Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1758797 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от 11.10.2012 г.
11.10.2012 20:28 - Форум
image

Духовен форум
Събития,които са протекли в момента Тук и Сега
Под авторството на Иренел-07.октомври 2012г по Григорианския календар на линейното време

Приветствам ви скъпи приятели!
В момента тук и сега, протече събитие, достатъчно интересно и значимо не само за жителите на Земята, но и за цялото Семейство на Светлината. Беше проведен Духовен Форум, посветен на последните събития на Земята. Този Форум на Същества от Светлина, се проведе в Златния Град в 13-то измерение(ниво на плътност). На него се решиха въпросите по Възнесението на Земята и Възнесението на Човечеството. В това събитие участваха много същества, сред които бяха:
Майстор Крион(Магнитна служба),
Майстор Иисус Христос (Майстор на Безусловната Любов),
Лейди Гея (Съзнанието на Земята),
Архангел Мелек Метатрон,
Елан (Представител на флота на Плеядите),
Адонай Ащар Шеран (Представител на обединените флоти на цялото Семейство на Светлината),
Представители на флота на Сириус,
Вашия приятел Михаил (представляваше Колективното съзнание на Човечеството),
Иммануил,
Източника на Всичко Което Е.
Драги приятели, описаните събития на Форума са представени накратко във вид на разказ (съобщение).
Началото на Форума откри Майстор Крион, който съобщи следното.
Майстор Крион:
Приветствам всички участници на духовния Форум, който се състои в момента тук и сега! Това събитие е значимо за всички и то се явява последното преди хармоничната конвергенция през декември 2012 година, която се надявам, ще донесе още по-големи, неочаквани и благоприятни събития.
Сега искам да ви обърна вниманието, към продължаващата реализация на плана, който беше утвърден на предишния Форум (Хармоничната Конвергенция) през 1987г. по време на встъпването на Колективното Съзнание на Висшите Аз на Човечеството. Както знаете , беше избран сценарий за поетапно Възнесение, състоящ се от три етапа, всеки от които идва след предишния, и сега дойде времето да установим и започнем последните стъпки, към неговата реализация. Скъпи приятели, до декември 2012 има още много работа, но всичко върви прекрасно! (Усмивка на Крион) С това завърши встъплението на Майстор Крион.
Михаил:
Скъпи присъстващи! Скъпи братя и сестри!
Радвам се да ви приветствам на откриването на Духовния Форум, посветен на по-нататъшното развитие на процесите по Възнесението на Земята.
Много беше направено, но още повече е необходимо да съ-творим. Твърде много, скъпи! Започвам с това, че е необходимо да се коригират СМИ (Средствата за Масова Информация) на Земята и предаването на информация за Възнесението на всеки човек…..на всеки!! Това е необходимо, защото за дадените процеси трябва да знаят ВСИЧКИ хора. Още повече, свободата на избора е свещена…. И това, ще направи ли всеки човек, съгласно своята свободна воля, избор да премине през Възнесението или не, това е свещено право. Но, пак ще ви кажа, за това е длъжен да бъде в течение всеки отделен човек. Именно за това ви моля да съобщите за този процес чрез СМИ на Земята, не в края на декември 2012г. , а по-рано, в края на ноември-началото на декември. Това е много важно!
Бих искал да кажа на организаторите на Форума, скъпи приятели:
„ Необходимо е да се предостави на всеки възможност, този който пожелае в течение на всичките 3 вълни, а особено на първата вълна, тъй като тя се явява като механизъм за по-следващите. За това е необходимо, да се увеличи количеството на предаваната информация чрез каналите на хората на Земята, а също и да се увеличи количеството на предаваните практики, пряко свързани с Възнесението.“
Но това не е всичко. Обръщам се към вас скъпи Ангели Севайя! Необходимо е да се активира Севайя чакра (Чакрата на Вънесението) на Лейди Гея до 21 декември 20112г. Активацията е необходимо да стане на 19-то число. Импулса ще започне да преминава през тънките планове в течение на два дни земно време, но в момента сега то ще протече мигновено. Тогава на 21 декември, ще се включат всички необходими процеси, и ще бъде даден официален старт за Възнасянето на Лейди Гея и цялото Човечество.
Това е всичко от мен, скъпи приятели.
По нататък се изказа Майстор Иисус Христос:
Скъпи възлюбени Братя и Сестри наши! Изказването на Михаил беше живо и пламенно, и това, което беше казано от тях, е необходимо да съ-творим всички ние. От Себе си искам да кажа и това, че сърцата на хората е необходимо да се разтворят за получаването на цялата информация и предоставения им свободен избор на свещен път, който те ще изберат в лични и групови Възнесения. За това, започвайки от 15 октомври 2012г., от мен ще бъдат отворени каналите на Безусловната Любов, които ще започнат да постъпват на Земята направо през Сърцата на хората, и тук важна роля ще играят Първопроходците на Духа.
