Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1757569 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от 10.12.2012 г.
image

И видях друг ангел да се издига от изток у когото беше печата на Живия Бог: и той викна с висок глас към четирите ангела, на които  бе дадено да повредят земята и морето. Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог...

Това са редове от Откровението на Йоан (7, 1-3).
А сега да прочетем нещо, написаното в „Генетично модифицираната бомба” от съвременния американски писател Том Хартман: „Представете си бомба, която убива само белите с рижа коса. Или ниски на ръст хора. Или само араби. Или само китайци.

А сега си представете, че тази бомба ще бъде пусната някъде и за ден, седмица или месец тя ще убие на планетата всеки човек, който съответства на профила на бомбата, като всички останали няма да бъдат засегнати с нищо... Тази генетична война може да започне всеки миг и ще започне незабелязано...” Не е ли това един превод на по-разбираем език на Апокалипсиса от Новия завет.

„Стана вече възможно набързо – допълва картината руският криминолог Владимир Овчински – по определен генетичен признак да бъдат унищожени всевъзможни човешки популации без възможен ответен удар”.

Отдавна въпросът не е дали ще има генетична война. А кога ще започне. Кои ще бъдат белязаните с печата на „слуги на Бога” вече е известно – елитът, свръхбогатите. Както и необходимите за обслужването им... В „най-хуманните” разработки на услужливи учени това са около 2 милиарда население. Остава боклукът на планетата – 5 милиарда непълноценни, излишни... За подобно нещо не си е и мечтал Адолф Шикългрубер, известен повече като Хитлер.

Ние – българите, то се знае, сме както и при Хитлер – сред непълноценните.

Битката за намаляване на излишното население не е от днес. Още преди сто години Лео Троцки, играейки шах с Рокфелер е говорил, че населението на планетата е прекалено много.
Днес внукът на тогавашния Рокфелер, заедно с милиардери като Бъфет, Ротшилд и други вече работи по въпроса.

„В дадения момент в света живеят 6,9 милиарда души, скоро ще станат 9 милиарда – заявява иначе известният като човеколюбец и даващ милиарди за благотворителност Бил Гейтс. – Ако ние проведем отлична работа с новите ваксини от системата за здравеопазването за услуги в репродуктивната област, то можем да снижим числеността на планетата с 15 процента...”

Казал го е през февруари 2010 година и още през март буря от недоволства на граждански организации залива света. Но Гейтс е добър чичко в сравнение с основателя на Си Ен Ен Тед Търнър, който казва: „Населението на Земята по целесъобразност трябва да се съкрати на два милиарда души”. А има и по-радикални люде, като вече се говори за „златен милиард”.

При това всички те арогантно се правят на невероятно хуманни: ръстът на населението води до социални проблеми, проблеми с изхранването, пък и „климатичните проблеми на планетата са пряко обусловени от ръста на населението...”

Генетичното оръжие още е в процес на разработка и изпитания, но специалисти смятат, че още през 2013 година ще може да започне подмяната на неефективното вече биологично и атомно оръжие за масово унищожение със съвършеното генетично. Институти, занимаващи се с молекулярна биология, вече имат готовност мигновено да препрофилират дейността си.

Ужасиите от първосигналните тъпи филми от рода на „Матрицата” отдавна не са проблем за осъществяване получаването на гени по биологичен път, които са синтезирани да бъдат използвани като матрица, функционираща в клетката и в крайна сметка вмъкващи се в ДНК да се блокира производството на необходимите за организма аминокиселини.

Лабораториите са готови с Новозаветния „седми печат” – разпръсване на микроорганизми освен с избирателност, още с неподозирани досега болестотворни способности. Новите военни действия ще започнат невидимо и маскирано като с нищо необясними пандемии.

Засега всичко е в областта на диверсиите и локалните конфликти, но нищо ново под слънцето – това вече е било десетина години преди Втората световна война да започне официално с нападението при Глайвиц.

Основно се е експериментирало с ГМО продуктите. Преди половин век територия за военни експерименти беше Виетнам, днес целият свят е модернизирана виетнамска територия. Официално 65 държави изцяло зависят от вноса на храни. Манна небесна за производителите на генно оръжие. Ако погледнем из нашите магазини – от тия на световните вериги до гаражната теснотия – изводът, който се вижда е, че сме 66-ата държава.

А какво е това, което се внася – кой да ти каже. Само от Китай внасяме едва ли не всичко, което е необходимо за трапезата. Вярно е, че в тая държава производството на стоки с ГМО е забранено, но пък не е забранено отглеждането на плодове, зеленчуци, зърнени и бобови ГМО култури и износа им. Давам пример с Китай напосоки.

