на електрическа енергия и че те не са свързани с манипулации на планетата . Ние имаме знанието да получаваме безкрайна , чиста и напълно безплатна слънчева енергия . Нима не можем всички ние заедно да се обединим и да инсталираме по цялата територия на екватора на планетата соларни клетки , които ще ни доставят безплатно електричество .

Забравете за шистовият газ -този убиец на хора и природа, забравете за петрола и природният газ , забравете за въглищата и сечта на горите . Оставете природата, за бога! Това не е безкраен източник . Като си мислите, че единствено парите имат значение ,това е добив на ресурси в огромни количества, който застрашава живота на планетата и на нас самите . А знаете ли, че има ветрогенератори, които могат да произвеждат електричество в северните точки на планетата или че има възможност за добиване на геотермална енергия от самата земя , както и че вълните в океаните също могат да бъдат преобразувани в електричество .

Всички тези примери са част от нещата, който могат да бъдат навсякъде по света , да бъдат развити до такава степен че да бъдат не алтернативни източници, а главни и единствени , защото това е безкрайна и чиста енергия, която може и трябва да бъде пезплатна за абсолютно всички . Какво ще кажете сега - няма пари , но има ток, за който не е нужно да се плаща . Защото не струва нищо и не е ничия собственост - той е на всички .

Ще може да пускате всички електроуреди и да не се налага да пестите ,всички улици ще светят вечер и толкова много неща,които знам, че вашето въображение добавя и измисля в допълнение . Ами какво ще правим с колите щом няма вече петрол ? Много просто , всички автомобили ще са на ток и също ще имат соларни клетки и всички автомобили ще бъдат общи , тоест - „безплатни” . Но това не е всичко , сигурно не знаете, че от много отдавна, но така грозно и хитро се крие от хората, че има воден и магнитен двигател . И „защо” , защото нефтът засега е най- голямата сила на света след банките.

Превозните средства са повече от хората , можете да си представите какви количества гориво и колко много пари се правят в този бизнес способен да създаде една фалшива война в Ирак за петрол . Но войната като бизнес превзе и Афганистан за опиум и тн. И ако не знаете ,всяка една кола може да се движи с вода ,невероятно но факт. А сега отидете до най близката бензиностанция и напълнете резервоара до горе да ви се избистри мозъка .

А що се отнася до магнитният двигател ,това е нещо, което се използва в летатателните апарати, които наричаме НЛО , които всъщност притежават правителствата на някои страни .Летят с тях не само наричаните от нас извънземни . Тези двигатели безпроблемно могат да се използват при влаковете в тунели и тези напълно гениални двигатели нямат никакъв разход , което ще означава на съвременен език не струват нищо като разход и средства на техните пътници , следователно трябва да са безплатни особено, когато няма пари ,такъв термин ще звучи малко странно .

Да допълним, че един такъв влак с такъв двигател ще развива скорост няколко хиляди километра в час, по-точно около 2000 което ще ви придвижи на огромни разстояния , в нашите разбирания за около час от Лондон до Токио например .
Има много неща, които ще направят живота ни и светът, в който живеем по -добър за нас и нашите деца . Защото човек, дори и добре да живее, умира и после друг се ражда и този след него нека го споменава с добро в своята памет.
Все още ли мислите, че искате да бъдете управлявани и лъгани , да живеете в света на парите и хаоса .

Представете си, че има много тунели , част от които се ползват за транспорт по-бърз и сигурен от въздушният , а друга част за транспорт на храна и стоки . Всяка не „страна” а „област” ще произвежда най-доброто от това което може от гледна точка на природните и климатични особености . И ще има един напълно безплатен стокообмен на стоки и храни в една мрежа на един такъв транспорт . Което ще осигури храна във всички магазини и тя ще бъде безплатна .

Ще може всеки да пазарува напълно безплатно според неговите нужди и никой няма да краде, защото всичко ще е общо . Никой не краде от себе си, а и защо да го прави, когато има всичко в изобилие . Това е само един фрагмент от цялото, което ви показвам ,светът без монетарна система не е илюзия, а е нещо напълно реално и изпълнимо , ако ние народите сме единни и работим заедно за един по-добър свят.

Можем да постигнем истинска свобода без средни и всякакви други „класи” , ние можем да имаме всичко и да не плащаме за това „всичко” нищо . Само ако пожелаем и го направим заедно.  

http://www.vbox7.com/play:f87ef347




http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=80
 
Категория: Изкуство
Прочетен: 5145 Коментари: 2 Гласове: 12
Последна промяна: 14.01.2016 02:50
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1758532
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5237
Календар
«  Февруари, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829