Сега, моето обръщение е към тях:
„Скъпи мои възлюбени Братя и Сестри! Вашата работа е сложна и трудна, но вие я изпълнявате с пламенни Сърца, и сълзи от радост ме обливат. Моето Сърце се радва на вашите успехи! Моля ви да бъдете винаги открити за Светия Дух….. Духа на Истината! И тогава преобразяването на Земята ще протече по-бързо, отколкото е запланувано. Във вашите ръце е много! Ето това исках да ви предам, възлюбени. Всичко е във вашите ръце!“
С това завърши изказването на Майстор Иисус Христос.
Изказване на Архангел Мелек Метатрон:
Приветствам всички събрани тук! Приятели, това, което искам да кажа, е важна част от Възнесението на Земята и Човечеството. Проектите „Възнесение на Исток“ и „Възнесение на Запад“ протичат планомерно и хармонично, но има и още един проект, реализацията на който посвещавам на теб, Михаиле. Това е реализацията на Възнесението в Русия. Да това е така, това е сложна част от общата картина и тя се заключава в отваряне на Сърцата на всички жители на тази страна. Отварянето е необходимо да се реализира до края на декември. За голямата част отварянето на Сърцата ще протече интуитивно, но ще има и съзнателно отваряне. Още повече, че те трябва да станат във всеки човек, независимо от неговите възгледи и ниво на съзнанието. Как да стане това, е твой път, твоя задача. И в това ще бъдем с теб ние – Семейството на Светлината. Ние ще помагаме. Искай и ще ти бъде дадена помощ.
Преминавам към следващата част от моето съобщение, Приятели мои. Сега ще ви кажа за ПК (Програмиращите Кристали). Както ви е известно, протичат процеси и техните активации и пренастройки, с последващи активации в тях на Животворящия Огън. До края на годината е необходимо да се активират, в крайна сметка, 3 кристала. Това е работа, която активно се провежда и такава , която аз коригирам. Но също така моля всички събрали се тук да оказват помощ в по-нататъшните съ-настройки на всички ПК (програмиращи кристали) на Земята за завършване на този начален проект и прехода към проекта ПКза възстановяване на ДНК- спиралите на Човечеството. За това по-подробно ще бъде казано при съвместните проекти по-късно. Това е всичко.
По-нататък се изказа Лейди Гея:
Скъпи присъстващи! Радвам се да ви приветствам, и се радвам за съвместната работа, която извършваме. Скъпи, аз съм готова за Възнасяне! Моите честоти са повишени до 999 и са готови да се повишават още повече, но очаквам своите деца (Човечеството). Чакам това време, което бе дадено до 21 декември2012г. Това е времето, до което все още мога да чакам, и да се надявам всички да се пробудят до този момент….. Много мои деца се пробуждат! Радостта на очакването и срещата е велика! (Просълзява се) Моля ви да предоставите всичко, което е планирано, и прехода да се извърши скоро. А сега аз се движа в коридора на реалността за среща с Новия Свят и Новия Живот!(Радва се) Благодаря ви за помощта! Благодаря на всички мои деца! Аз ви обичам, мои деца, с цялото си сърце и очаквам, че нашето пътешествие ще бъде общо за всеки.
С това завърши изказването на Лейди Гея.
Елан (Представител на Плеядианския флот) :
Благодаря за оказаната ми възможност за участие на Форума, скъпи приятели!
От името на всички Плеядиански флотове, а така също и от всички наши народи, искам да се обърна към Адонай Ащар Шеран. Молим ви да ни предоставите възможност за началото на Разкритието на нашето пряко присъствие на Земята до декември2012г. Това ще способства за разпространението , както за информация за нас, така и за подготовката на акта на Възнесението на Земята. Нашето присъствие би могло да се разшири до срещи, но засега то е само до пряка видимост на нашето присъствие в небето на Земята. (Има предвид светлинни кораби). За кратко ние сме се появявали в полезрението на Човечеството за морална подкрепа и психологическа подготовка на хората за контакти.
Адонай Ащар Шеран:
Това Разкритие би засегнало много хора и би повлякло след себе си много събития. Още повече, предстои още много да се направи до началото на прякото Разкритие. Отначало е необходимо разкритие в съзнателна или в интуитивна форма в Сърцата на хората. Това ще бъде този знак, който би станал показателен за тяхната готовност. За това се подготвят редица процеси, които ще бъдат пуснати в ход. За това говори в своето изказване Майстор Иисус Христос, Михаил и Мелек Метатрон. Така че, ако Сърцата на Човечеството се отворят, то Разкритието ще бъде направено в указаните срокове, които още не са напълно уточнени. Но вие получавате разрешение за това, което молите.
