Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си - ако искаш да разсмееш мен,разсмей Бог.Но ако вие нямате време за Бог тогава и Бог няма време за вас; ;Най-красивите и най-добрите неща в живота не могат да бъдат видяни,нито докоснати,те се усещат в сърцето; http://meditacia.net./
Автор: budha Категория: Изкуство
Прочетен: 1757721 Постинги: 407 Коментари: 457
Постинги в блога от 06.01.2012 г.
image

Новогодишно Послание към Земляните
Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация. Говоря чрез нашия канал...Приветствам ви, сияйни земни Души!

Виждаме, че сте разтревожени до краен предел, че събитията по Разкриването се бавят и все още не са на преден план така, както казахме, че ще се случи до края на 2011 г. Сияйни мои, ние не можем да действаме така, както правят заговорниците - насила. Ние чакаме в тях да назрее намерението и желанието за Разкриването на цялата Вселенска истина. Ние горещо се надяваме, че те най-после и в крайна сметка ще разберат факта, че тяхното царство приключи. Искаме Разкриването да стане веднага, но...явно вашите правителствени ръководители все още не споделят нашето мнениие. Все още отчаяно се надяват да се възкачат отново на трона...



Тревожи ви факта, че те не спират със своите издевателства и жестокости върху всички вас, земляните, по цялото земно кълбо. Особено ви тревожат фактите свързани с изтребването ви като видове чрез всички всевъзможни средства и начини - скрити и открити. Вие сами виждате и констатирате, че войните ескалираха, вместо да престанат. Климатичните войни също не са спирали нито за миг, а вашите политици се кръстят с две ръце, че изобщо нищо не знаят по въпроса. Небето ви непрекъснато е набраздено от Кемтрейли - бели и черни, чрез които се разпръскват всякакви видове бактерии и вируси, както и много други химични отровни съединения. Вие - все още - непрекъснато боледувате и сте принудени да храните чрез страданията и болестите си зловещия управлечески апарат на влечугоподобните/гущерите.

Това ви прави несигурни, страхливи и отчаяни. Това ви хвърля в бездната на безисходното ви положение. Вие вече сте разколебани в кого да вярвате и на кого да не вярвате - дали на Черните шапки или на Белите. Дали на Учителите от Висшата Духовна Йерархия, на Ангелите и Архангелите или на всички извънземни същества, включително и на мен самата, които се стремим да ви помагаме всячески. Повечето от вас отново потънаха в дълбоката депресия на безнадежността.

Сияйни мои, винаги когато един дом трябва да се ремонтира, той бива разхвърлян, разрушаван - а ненужните вещи от него унищожавани. На този етап от времето на Земята протича точно този процес - изчистването. То не е никак приятно, но кармичните потоци, в които се помещавате налагат тези жизнено важни условия. Всички събития, които протичат в този миг на Земята са следствие от вашия начин на живот, от вашите виждания за него, изпълнени с желания единствено за материално благоденствие. Вашите страхове са продиктувани именно от опасенията, че ще изгубите материалните си блага и ще умрете.

Не, любими мои! Трансформацията, която се извършва няма да наложи вашето загиване - то само ще отвори вратите на Изобилието. Затова не е необходимо да блокирате неговия поток чрез страховете си, че живеете като за последно и след това...следва нищото. Не е необходимо също така да подкрепяте старата икономическа машина/система на влечугоподобните/илюминати като се запасявате с хранителни продоволствия (те и без това са отровни!), и да трупате конфекция в гардеробите си. И без това тези дрехи, които слагате върху телата си са изключително вредни за вас, защото са облъчени и напоени с различни видове отровни химикали, които чрез допира по кажата ви биват внедрявани във вашите тела и вие боледувате. Не е нужно да продължавате да правите същите грешки, чрез които сте живяли в слепотата си хилядолетия наред и да се самоубивате в инвазията на тоталната безнадежност създадена, дирижирана, подкрепяна и поддържана от манипулативните техники на драконианско-гущерското племе.



Мобилизирайте силите си и започнете изчистването на телата си за да можете да посрещнете още по-високите вибрации на 2012 год. Събирайте се и действайте на групи - независимо дали са виртуални или са проявени във вашата привидна физическа реалност. Това няма никакво значение, защото мислите и менталните действия, където и да се намирате, и под каквато и форма да се изразяват биват превъплащавани в действия. Така създавате едно хомогенно енерийно поле, чрез което ние се доближаваме още повече до вас; така вие ни помагате да изразяваме по-осезателно и видимо себе си.