Руското разузнаване твърди, че освен традиционно занимаващите се с биологични изследвания с военно приложен характер страни, експерименти се провеждат още в Египет, Израел, Иран, Индия, Тайван, Южна Африка... Тайните лаборатории са в готовност всеки момент да снабдят военните с оръжие за генна атака на територията на противника във вид на бактерии примерно вградени в генномодифицирани домати, зрял боб, ориз, ябълки, круши, банани и какво ли не.

А може би отдавна сме жертва на неподозирана генна диверсия, и то в огромен мащаб. Етническите българи според най-оптимистичните данни на наша територия сега са 5 милиона. Да речем, че половината от тях са в репродуктивна възраст. Говоря за българите не заради расистки предразсъдъци, но поне аз не съм чул роми и турци да имат репродуктивни проблеми. Та не ти ли се струва, читателю, че на 2 и половина милиона българи твърде много са официално регистрираните 200 000 семейства с репродуктивни проблеми???

Открай време е имало бездетни семейства в България, но такова чудо не е имало. Ще каже някой – това пък откъде му идва на ум на тоя! Ето от къде. Преди двадесет години в Никарагуа, Мексико и Филипините след широко рекламирана ваксина против тетанус под егидата на Световната здравна организация, широко заплатена от Рокфелер и приятели, започнаха да се наблюдават масови спонтанни аборти и впоследствие безплодие.

Аферата бе разкрита от римокатолически организации. Рокфелер и приятели си взеха поука и при новия експеримент постигнаха много по-големи резултати, при това без да падне съмнение върху им. В Зимбабве и Нова Гвинея бе внесена за храна генномодифицирана царевица.

Механизмът за желаната цел беше прост: вземат се антитела от жени с много рядката болест „имунно безплодие” и в лабораториите на ада се създават гените на безплодието, вграждат се в генома на царевичните семена и това е всичко. Учени от Русия доказаха диверсията като вложиха в храна на гризачи генномодифицирана соя и соев шрот. При второто поколение репродуктивните способности на гризачите се бяха намалили наполовина, а третото поколение не можеше да дава потомство.

Но това не е всичко. ГМО водят със себе си и неподозирани мутанти. Засега само фантастите смятат (а те рядко грешат в прогнозите), че в Розуел навремето не са катастрофирали извънземни, а земни мутанти, плод на генно инженерство.

ГМО предизвиква зависимост, подобна на тая от наркотиците. При това от на пръв поглед невинни продукти – да речем толкова популярните кубчета бульон, бързи супи, чипсове... В тях масово са навлезли разните Е и не знам какви добавки, ароматизатори, оцветители, емулгатори, уплътнители... Специалисти сочат повечето от тях за основа на сърдечно-съдовите заболявания. Пак ще задам въпрос: читателю, не ти ли се струва, че твърде много са българите със сърдечно-съдови заболявания?!

Специалистите отдавна сочат всички ония неща, за които стана дума по-горе, като усилващи растежа на раковите клетки...
Разни синтетични лекарства са последният гвоздей в ковчега ни, шлайфан в лабораториите на диверсионните централи.

Техните производители, зад които стоят милиардите на Рокфелер, Ротшилд, Бил Гейтс и приятели, са челният отряд на войната за съкращаване населението на Земята. И всички те се подкрепят от корумпирани брюкселски чиновници и евродепутати. Те са автори на една директива, целяща унищожаването на народната медицина. Говори се за бъдещо закриване на рубриките за бабините илачи из българските вестници.

На този мрачен фон някакси незабелязано от българските медии мина едно разкритие на „Уикилийкс” за странното и съмнително голямо внимание на определени среди в САЩ към законодателството ни, което да утвърди отглеждането на ГМО.

Американско лоби, гарантиращо финансиране, е било почти успяло миналата година – според бившата посланичка Нанси Макълдауни либерализирането на ГМО било стратегическа цел на правителството на човека от народа Бат Бойко. Но поради съпротивата на обществеността правителството се видяло принудено на стратегическо баламосване на народа: наложило тактически мораториум за пет години.

Самият министър Мирослав Найденов подмазвачески убедил гаулайтера Джеймс Уорлик, че това е хитрост, баламосване на балъците. Очаквало се ЕС да разкритикува мораториума като противоречащ на Европейското законодателство и тогава под заплаха от санкции, необходимият за американската стратегия законопроект ще бъде приет безусловно. И този тип, вместо да бъде даден под съд за национално предателство, все още си е министър...
Категория: Изкуство
Прочетен: 1155 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1757569
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Декември, 2012  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31