Изказване на представителите на Сириус:
Молим ви, Адонай Ащар Шеран, ние също искаме да ни разрешите да започнем началото на процеса на активация на видимото присъствие в небето на Земята, в случай на успех при отварянето на сърцата на хората на Земята.
На това Адонай Ащар Шеран даде своето съгласие, при случай на успешно отваряне на Сърцата. След получаването на разрешението , представителите на Сириус се оттеглиха.
Изказване на Иммануил:
Скъпи приятели! Това събитие е много значимо. Много бе казано, и много решения бяха приети. Остава да добавя, че все още няма информация за процеса на Възнесението в СМИ (Средствата за масова информация)на Земята като такова. Това е този процес, който трябва да ускорим и които да реализираме скоро. Това е всичко от мен.
След това в центъра на залата избухна силен поток енергия, която изведнъж запълни със своите нежни и любящи енергии не само цялата зала, но и сърцата на присъстващите. И прозвуча глас в съзнанието на всеки присъстващ.
Источника:
Мои възлюбени деца! Много решения взехте, но Аз ви казвам:
„Презстои ви още много да решавате…..Вие в съ-творчество с моите деца-Човешки. Много ще им се даде и много ще постигнат те в своето развитие и осъзнаване. Но за това им е нужна силата на Духа на Правдата и Истината. Това лежи на вашите плещи , скъпи мои деца. Моят глас отново започна да звучи в Сърцата ви, в Съзнанието ви и в Светлината на Душите ви( енергията и информацията, получавана по време на прочита на посланието) Мои човешки деца. Много ще им бъде явено чрез Моите послания….. Послания на съ-творчество на Отеца и Моите деца. Дойде времето да се пробудят спящите до сега и да осъзнаят себе си преди своя избор………който стои пред тях. Избора им е свещен, и какво ще изберат зная, но ще ви го разкрия в най неочаквания за всички момент.
Лейди Гея ще извърши скоро втори скок. Но той ще бъде причинен не от слънчево светило, но от Сърцата хорски. Когато той стане, час не ви е казан, деца мои (обръща се към участниците във Форума). Но го чакайте по време на очакването ви за действията ваши……. Чакайте го всеки момент, защото ще стане скоро. Благославям всички присъстващи мои деца, а така също и вас деца мои възлюбени, четящи и слушащи моето послание! Наистина вашите Сърца се отварят бързо и пламенно!“
След това, гласът в съзнанията затихна, и яркия изблик на енергия в центъра на залата изчезна.
Отново пристъпи Адонай Ащар Шеран:
Благодаря на всички участници във Форума за отклика и участието в него, а така също и на всички присъстващи! Курса е избран, работата е много, но тя е плодотворна и прекрасна. Проявлението на Източника на Живота на Форума е наистина събитие за всеки участник и всеки слушател на даденото послание.
Моля те Михаиле, доведи до знанието на хората, вестта за събитията протекли на Форума. Това е важно!! Нека да знаят за това, че са поддържани всестранно и на всички техни пътища. Тази поддържка на Духа ще им придаде големи сили.
С това завършва Форума. Благодаря още веднъж на всички за присъствието и участието в него. До нови срещи, скъпи приятели, братя и сестри!
С това скъпи приятели, Духовния Форум, който протече в Златния Град, в 13 измерение, в момента тук и сега, завърши.
Искрено се надявам, че тази информация ще ви е полезна. Както обещах на участниците във Форума, да разкрия за общественото внимание, изказванията и приетите решения, това да достигне да всеки човек, които желае да знае протичащото положение в момента не само в проявения свят , но и зад завесата в тънкия свят.
Възможно е тази публикация да предизвика множество спорове и дискусии, хм…..Ако тези, до които стигнат тези вести са с отворени Сърца, наистина това ще бъде прекрасен момент! Но , чувствам, че такива ще бъдат малцина (Въздишка) Жалко….
Още повече, скъпи приятели, мои братя и систри, радвам се да ви представя тази информация, не толкова за размишление, но и за действие….Порива на Духа!...В Порив на творчество на вашите Сърца!
С Уважение и Любов към вас, ваш брат Михаил.
7 октомври 2012г.
Превел Стоян Делев
11 октомври 2012г.


Категория: Изкуство
Прочетен: 9953 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 11.10.2012 20:58
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1758797
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5237
Календар
«  Октомври, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031