Мобилизарайте Духа си за да имате непрекъснатата връзка с Божествения Творец. По този начин вие сами ще обезсилите действията и намеренията на дракониано-гущерското племе. Ние непрекъснато ви облъчваме с нашата огромна Любов към вас, но виждаме че трудно се справяте с тежките земни ситуации, и трудно преодолявате въздействията върху умовете ви на внедрените инпланти у вас от жестоките манипулации за контрол на влечугоподобните същества. Започнете да ги разграждате чрез светлина, живейте в светлината, действайте чрез светлината като говорите и претворявате единствено и само Истината. Дори и най-малката лъжа се явява като непреодолима преграда/пречка за доближаването ви до вибрациите на Новия Живот.

Обичайте се, обичайте се така, както ви обича нашия Божествен Творец. Вярвайте си един друг, доверявайте се един друг в тежки ситуации; не се наранявайте, а си помагайте. Разкривайте всяка една лъжа или измама съотнесени към прогресивния поток на Новото Светлинно Време в Златната Епоха. Разкривайте заблудите, в които живеят повечето от вас. Разкривайте ситуациите на политическата сцена и лицемерните водевили, които биват разигравани върху нея. Разкривайте всичкото онова, което е носител на негативи, защото Новогодишната вибрация, която предстои да ни залее ще помете чрез Светлината в себе си всички отрицателни проявления върху Земята; всички отрицатерлни проявления във вашите скрити вътрешни нагласи и намерения. Мили мои, подгответе се за парадното шествие на 2012 г., която ще послужи на Земята като най-пречистващото средство за измиването на нейното тяло.

Разкриването не се състои само в разобличаването на управлеческите и военни земни структури, то не се сътои и в Разкриването на нашето извънземно присъствие и съществуване.. То е свързано преди всичко с вашата тотална промяна на външно и вътрешно изражение, и включва на първи план - вярата. На втори план - разбирането помежду ви. На трети план - лишаването на драконианско-гущерското племе от личното му облагодетелстване на всички нива чрез вашия робски труд и сляпа безизходност. На четвърти план - обединявайте се в мирни протести изразени под всякаква форма, и основно на принципа на не-сътрудничеството съотнесено към старите държавни креатури. Не хранете със себе си Дракона, които желае вашата смърт!

Сияйни мои, вие се страхувате, че ще останете без финансови средства и ще погинете заедно с вашите семейства. Това няма да се случи! В мига, в който банковата система на влечугоподобните/илюминати ще бъде ликвидирана окончателно, вашата валута ще бъде приобщена веднага към новата, която ще бъде въведена, като ще бъде обезпечена в злато. По настоящем валутата, с която разполагате вие не е реална, тя е без каквото и да било покритие, т.е. тя е фалшива, защото е "напечатана" буквално в интернет и нищо повече. Реално тя не съществува, вие притежавате просто едни късчета хартия с изображения върху тях, но без каквато и да било стойност. Но това ще се промени! Още в първото тримесеичие на 2012 год. ще видите как нещата започват да се променят в тази насока.

Земляни, ние непрекъсанто сме с вас и винаги сме в готовност да се разкрием, но все още този момент не е настъпил, макар че напредва скорострелно. И нека забавянатео на нашето Разкритие не ви тревожи, не ви вкарва в отчаяние и страх на безнадежност. Работете върху себе си за да ни помогнете това събитие да се реализира, ако не до края на 2011 г., то поне през първата половина на 2012. Така вие няма да помогнете само на нашето явно проявление сред вас, а ще помогнете предимно за процесите на идващото Изобилие към вас.

Сияйни мои, ние виждаме, че на Земята се появяват все повече и повече Работници на Светлината, които се трудят неспирно и безвъзмездно на фронта към Златната Епоха. Именно те са свързани неразривно с нас, мнозина от тях са живяли някога с нас на други планети. Различавайте истинските и им се доверявайте, те имат опит в много от обозримите жизнени потоци в повече от измеренията. Те са вашите водачи, те са вашите фарове, които осветяват тъмнината в ъглите на вашата скрита и непозната душевна същност. Те са нашите земни представители, които имат мисията/задачата да ви помагат при тежкия преход на 2012 год.

Светли малки земни маяци, ние ви заливаме с нашата златиста енергия и безкрайна Любов като ви подкрепяме, и ще ви подкрепяме до край в реализирането на вашето освобождение от драконианско-гущерското племе. Бъдете в Божествената Светлина и безкрайната Вяра и Любов и дайте път на Новото Време в Златната Епоха.

Обичаме ви и винаги сме с вас!                                                                            http://vandim70.blog.bg/novini/2012/01/06/interviu-s-reptil-preveden-material.878132
Категория: Изкуство
Прочетен: 2855 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 09.01.2012 02:43
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1757721
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031